Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
Columbus Direct Kortingscode

Columbus Direct kortingscodes ☆ Juni 2024 Nederland

Kortingscodes van Columbus Direct Nederland ✂ tot wel 15% korting in Juni 2024 ✅ 1 aanbiedingen en kortingscodes bij Columbus Direct ⭐

Acties Columbus Direct • Verloopt over 9 dagen

Columbus Direct geeft soms tot wel 15% voordeel op hun diensten

Bekijk de condities, wel tot 15% korting die geldig is op vele services, doorgaand.
Bekijk aanbieding
3 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij Columbus Direct, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van Columbus Direct is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van Columbus Direct. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

Columbus Direct deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle Columbus Direct kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 20 Juni 2024.

Geschiedenis van Columbus Direct kortingcodes.

Dit laat je het aantal Columbus Direct kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Columbus Direct is sinds 1988 gespecialiseerd in reisverzekeringen en biedt online en telefonische polissen aan in Nederland en in meer dan 50 landen over de hele wereld. Columbus Direct is sinds 2010 aanwezig op de Italiaanse markt met een breed scala aan reisverzekeringen en directe verkoop aan klanten.

Onze reisverzekeringen in Nederland voldoen aan de hoogste internationale normen; alle medische hulpdiensten worden geleverd door het assistentiecentrum in Nederland, dat 24 uur per dag, elke dag beschikbaar is. Naast assistentie in het Italiaans en Engels biedt het callcenter ook een telefonische tolkendienst die het contact met behandelende artsen kan vergemakkelijken. Dit kan vooral in het buitenland handig zijn.

We proberen de beste service te bieden tegen een betaalbare prijs, hoogwaardige ondersteuning en een eenvoudig en veilig aankoopproces waarmee u een verzekering kunt afsluiten, ongeacht wanneer u uw reis / vakantie heeft geboekt. Sinds onze oprichting in 1988 hebben meer dan 10 miljoen klanten gekozen voor een Columbus Direct verzekering.

U kunt deze lijst raadplegen op de officiële website van IVASS op https://www.ivass.it (belangrijk: er zijn twee lijsten, "enkele registratie" en "lijst van tussenpersonen van de Europese Unie", selecteer "lijst van" Europese Unie "). Klik hier om de lijst in pdf-formaat te downloaden.

Columbus Direct maakt deel uit van de Collinson-groep. Bezoek voor meer informatie de Collinson-website:

www.collinsongroup.com

Door een polis 'Medische bijstand' te kopen, kunt u, in geval van nood, contact opnemen met het Columbus Direct Travel Operations Center voor onmiddellijke assistentie. De dekkingen in de reispolis zijn talrijk en ontworpen om u zelfs in de meest kritieke situaties te helpen, zoals zoals bijvoorbeeld wanneer u door ziekte of letsel dringend medische repatriëring nodig heeft Hieronder vindt u alle diensten en dekking van de reispolis 'Medische bijstand', die Columbus ook presenteert als 'A'.

Reisgezondheidszorg 24/7 Wat gebeurt er als u op vakantie ziek wordt? U moet het nummer van het plaatselijke ziekenhuis vinden en, als u in het buitenland bent, moet u uw gezondheidsprobleem ook in een andere taal uitleggen.

Als u een reisverzekering voor Columbus koopt, neemt u gewoon contact op met het Operations Center voor hulp. Wij zorgen voor het contacteren van een arts, het regelen van vervoer naar een geschikt ziekenhuis, het ter beschikking stellen van een tolk en indien nodig ook het organiseren van een medische repatriëring.

Dit is slechts een voorbeeld van wat u nodig heeft en wat wij voor u kunnen doen: de diensten en dekking zeker eindig hier niet. Ons operatiecentrum bestaat uit bekwaam personeel, dat vloeiend Italiaans en Engels spreekt, en die de telefoon 24 uur per dag, 7 dagen per week beantwoorden. In geval van een noodgeval belt u om alles te ontvangen de hulp die je nodig hebt. Onbeperkte medische kosten. Omgaan met een medisch probleem aan vakantie zijn altijd kosten verbonden, zeker als het in het buitenland gebeurt.

