Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
Armería Álvarez Kortingscode

Armería Álvarez kortingscodes ☆ Juni 2024 Nederland

Kortingscodes van Armería Álvarez Nederland ✂ tot wel korting in Juni 2024 ✅ 1 aanbiedingen en kortingscodes bij Armería Álvarez ⭐

Acties Armería Álvarez • Verloopt over 5 dagen

Ontdek alle promoties en kortingen op de site Armería Álvarez

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Armería Álvarez!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij Armería Álvarez, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van Armería Álvarez is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van Armería Álvarez. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

Armería Álvarez deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle Armería Álvarez kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 12 Juni 2024.

Geschiedenis van Armería Álvarez kortingcodes.

Dit laat je het aantal Armería Álvarez kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

KOOP IN Armería Álvarez

Bij Armería Álvarez bieden we u verschillende manieren om uw aankopen te doen:

 • Armería Álvarez STORES: kom langs in onze winkels en laat u adviseren door onze experts. We hebben verschillende winkels in Madrid, La Coruña en Lugo. Alle informatie over elk van onze winkels vindt u hier.
 • ONLINE VERKOOP: op onze website heeft u toegang tot het grootste assortiment producten voor de beoefening van elk van de sporten die we verkopen. Koop met volledige gemoedsrust en veiligheid: we hebben een beveiligde server die de privacy van uw gegevens en aankopen garandeert.

  Als u uw aankopen online via onze website heeft gedaan, informeren wij u dat u, in overeenstemming met EU-verordening nr. 524/2013, het recht hebt om een buitengerechtelijke beslechting van consumentengeschillen met ons te vragen op het volgende adres: INTERNET: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
 • TELEFOONVERKOOP: bel ons op 0034981 17 91 00, we hebben er meer dan 30 lijnen tot uw beschikking, met hooggekwalificeerde medewerkers die u bijstaan en adviseren bij uw vragen.
 • FAX: indien u dat wenst, kunt u ons een fax sturen naar 0034981 17 91 00. Vertel ons uw persoonlijke gegevens (naam, ID, postadres en telefoonnummer) en de producten die u interesseren. Wij nemen kennis van uw bestelling en sturen deze zo snel mogelijk naar u op.
 • POST: u kunt ons uw brief of bestelbon sturen naar het adres: Armería Álvarez . Polígono de Pocomaco, First Avenue, 81. Parcela C-13. 15190 A Coruña. U moet uw persoonlijke gegevens (naam, ID, postadres en telefoonnummer) en de producten die u interesseren aangeven.

Kopen in Armería Álvarez heeft veel voordelen, ken je ze nog niet?

 • Krijg de beste prijzen op de markt: die alleen a-alvarez.com u kan bieden. Dankzij onze inkoopvolumes en de krappe marges waarmee we werken, kunnen we u de meest voordelige prijs bieden.
 • Kies: uit het breedste assortiment producten op de markt. Wij werken dagelijks aan het verbeteren en uitbreiden van ons assortiment aan artikelen, zodat u gegarandeerd kunt kiezen uit het beste.
 • Koop wanneer je wilt en hoe je wilt: in onze fysieke winkels, via onze virtuele winkel of desgewenst door te bellen naar de meer dan dertig telefoonlijnen die we tot je beschikking hebben van 9.00 uur tot 21.00 uur op weekdagen en Zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur (telefoonnummer: 0034981 17 91 00).
 • Ontvang uw bestelling waar u maar wilt: u hoeft niet te reizen om het op te halen, we sturen het op waar u aangeeft om het zo comfortabel mogelijk te maken (verzendkosten afhankelijk van de bestelling, ongeveer 7,99 euro voor het hele schiereiland).
 • U hoeft niet te wachten: in een periode van circa zeven dagen heeft u de aankoop op de door u aangegeven plaats geleverd.
 • Met totale garantie: je hebt vijftien dagen om het product te testen, als je niet tevreden bent, kun je doorgaan met ruilen, retourneren of herroepen. Als u daarom vraagt, krijgt u uw geld terug.
 • Met de beste betalingsmogelijkheden: raadpleeg onze verschillende financieringsvormen.

