Binance Kortingscode

Welkomstbonus Binance Geen storting met korting en kortingcode Mei 2024 Nederland

Korting en Binance -voucher met 50% AUS met Forex-platform, binaire opties en binaire optiesmakelaar Mei 2024 Nederland : in test 2024 informatie: storting, opname ... soortgelijke makelaars. Forum: ervaringen, meningen | Bonus- en demo-account | Beloningen voor nieuwe en oude klanten

Binance Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Welkom bij Binance, de gerenommeerde cryptocurrency-uitwisseling die een exclusieve promotie-aanbieding biedt voor onze gewaardeerde gebruikers. Door de promotiecode Binance xicm2j1c te gebruiken, kunt u genieten van een extra korting van 40% op de handelskosten en een royale korting van $100 op de handelskosten als aanmeldingsbonus. Met deze tijdelijke mogelijkheid kunt u uw handelservaring optimaliseren en uw winstgevendheid maximaliseren.
2J1C
Bekijk code
54 maal gebruikt
Binance Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Een speciale welkomstaanbieding als dank voor het kiezen van Binance. na registratie moeten nieuwe gebruikers hun taken binnen 7 dagen voltooien om in aanmerking te komen voor welkomstbeloningen. Houd er rekening mee dat u moet zijn doorverwezen door een aangesloten partner die bij deze campagne is geregistreerd om in aanmerking te komen voor de registratiebonus.
2J1C
Bekijk code
116 maal gebruikt
Binance Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Voer de code in bij het openen van de registratie en voor elke uitgevoerde transactie verdient u een percentage van CASHBACK aan transactiekosten. en het beste van alles: levenslang, zonder vervaldatum.
2J1C
Bekijk code
1 maal gebruikt
Binance Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Om van deze aanbieding te profiteren, volg de onderstaande stappen: registreer u bij Binance, voltooi de identiteitsverificatie en doe een storting van meer dan $50 binnen 14 dagen na registratie. nadat u deze stappen heeft gevolgd, ontvangt u automatisch 100usdt als CASHBACK in uw beloningscentrum, wat meestal binnen 48 uur gebeurt. Vergeet niet om dit geld binnen zeven dagen in te wisselen, zodat je deze kans niet mist. registreer u bij Binance, verifieer uw identiteit en maak nu de storting!
2J1C
Bekijk code
1 maal gebruikt
Binance Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Registreer u bij Binance, voltooi de identiteitsverificatie en doe binnen 14 dagen na registratie een aanbetaling van meer dan $50. u ontvangt de 100usdt CASHBACK automatisch in uw beloningscentrum (binnen 48 uur), die binnen 7 dagen moet worden ingewisseld.
2J1C
Bekijk code
1 maal gebruikt

Het is minder dan twee maanden geleden dat we de lancering van door de gemeenschap aangestuurde gedecentraliseerde uitwisseling Binance DEX hebben ondersteund. Sommige waarnemers zeiden dat dit het Binance-ecosysteem enorm zal verstoren. Hoewel dat klopt, is het nauwkeuriger om te zeggen dat de opkomst van DEX de eerste van vele verstoringen is, die we liever groeimogelijkheden noemen.

In de afgelopen maand rondde Binance Launchpad de tokenverkoop van Harmony af, de eerste in zijn soort die werd gelanceerd als een BEP2-token op Binance Chain. De succesvolle lancering van het token en de daaropvolgende airdrop op Binance DEX hebben bijgedragen aan de stijging van de gedecentraliseerde beurs naar de top in termen van handelsvolume. Dit is slechts een van de vele katalysatoren voor het huidige momentum dat DEX geniet, allemaal dankzij een zeer ondersteunende gemeenschap achter de gedecentraliseerde revolutie, evenals de tientallen projecten die Binance Chain ondersteunen. Lees in deze compilatie meer over de redenen van deze projecten om Binance Chain te steunen. Binance.US, gelanceerd in september 2019, is een marktplaats voor digitale activa, aangedreven door matching engine- en portefeuilletechnologieën onder licentie van 's werelds grootste cryptocurrency-exchange, Binance.US wordt beheerd door BAM Trading Services, gevestigd in San Francisco, Californië, en biedt een snel, veilig en betrouwbaar platform voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies in de Verenigde Staten. Binance: Bitcoin Exchange | Handel in cryptovaluta. Overal. Mobiel. Alle kracht van de cryptocurrency-uitwisseling van Binance, in de palm van je hand. Download vandaag nog de mobiele cryptohandel-app Binance.

Binance Podcast nodigt leiders, ondernemers, wetenschappers en influencers uit verschillende industrieën uit als gasten om te praten over hoe blockchain-technologie hun respectievelijke industrieën beïnvloedt en hoe het de wereld gaat veranderen. Sinds de lancering heeft Binance Podcast 10.109 keer geluisterd op Buzzsprout, 10.035 abonnees op Castbox en 3.632 keer bekeken op YouTube. Hartelijk dank voor uw voortdurende steun. Volg Binance Podcast op de volgende kanalen: iTunes, Spotify, Stitcher, YouTube, Castbox en Buzzsprout. Zoals hierboven vermeld, is Binance van plan om een platform te lanceren dat specifiek gericht is op de Verenigde Staten, via een samenwerking met BAM Trading Services Inc. Binance zal zijn geavanceerde matching-engine en portefeuilletechnologieën in licentie geven aan zijn Amerikaanse partner BAM om Binance.US te lanceren.

Om het aanstaande 2-jarig jubileum van Binance te vieren, hebben we een videowedstrijd gelanceerd. Maak kans om tot 200 BNB te winnen uit een prijzenpot van 1000 BNB! Maak een video van vijf minuten die vertelt over het Binance-ecosysteem of mijlpalen. Lees hier de volledige instructies. Zoals eerder vermeld, werd de Harmony trading airdrop op Binance DEX afgelopen maand afgesloten, kort na de lancering op de gedecentraliseerde beurs. Harmony voltooide ook een beloningsprogramma voor Binance-gebruikers die hun puzzelspel Harmony Puzzle spelen, waarbij $ 30.000 aan Harmony-tokens werd weggegeven. Binance Singapore geeft 5 Singaporese dollars (SGD) uit aan mensen die in totaal 100 SGD aan geldig handelsvolume voor elk paar voltooien. Gebruikers kunnen hun vrienden ook uitnodigen om 5 $ SGD extra per verwijzing te ontvangen wanneer ze hetzelfde volume bereiken. Word hier lid van het verwijzingsprogramma.


De meest ingewisselde Binance kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
40%Binance promotiecode extra 40% OFF handelskosten + $100 korting op handelskosten aanmeldingsbonus xicm2j1c XICM2J1C2024-12-31
20%Gratis $5,$50 of $100 Binance promotiecode + 20% OFF Binance verwijzingscode in makelaarskosten XICM2J1C2024-12-31
100usdNieuwe Binance-gebruikers krijgen 100usdt in CASHBACK XICM2J1C2024-12-31

Geschiedenis van Binance kortingcodes.

Dit laat je het aantal Binance kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Binance is een uitwisseling die crypto-naar-crypto-transacties host. Dit betekent dat ze geen echt geld accepteren, zoals Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR). De beurs is voor het eerst gemaakt in 2017 en was oorspronkelijk gevestigd in China. Omdat de cryptocurrency-wetten in China echter erg streng zijn, is de beurs sindsdien verhuisd naar Japan, een land dat van digitale valuta houdt! De man die Binance heeft gemaakt, heet Changpeng Zao, maar hij staat bekend als CZ. Interessant is dat CZ vroeger enkele van de handelssystemen heeft gebouwd die worden gebruikt op de beurs van Tokio. Ik denk dat hij deze ervaring heeft gebruikt om Binance te maken tot wat het nu is!

Binance is een cryptocurrency-uitwisseling die een platform biedt voor het verhandelen van verschillende cryptocurrencies. Vanaf januari 2018 was Binance de grootste cryptocurrency-beurs ter wereld in termen van handelsvolume. Binance is opgericht door Changpeng Zhao, een ontwikkelaar die eerder hoogfrequente handelssoftware had gemaakt. Binance is 's werelds toonaangevende blockchain- en cryptocurrency-infrastructuurprovider met een financiële productsuite die qua volume de grootste uitwisseling van digitale activa omvat. Het Binance-platform wordt wereldwijd door miljoenen mensen vertrouwd en is toegewijd aan het vergroten van de vrijheid van geld voor gebruikers, en biedt een ongeëvenaarde portefeuille van cryptoproducten en aanbiedingen, waaronder: handel en financiën, onderwijs, data en onderzoek, sociaal welzijn, investeringen en incubatie, decentralisatie en infrastructuuroplossingen, en meer.

Het grote verhaal: Binance 2.0 - Blockchain voorbij de marges

We ontdekten dat dit momentum het aantal use-cases voor Binance Coin in slechts twee maanden met meer dan 50% heeft doen toenemen, en er komen er nog meer. U kunt nu BNB kopen met het Britse pond en de euro via Binance Jersey en met Singaporese dollars via Binance Singapore. U kunt BNB ook kopen met creditcards van Visa en MasterCard wereldwijd. Bovendien kunt u BNB gebruiken om vluchten en hotels te boeken, en u kunt BNB verdienen als beloning voor online winkelen, met speciale dank aan TravelbyBit en BitcoinRewards. Maand na maand brengen we het idee naar voren dat crypto bedoeld is voor gebruik in het dagelijks leven.

