Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
LinkedIn Learning Kortingscode

LinkedIn Learning kortingscodes ☆ Juni 2024 Nederland

Kortingscodes van LinkedIn Learning Nederland ✂ tot wel 10% korting in Juni 2024 ✅ 2 aanbiedingen en kortingscodes bij LinkedIn Learning ⭐

Acties LinkedIn Learning • Verloopt over 8 dagen

Je kan deze week profiteren van acties en discounts bij LinkedIn Learning

Meld je aan voor de newsletter bij LinkedIn Learning en je krijgt de nieuwste discounts per email. Of bekijk onze discounts om gebruik te maken van deze actie.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties LinkedIn Learning • Verloopt morgen

Tot wel 10% discount op de dagelijkse kortingen op LinkedIn Learning

profiteer van discount op al onze services, of schrijf je in voor de LinkedIn Learning nieuwsbrief en bespaar meteen! Veel plezier bij het shoppen!
Bekijk aanbieding
5 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij LinkedIn Learning, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van LinkedIn Learning is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van LinkedIn Learning. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

LinkedIn Learning deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle LinkedIn Learning kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 18 Juni 2024.

Geschiedenis van LinkedIn Learning kortingcodes.

Dit laat je het aantal LinkedIn Learning kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding
Beste korting Online Studeren

Verhoog de betrokkenheid van medewerkers

Lage betrokkenheid van werknemers is een veel voorkomend probleem in de publieke sector, waarbij Gallup meldt dat 71% van de Amerikaanse overheidsmedewerkers niet betrokken is.

Hoe kan LinkedIn Learning de betrokkenheid van werknemers bij uw organisatie stimuleren? Onderzoek toont aan dat werknemers die het gevoel hebben dat ze kunnen groeien in hun rol veel gemotiveerder zijn.

Help medewerkers relevante vaardigheden op te bouwen

Vaardigheden veranderen snel en on-demand leren op de werkplek is essentieel om bij te blijven. Mensen komen zelden binnen met alle vaardigheden die nodig zijn om het werk te doen en zelfs als ze dat wel doen, veranderen die vaardigheden in de loop van de tijd.

LinkedIn Learning maakt gebruik van vaardigheidsgegevens van LinkedIn, 's werelds grootste professionele netwerk, om de cursussen die we voor de toekomst ontwikkelen te informeren - en om uw bureau voor te blijven.

Voldoe aan de behoeften van overheidsmedewerkers

Werknemers verwachten tegenwoordig dat leertechnologie collaboratief, zelfgestuurd en gebruiksvriendelijk is. Dit geldt met name voor Millennial- en Gen Z-professionals, die binnenkort de meerderheid van de beroepsbevolking zullen vormen.

LinkedIn Learning voldoet aan de behoeften van professionals van vandaag met gepersonaliseerde, datagedreven cursusaanbevelingen en naadloze desktop- en mobiele ervaringen.

Schaal leerprogramma's

Digitale transformatie omvat elk aspect van hoe overheden werken, inclusief de L & D-functie. De verschuiving van door een instructeur geleide training naar online leren helpt bij het optimaliseren van budgetten en het schalen van leren om alle werknemers te ondersteunen.

Overheidsinstanties kiezen voor online leertechnologieën zoals LinkedIn Learning omdat ze eenvoudig te implementeren, schaalbaar zijn en de leeronderwerpen omvatten waarnaar uw werknemers hunkeren.

59% van de talentontwikkelaars van de overheid investeert nu meer in online leren dan drie jaar geleden.

Ventura County ging all-in met LinkedIn Learning en het inspireert hun werknemers verder om de beste versies van zichzelf te zijn.

53.000 LinkedIn Learning-video's bekeken in de eerste 6 maanden.

Duizenden nieuwe vaardigheden waardoor medewerkers nog beter zijn toegerust voor hun dagelijkse taken.

Sterkere cultuur en met een overweldigend positief werknemerssentiment.

