JivoChat Kortingscode

Kortingscode JivoChat ☆ Mei 2024 Nederland

JivoChat Kortingscode Nederland ✂ tot wel 10% korting in Mei 2024 ✅ 11 aanbiedingen en 1 kortingscodes bij JivoChat ⭐

Acties JivoChat • Verloopt over 11 dagen
Mis de promotie voor een ondernemingsplan van €38.00 op JivoChat niet. geavanceerde JivoChat-functies voor bedrijven met 10 of meer agenten.
Bekijk aanbieding
135 maal gebruikt
JivoChat Kortingscode • Verloopt over 8 dagen
Gebruik de couponcode bij het kopen van het nieuwe abonnement en de extra dagen worden automatisch toegevoegd
HR90
Bekijk code
63 maal gebruikt
Acties JivoChat • Verloopt over 5 dagen
Profiteer van de promotie en ontvang nu het professionele abonnementsaanbod voor €19.00 bij JivoChat.
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties JivoChat • Verloopt over 3 dagen
Profiteer en ontvang de gratis basisplanpromotie op JivoChat. reageer op klanten, zowel in de chat als in messengers.
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties JivoChat • Verloopt over 8 dagen
Instagram-module ontvang direct, vermeldingen en antwoorden van je instagramverhalen rechtstreeks op JivoChat.
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt

JivoChat is eenvoudig te installeren en biedt integraties voor veel contentmanagementsystemen zoals WordPress en Wix. Ik hield echt van de live preview op je website die je krijgt als je de live chat widget aanpast. Na het installeren van de widget vond ik het echter moeilijk om verschillende instellingen in het admin-gebied te vinden. Dit werd nog verergerd door een inconsistent ontwerp van de gebruikersinterface in het beheerdersgedeelte: hoewel veel schermen de beheerdersnavigatie en de zijbalkcontext behouden (zoals ik zou verwachten), openen sommige acties schermen in een nieuw browsertabblad en weer andere openen een modaal venster en verbergen de admin navigatie context. Een ding dat JivoChat onderscheidt van zijn concurrenten, is de integratie van VoIP PBX- functies. Het is bijvoorbeeld mogelijk om telefoonnummers voor uw bedrijf aan te schaffen en deze door te sturen naar mobiele telefoons of SIP-telefoons te configureren zodat uw team zowel telefonisch als via livechat bereikbaar is. Ze bieden ook een goede terugbelfunctie waarmee bezoekers van uw website hun telefoonnummer kunnen invoeren om teruggebeld te worden door een van uw teamleden. JivoChat is gratis beschikbaar voor maximaal 5 agenten. Het is niet verwonderlijk dat de gratis versie enkele beperkingen heeft. Als u andere functies nodig heeft, kunt u upgraden naar de professionele versie voor $ 10 per gebruiker (met jaarlijkse facturering). Hier vindt u de beste vouchercodes om nu geld te besparen! Haal de jouwe!

JivoChat is een gratis livechat voor online bedrijven om in realtime met hun klanten te praten. Het biedt u de mogelijkheid om een 360 ° -systeem voor klantenondersteuning te bouwen en berichtentrechters te verbinden, oproepen aan te bieden, vrij te configureren en aan te passen. We wilden een efficiënte en economische manier om onze klanten rechtstreeks op onze website te bereiken - JivoChat heeft dat en meer geboden! JivoChat heeft ons in staat gesteld om een meer comfortabele en zelfverzekerde ervaring voor onze gebruikers te creëren. Alle vragen, opmerkingen of zorgen worden direct en efficiënt afgehandeld. Reserveringen zijn omhoog en JivoChat is een onschatbare maar toch eenvoudige tool geworden! JivoChat- gebruikers hebben toegang tot 24/7 klantenondersteuning. Technische ondersteuning is de klok rond beschikbaar.