We zullen zelfs een rol spelen om het publiek in de crypto-toekomst te helpen. Binance CFO Wei Zhou heeft onlangs onthuld dat Binance nieuwe stablecoins zal creëren op Binance Chain. We testen momenteel een stablecoin die is gekoppeld aan Britse ponden, met plannen om deze in de toekomst te lanceren.

En, in een nieuwe innovatieve use-case, kondigde Binance plannen aan om tokens op Binance Chain te lanceren die zullen worden gekoppeld aan toonaangevende cryptocurrencies. Dit begint met een aan Bitcoin gekoppeld token dat binnenkort wordt gelanceerd. Deze specifieke regeling zal een on-chain proof of reserves-mechanisme bevatten dat blockchain zal gebruiken om de basis voor pegging te leggen Bitcoin openbaar verifieerbaar.

Dat is slechts een van de vele plannen die we onderzoeken voor de toekomst van crypto. Om te benadrukken dat er synergie kan zijn tussen verschillende handelsvoorkeuren, heeft Binance een nieuw initiatief gelanceerd om gedurende drie maanden elke maand ten minste één project op het Binance-platform te vermelden, geselecteerd uit de projecten die momenteel worden verhandeld op Binance DEX. Lees hier voor meer details.

Een ander dergelijk initiatief is het aankomende Binance.US, dat handelsdiensten gaat aanbieden aan gebruikers in de Verenigde Staten, een van de grootste cryptomarkten ter wereld.

Wat betreft het andere initiatief dat we onlangs hebben onthuld - margehandel op het Binance-platform - hebben we vroege toegang tot deze aankomende belangrijke functie geopend voor 1.000 mensen, met meer uitrol binnenkort.

Elk van deze bewegingen zou kunnen betekenen dat de Binance van vandaag, en het cryptolandschap bij uitbreiding, er waarschijnlijk zo anders uit zal zien dan de Binance van morgen. Verandering is niet goed of slecht, maar wij geloven dat die verandering wordt geïnformeerd door de mensen meer keuzes te bieden

In maand 23 hebben we ook nieuwe vermeldingen toegevoegd, onderzoeksrapporten gepubliceerd, wereldwijde bijeenkomsten gehouden en meer. Lees hieronder voor de rest van de Binance Review, waar we terugkijken op meer nieuws en updates over het Binance-ecosysteem.

Exchange Updates

Lijst met updates

* Binance vermeldde Harmony, na een succesvolle tokenverkoop op Binance Launchpad, en opende de handel voor ONE / BNB, ONE / BTC, ONE / USDT, ONE / TUSD, ONE / PAX en ONE / USDC-handelsparen.

* Bovendien noteerde Binance Theta Fuel (TFUEL) en opende de handel voor TFUEL / BNB, TFUEL / BTC, TFUEL / USDT, TFUEL / TUSD, TFUEL / USDC en TFUEL / PAX-handelsparen.

* Binance vermeldde ook Fantom (FTM) en opende de handel voor FTM / BNB, FTM / BTC, FTM / USDT, FTM / TUSD, FTM / USDC en FTM / PAX-handelsparen.

* Ondertussen bevestigde Binance ondersteuning voor de tokenmigratie van Red Pulse Phoenix (PHX) -token. Dit resulteerde in de activering van PHB / BNB-, PHB / BTC-, PHB / USDC-, PHB / TUSD- en PHB / PAX-handelsparen, evenals het schrappen van de notering van de vorige PHX / BNB-, PHX / BTC- en PHX / ETH-handel paren.

* Binance ondersteunde ook de token-migraties van Blockmason (BCPT), Gifto (GTO) en Aeron (ARN) naar Binance Chain.

* Vanaf 15 juni heeft Binance 155 cryptocurrencies beschikbaar om te verhandelen op Binance, met in totaal 492 handelsparen, na de toevoeging van drie nieuwe tokens en 23 nieuwe handelsparen, afgezwakt door het aftrekken van 3 handelsparen in relatie tot de PHX-tokenmigratie naar PHB.

Nieuwe functies

* Binance is begonnen met het uitrollen van een vernieuwing van zijn website, met een beter ontwerp, nieuwe functies en meer. Klik hier om te lezen over enkele van deze wijzigingen, die de komende dagen aan alle Binancianen zullen worden aangeboden.

* Zoals hierboven vermeld, kunt u nu BNB kopen met uw creditcards op de Binance-website. Ga naar deze pagina om BNB te kopen!

* Binance heeft ook zijn gebruiksvoorwaarden gewijzigd als onderdeel van voortdurende compliance- en beveiligingsinspanningen. Sommige gebruikers moeten mogelijk bewijs leveren dat hun accountregistraties in overeenstemming zijn met de gebruiksvoorwaarden van Binance. Lees hier meer over op de volgende aankondiging.

Welkom bij 's werelds # 1 cryptocurrency-platform op basis van handelsvolume!

Binance werd in 2017 gelanceerd door de inmiddels bekende ontwikkelaar Chanpeng Zhao. Ze runden destijds een succesvolle ICO en zamelden geld in om de uitwisseling te lanceren. Sinds die tijd hebben ze hun reputatie opgebouwd als een van de meest bekende en vertrouwde uitwisselingen in de sector.

Binance, gevestigd in Malta, is nu een van de meest populaire crypto-uitwisselingsplatforms voor handelaren dankzij hun reputatie voor transparantie, uitstekende reeks aangeboden cryptocurrencies en hoge concurrentiekracht als het gaat om wisselvergoedingen.

Op dit moment is de digitale valutamarkt gevuld met een breed scala aan keuzes, daarom kan het kiezen van het juiste beurs- of handelsplatform een behoorlijke hoofdpijn zijn voor zowel beginnende als ervaren gebruikers van cryptocurrency.

Binance is een populaire cryptocurrency-uitwisseling die is gestart in China, maar vervolgens zijn hoofdkantoor heeft verplaatst naar het cryptovriendelijke eiland Malta in de EU. Binance is populair vanwege zijn crypto-naar-crypto-uitwisselingsservices.

Binance explodeerde op het toneel in de manie van 2017 en is sindsdien uitgegroeid tot de beste crypto-uitwisseling ter wereld.

Binance: 's werelds toonaangevende
Cryptocurrency Exchange?

In onze recensie zullen we proberen alles te schetsen wat u moet weten over Binance, inclusief hoe het werkt, de cryptoparen die u kunt uitwisselen, handelskosten / limieten, beveiligingsaspecten en klantenondersteuning.

Degenen die Binance voor het eerst bezoeken, zullen snel merken dat het platform twee opties biedt voor digitale valutahandel: basis en geavanceerd.

Noch de basisversie, noch de geavanceerde versie zijn ongetwijfeld gemakkelijk te gebruiken voor complete beginners. Iedereen met een achtergrond in digitale valuta en met een beetje kennis van hoe uitwisselingen werken, zou het platform en de verschillende services moeten kunnen gebruiken.

Het belangrijkste verschil tussen de basisversie en de geavanceerde versie is dat de geavanceerde versie een meer diepgaande technische analyse biedt van de waarde van digitale valuta in de loop van de tijd.

Op dit moment biedt het dashboard voor de basisversie verschillende grafieken en diagrammen voor de paren die u verhandelt, orderboeken en handelsgeschiedenis.

Dit is hoe de basisweergave eruitziet:

De basisweergave is mooi ontworpen en goed ingedeeld, alle informatie die u nodig hebt, wordt duidelijk weergegeven met prijzen aan de linkerkant, grafieken in het midden samen met de aan- en verkoopvakken en de handelsgeschiedenis wordt aan de rechterkant weergegeven, zodat u snel kunt zien wat de laatste handelsprijzen waren.

En zo ziet de geavanceerde weergave eruit:

De geavanceerde weergave gebruikt een donker thema en maakt de handelsgrafieken groter en de laatste handelsprijzen worden aan de rechterkant weergegeven met de koop-verkoopvakken eronder.

Welke je kiest, is eigenlijk een kwestie van voorkeur, ik hou van de lichtere basisweergave en vind de lay-out iets gemakkelijker te gebruiken.

Binance Aanmelden en inloggen

Om gebruik te kunnen maken van de uitwisseling, moeten gebruikers eerst een account aanmaken. Het proces hierachter is vrij eenvoudig en ongecompliceerd en u hoeft uw account niet te verifiëren voor niveau 1, wat een dagelijkse opnamelimiet van 2BTC is.

Voor niveau 2, dat tot 100 BTC per dag toestaat, moet u een identiteitsbewijs met foto uploaden en wachten tot u bent goedgekeurd. Er zijn nog steeds hogere limieten, maar u moet rechtstreeks contact met hen opnemen om dat te regelen.

De tijd voor verificatie kan variëren afhankelijk van hoe druk het ondersteunend personeel van de site is, dus zorg ervoor dat u vooruit plant als u grotere bedragen wilt opnemen en zorg ervoor dat deze stap is voltooid voordat u grote bedragen stort en verhandelt op de beurs.

Nu dit uit de weg is, kunnen gebruikers doorgaan en geld storten op hun Binance-account. Hoewel u kunt kiezen uit een groot aantal digitale valuta's, is het raadzaam om bij BTC of ETH te blijven.

Om geld op uw account te storten, gaat u naar de link 'Fondsen'> 'Storten / opnemen' bovenaan de site en zoekt u de valuta die u wilt verzenden, en klikt u vervolgens op de knop 'Storten' ernaast, waarna u het adres van de portemonnee krijgt. .

U kunt vervolgens uw geld naar dit adres sturen om te beginnen met handelen op het platform, afhankelijk van de valuta die u stort, duurt het verschillende tijden voordat het wordt weergegeven, omdat dit afhankelijk is van de blockchain van die valuta.