We hebben een robuust online leerplatform gebouwd dat uw werknemers zullen gebruiken, waarderen en toepassen. Alleen LinkedIn Learning biedt de unieke combinatie van deze 4 factoren:

Inhoud van wereldklasse

We bieden professioneel geproduceerde inhoud van hoge kwaliteit die fris en relevant is voor al uw leerlingen

Boeiende leerlingervaring

We hebben een zeer boeiende leerervaring opgebouwd die de hoge verwachtingen van moderne studenten

Strategische inzichten

Onze gepatenteerde inzichten en gegevens helpen u om uw vaardigheidsbehoeften vandaag en in de toekomst te begrijpen

Robuust leerplatform

Dit alles wordt ondersteund door een robuust leerplatform waarmee zowel werknemer- als managementgestuurd leren een leercultuur in uw organisatie kan opbouwen

Leg contact met leerlingen op de momenten die er toe doen.

Content van hoge kwaliteit

Bied relevante, up-to-date inhoud aan die wordt gegeven door betrouwbare experts uit de branche.

Toegang tot meer dan 16.000 cursussen in 7 talen

Onze cursussen worden gegeven door praktijkmensen uit de hele wereld, die leerlingen inspireren en betrekken. Leer van deze beste instructeurs in een brede en diepgaande internationale leerbibliotheek die beschikbaar is in het Engels, Spaans, Duits, Frans, Japans, Mandarijn en Braziliaans Portugees.

Blijf up-to-date met elke week meer dan 60 nieuwe cursussen

Bied de meest relevante en actuele leermogelijkheden voor zakelijke, creatieve of technologische onderwerpen.

Bied macro- en micro-leerinhoud aan

Of werknemers nu in grote carrièreveranderingen zijn of gewoon op zoek zijn naar nieuwe vaardigheden, we bieden robuuste leertrajecten en duizenden hapklare video's om 'in het moment' te leren.

Gepersonaliseerde aanbevelingen op schaal

Verbind leerlingen met de juiste inhoud op de momenten die het belangrijkst zijn in hun carrière.

Geef relevante, gepersonaliseerde aanbevelingen

Op basis van inzichten van meer dan 645 miljoen leden, brengen we relevante leerinhoud naar elke werknemer op basis van hun connecties, wat hun collega's leren en de juiste vaardigheden die nodig zijn om te slagen in hun huidige baan.

Stel uw eigen leerpaden en aanbevelingen samen als beheerder

Maak gebruik van gegevens en inzichten in onze Admin-ervaring om inhoud samen te stellen en unieke leerpaden te creëren voor specifieke groepen leerlingen.

Upload de inhoud van uw organisatie

Pas de leerervaring van uw organisatie aan door video's, documenten en links toe te voegen.

Interactief, sociaal leren

Vergroot de betrokkenheid van leerlingen door leren intuïtief, sociaal en interactief te maken.

Bied een schone, consumentachtige leerervaring waar leerlingen dol op zullen zijn

Onze moderne interface helpt leerlingen om door de rommel te gaan en snel de juiste leerinhoud te vinden met relevante aanbevelingen op de startpagina en een gebruiksvriendelijke zoekfunctie.

Versterk het leren met Q&A

Vanaf elke cursuspagina kunnen studenten communiceren met experts, collega's en anderen die een cursus hebben gevolgd, om ideeën uit te wisselen en vragen te stellen.

Pas nieuwe vaardigheden toe met oefentools

De meeste cursussen bevatten quizzen, oefenbestanden, sjablonen en andere ondersteunende documenten om leerlingen te helpen het geleerde toe te passen.

Leer altijd en overal

Ondersteun werknemers die altijd en overal willen leren, of ze nu online of offline zijn.

Maak het gemakkelijk om onderweg te leren

LinkedIn Learning is beschikbaar op elke desktop en elk mobiel apparaat, zelfs in offline modus, waardoor werknemers gemakkelijk kunnen leren tijdens het woon-werkverkeer of reizen.

Maak een leerportaal

Gebruik onze vooraf gebouwde integraties met de beste LMS'en om een one-stop leerervaring.

Betrek leerlingen waar ze al heen gaan

Wanneer uw werknemers LinkedIn bezoeken om te netwerken en het nieuws te lezen, krijgen ze automatisch korte, toepasselijke leerinhoud in hun feed en op hun startpagina om de betrokkenheid te vergroten.

'Met LinkedIn Learning creëren we leerervaringen voor onze medewerkers die net zo boeiend zijn als wat ze zijn gaan waarderen en verwachten van merken als consumenten.'