Behandelingen, medische voorschriften, vervoer, eventuele tolk of zelfs een medische repatriëring, kunnen veel kosten, hiervoor zorgt Columbus Direct. Onbeperkte limiet (voor vakanties in het buitenland) Maximaal tot € 10.000 (voor vakanties in Nederland) Naast de reeds aangegeven dekkingen, kunt u met de Columbus 'A - Medical Assistance'-polis om vergoeding vragen voor alle gemaakte kosten in geval van ziekenhuisopname, of voor het vervoer en de accommodatie van een gezinslid.

Op onze polissen kunt u ook om vergoeding vragen van medische, chirurgische en spoedeisende zorgkosten die tijdens de reis zijn gemaakt, met een onbeperkte limiet voor reizen naar het buitenland. In geval van ziekenhuisopname, bij verlenging van het ziekenhuisverblijf, dragen wij de kosten van vervoer en verblijf van een door u ingeschakeld familielid.

Coronavirus Na de pandemie die werd veroorzaakt door de verspreiding van Coronavirus (Covid-19), heeft Columbus Direct zich ingespannen om de dekking van zijn reisbeleid bij te werken, met als doel om vanaf het begin een beleid te bestuderen dat essentiële diensten kan bieden, de veiligheid van reizigers, zoals medische hulp, terugbetaling van medische kosten en medische repatriëring, ook vanwege het Coronavirus Vanaf 01/06/20 is dit eindelijk allemaal mogelijk.

Columbus Direct heeft in feite zijn 'Algemene voorwaarden' bijgewerkt en de omslagen toegevoegd die ook voorzien zijn in het geval van Coronavirusinfectie.

Alle diensten inbegrepen De reispolis 'A - Medische Bijstand' biedt niet alleen dekking voor wat men 'Medische kosten' kan noemen, maar omvat ook een hele reeks diensten die hieronder worden opgesomd: Medisch telefonisch advies Verzenden van essentiële medicijnen en plaatselijk in het buitenland niet beschikbaar Een arts naar het buitenland sturen naar de plaats waar de verzekerde zich bevindt Vervoer van de verzekerde naar het medisch centrum Terugkeer van de verzekerde naar zijn huis Terugkeer van het lichaam in geval van overlijden van de verzekerde en begrafeniskosten.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Columbus Direct?

Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij Columbus Direct.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Columbus Direct?

In de afgelopen 30 dagen hebben 3 bezoekers gemiddeld 15% bespaard bij Columbus Direct. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Columbus Direct verzilveren?

Om een coupon van Columbus Direct te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Columbus Direct gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij Columbus Direct. Gemiddeld heeft Columbus Direct 1 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Columbus Direct?

Je kan geld besparen bij Columbus Direct door een van de huidige coupons Columbus Direct van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 15% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Columbus Direct?

Elke promotiecode van Columbus Direct, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Columbus Direct aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Columbus Direct geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Columbus Direct

  Profiteer van extra korting met een Columbus Direct kortingscode

  Reisverzekering, enkele reisverzekering, online offerte, Columbus Direct verzekering.

  10 VOORDELEN VAN Columbus Direct:

  Covid-19 medische kosten

  Onbeperkte medische kosten

  Kinderen tot 18 jaar gratis!

  24/7 assistentie

  Medische repatriëring

  Telefonische tolk

  Bagagedekking tot € 2.000, -

  annuleren reis tot € 2.000, -

  Juridische kosten tot € 10.000

  Beleid op het laatste moment te koop

  DIRECTE BETALING

  In geval van ziekenhuisopname voorziet een Columbus Direct Kortingscode ook in de directe betaling van medische kosten, terwijl voor 'Kleine kosten', zoals kleine dag hospitaal operaties, medische bezoeken of de aankoop van medicijnen, de terugbetaling zal plaatsvinden onder contractuele voorwaarden. NUL EIGEN RISICO De vergoeding van medische kosten voorziet normaliter in een eigen risico van € 100,00 per verzekerde en per ingediende claim. Om deze voorwaarde te vermijden, is het mogelijk om in te schrijven op de optie 'Zero Excess'. Op deze manier is het handig om een claim in te dienen, zelfs als de vergoeding voor medische kosten lager is dan € 100, -.

  Statistieken

  TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

  Bespaar tot 15% korting bij Columbus Direct

  🌐 https://www.columbusdirect.com

  Actuele Columbus Direct Kortingen

  Kortingscodes1
  Beste korting15%
  Werkende kortingen0
  Ingewisselde codes3

  Top winkels

  Onze partnerwinkels

  kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.