JivoChat is een softwaresuite die gebruikmaakt van mobiele chatwizards die innovatief en aanpasbaar zijn, waardoor het gebruikersabonnement wordt gestimuleerd, evenals productaankopen en meer aandacht voor hun inhoud. JivoChat geeft bedrijven onbeperkte mogelijkheden als het gaat om de betrokkenheid van de klant, dankzij functies als page view geschiedenis, hotkeys, chatlogs, en real-time bezoeker monitoring. Budgetten zijn geen probleem als het gaat om de verwerving van JivoChat , aangezien middelgrote en zelfs kleine bedrijven gebruik kunnen maken van een flexibel prijsschema - variërend van een gratis pakket met beperkte functies of een budgetvriendelijk pakket met alle functies die een professional kan hebben nodig hebben. Er zijn geen nieuwe softwaredownloads of hardware-installaties nodig, omdat JivoChat wordt geleverd als een SaaS. Het kan gemakkelijk worden geïntegreerd met elke bestaande IT-infrastructuur die een bedrijf heeft. Bedrijven die de aankoop nog niet willen doen, kunnen ook gebruikmaken van de gratis proefperiode van 14 dagen.


De meest ingewisselde JivoChat kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
€38.00Promotie voor een ondernemingsplan voor €38.00 op JivoChat 2024-06-06
€19.00Professionele abonnementsaanbieding voor €19.00 bij JivoChat 2024-05-31

Geschiedenis van JivoChat kortingcodes.

Dit laat je het aantal JivoChat kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

JivoChat is een hulpmiddel voor zakelijke communicatie voor e-commercebedrijven . Het biedt livechat, e-mails, oproepen en Facebook-berichten in één omnichannel-app.

Gebruikers kunnen live chat op hun website implementeren, chatondersteuning bieden aan klanten op Facebook, berichten afhandelen naar het e-mailadres van een bedrijf en bellen naar een telefoonnummer in elk land. Je berichten en chatgeschiedenis zijn te vinden in één inbox, dus je hoeft je niet aan te melden voor meerdere communicatietools. Uw team kan snel reageren op alle vragen. U kunt de conversieratio's van websites verhogen en betere klantenservice-ervaringen opbouwen.

Met live chat kun je praten met nieuwe en huidige bezoekers van je site met een proactieve in-app chat. U kunt uw gesprek voortzetten op de favoriete social media-outlet van uw klanten: Facebook.

Krijg een telefoonnummer in meer dan 50 landen of activeer een bestaand nummer om uitgaande gesprekken te voeren met Jivo Business Phone. Gebruik professionele functies zoals gespreksopnames, doorverbinden, routering en meer. Een unieke Instant Callbacks-functie moedigt uw potentiële klanten aan om u te bellen, zodat u meer deals kunt sluiten.

Stuur e-mails van het adres van uw bedrijf door naar de JivoChat Inbox - uw team zal sneller antwoorden en er zal nooit een bericht worden gemist.

Beste korting Online diensten

Top 5 meest gebruikte JivoChat-functies

JivoChat is een van de weinige omnichannel gratis live chat-oplossingen die op de markt verkrijgbaar zijn. We zijn gespecialiseerd in kleine tot middelgrote bedrijven met sectoren variërend van e-commerce tot klantenservice, gastvrijheid, technologie en meer. Ongeacht de branche hebben onze klanten allemaal één gemeenschappelijk doel: hun klanten beïnvloeden door een unieke ervaring te bieden.

Wil je de favoriete Jivo-functies van onze klanten kennen? De stemmen zijn binnen. Bekijk de top 5 meest gebruikte functies van onze klanten en ontdek hoe zij JivoChat, een chatclient voor websites, gebruiken om geweldige klantenservice, tevreden klanten te bieden en hun conversieproces te stroomlijnen.

1. Volg bezoekers

Met de live chatsoftware van JivoChat kunt u het exacte aantal websitebezoekers bijhouden dat door uw webpagina en bestemmingspagina's bladert. In het bijzonder kunt u: Demografische bezoekersgegevens ontvangen, zoals de stad van waaruit ze browsen

Identificeer het apparaat dat ze gebruiken: Android- app, desktop, enz. Bekijk de klikbron van de bezoeker en andere verwijzende domeingegevens. De mogelijkheid om bezoekers te volgen, maakt het mogelijk om uw nieuwe leads te identificeren telkens wanneer ze uw website bezoeken, helpt u bij het valideren van uw digitale marketingcampagnes, het meten van succesniveaus van campagnes en geeft u inzicht in waar u uw klanten op kunt richten.