LinkedIn Leren voor hoger onderwijs

Door middel van gegevensgestuurde analyse en op maat gemaakte leerinhoud werken LinkedIn Learning-partners samen met hoger onderwijs om curricula aan te vullen en studenten te positioneren om de carrières van morgen te verwerven, terwijl ze ook de vaardigheden van docenten, personeel en alumni verbeteren.

We werken samen met studenten om hen te helpen de banen te krijgen die ze willen.

Hoger onderwijs is er steeds meer op gericht om studenten te helpen na hun afstuderen een goede baan te krijgen en op te vallen in een mondiale economie.

Met LinkedIn Learning, naast het aanbieden van on-demand online leren over de nieuwste software en vaardigheden, positioneer je je studenten ook om hun merk te laten groeien op 's werelds grootste professionele netwerk. Daarnaast geven onze inzichten je een unieke kijk waar je studenten na hun afstuderen aan het werk zijn.

100% van de Fortune 500-medewerkers op LinkedIn. Geef uw studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om op te vallen met LinkedIn Learning-cursussen.

We stellen medewerkers in staat actueel te blijven in een snel veranderende wereld.

Vaardigheden veranderen snel - de snelst groeiende software van vandaag bestond bijvoorbeeld vijf jaar geleden niet. Een schaalbare leeroplossing is essentieel om medewerkers actueel te houden.

LinkedIn Learning maakt gebruik van vaardigheidsgegevens van LinkedIn, 's werelds grootste professionele netwerk, om de cursussen die we voor de toekomst ontwikkelen te informeren - en stelt uw personeel in staat om voorop te blijven lopen.

Een moderne leerervaring die werknemers zullen gebruiken, waarderen en toepassen: zie hoe LinkedIn Learning uw bedrijf kan helpen zijn doelen te bereiken.

Verhoog de betrokkenheid van medewerkers

Toptalent betrokken houden is de sleutel om ervoor te zorgen dat ze niet weggaan en naar een concurrent gaan. De reden dat werknemers bedrijven verlaten, is een gebrek aan professionele ontwikkeling.

Hoe kan LinkedIn Learning u helpen de betrokkenheid van werknemers te vergroten? Met boeiende inhoud die up-to-date, professioneel geproduceerd en onderwezen is door echte experts. Bovendien helpen we u om meer werknemers te bereiken door relevante cursussen te verspreiden op een platform dat miljoenen professionals elke dag al gebruiken.

Voldoe aan de behoeften van de moderne leerling

Werknemers verwachten dat leertechnologie sociaal, zelfgestuurd en gebruiksvriendelijk is. Dit geldt vooral voor Millennial- en Gen Z-professionals, die binnenkort de meerderheid van de huidige beroepsbevolking zullen vormen.

LinkedIn Learning voldoet aan de behoeften van de moderne leerling met gepersonaliseerde, datagedreven cursusaanbevelingen en naadloze desktop- en mobiele ervaringen.

Meer dan de helft van alle leerlingen waardeert meer sociale, samenwerkingsomgevingen - zowel op kantoor als wanneer ze zich bezighouden met online leren.

Help medewerkers relevante vaardigheden te ontwikkelen

Vaardigheden veranderen snel. On-demand en on-the-job leren is de enige manier om bij te blijven. Mensen komen zelden binnen met alle vaardigheden die nodig zijn om het werk te doen, en als ze dat wel doen, worden ze snel gepromoveerd tot leidinggevende rollen die een nieuwe set vaardigheden vereisen.

LinkedIn Learning maakt gebruik van vaardigheidsgegevens van LinkedIn, 's werelds grootste professional netwerk, om de cursussen die we ontwikkelen voor de toekomst te informeren.

Volgens het World Economic Forum zal een derde van de belangrijkste vaardigheden op het gebied van banen de komende vijf jaar veranderen.

Schaal leerprogramma's

Digitale transformatie omvat elk aspect van hoe bedrijven werken, inclusief de L & D-functie. De verschuiving van door een instructeur geleide training naar online leren helpt bij het optimaliseren van budgetten en het schalen van leren om alle werknemers te ondersteunen.