Sommige valuta's zoals Ethereum zijn sneller dan Bitcoin, wat even kan duren.

Nu uw account is gefinancierd, kunt u eenvoudig beginnen met handelen, ruilen en investeren in verschillende digitale valutaparen. Binance biedt veel keuzes, omdat ze alle belangrijke digitale valuta's ondersteunen, maar ook tal van ICO-vermeldingen en hun respectieve tokens.

Op dit moment kan het platform alleen worden gebruikt om limiet- en marktorders te genereren. Dit werd door sommigen als een nadeel beschouwd, aangezien veel verwachte handelsopties geavanceerder zouden zijn.

Na het plaatsen van uw bestelling, wacht u gewoon tot deze is vervuld volgens de voorwaarden die zijn ingesteld.

Hoe te handelen op Binance

Handelen op Binance is redelijk eenvoudig als u eerder een andere cryptocurrency-uitwisseling heeft gebruikt.

Om te beginnen, moet u ervoor zorgen dat u wat geld heeft gestort - er zijn opties voor handelsparen in BTC, ETH, BNB en USDT.

Zodra u uw geld heeft, selecteert u in het menu rechtsboven 'Exchange'> 'Basic' of 'Advanced' om het handelsscherm te openen. We zullen de basisweergave gebruiken.

Selecteer aan de rechterkant van het scherm een tabblad uit BTC, ETH, BNB of USDT, dit is waar u in handelt. Kies vervolgens uw gewenste valuta uit de lijst. U kunt hier ook zoeken en u kunt een favorietenlijst maken door op het sterretje naast een valuta te klikken.

Als de gewenste valuta eenmaal is geladen, let dan op de linkerkolom met prijzen die mensen bereid zijn te verkopen in de bovenste helft in rood en prijzen die mensen bereid zijn te kopen in groen in de onderste helft. Het nummer in het midden toont de laatste verkoopprijs.

Om nu een kooporder te plaatsen, gebruik je het middelste vak onder de grafieken en je ziet dat het koopvak aan de rechterkant groen is.

U kunt handmatig een prijs invoeren waarvoor u wilt kopen, maar een betere manier is om op een cijfer in de linkerkolom te klikken.

U kunt vervolgens het bedrag invoeren van de valuta die u wilt kopen of op de 25%, 50%, 75% of 100% -knoppen klikken, waardoor het wordt gevuld met een bedrag dat is gebaseerd op hoeveel van de koopvaluta u heeft (in dit geval BTC ).

Zodra uw bestelling is geplaatst, wordt deze hieronder weergegeven in het gedeelte 'Openstaande bestellingen' totdat deze is gevuld.

Op dat moment is uw nieuwe valuta beschikbaar onder het menu 'Stortingen / Opnames' waar u deze kunt opnemen in de portemonnee van uw keuze.

Ondersteunde cryptovaluta's

Binance is vaak geprezen om zijn grote verscheidenheid aan ondersteuningsmunten. Handelaren kunnen het platform gebruiken voor meerdere digitale valuta, inclusief maar niet beperkt tot Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, LiteCoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple en meer.

Zoals eerder vermeld, ondersteunt Binance ook tal van tokens, als onderdeel van ICO-lijsten. Met dit in gedachten kunnen handelaren het platform ook gebruiken om deze tokens met winst te verhandelen.

Binance is momenteel erg snel om nieuwe munten en tokens toe te voegen na hun ICO, wat meestal betekent dat je ze goedkoop kunt kopen, wat later meer winst oplevert.

Ze bieden momenteel handelsparen aan in BTC, BNB, ETH en USDT.

Binance ICO- en BNB-munt

Een ander ding om op te merken is de Binance-munt, die werd uitgegeven tijdens hun eigen ICO. De Binance-munt kan worden gebruikt om vergoedingen te betalen en het zal ook worden opgenomen in hun toekomstige plannen om een gedecentraliseerde uitwisseling te creëren waar het een van de belangrijkste basisvaluta's zal vormen.

De aankoop van de Binance-munt zelf lijkt een goede investering voor de toekomst, aangezien de beurs van plan is om hun winst te gebruiken om elk kwartaal een deel van de munten terug te kopen en ze te vernietigen: waardoor het aanbod afneemt en ze waardevoller worden voor de houders.

Elk kwartaal zullen we 20% van onze winst gebruiken om BNB terug te kopen en ze te vernietigen, totdat we 50% van alle BNB (100 MM) terugkopen. Alle terugkooptransacties worden aangekondigd op de blockchain. We zullen uiteindelijk 100 MM BNB vernietigen, waardoor er 100 MM BNB overblijft.

Als je meer wilt lezen over de BNB-munt, bekijk dan onze uitgebreide gids.

Binance Vergoedingen en limieten

Op het moment van schrijven rekent Binance een gemiddelde vergoeding van 0,1% aan voor elke transactie die een gebruiker doet. Degenen die ervoor kiezen om met het Binance-token te betalen, kunnen 50% korting krijgen op de handelskosten, wat absoluut geweldig nieuws is. Dit zijn zeker enkele van de laagste tarieven die op dit moment beschikbaar zijn.

Opnamekosten variëren meestal voor elke digitale valuta. Er wordt bijvoorbeeld 0,0005 in rekening gebracht voor Bitcoin-opnames en 0,005 voor ETH-opnames. Hier zijn enkele voorbeelden om u een idee te geven van de kosten die u betaalt voor opnames:

MUNT CODE Vergoeding Eenheid
Binance Munt BNB 1 BNB
Bitcoin BTC 0,001 BTC
Ethereum ETH 0,01 ETH
Litcoin LTC 0,01 LTC
Neo NEO Vrij NEO
Qtum QTUM 0,01 QTUM
Toestand SNT 10 SNT
Bancor BNT 1.2 BNT
Eos EOS 0,7 EOS
Bitcoin Cash BCC 0.0005 BCC
Gas GAS Vrij GAS
USDT USDT 50 USDT

Als het gaat om overdrachtslimieten, is er geen limiet op het aantal munten dat u kunt storten. Zonder geverifieerd te worden, zijn gebruikers echter beperkt in termen van hoeveel ze kunnen opnemen.

Verificatie zorgt ervoor dat u een niveau twee-gebruiker bent, waardoor deze limieten worden opgeheven en u veel meer vrijheid krijgt bij het gebruik van het platform.

Het verificatieproces vereist dat gebruikers Binance hun volledige naam, land, geslacht, een foto van het paspoort / door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en zelfs een selfie met het paspoort verstrekken.

Is Binance veilig?

Hoewel Binance een van de nieuwste cryptocurrency-uitwisselingen is die op de markt beschikbaar zijn, is het er snel in geslaagd om een hoog niveau van vertrouwen te krijgen van zijn gebruikers en de digitale valutagemeenschap.

De uitwisseling geeft gebruikers echter niet voldoende informatie over hoe de fondsen worden beveiligd, maar we geloven graag dat beveiliging serieus wordt genomen. Tweefactorauthenticatie is beschikbaar en is altijd een mooi gezicht. Het is echter bekend dat het platform een meerlagige en meerlagige systeemarchitectuur biedt.

Update: In maart 2018 leed Binance een hackpoging.

De hackers probeerden OFF een gewaagde zet uit te voeren die gelukkig werd opgevangen door de geautomatiseerde systemen op de beurs. Maandenlang hadden de hackers de aanmeldingen van mensen verzameld via een phishing-website en in het geheim API-toegang op de getroffen accounts geïnstalleerd.

Ze sloegen toen toe, zetten alle altcoins van de slachtoffers om in BTC en kochten Viacoin, pompten de munt voor een enorme prijs en verkochten vervolgens hun eigen voorraad Viacoin op het hoogste punt, voordat ze probeerden de BTC terug te trekken naar hun eigen portemonnee. Gelukkig verloor niemand geld toen de hack werd betrapt en de enige mensen die verloren gingen, waren de hackers, wiens geld zal worden gedoneerd aan een goed doel.

Aangezien deze hack mogelijk is gemaakt door mensen die hun site-logins en 2FA-gegevens invoeren in een nepwebsite, moet u er altijd voor zorgen dat u zich op de juiste Binance-url bevindt voordat u zich aanmeldt. We raden u aan een bladwijzer voor de site te maken en die alleen te gebruiken om er toegang toe te krijgen, klik nooit op links van e-mails, Twitter, Telegram etc.

Dit evenement heeft veel gedaan om vertrouwen te wekken rond Binance, niet alleen hebben hun geautomatiseerde processen de poging tot hacken opgevangen voordat iemand geld verloor, ze hebben sindsdien een premie van $ 250.000 aangeboden aan iedereen die kan helpen de hackers te vangen. Tijdens dit evenement handelde Binance voorbeeldig en werd geprezen voor hun snelle optreden om dit op te lossen.

Binance Klantondersteuning

Om een uitwisseling succesvol te laten zijn, is een geweldig klantenserviceteam vereist dat alle vragen en verzoeken van gebruikers tijdig kan beantwoorden. Hoewel het ondersteuningsgedeelte op Binance wat werk kan gebruiken, is het team responsief en in staat professionele hulp te bieden aan handelaren in nood. Ondersteuningstickets worden ingediend via een online formulier op de website en antwoorden worden via e-mail verzonden. Er is momenteel geen live chat-ondersteuning, noch een telefoonnummer waarop klanten contact kunnen opnemen met het ondersteuningsteam.

