Over ons

Waarom we kortingscouponcodes.nl zijn begonnen

Was je ook wel eens enthousiast over een 'deal' of 'kortingscode' om er vervolgens achter te komen dat deze verlopen is of niet werkt? Je bent niet de enige. Daarom zijn we kortingscouponcodes.nl gestart - om het vinden van echte, werkende codes gemakkelijk te maken voor online shoppers.

Het gaat ons niet alleen om de grote winkels. Maar we houden ervan om vooral kleine tot middelgrote online winkels in de schijnwerpers te zetten. Sinds de lancering hebben we tal van shoppers elke maand geholpen geld te besparen in online winkels. Daar zijn wij best trots op! Maar daar stopt het niet. We zijn altijd op zoek om te innoveren en de winkelervaring voor onze gebruikers te verbeteren. Of je nu een slimme koopjesjager bent of een marketeer die op zoek is naar inspiratie, wij hebben de deals die je zoekt.

Hoe kortingscouponcodes.nl anders is

Ik weet dat het moeilijk kan zijn om een werkende kortingscode te vinden als je wat geld wilt besparen bij het online betalen. Het is niet leuk als de codes verlopen zijn of niet werken. Het is nog vervelender als een website beweert veel kortingscodes voor een winkel te hebben, maar in werkelijkheid alleen maar doorlinken naar deals waarmee je niet echt kan besparen.

We zullen nooit misleidende deals publiceren, vermomd als kortingscodes

Als je wel eens een website met kortingscodes hebt bezocht, weet je waar ik het over heb: de lange lijst met 'klik op deze aanbieding' die beloven je te helpen geld te besparen, maar uiteindelijk alleen maar linken naar de website van de winkel.

Deze deals zijn er alleen maar voor om gebruikers te misleiden en om de commissie te verdienen als een product wordt gekocht, maar die het winkelend publiek geen enkel voordeel opleveren.

Onze opzet is om het winkelend publiek niet te misleiden. De kortingscodes die we op kortingscouponcodes.nl vermelden, werken simpelweg. We verzoeken nooit deals vermomd als kortingscodes op onze website te plaatsen, om klanten niet te misleiden om op iets te klikken dat alleen maar op een kortingscode lijkt.

Hoe en wanneer wij geld verdienen

kortingscouponcodes.nl is gratis te gebruiken, maar het kost geld om te onderhouden. Ons team werkt dagelijks aan het vinden en beoordelen van kortingscodes. Net als veel andere websites verdienen we geld via affiliate links met een aantal van de winkels waarmee we samenwerken, en krijgen we een kleine commissie als klanten een aankoop doen in de winkel, zonder enige kosten voor de klant.

In tegenstelling tot andere websites, vertellen we je op welke pagina’s op onze site we een commissie verdienen en op welke we niets verdienen. Ons primaire doel is om shoppers te helpen geld te besparen, en we willen zo transparant mogelijk zijn.

We streven er eenvoudig naar om kortingscodes te verzamelen van meer winkels dan welke andere site dan ook-

Bij ons staat de klant voorop, en dat betekent dat we er alles aan doen om je te helpen een werkende kortingscode te vinden, zelfs als dit voor ons geen voordeel oplevert. Veel couponsites publiceren alleen kortingscodes voor winkels die hen een commissie betalen. We publiceren kortingscodes voor elke winkel waarvan we denken dat deze klanten kan helpen besparen.

Wie is de eigenaar van kortingscouponcodes.nl?

kortingscouponcodes.nl is eigendom van IMP Multimedia GmbH, een bedrijf met hoofdkantoor in Zürich, Zwitserland.

kortingscouponcodes.nl wordt onderhouden door Harry Kuperus, samen met een wereldwijd team van coupon testers en Auteurs.

Vragen

Heb je zelf een winkel en je wilt je kortingscodes plaatsen op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen normaalgesproken binnen 24 uur!

 

Redactie:

IMP Multimedia

E-mail: info@imp-multimedia.com

 

X