Bedrijven kiezen voor eenvoudig te implementeren leertechnologieën zoals LinkedIn Learning; Degene die gemakkelijk te implementeren zijn, eenvoudig te schalen en de leeronderwerpen omvatten waarnaar uw werknemers hunkeren.

LinkedIn Leren voor hoger onderwijs

Door middel van gegevensgestuurde analyse en op maat gemaakte leerinhoud werken LinkedIn Learning-partners samen met hoger onderwijs om curricula aan te vullen en studenten te positioneren om de carrières van morgen te verwerven, terwijl ze ook de vaardigheden van docenten, personeel en alumni verbeteren.

We werken samen met studenten om hen te helpen de banen te krijgen die ze willen.

Hoger onderwijs is er steeds meer op gericht om studenten te helpen na hun afstuderen een goede baan te krijgen en op te vallen in een mondiale economie.

Met LinkedIn Learning, naast het aanbieden van on-demand online leren over de nieuwste software en vaardigheden, positioneer je je studenten ook om hun merk te laten groeien op 's werelds grootste professionele netwerk. Daarnaast geven onze inzichten je een unieke kijk waar je studenten na hun afstuderen aan het werk zijn.

We stellen medewerkers in staat actueel te blijven in een snel veranderende wereld.

Vaardigheden veranderen snel - de snelst groeiende software van vandaag bestond bijvoorbeeld vijf jaar geleden niet. Een schaalbare leeroplossing is essentieel om medewerkers actueel te houden.

LinkedIn Learning maakt gebruik van vaardigheidsgegevens van LinkedIn, 's werelds grootste professionele netwerk, om de cursussen die we voor de toekomst ontwikkelen te informeren - en stelt uw personeel in staat om voorop te blijven lopen.

In 2017 heeft de provincie Ontario geïnvesteerd in 1 miljoen LinkedIn Learning-licenties voor elke student, staf en docent in hun programma voor hoger onderwijs.

Zakelijke onderwerpen

Leiderschap is een vaardigheid voor elke rol, niet alleen voor managers. Leer hoe u een succesvolle leider kunt zijn, productiever kunt zijn met bedrijfssoftware en -technologie, de communicatie verbetert, betere beslissingen neemt, conflicten beheert en anderen door tijden van verandering leidt.

Wat is digitale transformatie?

Digitale transformatie is het proces waarbij bestaande bedrijfspraktijken worden aangepast aan nieuwe digitale methoden om de efficiëntie te verhogen en de snel veranderende marktvraag bij te houden.

Dit betekent dat nieuwe technologieën - big data, cloud computing, kunstmatige intelligentie, machine learning, het internet der dingen - in elk bedrijfsonderdeel moeten worden geïntegreerd. Het is absoluut noodzakelijk om niet alleen nieuwe technologie te implementeren omwille van innovatie, maar om de bedrijfscultuur fundamenteel te veranderen en de operationele efficiëntie te verhogen door gebruik te maken van flexibele projectmanagementmethodologieën en moderne tools en technieken voor bedrijfssamenwerking.

Succesvolle digitale transformatie vereist een verzameling gecoördineerde, schaalbare veranderingsinspanningen die over alle aspecten van het bedrijf zijn verspreid. Steeds meer zal technologie worden gebruikt als middel voor een cultureel doel, waardoor de grens tussen de technische en zakelijke kant van uw organisatie vervaagt.

Iedereen, van leiders op C-niveau tot individuen door het hele personeelsbestand, moet zich inzetten voor innovatie om de belangrijkste doelstellingen voor digitale transformatie na te streven.

Belang van digitale transformatie?

Haar gemakkelijk voor IT- en bedrijfsleiders om verstrikt te raken in de hoge doelen van een digitale transformatiestrategie. Bedrijven streven naar digitale transformatie om de mogelijkheid te krijgen om snel te innoveren, nieuwe niveaus van omzetgroei te ontgrendelen, de kosten in de hele organisatie te verlagen en de productiviteit van het personeel te verhogen.

De doelstellingen voor digitale transformatie die tot deze voordelen leiden, kunnen echter variëren tussen verschillende kanten van een organisatie. Een succesvolle strategie voor digitale transformatie brengt de doelstellingen van zowel line-of-business (LOB) eigenaren als IT-teams op één lijn om organisatiedoelen na te streven. Doelstellingen zijn vaak afhankelijk van strategische volwassenheid, maar onderstaande voorbeelden kunnen helpen bij de initiële planning.