Behalve het CS-team biedt Binance een aantal veelgestelde vragen en artikelen die bedoeld zijn om gebruikers te helpen wennen aan de uitwisseling en de manier waarop het werkt.

Opgemerkt moet worden dat het bekend is dat klantenondersteuning op Binance traag reageert op verzoeken van klanten. Dit is een bekend fenomeen bij de meeste grote uitwisselingen en is simpelweg te wijten aan het aantal gebruikers en het aantal ondersteunend personeel.

De beurzen zijn het afgelopen jaar explosief gegroeid en de bedrijven hebben de vraag simpelweg niet kunnen bijhouden. Vooral Binance groeide snel, van lancering tot de grootste beurs ter wereld in een paar korte maanden.

Ondersteunend personeel voor uitwisselingen moet zorgvuldig worden doorgelicht en opgeleid vanwege de technische details en veiligheidsvereisten - in tegenstelling tot andere traditionele bedrijven waar personeel sneller kan worden opgeleid.

Sommige dingen om in gedachten te houden zijn het dubbel controleren van portefeuilleadressen, zorg ervoor dat u de juiste cryptocurrency naar het corresponderende adres op de site verzendt. Mix-ups met portemonnees zijn een van de grootste fouten die mensen maken bij het gebruik van exchanges.

Andere dingen om op te merken zijn: probeer eerst een kleinere testbetaling als u van plan bent grote bedragen over te maken - het kan u iets meer kosten kosten, maar het is de moeite waard voor uw gemoedsrust.

Als u toch contact moet opnemen met de ondersteuning, zorg er dan voor dat u hen voldoende informatie geeft om u de eerste keer te kunnen helpen. Voeg portefeuilleadressen, transactietijden en alle andere informatie toe waarvan u denkt dat ze deze nodig hebben om het proces te versnellen.

Beste korting Bitcoins

De verhuizing naar Malta

In maart 2018 meldde de Japanse krant Nikkei dat Binance in Japan handelde en hun officiële voorschriften niet volgde. Dit veroorzaakte wat turbulentie op de markten totdat Binance officieel aankondigde dat ze operaties gingen verplaatsen naar het cryptovriendelijke eiland Malta in Europa, met de vermelding:

Na het bekijken van verschillende locaties, besloot het bedrijf te investeren in de Europese natie vanwege de bestaande pro-blockchain-wetgeving en de stabiliteit die het financiële technologiebedrijven biedt via zijn regelgevingskader.

Dit is goed nieuws voor het bedrijf en ze werden zelfs op Twitter hartelijk welkom geheten door de premier van Malta.

Binance kondigde ook aan dat ze in gesprek waren met Maltese banken met als doel Fiat-transacties aan te bieden, wat betekent dat ze in de toekomst een oprit kunnen bieden voor fiat-naar-cryptotransacties, samen met fiat-handelsparen op de beurs.

Nog meer goed nieuws voor Binance, het lijkt erop dat hun profiel en reputatie binnen de branche blijft groeien.

Een gedecentraliseerde beurs lanceren

Meer recent nieuws voor Binance en wat goed nieuws lijkt BNB-houders, is het feit dat ze van plan zijn om hun eigen gedecentraliseerde beurs (DEX) te lanceren:

'Na uitgebreid onderzoek te hebben gedaan naar gedecentraliseerde uitwisselingskaders en het analyseren van bestaande implementaties, zijn we van mening dat er aanzienlijke verbeteringen kunnen worden aangebracht door Binance-gebruikers een handelservaring te bieden waaraan ze zijn al gewend. Gecentraliseerde en gedecentraliseerde uitwisselingen zullen in de nabije toekomst naast elkaar bestaan, elkaar aanvullen en ook onderling afhankelijk zijn. '

Het digitale activum van BNB, nu een ERC-20-token, zal migreren als het native token van dat netwerk en worden gebruikt voor het betalen van de handelskosten op de nieuwe beurs.

Lancering van een gedecentraliseerde effectenbeurs

Meer goed nieuws onlangs voor Binance is dat ze samenwerken met Neufund om 's werelds eerste gedecentraliseerde effectenbeurs te bouwen.

Naast de Malta Stock Exchange streven ze naar het creëren van een gereguleerde en gedecentraliseerde, wereldwijde effectenbeurs voor het noteren en verhandelen van getokeniseerde effecten naast crypto-activa.

Volgens CapLinked zal de marktkapitalisatie van alleen aandelentokens tegen 2020 naar verwachting $ 1 biljoen bedragen en dankzij de samenwerking met MSX, een dochteronderneming van de Malta Stock Exchange en Binance, zal Neufund het eerste end-to-end primaire uitgifteplatform worden. voor beveiligingstokens, in het bijzonder equity-tokens. Het zal manieren veiligstellen voor secundaire handel in aandelentokens en bedrijven over de hele wereld in staat stellen om op een legale manier geld in te zamelen op Blockchain en tegelijkertijd de broodnodige liquiditeit te bieden.

Dit is positiever nieuws voor Binance omdat ze ernaar streven hun positie als 's werelds nummer één Crypto Exchange te consolideren.

Binance Jersey-lancering - ondersteunt nu Fiat naar Crypto

Vanaf 16 januari 2019 heeft Binance de lancering aangekondigd van een nieuwe Fiat to Crypto-beurs genaamd 'Binance Jersey'.

Het handelsplatform is live en actief en stelt u in staat te handelen in fiat-valuta's zoals euro's en Britse ponden, waarbij Europa hun doelmarkt is.

We hebben nu een volledige review van Binance Jersey uitgevoerd, dus kijk eens voor meer diepgaande details over het nieuwe platform.

Bezoek Binance Jersey »

Op het moment van schrijven bieden ze slechts vier handelsparen aan en binnenkort volgen er meer:

 • BTC / EUR
 • BTC / GBP
 • ETH / EUR
 • ETH / GBP

Ondersteunde rechtsgebieden:

Australië Frankrijk Litouwen Slowakije
Argentinië Eswatini (voorheen Swaziland) Letland Roemenië
Armenië Finland Liechtenstein Singapore
Oostenrijk Duitsland Luxemburg Slovenië
Azerbeidzjan Gibraltar Macau Zuid-Afrika
Belgie Griekenland Malta Zuid-Korea
Brazilië Hong Kong Mauritius Spanje
Bulgarije Hongarije Mexico Zweden
Canada IJsland Monaco Zwitserland
Chili Ierland Nederland kalkoen
Kroatië Israël Nieuw-Zeeland Verenigde Arabische Emiraten (VAE)
Cyprus Italië Noorwegen Verenigd Koninkrijk (UK)
Tsjechië Jamaica Peru Uruguay
Denemarken Japan Polen
Estland Jersey Portugal

Klanten die in de ondersteunende fiat-valuta's willen handelen, moeten onze KYC-procedures volgen door hun ID-documenten zoals paspoort en rijbewijs te uploaden.

Wei Zhou, de CFO van Binance, heeft deze verklaring over de lancering vrijgegeven:

'Het uitbreiden van de cryptocurrency-wisselmarkten met fiat-valuta's in de Europese regio opent nieuwe economische kansen voor Europeanen, evenals vrijheid van dreigende Brexit-onzekerheid waar het pond en de euro ook zorgen baren. Met Binance Jersey willen we het crypto-fiat-kanaal voor Europa en het VK helpen overbruggen als onderdeel van onze wereldwijde uitbreiding om een bredere acceptatie van cryptocurrency te ondersteunen '.

Als u bekend bent met handelen op Binance, dan voelt u zich thuis op hun nieuwe beurs - het gebruikt dezelfde engine en het handelsscherm is op dezelfde manier ingedeeld met de optie om te kiezen tussen basis- en geavanceerde weergaven:

808px) 100vw, 808px "/>

Om uw account in fiat te financieren, moet u eerst het KYC-proces voltooien. Zodra dat is gebeurd, kunt u geld rechtstreeks van uw bankrekening storten door het te koppelen vanuit het scherm Stortingen.

U kunt uw account ook financieren met BTC of Ethereum. Zodra je je account hebt ingesteld en je bankrekening hebt gekoppeld, kun je ook geld opnemen in fiat-valuta - dit is geweldig nieuws omdat Binance nu een manier kan bieden aan beleggers om hun cryptocurrencies te laten uitbetalen.

We hebben onze beoordelingsscores hieronder geüpgraded en we vinden dat dit een enorme verbetering is ten opzichte van het uitwisselingsaanbod van Binance.Als ze erin slagen dit uit te rollen naar nog meer landen (de VS is momenteel uitgesloten), kan dit een game-wisselaar zijn, aangezien mensen nu een extra hebben, gereguleerde fiat op en OFF oprit voor hun bedrijven.

Bitcoin kopen met Australische dollars

Op 20 maart 2019 kondigde Binance de lancering aan van Binance Lite Australia, de eerste fiat-gateway van het continent naar de wereld van cryptocurrencies, die een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier biedt om Bitcoin met contant geld te kopen in Australië.

De cash-to-Bitcoin-brokerage-service werkt via een netwerk van meer dan 1.000 kiosken in heel Australië en stelt momenteel iedereen in staat Bitcoin te kopen met Australische dollars (AUD), en er zijn plannen om in de toekomst extra digitale valuta en fiat-aankoopopties op te nemen.

Gebruikers moeten eerst een accountverificatie ondergaan op Binance Lite, en nadat ze met succes zijn geverifieerd, kunnen gebruikers online bestellingen plaatsen en contant geld storten bij de dichtstbijzijnde kiosk om hun vooraf bestelde Bitcoin te ontvangen.

