Gekopieerd
ajax loader

Geef ons een feedback100%
Werkt
1 x voted
X
Het vinden van een kortingscode voor een online winkel is gemakkelijk. Typ de naam van de winkel in de zoekbalk en op de volgende pagina zie je een overzicht van alle aanbiedingen van deze winkel.
Kortingscode {storename}
Er zijn twee soorten kortingen, de ene is een code die wordt ingewisseld bij de online winkel. De andere is een link, als je op de link klikt word de korting direct van het eindbetrag afgetrokken.
Kortingscode {storename}
Heeft u een kortingscode gevonden? Geweldig, klik op de knop "kopieren", daarna kan je bij de online winkel de code inwisselen gedurende het bestelproces, voordat je de betaling afsluit.
Kortingscode {storename}
Controleer of de korting correct toegepast is. Kortingscodes hebben een vervaldatum, misschien is de code niet langer geldig of kan alleen worden gebruikt met bepaalde producten. Als de kortingscode ongeldig blijkt, keer dan terug naar onze pagina en probeer het opnieuw met een andere kortingscode.

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Onze wekelijkse nieuwsbrief informeert je over de nieuwste aanbiedingen per e-mail.

Bekijk het eindbedrag om te zien hoeveel je hebt bespaard. Je hebt het door, het is leuker om te winkelen met onze kortingscodes. Voor je volgende online aankoop niet vergeten om terug te keren naar kortingscouponcodes.nl.
Kortingscode {storename}
Columbus Direct logo

Kortingscode Columbus Direct Nederland ☆ Juni 2021

Columbus Direct Kortingscode Nederland ✂ tot wel 10% korting in Juni 2021 ✅ 1 aanbiedingen en kortingscodes bij Columbus Direct ⭐ al 3 keer gebruikt

Volledige lijst met kortingsbonnen die u kunt gebruiken om te sparen bij de online verzekeringsmaatschappij die u lage tarieven biedt voor annuleringsvoorwaarden en andere speciale services. Ga naar de site en vul het korte formulier in om een gratis online offerte voor een verzekeringspolis aan te vragen. U krijgt het beste tarief, afhankelijk van de door u gekozen bestemming en reisdata. Voer de leeftijd van de reiziger in om de verzekeringspremie beter te berekenen, voeg toe als je de annuleringsvoorwaarden of voor wintersport wilt en als laatste de promotiecode in het daarvoor bestemde vak. In sommige gevallen verschijnt de kortingscode automatisch op de hoofdpagina.

Acties Columbus Direct • 16/06/2021

Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij Columbus Direct

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Columbus Direct en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk aanbieding
3 maal gebruikt
Soortgelijke online winkels zoals Columbus Direct
Online winkels met kortingsbonnen en soortgelijke aanbiedingen Columbus Direct
Acties Dena Invest • 16/06/2021

Ontvang maandelijkse uitbetalingen

Ontvang maandelijkse uitbetalingen
Bekijk aanbieding
Acties Wealthsimple • 16/06/2021

Verdien $10000 gratis beheerd gedurende 1 jaar wanneer u onze Wealthsimple-promotiecode gebruikt bij het aanmelden

Meld u aan via deze aanbieding en geniet van dit voordeel!
Bekijk aanbieding
Acties Wise • 16/06/2021

Geniet van een lage Commissie van 2,3% van uw transferbedrag via Wise

Begin met het opslaan met Wise en Bekijk alle en kortingen die u vinden op de Wise website. Alle Wise promoties worden geüpdatet en op jou afgestemd.
Bekijk aanbieding
Acties Hypotheek24 • 16/06/2021

Tot wel 10% korting op de dagelijkse aanbiedingen van Hypotheek24

Profiteer van actie op al onze services, of geef je op voor de Hypotheek24 nieuwsbrief en bespaar nu! Veel plezier bij het winkelen!
Bekijk aanbieding
Acties Curve • 16/06/2021

Tot wel 25% discount op de dagelijkse kortingen op Curve

Profiteer van promotie op alle services, of meld je aan voor de Curve newsletter en bespaar meteen! Veel plezier bij het shoppen!
Bekijk aanbieding
Acties profinance • 16/06/2021

Je kan vandaag gebruikmaken van promoties en aanbiedingen van profinance

Meld je aan voor de wekelijkse newsletter van profinance en je krijgt de jongste discounts per email. Of bekijk onze discounts om gebruik te maken van de discount.
Bekijk aanbieding
Acties Bulkestate • 16/06/2021

Tot wel 15% discount op de wekelijkse promoties op Bulkestate

Gebruik de promotie op al onze diensten, of schrijf je in voor de Bulkestate wekelijkse newsletter en bespaar nu! Veel plezier bij het winkelen!
Bekijk aanbieding
Acties Esketit • 16/06/2021