Doelstellingen voor LOB-eigenaren en IT-leiders overlappen elkaar vaak. Dat komt omdat de basis van een digitale transformatiestrategie afstemming is tussen deze twee kanten van de organisatie. Zodra IT- en LOB-eigenaren op elkaar zijn afgestemd, kan technologie worden gebruikt om nieuwe bedrijfsmodellen te ontgrendelen die beter geschikt zijn voor moderne markten. Deze nieuwe bedrijfsmodellen ontstaan als gevolg van nieuwe tools die innovatie, gestroomlijnde ontwikkeling en een dieper begrip van klanten mogelijk maken.

Er is slechts één wegversperring die deze doelstellingen in de weg staat en het potentieel van digitaal transformatietalent op de digitale werkplek maximaliseert.

Digitale transformatiedoelstellingen voor bezitters van een branche

Uw LOB-eigenaren moeten zich concentreren op de front-end van de strategie voor digitale transformatie. Dit betekent focus op doelstellingen zoals:

Verbetering van de klantervaring: digitale innovatie biedt nieuwe manieren om klanten aan te trekken en te behouden. LOB-eigenaren die zich inzetten voor transformatieve ideeën kunnen bepalen wat de organisatie moet doen om aan de steeds toenemende eisen van moderne klanten te voldoen.

Modernisering van operationele processen: digitale transformatie wordt vaak alleen toegeschreven aan ondernemingen in het kader van de bestrijding van ontwrichting. LOB-eigenaren in organisaties van elke omvang moeten er echter naar streven de wrijving in alle processen te verminderen, de kosten te verlagen en het gemakkelijker te maken om op innovatieve ideeën in te spelen.

Meer datagedreven worden: op een digitale werkplek kunnen LOB-eigenaren het verzamelen en analyseren van gegevens niet overlaten aan de technische kant van de organisatie. Het vinden van nieuwe manieren om inzichten af te leiden en besluitvorming te verbeteren, is van cruciaal belang voor het succes van digitale transformatie.

Digitale transformatiedoelstellingen voor IT-leiders

De IT-leiders richten zich op de backend van digitale transformatie en optimaliseren de engine die het "hoe" biedt voor LOB-eigenaren. Doelstellingen kunnen zijn:

Optimalisatie van IT-infrastructuur en werking: LOB-eigenaren dicteren welke nieuwe technologieën nodig zijn en het is aan IT-leiders om die services het meest efficiënt in te zetten. Integratie met bestaande systemen, beveiliging garanderen en kosten optimaliseren zijn allemaal belangrijk voor het succes van digitale transformatie.

Vereenvoudiging van cloudbeheer: Shadow IT remt digitale transformatie, dus het portfolio van clouddiensten aan de LOB-kant moet in toom worden gehouden. Gecentraliseerde controle kan leiden tot sneller en slimmer gebruik van cloudservices met maximale beschikbaarheid. IT-leiders overbruggen de kloof tussen de vraag naar nieuwe services en de noodzaak deze soepel te laten verlopen.

Toegang tot gegevens vergemakkelijken: organisaties kunnen gemakkelijker dan ooit grote hoeveelheden gegevens verzamelen. Een doelstelling voor IT-leiders is om die gegevens zo toegankelijk mogelijk te maken voor LOB-eigenaren, zodat ze inzichten kunnen opdoen die de digitale transformatie stimuleren.

Wat is de ROI van digitale transformatie?

De ROI van digitale transformatietechnologieën hangt af van het feit of uw personeel over de juiste digitale geletterdheid beschikt en dat ook is in staat om effectief samen te werken en zich snel aan nieuwe situaties aan te passen. De ideale werknemers voor uw digitale werkplek lijken misschien meer op eenhoorns dan op beschikbaar talent.

Vooral in grote ondernemingen is het onwaarschijnlijk dat u uw personeel met nieuwe medewerkers volledig kunt reviseren. Het is duur, inefficiënt en onhaalbaar.