De Binance Lite-brokerage-service wordt beheerd door InvestbyBit, een onafhankelijk geëxploiteerde dochteronderneming van de Binance.com cryptocurrency exchange. De service heeft tot doel het proces van het kopen van cryptocurrencies te vereenvoudigen en digitale activa zoals Bitcoin gemakkelijk toegankelijk te maken in heel Australië.

 • Kosten Er worden momenteel 2,5% transactiekosten (50% korting toegepast) plus GST op de transactiekosten voor elke aankoop in rekening gebracht als introductietarief. Daarom zijn voor een bestelling van $ 50 de transactiekosten $ 1,22 en de GST 10% van de transactiekosten, dat is $ 0,12.
 • Limieten Het systeem bevindt zich momenteel in de bètafase en het minimumaankoopbedrag is verlaagd tot $ 30 met een maximumaankoopbedrag van $ 1000. Deze limieten kunnen in de loop van de tijd veranderen en alleen veelvouden van $ 10 worden geaccepteerd, zoals bestellingen voor $ 50, $ 60, $ 70 etc.

Verificatie

Klanten die voor het eerst komen, moeten een eenmalige verificatie van het Know Your Customer (KYC) -document doorlopen. Wanneer u de service gebruikt, is het noodzakelijk om de instructie-instructies na de bestelpagina te volgen en de verificatie te doorlopen.

Om het verificatieproces te voltooien, is het nodig om naast uw woonadres 1 of 2 formulieren van door de overheid uitgegeven identiteitsbewijzen in te dienen als paspoort, rijbewijs of Medicare-kaart. Alle terugkerende klanten die de KYC-verificatie al hebben voltooid, worden direct na het openen van een nieuwe bestelling naar de overzichtspagina van de bestelling gestuurd.

Elk account is gekoppeld aan een mobiel nummer en gebruikers moeten ervoor zorgen dat ze het opgegeven mobiele nummer gebruiken bij het voltooien van het verificatieproces. Iedereen die ervoor kiest om een nieuw mobiel nummer te gebruiken, moet het ID-verificatieproces opnieuw voltooien.

Betalen met pinpas en creditcard

Met Binance kunnen gebruikers debet- en creditcardbetalingen doen voor cryptocurrencies via een partnerschap met Simplex. Het is mogelijk om Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en XRP-tokens te kopen met Visa en MasterCard en de voordelen van het gebruik van een debet- of creditcard op Binance zijn onder meer:

 • Snelle overdrachten: gemiddeld 10-30 minuten voordat cryptocurrency uw portemonnee bereikt
 • Lage kosten: slechts 3,5% per transactie of 10 USD, afhankelijk van wat het hoogste is
 • Handig: Visa en MasterCard worden geaccepteerd

Om de ondersteunde cryptocurrencies met een debet- of creditcard te kopen, kunnen gebruikers eerst de officiële instructiespagina doorlopen en vervolgens naar: https://www.Binance.com/en/creditcard gaan.

Binance Launchpad en Initial Coin Offerings (IEO's)

Binance Launchpad is het tokenlanceringsplatform van de beurs dat als doel heeft blockchain-projecten te verbinden met de grotere cryptocurrency-gemeenschap en projecten in staat te stellen geld in te zamelen terwijl ze communiceren met het aanzienlijke gebruikersbestand van Binance.

In december 2017 konden de BREAD- en GIFTO-projecten succesvolle tokenverkopen houden op Binance Launchpad en projecten zoals BitTorrent en Fetch.AI hebben ook succesvolle lanceringen gehouden in 2019.

Het platform maakt gebruik van het native BNB-token van de exchange en beloont gebruikers voor het vasthouden van het token en om het te gebruiken om deel te nemen aan de verkoop van tokens.

Lezen: Wat is een IEO?

Hoe token-aanbiedingen werken op Binance Launchpad

De mogelijkheid om deel te nemen aan tokenaanbiedingen blijft een aanzienlijk aantal gebruikers naar Binance trekken en het is noodzakelijk om een aantal stappen te doorlopen om aan het Launchpad-platform te wennen.

Iedereen die in een project geïnteresseerd is, moet eerst naar de Binance Launchpad-website gaan en op de projectpagina klikken en alle aangeboden projecten grondig onderzoeken.

Als dit nog niet is gebeurd, is het ook nodig om uw Binance-accountverificatie te voltooien, aangezien tokenverkopen worden uitgevoerd in overeenstemming met de wettelijke vereisten in ondersteunde gebruikersjurisdicties.

Het loterijsysteem

Binance Launchpad werkt met een loterijsysteem dat ervoor zorgt dat het aantal loten dat u kunt claimen afhankelijk is van het aantal BNB-tokens dat u op uw Binance-rekening houdt gedurende een periode van 20 dagen voorafgaand aan de dag van de loterij, met een maximum van maximaal 5 tickets per in aanmerking komend account.

De 20 dagen voorafgaand aan de loterijtrekkingsdatum worden hieronder weergegeven door X, en bijvoorbeeld 100 ≤ X

Een momentopname om 0:00 uur (UTC) legt elke dag het BNB-saldo van elke gebruiker vast, en als uw BNB-saldo op een bepaalde dag tijdens de periode van 20 dagen onder het minimumsaldo zakt, wordt het in de lagere drempel geplaatst.

Als gebruiker A bijvoorbeeld 19 van de 20 dagen 301 BNB bezit, maar zijn saldo daalt tot 299 BNB op één dag. Ze gaan naar de lagere drempel en komen slechts in aanmerking voor het claimen van 2 loten.

Vóór de feitelijke loterijdatum krijgen gebruikers een periode van 24 uur om te selecteren hoeveel loten ze willen invoeren, met het maximale aantal op basis van hun BNB-bezit in de afgelopen 20 dagen.

Hier, als een gebruiker een inzending van 5 tickets indient en 2 tickets uiteindelijk winnen, zijn ze verplicht om te betalen voor 2 ticketallocaties (in BNB) voor de tokens.

Elk lottoticket heeft een uniek nummer met meerdere lotenhouders, waardoor loten met opeenvolgende nummers worden verkregen. Als u bijvoorbeeld 5 tickets claimt, kunnen de tickets genummerd zijn 100010, 100011, 100012, 100013 en 100014.

Zodra de periode van 24 uur is afgelopen en alle tickets volledig zijn uitgegeven, begint Binance met het willekeurig selecteren van getallen met meerdere cijfers. Deze worden vergeleken met de staartcijfers van alle uitgegeven tickets om de lijst met winnaars te bepalen.

Het selectieproces gaat door totdat het maximale aantal winnaars is afgestemd, en de respectieve BNB wordt afgetrokken van het saldo van elke winnende gebruiker, zodra deze als winnaar wordt beschouwd.

Binance kondigt vooraf het maximale aantal potentiële winnaars van loterijtickets aan, en het toewijzingsbedrag dat overeenkomt met elk winnend lot.

Binance Hack

Begin mei 2019 leed Binance hun eerste hack die we hier op hebben besproken. Kortom, een hacker was in staat om toegang te krijgen tot sommige van hun beveiligingsmaatregelen en deze te omzeilen met behulp van belangrijke gebruikersinformatie, waaronder API-sleutels, die worden gebruikt door handelsrobots en externe portfoliomanagers.

Ze waren in staat om meer dan $ 40 miljoen aan cryptocurrency van de beurs op te nemen.

Binance besloot om deze verliezen volledig te dekken met behulp van hun 'SAFU'-beveiligingsfonds, en vergoedde alle gebruikers de verliezen die ze hadden geleden.

Het feit dat Binance deze verliezen heeft gedekt, geeft ons meer vertrouwen in hun eerlijkheid en integriteit, maar onderstreept ook het belangrijke feit dat u de beste beveiligingspraktijken moet volgen en slechts kleine hoeveelheden crypto op exchanges moet bewaren.

Maak gebruik van hardwareportefeuilles om uw geld veilig op te slaan, want het lijkt erop dat zelfs de grootste beurzen niet immuun zijn voor dit soort aanvallen.

Gevolgtrekking

Momenteel kan de matching-engine van de beurs ongeveer 1,4 miljoen bestellingen per seconde verwerken, waardoor het een van de snelste beurzen op de markt is.

Bovendien werkt de uitwisseling op alle soorten apparaten, inclusief internet, Android, WeChat en HTML5. Niet-Engelssprekenden zullen blij zijn te weten dat Binance ondersteuning in meerdere talen biedt in het Chinees, Engels, Koreaans en Japans.

Gebaseerd op alles wat tot nu toe is geschetst, is Binance ongetwijfeld de toonaangevende Cryptocurrency Exchange en biedt geweldige vergoedingen en geweldige ondersteuning voor digitale valuta.

Omdat het naar verluidt toegang heeft tot overvloedige bronnen en partners, is de kans groot dat Binance zal blijven evolueren en geweldige digitale valutawisseldiensten zal bieden aan zijn klanten.

We bevelen Binance graag aan en hebben het toegevoegd aan onze lijst met de beste cryptocurrency-uitwisselingen.

We zijn doorgegaan met het updaten van deze recensie sinds Binance voor het eerst werd gelanceerd (we waren destijds een van de eersten die een recensie van het platform aanboden). En naarmate de tijd verstreek, heeft Binance keer op keer bewezen een van de allerbeste, zo niet de beste, beschikbare uitwisselingen te zijn.

Hun CEO Changpeng Zhao (afgekort CZ) maakte deel uit van de cryptocurrency-gemeenschap en toonde hoge integriteitsnormen.