Esketit heeft soms tot 10% korting op hun services

Let op de criteria, soms wel tot 10% discount die geldig is op diverse services, doorgaand.
Bekijk aanbieding
Acties A-Krediet • 16/06/2021

Je kan vandaag gebruik maken van acties en discounts op A-Krediet

Schrijf je in voor de newsletter op A-Krediet en je ontvangt de laatste discounts in je mailbox. Of bekijk onze discounts om gebruik te maken van de discount.
Bekijk aanbieding
Acties Jaaah • 16/06/2021

Maak gebruik van discounts en acties bij Jaaah.

Zie de website om te kijken of deze discount aan de orde is, promoties en acties van Jaaah.
Bekijk aanbieding
Acties DynaPay • 16/06/2021

Aanbiedingen voor je aankopen op DynaPay. Doe de aankoop met de kortingen die nu beschikbaar zijn.

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij DynaPay!
Bekijk aanbieding
Acties Besured • 16/06/2021

Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Besured

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Besured!
Bekijk aanbieding
Soortgelijke online winkels zoals Columbus Direct
Bezoekers die kochten in Columbus Direct kochten ook hier:
 • adidas
 • Albelli
 • Amazon
 • Bonprix
 • C&A
 • Conrad
 • Domestika
 • Douglas
 • Groupon
 • HEMA
 • Hunkemöller
 • K-Swiss
 • KLM
 • Large
 • Nike
 • Omio
 • Palladium
 • Pixum
 • Plutosport
 • Sarenza
 • Scapino
 • Spartoo
 • SUPRA
 • Van Haren
  • Alles wat je moet weten over Columbus Direct
   Kom alles te weten over kortingscodes, acties en coupons bij Columbus Direct

  Columbus Insurance Services is sinds 1988 gespecialiseerd in reisverzekeringen en biedt online en telefonische polissen aan in Italië en in meer dan 50 landen over de hele wereld. Columbus Assicurazioni is sinds 2010 aanwezig op de Italiaanse markt met een breed scala aan reisverzekeringen en directe verkoop aan klanten.

  Onze reisverzekeringen in Italië voldoen aan de hoogste internationale normen; alle medische hulpdiensten worden geleverd door het assistentiecentrum in Italië, dat 24 uur per dag, elke dag beschikbaar is. Naast assistentie in het Italiaans en Engels biedt het callcenter ook een telefonische tolkendienst die het contact met behandelende artsen kan vergemakkelijken. Dit kan vooral in het buitenland handig zijn.

  We proberen de beste service te bieden tegen een betaalbare prijs, hoogwaardige ondersteuning en een eenvoudig en veilig aankoopproces waarmee u een verzekering kunt afsluiten, ongeacht wanneer u uw reis / vakantie heeft geboekt. Sinds onze oprichting in 1988 hebben meer dan 10 miljoen klanten gekozen voor een Columbusverzekering.

  Collinson Insurance Solutions Europe Ltd, commercieel bekend als Columbus Insurance, is geautoriseerd en gereguleerd door: Malta Financial Services Authority als verzekeringsagent (Distribution Act - Cap. 487); IVASS, om in Italië te opereren onder de vrijheid van dienstverlening. Malta registratienummer: C89980. Adres: derde verdieping, Development House, St Anne Street, Floriana FRN 9010, Malta

  U kunt deze lijst raadplegen op de officiële website van IVASS op https://www.ivass.it (belangrijk: er zijn twee lijsten, "enkele registratie" en "lijst van tussenpersonen van de Europese Unie", selecteer "lijst van" Europese Unie "). Klik hier om de lijst in pdf-formaat te downloaden.

  Wat zeggen ze over ons? Lees onze klantrecensies.

  Hoe presenteren we ons ten opzichte van de concurrentie? Zie de vergelijking.

  Collinson

  Columbus Assicurazioni maakt deel uit van de Collinson-groep. Bezoek voor meer informatie de Collinson-website: www.collinsongroup.com

  A = MEDISCHE BIJSTAND

  Als u reist, vertrouw dan niet op het toeval: bescherm uw vakantie!

  Wat houdt een medische reisverzekering in?