2. Proactieve uitnodigingen: slimme triggers

De proactieve uitnodiging, AKA Smart Trigger, is een van de meest gebruikte functies van Jivo-klanten. Deze functie heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de online klantenservice. Waarom? U kunt bezoekers volgen en identificeren met deze functie en u kunt ze ook benaderen via pop-upvensters voor chatwidgets.

Stel aangepaste berichten op die het meest relevant zijn voor uw unieke bezoekers met een oproep tot actie om kortingen, tips en advies te bieden, hulp bij het oplossen van een probleem en meer.

Verwacht niet dat klanten naar uw ondersteuningsnummer zoeken en u bellen. Gebruik in plaats daarvan JivoChat's Smart Triggers om te beginnen met chatten en verras ze met aandacht, gemak en hoge servicekwaliteit.

3. De JivoChat mobiele app

Vandaag kunnen we rekenen op onze mobiele apparaten om elke taak uit te voeren die we op onze desktops zouden uitvoeren. Onze chatclient voor websites, JivoChat, is niet anders.

Met de mobiele apps van JivoChat kunt u klanten blijven helpen waar u ook bent, hetzij door te sms'en via het Jivo-platform of door te bellen met de terugbeltool.

Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het negeren van uw klanten als u bij uw bureau vandaan moet gaan. Vergeet niet dat Jivo een omnichannel-serviceplatform is, je kunt je gesprek met een klant voortzetten via livechat, Facebook-bericht en meer, zelfs als je niet in de buurt van je desktop bent.

Bovendien, voor ontwikkelaars, jij kan onze API gebruiken om chat te integreren met uw eigen app op iOS of Android.

4. Integraties

Naast het helpen van bezoekers via onze mobiele app, genieten JivoChat-klanten van onze integraties met CRM's, berichten, apps, zakelijke tools en meer.

Onze gratis livechat kan worden geïntegreerd met Zapier, je favoriete social media-outlet, OpenCart, Wordpress en meer.

Integraties helpen u uw berichten en chatgeschiedenis van al uw kanalen te groeperen in één platform voor gemakkelijke toegang.

5. Spraakdiensten: terugbellen

Volgens een Econsultancy-enquête wordt telefonische klantenondersteuning door consumenten beschouwd als het slechtste servicekanaal.

Een van de belangrijkste redenen voor deze lage tevredenheid is de lange wachttijd die veel klanten ervaren. Ik weet zeker dat je het ook eerder hebt ervaren: luisteren naar een 'wacht'-toon terwijl je wacht tot iemand je probleem helpt oplossen. Het kan een grote pijn zijn.

Dit is precies waarom een realtime callback-tool het spel verandert. Met de JivoChat Callback-functie kunnen uw klanten rechtstreeks vanuit de Jivo-app bellen. U kunt het zo instellen dat uw bezoekers niet langer dan 30 seconden hoeven te wachten om hun antwoorden te krijgen.

Gelukkig biedt onze chatclient voor websites ook deze oplossing, zodat u de manier waarop klanten naar de klantenservice van een telefoon kijken volledig kunt veranderen.

Klaar om uw verkoop en klantenservice te verbeteren met JivoChat?

We hopen dat u dezelfde waarde ziet die onze vertrouwde klanten hebben gezien in ons zakelijke messenger-platform. Als u denkt dat deze tools u kunnen helpen de verkoop te stimuleren en meer klanten te behouden, weet dan dat onze gratis livechat nog veel meer te bieden heeft, zoals automatische vertaling, gegevensoverdracht, CRM en e-mailmarketingintegraties, naast vele andere geweldige voordelen.