Binance de beurs is blijven innoveren, nieuwe producten op de markt brengen en nieuwe opties voor het kopen en verhandelen van cryptocurrencies naar alle uithoeken van de wereld.

Voordelen

 • Zeer lage handelskosten
 • Enorme selectie altcoins beschikbaar
 • Geweldige reputatie voor veilig handelen
 • Crypto- en fiat-stortingen worden geaccepteerd

Nadelen

 • Hoge fiat minimale aanbetaling
 • Handelsplatform lijkt een beetje ingewikkeld voor nieuwe handelaren

Vertrouwen

Zorgen voor een hoog niveau van vertrouwen en transparantie is essentieel voor het succes van elke cryptocurrency-uitwisseling. Dit is iets waar Binance een zeer hoge waarde aan hecht, en ze hebben hard gewerkt om een vertrouwde handelsomgeving te creëren.

De eerste stap in dit verband kwam al vroeg in de geschiedenis van de uitwisseling. Ze besloten te verhuizen van China naar Malta na een hardhandig optreden van de Chinese overheid tegen cryptohandel in 2017. Hier vallen ze onder de Maltese Virtual Financial Assets Act. Dit biedt handelaren een zekere mate van bescherming, hoewel dergelijke regelgeving minimaal is en zich nog steeds ontwikkelt, net als de aard van de sector.

Gezien de persoonlijke veiligheid van handelaren, heeft Binance het echter zeer goed gedaan en heeft het alle belangrijke inbreuken op de beveiliging die veel uitwisselingen in de branche zijn overkomen, grotendeels vermeden. Ze bieden ook standaard tweefactorauthenticatie en bieden zowel portefeuilles met meerdere handtekeningen als opties voor koude opslag aan handelaren om fondsen te beveiligen.

Investeringsproducten

Dit is een van de gebieden waarin Binance erin slaagt uit te blinken. Ze ondersteunen de handel in in totaal meer dan 200 cryptocurrencies. U kunt in een aantal van deze valuta's zowel storten als opnemen als u zich bezighoudt met crypto tot cryptohandel.

Binance biedt nu ook fiat-crypto-handel waarmee u crypto kunt verhandelen met veel fiat-valuta's van over de hele wereld. Dit vertegenwoordigt een progressieve stap voor de makelaar die voorheen alleen crypto-crypto was. In dit opzicht worden meer dan 30 fiat-valuta's van over de hele wereld ondersteund voor storting en handel.

Het aantal markten dat op Binance wordt aangeboden, ligt ruim boven veel andere grote cryptohandelbeurzen en dit niveau van toegankelijkheid heeft zeker bijgedragen aan het succes van de beurzen. Je kunt er ook wat in ruilen cryptocurrency-futures en toegang tot een hoge hefboomwerking tot 125: 1 op sommige grote markten.

Binance voegen ook regelmatig nieuwe munten toe zodra ze beschikbaar en populair worden bij cryptohandelaren.

Handel en vergoedingen

De vergoedingenstructuur op Binance is er een die vaak de overhand krijgt van veel cryptocurrency-uitwisselingen in een toch al zeer competitieve sector. Binance brengt een vast bedrag van 0,1% in rekening voor crypto-transacties, en het merendeel van de fiat-transacties ook voor cryptotransacties.

Deze vergoedingen behoren tot de meest concurrerende in de branche en kunnen verder worden verlaagd met maar liefst 25% als u betaalt met de BNB-munt van de uitwisselingen. Vergoedingskortingen zijn ook beschikbaar op basis van uw handelsvolumes en hoeveel BNB u op uw Binance-rekening houdt. Over het algemeen kunnen de vergoedingen dalen tot 0,015%.

Stortingen en opnames via Binance zijn doorgaans gratis. Dit is met name het geval als u via de beurs crypto naar crypto verhandelt. De enige kosten die u kunt betalen voor stortingen en opnames zijn enkele minimale netwerkkosten die kunnen variëren.

Sommige opnamelimieten zijn van toepassing op basis van uw gebruiksniveau bij de uitwisseling. De standaard opnamelimiet is hier maximaal 2 BTC in een periode van 24 uur, of maximaal $ 5.000 voor opnames in fiat-valuta.

Ruilplatform

Als het gaat om het handelsplatform dat wordt aangeboden op Binance, is dit handelsplatform een webtrader die in uw browser is ingebouwd, zodat er geen download vereist is. Op het eerste gezicht lijkt het handelsplatform Binance complexer en minder visueel vriendelijk dan sommige van de platforms die in de sector worden aangeboden, hoewel het een zeer functioneel handelsplatform is.

U heeft de keuze uit een 'Klassiek' beeld, dat eenvoudiger wordt weergegeven in de manier waarop het de beschikbare markten weergeeft en het handelen gemakkelijker maakt voor nieuwere handelaren. De weergave 'Geavanceerd' maakt een breed scala aan grafiektools en indicatoren beschikbaar voor elke markt, naast een aantal ordertypes en aanvullende opties. Dit extra detailniveau is geweldig voor meer ervaren handelaren.

Over het algemeen is de algemene ervaring met het handelsplatform op Binance erg goed. Het handelsplatform is gedetailleerd, maar is ook snel om zowel uw bewegingen eromheen uit te voeren als de bestellingen die u plaatst. Deze snelle, gerichte uitvoering kan in slechts een paar klikken gebeuren en is een groot positief punt binnen een zeer snel bewegende sector.

Klantenservice

Het eerste aandachtspunt bij het bespreken van klantenondersteuning op Binance is het aantal talen dat beschikbaar wordt gesteld. Er worden niet minder dan 15 talen ondersteund, wat perfect is om handelaren van over de hele wereld op de hoogte te houden.

Voordat u contact opneemt met het klantenserviceteam, kunt u ook een goed voorziene FAQ-sectie op de uitwisselingswebsite doorzoeken die veel van de meest voorkomende vragen beantwoordt. Als je contact wilt opnemen met het team, zeggen ze dat ze 24/7 beschikbaar zijn en kun je een supportticket indienen via de website. Naar aanleiding van dit ticket kunt u een verzoek indienen om te worden gemaild of teruggebeld.

De follow-up hier is over het algemeen snel en de verstrekte kennis is typisch van een hoog professioneel niveau, wat je zou verwachten van een grote uitwisseling in hun functie.

Overzicht

Over het algemeen is Binance een van de meest populaire grote krachten in de branche als het gaat om handel in cryptocurrency. Het is dan ook geen verrassing dat ze elk gebied volledig bestrijken. Van het bieden van een goed vertrouwd handelsomgeving met een reputatie voor transparantie en veiligheid, voor het aanbieden van enkele van de meest onverslaanbare vergoedingen in de sector, Binance heeft positieve punten in elke categorie. Koppel dit aan hun gebruiksvriendelijke handelsbenadering en het enorme aantal activa dat ze beschikbaar stellen om te handelen, en hun sterke positie in de branche komt niet als een verrassing.

Vertrouwd door miljoenen gebruikers over de hele wereld. Ga vandaag nog aan de slag en koop Bitcoin, Ethereum, Link, Tezos, Cardano en Binance Coin, en meer, allemaal met enkele van de laagste kosten in crypto.

Binance App is alleen beschikbaar voor niet-Amerikaanse staatsburgers en ingezetenen. Voor Amerikaanse staatsburgers en inwoners, installeer alstublieft Binance.

OP ZOEK NAAR BITCOIN EN ANDERE CRYPTO KOPEN OF VERKOPEN? DAT IS WAARIN WE SPECIALISEREN

Koop Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin en meer. Voeg gewoon een bankpas of creditcard toe om direct cryptovaluta te kopen en verkopen.

WILT U MEER DAN ALLEEN BITCOIN EN ETHEREUM HANDELEN?

Kies uit meer dan 200 ondersteunde cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Link, Tezos, Cardano en Binance Coin, terwijl je altijd voorop loopt bij het lanceren van nieuwe munten.

IS HET VEILIG?

Triest dat deze vraag nog steeds moet worden gesteld in de Bitcoin- en crypto-ruimte, maar we snappen het! Bij Binance heeft beveiliging onze hoogste prioriteit als het gaat om het beschermen van uw Bitcion en andere cryptocurrencies. Uw fondsen worden beschermd door ons Secure Asset Fund for Users (SAFU Funds), wat betekent dat we uw rug hebben.

WIST JE DAT JE INTERESSE KUNT VERDIENEN OP JE BITCOIN & CRYPTO HOLDINGS? JIJ KAN!

Verdien geld met uw cryptovaluta en geniet van enkele van de hoogste rentetarieven op de markt met Binance Savings & Staking. USD Stablecoin-rentetarieven allemaal meer dan 5%. Kan uw traditionele spaarrekening dat verslaan? Echt niet.

WILT U OP DE HOOGTE WANNEER DE PRIJS OP BEPAALDE MUNTEN BEWEEGT?

U kunt prijswaarschuwingen instellen met een enkele tik om op de hoogte te blijven van de laatste prijzen en trends.

BENT U EEN BEGINNER? WE HEBBEN JE. BEN JIJ EEN PROFESSIONAL? WIJ HEBBEN OOK EEN PLATFORM.

Nieuw bij crypto? Dankzij het mobile-first-ontwerp van onze Binance-app kun je met een enkele tik schakelen tussen Lite- en Pro-interfaces. Houd het simpel of krijg toegang tot geavanceerde handelsfuncties, allemaal in één app.

OP ZOEK NAAR TERUGKERENDE AANKOPEN?