  Door een polis 'Medische bijstand' te kopen, kunt u, in geval van nood, contact opnemen met het Columbus Insurance Travel Operations Center voor onmiddellijke assistentie. De dekkingen in de reispolis zijn talrijk en ontworpen om u zelfs in de meest kritieke situaties te helpen, zoals zoals bijvoorbeeld wanneer u door ziekte of letsel dringend medische repatriëring nodig heeft Hieronder vindt u alle diensten en dekking van de reispolis 'Medische bijstand', die Columbus ook presenteert als 'A'. Reisgezondheidszorg 24/7 Wat gebeurt er als u op vakantie ziek wordt? U moet het nummer van het plaatselijke ziekenhuis vinden en, als u in het buitenland bent, moet u uw gezondheidsprobleem ook in een andere taal uitleggen.Als u een reisverzekering voor Columbus koopt, neemt u gewoon contact op met het Operations Center voor hulp. Wij zorgen voor het contacteren van een arts, het regelen van vervoer naar een geschikt ziekenhuis, het ter beschikking stellen van een tolk en indien nodig ook het organiseren van een medische repatriëring. dit is slechts een voorbeeld van wat u nodig heeft en wat wij voor u kunnen doen: de diensten en dekking zeker eindig hier niet. Ons operatiecentrum bestaat uit bekwaam personeel, dat vloeiend Italiaans en Engels spreekt, en die de telefoon 24 uur per dag, 7 dagen per week beantwoorden. In geval van een noodgeval belt u +39 02 3600 5814 om alles te ontvangen de hulp die je nodig hebt. Onbeperkte medische kosten. Omgaan met een medisch probleem aan vakantie zijn altijd kosten verbonden, zeker als het in het buitenland gebeurt. Behandelingen, medische voorschriften, vervoer, eventuele tolk of zelfs een medische repatriëring, kunnen veel kosten, hiervoor zorgt Columbus Insurance. Onbeperkte limiet (voor vakanties in het buitenland) Maximaal tot € 10.000 (voor vakanties in Italië) Naast de reeds aangegeven dekkingen, kunt u met de Columbus 'A - Medical Assistance'-polis om vergoeding vragen voor alle gemaakte kosten in geval van ziekenhuisopname, of voor het vervoer en de accommodatie van een gezinslid. Op onze polissen kunt u ook om vergoeding vragen van medische, chirurgische en spoedeisende zorgkosten die tijdens de reis zijn gemaakt, met een onbeperkte limiet voor reizen naar het buitenland. In geval van ziekenhuisopname, bij verlenging van het ziekenhuisverblijf, dragen wij de kosten van vervoer en verblijf van een door u ingeschakeld familielid. De verzekering strekt zich ook uit tot uitgaven voor spoedeisende tandheelkundige zorg die niet kunnen worden uitgesteld, zoals verbandmiddelen, vullingen of extracties: de maximale limiet voor dit type ingreep is echter € 300, -. We herinneren u er ook aan dat Columbus Insurance geen medische kosten dekt die zijn veroorzaakt door eerdere gezondheidsproblemen. Coronavirus Na de pandemie die werd veroorzaakt door de verspreiding van Coronavirus (Covid-19), heeft Columbus Assicurazioni zich ingespannen om de dekking van zijn reisbeleid bij te werken, met als doel om vanaf het begin een beleid te bestuderen dat essentiële diensten kan bieden, de veiligheid van reizigers, zoals medische hulp, terugbetaling van medische kosten en medische repatriëring, ook vanwege het Coronavirus Vanaf 01/06/20 is dit eindelijk allemaal mogelijk. Columbus Assicurazioni heeft in feite zijn 'Algemene voorwaarden' bijgewerkt en de omslagen toegevoegd die ook voorzien zijn in het geval van Coronavirus-infectie. Alle diensten inbegrepen De reispolis 'A - Medische Bijstand' biedt niet alleen dekking voor wat men 'Medische kosten' kan noemen, maar omvat ook een hele reeks diensten die hieronder worden opgesomd: Medisch telefonisch advies Verzenden van essentiële medicijnen en plaatselijk in het buitenland niet beschikbaar Een arts naar het buitenland sturen naar de plaats waar de verzekerde zich bevindt Vervoer van de verzekerde naar het medisch centrum Terugkeer van de verzekerde naar zijn huis Terugkeer van het lichaam in geval van overlijden van de verzekerde en begrafeniskosten Dekking van de kosten van een kaartje en kosten van levensonderhoud in verband met een familielid van de verzekerde in geval van langdurige ziekenhuisopname Dekking van de kosten van verlenging van het verblijf van de verzekerde Dekking van de kosten van voortzetting van de reis van de verzekerde '' Verzekerde en zijn begeleiders Terugkeer van de begeleidende personen en vergoeding van de extra kosten en / of verlenging van het verblijf orno Terugkeer van minderjarigen onder de 15 jaar die met de verzekerde reizen. Vervroegde terugkeer van de verzekerde Bijstand aan de kinderen van de verzekerde onder de 15 jaar die thuis bleven Telefonische tolk beschikbaar voor reizen naar het buitenland Juridische bijstand in het buitenland Overdracht van fondsen Overdracht van dringende berichten Kosten voor opsporing, redding en redding Creditcardbescherming Spoedeisende medische kosten Uiteraard, de hierboven vermelde diensten worden geleverd binnen de limieten die zijn aangegeven in het document 'Algemene voorwaarden'.  Een Columbus Direct kortingscode