Daarom is het zo belangrijk om een cultuur van continu leren te creëren. In plaats van massa's nieuw talent op te sporen, moet uw strategie voor digitale transformatie plannen bevatten om de digitale geletterdheid van uw bestaande personeelsbestand te vergroten. Ontwikkel een samenwerkingsomgeving waarin werknemers de kracht krijgen om te leren wat nodig is om uw digitale transformatiestrategie te laten slagen.

Training voor digitale transformatie

Onze cursus Digitale transformatie biedt een overzicht van digitale transformatie waar iedereen in uw organisatie baat bij heeft. Het legt de kritieke factoren uit die elke organisatie in overweging moet nemen, evenals de vier stappen voor het ontwikkelen van een strategie voor digitale transformatie.

Het inschakelen van digitale transformatie in uw hele organisatie vereist echter meer dan een algemeen begrip van digitale transformatie. Bedrijfsleiders, IT-leiders en het algemene personeel hebben unieke informatie op maat nodig om ervoor te zorgen dat ze de juiste vaardigheden opbouwen.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor LinkedIn Learning?

Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 2 aanbiedingen bij LinkedIn Learning.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij LinkedIn Learning?

In de afgelopen 30 dagen hebben 5 bezoekers gemiddeld 10% bespaard bij LinkedIn Learning. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van LinkedIn Learning verzilveren?

Om een coupon van LinkedIn Learning te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft LinkedIn Learning gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 2 aanbiedingen bij LinkedIn Learning. Gemiddeld heeft LinkedIn Learning 2 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op LinkedIn Learning?

Je kan geld besparen bij LinkedIn Learning door een van de huidige coupons LinkedIn Learning van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 10% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op LinkedIn Learning?

Elke promotiecode van LinkedIn Learning, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige LinkedIn Learning aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat LinkedIn Learning geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij LinkedIn Learning

 1. Verhoog de betrokkenheid van medewerkers
 2. Help medewerkers relevante vaardigheden op te bouwen
 3. Voldoe aan de behoeften van overheidsmedewerkers
 4. Schaal leerprogramma's
 5. Inhoud van wereldklasse
 6. Boeiende leerlingervaring
 7. Strategische inzichten
 8. Robuust leerplatform
 9. Maak een leerportaal
 10. LinkedIn Leren voor hoger onderwijs
 11. Voldoe aan de behoeften van de moderne leerling
 12. Zakelijke onderwerpen

Profiteer van extra korting met een LinkedIn Learning kortingscode

Interactief, sociaal leren: stimuleer de betrokkenheid van leerlingen door leren intuïtief, sociaal en interactief te maken. Bied een schone, consumentachtige leerervaring waar leerlingen dol op zullen zijn: onze moderne interface helpt leerlingen om de rommel te doorbreken en snel de juiste leerinhoud te vinden met relevante aanbevelingen op de startpagina en een eenvoudig te gebruiken zoekhulpmiddel. : Vanaf elke cursuspagina kunnen studenten communiceren met experts, collega's en anderen die een cursus hebben gevolgd, om ideeën uit te wisselen en vragen te stellen. Pas nieuwe vaardigheden toe met oefentools: De meeste cursussen omvatten quizzen, oefenbestanden, sjablonen en andere ondersteunende documenten om leerlingen te helpen het geleerde toe te passen. Leer altijd en overal: Ondersteun werknemers die altijd en overal willen leren, of ze nu online of offline zijn. Maak het gemakkelijk om onderweg te leren: LinkedIn Learning is beschikbaar op elk desktop- en mobiel apparaat, zelfs in offline modus, waardoor werknemers gemakkelijk kunnen leren tijdens het pendelen of reizen. Creëer een leerportaal: gebruik onze vooraf gebouwde integraties met de beste LMS'en om een allesomvattende leerervaring te creëren. Betrek leerlingen waar ze al naartoe gaan: wanneer uw werknemers LinkedIn bezoeken om te netwerken en het nieuws te lezen, krijgen ze automatisch korte, toepasselijke leerinhoud in hun feed en op hun startpagina om de betrokkenheid te vergroten. Hier vindt u de beste aanbiedingen en couponcodes die op de markt verkrijgbaar zijn!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 10% korting bij LinkedIn Learning

🌐 https://www.linkedin.com

Actuele LinkedIn Learning Kortingen

Kortingscodes2
Beste korting10%
Werkende kortingen0
Ingewisselde codes5

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.