We maken het gemakkelijker dan ooit om crypto te kopen. Stel een terugkerende aankoop in om regelmatig Bitcoin en andere cryptovaluta te kopen. U kiest zelf hoeveel u wilt kopen en hoe vaak, en onze Binance app doet de rest!

OP ZOEK NAAR EEN MANIER OM UW CRYPTO UIT TE GEVEN? Binance KAART ROLLT UIT

Geef Bitcoin of BNB uit bij meer dan 50 miljoen handelaren wereldwijd wanneer u zich aanmeldt voor de Binance-kaart. Verkrijgbaar in geselecteerde markten.

VERZEND EN ONTVANG CRYPTO ONMIDDELLIJK

Verzend en ontvang cryptovaluta van vrienden en familie, van en naar uw Binance-portemonnee met QR-codes.

24/7 KLANTENONDERSTEUNING

We zijn er altijd om u te helpen, of u nu een oude gebruiker bent of net begint. Toegang tot 24/7 live chat-klantenondersteuning in 8 talen (Engels, Chinees, Russisch, Spaans, Portugees, Turks, Koreaans en Vietnamees).

Over het hele Binance-ecosysteem

Binance Labs, de investeringstak van Binance, heeft onlangs seizoen 2 van zijn incubatieprogramma afgesloten met een BUIDLers Day-evenement voor de 13 nieuwste projecten om uit het programma te komen. Gedurende het hele programma hebben 43 programma-mentoren en 150+ strategische partners de 41 BUIDLers op 4 continenten geholpen om blockchain-oplossingen te creëren met een enorm potentieel. Kom in dit artikel meer te weten over deze 13 projecten.

Ondertussen heeft het Binance Labs Fellowship-initiatief informatie onthuld over zijn nieuwe fellows: HOPR, een gestimuleerd privé-berichtenprotocol van Dr. Sebastian Bürgel van Validity Labs; Kitsune Wallet, een te upgraden portemonnee aan de ketting van Hadrien Croubois; en Knockturn Allee, een betalingsverwerker door Alexey Miroshkin (ook bekend als hashmap).

Binance Charity, de filantropische tak van Binance, streeft naar een betere toekomst voor 100.000 kinderen in Oeganda en daarbuiten via het Binance for Children-initiatief. Dit zal gebeuren via een ondertekende Memorandum of Understanding (MOU) met Safe Future, een niet-gouvernementele organisatie (ngo) geïnitieerd door de minister van president van Oeganda. Het Binance Charity-team had vervolgens een ontmoeting met de Oegandese vicepresident Edward Ssekandi, die het team bedankte voor hun inspanningen om het goede doel transparant te maken. Lees dit artikel om meer te weten te komen over het Binance for Children-initiatief en doneer je crypto aan de projecten van Binance Charity om een verschil te maken in de wereld.

Trust Wallet, de officiële crypto wallet-app van Binance, heeft officieel ondersteuning gelanceerd voor handelen op Binance DEX.Met deze integratie kun je rechtstreeks handelen met Binance DEX via Trust Wallet. Lees hier voor meer info.

Trust Wallet voegde ook Zilliqa toe aan de groeiende lijst met ondersteunde tokens en lanceerde een bewustmakingscampagne om crypto-portefeuilles veilig te houden.

Binance Academy, de educatieve tak van Binance, lanceerde twee nieuwe functies voor een meer boeiende leerervaring en verrijkte de inhoudsbasis verder met nieuwe items op de artikellijst en woordenlijst.

- De nieuwe woordenlijstquiz van Binance Academy meet uw vaardigheid in blockchain- en cryptocurrency-termen die u moet kennen. Kies uit de niveaus Beginner, Onmiddellijk of Gevorderd.

- Met het nieuwe audioformaat voor Binance Academy-artikelen kun je onderweg leren, zonder dat je veel schermtijd hoeft te besteden aan het lezen van artikelen over blockchain en crypto.

- Nieuwe artikelen: Wat is margehandel ?, Diepe duik in de Binance DEX Match Engine, Wat zijn optiecontracten ?, Ichimoku Clouds Explained.

- Nieuwe toevoegingen aan de woordenlijst: ASIC-resistent, block, block reward, break-even point (BEP), cloud, collateral, dead cat bounce, gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), gedecentraliseerde financiën (DeFi), divergentie, 'angst, onzekerheid en twijfel '(FUD), first-mover-voordeel (FMA), gas, roddelprotocol, hardcap, laag 2, bibliotheek, maan, knooppunt, weesblok en papieren portemonnee.

Binance Research heeft de afgelopen maand de volgende publicaties uitgebracht:

- 'The Evolution of Stablecoins', een rapport over de ontwikkeling van stablecoins, inclusief de langverwachte stappen van Facebook en Samsung naar blockchain.

- Het 'Latest Insights & Analytics'-onderzoeksboekje, een compilatie van alle rapporten op brancheniveau die tussen maart en mei 2019 zijn opgesteld en die diverse onderwerpen behandelen, zoals stablecoins, voorspellingsmarkten, crypto-halveringen en meer.

- 'DeFi Series # 1 - Decentralized Cryptoasset Lending & Borrowing', het eerste onderzoeksrapport over een nieuwe serie waarin gedecentraliseerde financiering wordt geanalyseerd, ook bekend als DeFi of Open Finance.

- Uitgebreide rapporten over IoTeX, een gedecentraliseerd netwerk voor het internet der dingen, en Zilliqa, een slim contractverwerkingsplatform met hoge doorvoer. Lees de inzichten van het team over het project in dit rapport.

Binance Info's Binance Podcast produceert opmerkelijke interviews met de verhuizers en shakers van de blockchain-industrie, waaronder:

- Helen Hai, hoofd van Binance Charity

- Alexandre Dreyfus, CEO van Socios.com en Chillz

- Thomas Lee, wereldwijde medeoprichter van Fundstrat

Waarom ons vertrouwen?

HK
Harry Kuperus
Oprichter & CEO van kortingscouponcodes.nl

Meer dan 1 miljoen shoppers bezoeken elke maand kortingscouponcodes.nl om kortingscodes te vinden voor meer dan 3.500 online winkels. kortingscouponcodes.nl helpt online shoppers al meer dan zes jaar met sparen en we nemen je vertrouwen serieus. We streven ernaar transparant te zijn en het helpen van shoppers om te besparen is onze topprioriteit.

kortingscouponcodes.nl wordt gebouwd en onderhouden door ons team van couponbeoordelaars en technici, waarbij de laatste AI-technologie wordt gecombineerd met ervaren winkelexperts om elke dag honderden nieuwe kortingscodes te vinden en te publiceren.

We zijn ons bewust dat het frustrerend kan zijn als kortingscodes niet werken. We streven ernaar alleen echte kortingscodes te publiceren en glashelder te zijn over wanneer en hoe wij geld verdienen wanneer je onze website gebruikt.

We hebben veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat elke pagina wordt bijgewerkt met de nieuwste kortingsbonnen. We testen elke dag honderden kortingscodes om te controleren of ze werken, en gebruiken feedback van klanten zoals jij om elke pagina op onze website te helpen verbeteren. Als je iets heeft opgemerkt dat niet klopt, kun je een probleem melden aan ons.

Lees meer over kortingscouponcodes.nl.

Maak kennis met de kortingscodes experts van kortingscouponcodes.nl

Deze website is gemaakt en beheerd door het kortingscouponcodes.nl team. Elke pagina op onze website is het resultaat van de gezamenlijke inspanning van onze hele organisatie.

Onze technici hebben de door AI ondersteunde systemen gebouwd waarmee we elke dag honderden kortingscodes kunnen verzamelen. Ons coupon beoordelingsteam beoordeelt en beheert honderden kortingsbonnen om je te helpen de beste korting te krijgen bij winkels zoals Binance.

Hier zijn enkele coupon recensenten die kortingscodes aan deze pagina hebben bijgedragen:

HK
Harry Kuperus heeft meer dan 15.000 coupons gepubliceerd en 7 jaar ervaring

We combineren ook de waardevolle feedback die we ontvangen van shoppers over welke kortingscodes werken, met onze eigen tests, om onze pagina's te verbeteren en shoppers te helpen besparen.

Hoe deze pagina geld verdient

Als je op deze pagina op een kortingscode klikt, kunnen we een commissie verdienen via een affiliate netwerk of een overeenkomst met Binance. Dit kost je niets extra's en het helpt ons om kortingscouponcodes.nl op koers te houden met onze missie: zoveel mogelijk shoppers helpen geld te besparen bij het online betalen.

De meeste winkels op kortingscouponcodes.nl hebben geen partnerovereenkomsten of zijn niet aangesloten bij een affiliate netwerk. Wij geloven erin onze bezoekers te helpen besparen in zoveel mogelijk winkels, zelfs als er geen financiële prikkel voor ons is om dat te doen.

Het vertrouwen van het winkelend publiek is erg belangrijk voor ons en we willen volledig transparant zijn over hoe we geld verdienen. Onze pagina's met affiliatelinks zijn duidelijk gelabeld ook delen we geen persoonlijke gegevens.

Meld een probleem

Heb je gemerkt dat er iets mis is met de pagina? We willen graag je hulp bij het verbeteren van deze site. Rapporteer eventuele problemen aan info@imp-multimedia.com of lees meer manieren om contact op te nemen ons.

Hoe kortingscouponcodes.nl de beste Binance coupons ontdekt

kortingscouponcodes.nl is er om kopers te helpen geld te besparen als ze online winkelen. We helpen honderden shoppers elke maand geld te besparen door hen te helpen de nieuwste kortingen, promoties en kortingscodes voor hun favoriete winkels te vinden.