GARANTIE

De garantie op onze producten wordt, in de wettelijk vastgestelde voorwaarden, vastgelegd voor een periode van twee jaar vanaf de leverdatum (één jaar voor tweedehands producten).

De garantie geldt voor fabricagefouten. Deze garantie omvat geen gebreken die zijn veroorzaakt door nalatigheid, stoten, gebruik of onjuiste behandeling, ongeschikte spanning, onjuiste installatie die niet is uitgevoerd door de geautoriseerde technische dienst indien van toepassing, of materialen die onderhevig zijn aan slijtage als gevolg van normaal gebruik.

Bij die incidenten die het gebruik van de garantie rechtvaardigen, wordt gekozen voor reparatie, vervanging van het artikel, korting of retournering, volgens de wettelijk vastgestelde voorwaarden.

BELASTINGEN EN RRP

De prijzen van onze producten, inclusief die te koop in onze e-commerce winkels, zijn inclusief belasting over de toegevoegde waarde (btw), behalve voor zendingen buiten de Europese Economische Gemeenschap, de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla.

BETALINGSMETHODEN

De betaling van de prijs van de gekochte goederen en de verzendkosten kan worden gedaan door:

 • Creditcard

  Om door te gaan met betaling met een kaart, moet u de instructies volgen die op het scherm verschijnen en de volgende informatie verstrekken:

  • Kaartnummer
  • Headline
  • CVV
  • vervaldatum

  Als elektronisch betalingssysteem is Armería Álvarez aangesloten op de elektronische betalingsgateway van ABANCA. Alle gegevens die voor deze doeleinden worden verstrekt, worden gecodeerd onder het SSL-protocol (Secure Socket Layers) om maximale veiligheid te garanderen.

  Als de houder van de creditcard die is opgegeven voor de aankoop, een andere is dan de houder van de bestelling, moet u het formulier invullen dat u HIER kunt DOWNLOADEN

 • PayPal

  U kunt snel en veilig betalen met uw PayPal-rekening of met uw creditcard of bankpas (zonder dat u een PayPal-rekening nodig heeft) en zonder financiële gegevens te delen met www.a-alvarez.com. Uw financiële informatie is veilig dankzij een automatisch versleutelingssysteem en de meest geavanceerde antifraudesystemen op de markt. Meer informatie op www.paypal.es.

 • Onder rembours

  Betaal uw bestelling zodra deze is afgeleverd, zonder extra kosten.

  Vanwege hun speciale eigenschappen kunnen sommige van de producten die wij verkopen niet onder rembours worden verzonden. Ook bestellingen boven een bedrag van € 1.000, - kunnen geen gebruik maken van deze betalingsvorm.

 • Financiering

  Zodat u uw aankopen op de meest comfortabele manier en aangepast aan uw behoeften kunt betalen, bieden wij u verschillende financieringsmogelijkheden aan.

  FINANCIERING ZONDER RENTE

  Rentevrije financiering kan alleen worden toegepast op bepaalde producten en / of acties (neem contact met ons op).
  Financiering onder voorbehoud van goedkeuring door ABANCA Servicios Financieros EFCSA; onderworpen aan zijn eigen concessie- en solvabiliteitscriteria (belangen gesubsidieerd door ARMERÍA ÁLVAREZ , SL)
  Vaste studie- en beheerkosten van € 19, - die worden toegevoegd aan het te financieren aankoopbedrag
  Te financieren bedrag: van € 650 tot € 5.000
  Maximale looptijd financiering: 10 maanden

  Voorbeelden van financiering:
  - Aankoopbedrag: € 650, - / Looptijd: 10 maanden. - 10 termijnen van € 65 / maand
  Totaal verschuldigd bedrag: € 669 - Afspraken nagekomen: TIN 0%, APR: 6,68%
  - Aankoopbedrag: € 5.000, - / looptijd: 10 maanden. - 10 termijnen van € 500 / maand
  Totaal verschuldigd bedrag: € 5.019 - Afspraken nagekomen: TIN 0%, APR: 0,83%