  Het ziet ernaar uit dat je op zoek bent naar kortingscodes of actiecodes van Columbus Direct! Je vind bij ons alle actuele Columbus Direct kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je in de meeste gevallen kunt besparen op je online bestelling. Onze kortingscodes worden doorlopend geactualiseerd, mocht je geen code vinden check de site dan na een paar uur nog eens. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Columbus Direct onder elkaar. Overzichtelijk en eenvoudig, de kortingscodes zijn op relevantie en populariteit gerangschikt, zo zie je de meest gebruikte kortingen altijd bovenaan. Dit overzicht word ieder uur en rond de klok bijgewerkt.

  Kortingscodes voor onze bezoekers

  Wij willen onze bezoekers zoveel mogelijk helpen om snel en eenvoudig de passende korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Daarom hebben wij naast Columbus Direct meer dan 1500 andere webshops in Nederland op onze website met een ruim aanbod kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende kortingscodes beschikbaar. Denk maar aan een code voor 'gratis verzending' of een code die een bepaald percentage korting geeft op jouw bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere actiecodes jouw korting geven op het gehele assortiment. Het is elke dag weer een verassing welke promotiecodes de webshops aanbieden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat ze op onze website gepubliceerd worden!

  De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar wij bieden ook actiecodes en aanbiedingen aan van winkels en merken uit de rest van Europa, China, en de Verenigde Staten. kortingscouponcodes.nl werkt namelijk samen met kortingscodessites uit Spanje, Duitsland, Italie, Belgie, Brazilie en Amerika. Op deze manier vind je wereldwijd de beste koopjes!

  Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Columbus Direct exclusief geselecteerd. Op deze manier vind je sneller alle kortingscodes in het overzicht. Dus, voor jij wat gaat bestellen bij Columbus Direct, raden wij je aan om eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat jij nog meer kunt genieten van het online shoppen! En het mooiste van alles? Al onze kortingscodes kun je helemaal GRATIS gebruiken!

  Registreren is niet nodig.

  Je hoeft je niet te registeren op kortingscouponcodes.nl om Columbus Direct kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Op die manier krijg jij namelijk als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale koopjes direct in jouw mailbox. We selecteren alle webwinkels die een kortstondige actie of speciale kortingscode aanbiedt voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

  Wat is een Columbus Direct kortingscode?

  Een kortingscode van Columbus Direct is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op jouw bestelling bij Columbus Direct. Deze kortingscodes worden ook wel korting code, actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels uit de hele wereld gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

  Hoe kan ik een Columbus Direct kortingscode gebruiken ?

  Een actiecode of promotiecode van Columbus Direct kan worden gebruikt op twee manieren. De eerste manier is door eenvoudig te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopieren en vervolgens te plakken in het winkelwagentje van deze webshop. De andere manier is door te klikken op 'BEKIJK AANBIEDING', waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

  Veelgestelde vragen

  Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Columbus Direct?

  Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij Columbus Direct.

  Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Columbus Direct?

  In de afgelopen 30 dagen hebben 3 bezoekers gemiddeld 10% bespaard bij Columbus Direct. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

  Hoe kan ik een kortingscode van Columbus Direct verzilveren?

  Om een coupon van Columbus Direct te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

  Hoeveel aanbiedingen heeft Columbus Direct gemiddeld?

  Er zijn vandaag codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij Columbus Direct. Gemiddeld heeft Columbus Direct 1 coupons en/of acties online

  Zijn de kortingen geldig voor alles op Columbus Direct?

  Je kan geld besparen bij Columbus Direct door een van de huidige coupons Columbus Direct van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 10% besparen.

  Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Columbus Direct?

  Elke promotiecode van Columbus Direct, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Columbus Direct aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Columbus Direct geen voorraad meer heeft van dit artikel.

  ©2021 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

  Wekelijkse nieuwsbrief

  Bespaar tot 80% met ongeëvenaarde kortingen!

  Bespaar tot 40% met onze kortingscodes!

  Schrijf je in voor onze kortingscouponcodes nieuwsbrief! Op die manier ontvang je altijd de laatste kortingscodes als eerste in jouw mailbox!

  We gebruiken cookies, als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.