Ons team besteedt uren aan het zoeken en sorteren van aanbiedingen en kortingscodes voor Binance. We publiceren elke dag honderden nieuwe codes. We scannen voortdurend tientallen bronnen op de nieuwste kortingscodes voor Binance en zoeken actief naar de beste kortingsbonnen, coupons en manieren om geld te besparen bij Binance, zelfs als je geen werkende code kunt vinden.

We zoeken en publiceren elke dag kortingsbonnen van honderden nieuwe winkels, wat betekent dat je altijd codes vindt voor populaire nieuwe merken en producten.

Hoe we onze Binance promotiecodes verifiëren en rangschikken

We weten dat het frustrerend is als kortingscodes niet werken zoals beloofd. We zijn zelf shoppers, dus we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we altijd de nieuwste actieve kortingscodes delen.

Zo zorgen we ervoor dat je altijd de best werkende Binance kortingscodes en aanbiedingen kunt vinden:

 1. Onze community van shoppers - Elke keer dat je een kortingscode van kortingscouponcodes.nl gebruikt, vragen we je of de code werkt of niet. Deze feedback helpt ons de beste actieve kortingsbonnen te delen en andere kopers te helpen sneller meer geld te besparen.
 2. We vinden en publiceren kortingsbonnen SNEL - We ontdekken elke dag honderden nieuwe kortingscodes en we publiceren deze zo snel als we kunnen. We weten dat sommige kortingsbonnen en uitverkopen al binnen een paar uur kunnen verlopen, dus publiceren we ze altijd zo snel mogelijk.

Hoe je een Binance kortingscode kunt toepassen

Zo pas je een kortingscode van Binance toe:

 1. Zoek de kortingscode van Binance die je wilt gebruiken op deze site en klik op de knop Bekijk Code. De code wordt naar het klembord van je telefoon of computer gekopieerd, zodat je deze bij het afrekenen deze in het desbetreffende kunt plakken.
 2. Als je klaar bent om af te rekenen op de website van Binance, klikt je op Afrekenen of Winkelwagen bekijken om het afrekenproces te starten. Wanneer je bij de betalingsstap komt, zoekt je naar het vak Kortingscode en plak je de code.
 3. Klik op Toepassen om de korting aan je bestelling toe te voegen.

Waarom je niet altijd een werkende kortingscode zult vinden

Er zijn veel redenen waarom een kortingscode mogelijk niet werkt, maar dit zijn de meest voorkomende:

 • De code is verlopen - Elke kortingscode van Binance vervalt uiteindelijk. We weten dat het frustrerend is als je geen werkende code kunt krijgen, dus we doen ons best om onze kortingsbonnen te allen tijde up-to-date te houden.
 • Het artikel is al in de uitverkoop - Sommige winkels hanteren een uitverkoop en kortingen zonder kortingscodes te gebruiken. Als je wilt weten of een winkel uitverkoop of kortingen heeft, kun je dat meestal op de website of op sociale media-accounts vinden.
 • De code is niet geldig voor de artikelen in je winkelwagen - Soms heeft een winkel verschillende kortingsbonnen beschikbaar, en slechts één daarvan kan op je aankoop worden toegepast.
 • Er zijn nog andere beperkingen - Coupons hebben soms beperkingen, bijvoorbeeld dat ze alleen geldig zijn voor bepaalde producten, of alleen geldig zijn als je meer dan een bepaald bedrag uitgeeft.

Verlaat je winkelwagen

Als je artikelen aan je winkelwagentje toevoegt en de site verlaat zonder je aankoop te voltooien, sturen veel winkels je een herinneringsmail met een link terug naar je winkelwagentje. Deze e-mail bevat vaak een kortingscode om je aan te moedigen terug te komen en je aankoop te voltooien. Het werkt misschien niet voor elke aankoop, maar als je tijd over hebt, kan het de moeite waard zijn om het te proberen.

Hoe je anders geld kunt besparen bij Binance, zelfs zonder werkende code

Zelfs als je geen werkende kortingscode voor Binance kunt vinden, zijn er bij de meeste online winkels nog steeds genoeg mogelijkheden om snel geld te besparen. Hier zijn enkele van onze beste geldbesparende tips:

Zoek naar een aanmeldingsbonus voor e-mail of account

De meeste winkels bieden je een korting of bonus aan als je zich aanmeldt voor hun e-mailnieuwsbrief. Dit is meestal een percentage korting op je eerste bestelling, of een vast bedrag op je aankoop.

Abonneer je op de e-maillijst van de winkel

Naast het aanbieden van een aanmeldingsbonus sturen veel winkels je exclusieve kortingscodes en aanbiedingen in hun dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse e-mailnieuwsbrieven. Als je er zeker van wilt zijn dat je niets mist, is het een goed idee om je te abonneren op de e-maillijst van de winkel.

Bespaar later met geld-terug-beloningen

Hoewel sommige winkels geen kortingen vooraf bieden, kun je mogelijk toch wat geld besparen met geld-terug-aanbiedingen op je aankoop. Zorg ervoor dat je al je geld-terug-opties in een winkel hebt onderzocht voordat je een aankoop doet, zelfs als je al een werkende kortingscode hebt gevonden.

Controleer of er een verwijzingsprogramma bestaat

Verwijzingsprogramma's zijn een geweldige manier om geld te besparen, omdat je beloond kunt worden als je je vrienden en familie naar een winkel verwijst. Veel winkels geven je een kortingscode of korting alleen als je iemand doorverwijst, en sommige geven je zelfs een bonus als de door je verwezen persoon een aankoop doet.

Gratis verzending en retourneren zorgen voor grote besparingen

De verzendkosten voor je aankoop kunnen een aanzienlijk deel uitmaken van het totale geld dat je in een winkel uitgeeft. Tel daar de kosten voor retourneren bij op als je van gedachten verandert of niet de juiste maat koopt, en het kan zijn dat je geld verliest aan producten die je uiteindelijk niet eens houdt.

Als je het verzend- en retourbeleid van een winkel begrijpt, kun je geld besparen terwijl je slimmer winkelt. Profiteer van gratis verzending en retouraanbiedingen om meerdere maten te bestellen en de perfecte pasvorm te vinden, of om items te passen die je normaal niet koopt, met de gemoedsrust dat je geen verzendkosten of retourkosten hoeft te betalen.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Binance?

Op dit moment zijn er 59 codes beschikbaar en 2 aanbiedingen bij Binance.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Binance?

In de afgelopen 30 dagen hebben 642 bezoekers gemiddeld 50% bespaard bij Binance. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Binance verzilveren?

Om een coupon van Binance te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Binance gemiddeld?

Er zijn vandaag 59 codes beschikbaar en 2 aanbiedingen bij Binance. Gemiddeld heeft Binance 59 2 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Binance?

Je kan geld besparen bij Binance door een van de huidige coupons Binance van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 50% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Binance?

Elke promotiecode van Binance, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Binance aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Binance geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Binance

 1. Het grote verhaal: Binance 2.0 - Blockchain voorbij de marges
 2. Exchange Updates
 3. Nieuwe functies
 4. Welkom bij 's werelds # 1 cryptocurrency-platform op basis van handelsvolume!
 5. Binance Aanmelden en inloggen
 6. Hoe te handelen op Binance
 7. Ondersteunde cryptovaluta's
 8. Binance ICO- en BNB-munt
 9. Binance Vergoedingen en limieten
 10. Is Binance veilig?
 11. Binance Klantondersteuning
 12. De verhuizing naar Malta

Profiteer van extra korting met een Binance kortingscode

Het is minder dan twee maanden geleden dat we de lancering van door de gemeenschap aangestuurde gedecentraliseerde uitwisseling Binance DEX hebben ondersteund. Sommige waarnemers zeiden dat dit het Binance-ecosysteem enorm zal verstoren. Hoewel dat klopt, is het nauwkeuriger om te zeggen dat de opkomst van DEX de eerste van vele verstoringen is, die we liever groeimogelijkheden noemen.

In de afgelopen maand rondde Binance Launchpad de tokenverkoop van Harmony af, de eerste in zijn soort die werd gelanceerd als een BEP2-token op Binance Chain. De succesvolle lancering van het token en de daaropvolgende airdrop op Binance DEX hebben bijgedragen aan de stijging van de gedecentraliseerde beurs naar de top in termen van handelsvolume. Dit is slechts een van de vele katalysatoren voor het huidige momentum dat DEX geniet, allemaal dankzij een zeer ondersteunende gemeenschap achter de gedecentraliseerde revolutie, evenals de tientallen projecten die Binance Chain ondersteunen. Lees in deze compilatie meer over de redenen van deze projecten om Binance Chain te steunen. Binance.US, gelanceerd in september 2019, is een marktplaats voor digitale activa, aangedreven door matching engine- en portefeuilletechnologieën onder licentie van 's werelds grootste cryptocurrency-exchange, Binance.US wordt beheerd door BAM Trading Services, gevestigd in San Francisco, Californië, en biedt een snel, veilig en betrouwbaar platform voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies in de Verenigde Staten. Binance: Bitcoin Exchange | Handel in cryptovaluta. Overal. Mobiel. Alle kracht van de cryptocurrency-uitwisseling van Binance, in de palm van je hand. Download vandaag nog de mobiele cryptohandel-app Binance.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 50% korting bij Binance

🌐 https://www.binance.com

Actuele Binance Kortingen

Kortingscodes61
Beste korting600USD
Werkende kortingen59
Ingewisselde codes642

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.

X