Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.

Ons team

ORION30 CEO

Roberto – Mede-oprichter, CEO

Succes gaat van mislukking naar mislukking zonder verlies van enthousiasme.

E-commerce-expert met een sterke zakelijke expertise met 14 jaar internationale ervaring in webmarketing in structuren variërend van start-ups tot multinationals. Implementer en change driver, gericht op analytics en prestatiemeting aangeboden door de kracht van webmarketing en sales via het WEB. Business developer en marketingstrategie in consumptiegoederen, consumentenelektronica en consumentendiensten Verantwoordelijk voor strategische ontwikkeling en nieuwe bedrijven extern (ontwikkeling van merkontwikkelingsstrategie en het opzetten van nieuwe ondernemingen), en intern (beheer van opkomende strategische kansen in een vroeg stadium).

IMP CEO

Harry – CTO en eigenaar

Iemand die nooit een fout heeft gemaakt, heeft nooit iets nieuws geprobeerd

Harry Kuperus is een doorgewinterde technologieprofessional, erkend vanwege zijn innovatieve leiderschap als Chief Technology Officer (CTO) en het trotse eigenaarschap van deze website. Met meer dan 15 jaar ervaring in de technologie-industrie heeft Harry een reputatie opgebouwd voor het stimuleren van groei en het leveren van uitzonderlijke digitale ervaringen.

In zijn rol als CTO geeft Harry leiding aan een getalenteerd team van ingenieurs en ontwikkelaars, die de technologische richting van het bedrijf vormgeven. Hij bevordert een cultuur van samenwerking en innovatie en zorgt ervoor dat de stem van elk lid wordt gehoord en gewaardeerd. Het leiderschap van Harry heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van het vlaggenschipproduct van het bedrijf, een baanbrekend platform dat klantinteracties opnieuw heeft gedefinieerd.

Als eigenaar van de website is Harry zeer toegewijd aan het succes en de duurzaamheid ervan. Hij houdt toezicht op alle aspecten van de bedrijfsvoering, van strategische planning tot financieel management, en zorgt ervoor dat het bedrijf trouw blijft aan zijn kernwaarden en visie. Harry's toewijding aan innovatie en klanttevredenheid onderscheidt het bedrijf en stimuleert het naar groei en succes op de lange termijn.

Samenvattend belichaamt Harry Kuperus de kwaliteiten van een visionaire leider, gedreven door innovatie, uitmuntendheid en de wens om een positieve impact te maken. Zijn leiderschap als CTO en eigenaarschap van het online bedrijf spelen een belangrijke rol bij het vormgeven van het toekomstige succes ervan, en hij is enthousiast over de eindeloze mogelijkheden die in het verschiet liggen.