  De getoonde voorbeelden zijn exclusief verzendkosten

  FINANCIERING MET RENTE

  Financiering onder voorbehoud van de goedkeuring van ABANCA Servicios Financieros EFCSA; onderworpen aan zijn eigen toekennings- en solvabiliteitscriteria
  Financieringstermijnen van 3 tot 36 maanden

  Voorbeelden van financiering:
  - Aankoopbedrag: € 5.000, - / looptijd: 3 maanden. - 3 termijnen van € 1.789,54 / maand
  Totaal verschuldigd bedrag: € 5.651,89 - Afspraken nagekomen: TIN 18,90%, APR: 23,38%
  - Aankoopbedrag: € 5.000, - / looptijd: 12 maanden. - 12 termijnen van € 481,74 / maand
  Totaal verschuldigd bedrag: € 6.054,15 - Afspraken nagekomen: TIN 18,90%, APR: 21,49%
  - Aankoopbedrag: € 5.000, - / looptijd: 36 maanden. - 36 termijnen van € 191,46 / maand
  Totaal verschuldigd bedrag: € 7.214,65 - Afspraken nagekomen: TIN 18,90%, APR: 20,95%

  Deze voorbeelden omvatten het bedrag van de verzekering, evenals de vaste studie- en beheerskosten van €
  19. De getoonde voorbeelden zijn exclusief verzendkosten.
 • Overschrijving

  Exclusief voor bedragen boven de € 150, -.

  Als het u prettiger vindt, kunt u uw aankoop betalen via een bankoverschrijving.

  Houd er bij dit type betaling rekening mee dat de bestelling ons magazijn niet kan verlaten voordat we een bankbevestiging van de overschrijving hebben ontvangen.

 • Cadeaubon

  Bij Álvarez bieden we je twee soorten cadeaukaarten aan:

  • Winkel-cadeaubon: je kunt ze kopen en gebruiken in al onze fysieke winkels.
  • Cadeaukaart voor aankopen op afstand: u kunt deze gebruiken om uw aankopen online te betalen of door te bellen naar 0034981 17 91 00.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Armería Álvarez?

Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij Armería Álvarez.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Armería Álvarez?

In de afgelopen 30 dagen hebben 0 bezoekers gemiddeld bespaard bij Armería Álvarez. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Armería Álvarez verzilveren?

Om een coupon van Armería Álvarez te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Armería Álvarez gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij Armería Álvarez. Gemiddeld heeft Armería Álvarez 1 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Armería Álvarez?

Je kan geld besparen bij Armería Álvarez door een van de huidige coupons Armería Álvarez van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Armería Álvarez?

Elke promotiecode van Armería Álvarez, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Armería Álvarez aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Armería Álvarez geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Armería Álvarez

 1. KOOP IN Armería Álvarez
 2. GARANTIE
 3. BELASTINGEN EN RRP
 4. BETALINGSMETHODEN

Profiteer van extra korting met een Armería Álvarez kortingscode

Maximale zekerheid voor en na de aankoop: als het gekochte product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het zonder problemen retourneren; Wij bieden een volledige geld-terug-garantie. Als u wilt, kunt u uw aankopen ook doen in onze fysieke winkels. We hebben winkels in Madrid (C / Poeta Joan Maragall nº60 (voorheen Capitán Haya) en C / Diego de León nº56) en La Coruña (Polígono de Pocomaco, Primera Avenida, 81. Parcela C-13). Er zijn duizenden vierkante meters expositie waar u alles kunt vinden om van uw sport te genieten. Kom ons bezoeken, we hebben tot uw beschikking een groot team van professionals, beoefenaars en gepassioneerd over elke sport, die u graag adviseren over al uw vragen, zodat u te allen tijde het product kunt kiezen dat het beste bij u past.

Laat ons u adviseren, wij zijn specialisten in elk van onze sporten (golf, jagen, vissen, paardrijden, duiken, zeilen, paddle tennis, skiën, avontuur en vrije tijd) en we helpen u graag met alles wat u nodig heeft.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot korting bij Armería Álvarez

🌐 https://www.a-alvarez.com

Actuele Armería Álvarez Kortingen

Kortingscodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Ingewisselde codes0

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.