JivoChat is een live chat-oplossing voor websites die aanpasbare web- en mobiele chat-widgets aanbieden, met functies zoals realtime bezoekersmonitoring, geschiedenis van paginaweergave, transcripties van e-mailchat, bestandsoverdrachten, standaardantwoorden, klantbeoordelingen van servicekwaliteit, prestatierapporten en meer. Met browsergebaseerde, desktop-, Android- en iOS-agent-apps beschikbaar, kunnen gebruikers overal en altijd reageren op sitebezoekers.

De web- en mobiele chat-widgets van JivoChat zijn volledig aanpasbaar, met gebruikers die alle tekst kunnen beheren en vertalen in 20 talen, waaronder Chinees , Spaans , Frans, Portugees en meer. Voor sites die meerdere landen bestrijken, kunnen locatiegegevens van bezoekers worden gebruikt om de taal van de widget per bezoeker te selecteren en chats over agenten te verdelen. 'Slimme triggers' kunnen worden gebruikt om klanten proactief te betrekken bij chats, met de mogelijkheid om regels in te stellen op basis van paginabezoeken en tijd op pagina om specifieke geautomatiseerde berichten te activeren.

JivoChat toont bezoekersinformatie van gebruikers, inclusief sociale profielen, paginageschiedenis, verwijzende domeinen en details geïmporteerd via CRM-integraties, zowel voor als tijdens chats. Typinzichten geven gebruikers een 'sneak peek' van wat een bezoeker typt voordat hun bericht wordt verzonden. Sneltoetsen kunnen ook worden gebruikt om een reeks standaardantwoorden te bieden, waardoor de tijd die nodig is om een gesprek te beëindigen, wordt verkort.

JivoChat rapporteert over de prestaties van agenten, inclusief het aantal geaccepteerde en afgewezen chats, de online tijd, de gemiddelde reactietijden en klantbeoordelingen, met transcripties van chats die managers volledige toegang geven tot alle gesprekken. JivoChat produceert ook een dagelijkse servicekwaliteitsscore tussen 0 en 5, waarbij proactieve chats, online tijden worden gemeten, gemiste chats, klantbeoordelingen en de gemiddelde tijd die nodig is voor een eerste antwoord, en geeft suggesties voor gebieden die mogelijk moeten worden verbeterd.

JivoChat voordelen

JivoChat is meer dan wat dan ook een eenvoudige mobiele app, wat betekent dat zelfs de minst technisch onderlegde gebruikers in uw team er in een mum van tijd de handen omheen zullen slaan. De leercurve bestaat bijna niet, maar de ontwikkelaars dachten er nog steeds aan om gebruikers tevreden te houden met een verscheidenheid aan trainingsmateriaal, gidsen en 24/7 live ondersteuning om hen te helpen bij het aan boord komen.

JivoChat kortingscodes

Zoek je naar kortingscodes of actiecodes van JivoChat? Bij ons vind je alle actuele JivoChat kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je vaak kunt besparen op je online aankopen. Onze kortingscodes worden continu bijgewerkt. Mocht je geen code vinden, check de site dan na een paar uur opnieuw. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van JivoChat overzichtelijk gerangschikt op relevantie en populariteit, zodat je altijd de meest gebruikte kortingen bovenaan ziet. Dit overzicht wordt elk uur geactualiseerd.

Kortingscodes voor onze bezoekers

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk helpen om snel en eenvoudig de juiste korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Naast JivoChat hebben wij meer dan 1500 andere webshops in Nederland met een ruim aanbod aan kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende soorten kortingscodes beschikbaar, zoals 'gratis verzending' of een percentage korting op je bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere korting geven op het gehele assortiment. Elke dag vind je nieuwe promotiecodes die door webshops worden aangeboden, en wij zorgen ervoor dat ze op onze website worden gepubliceerd!

De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar we bieden ook actiecodes en aanbiedingen van winkels en merken uit de rest van Europa, China en de Verenigde Staten. Kortingscouponcodes.nl werkt samen met kortingscodesites uit Spanje, Duitsland, Italië, België, Brazilië en Amerika. Zo vind je wereldwijd de beste deals!

Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van JivoChat exclusief geselecteerd. Zo vind je sneller alle beschikbare kortingscodes. Voor je iets bestelt bij JivoChat, raden we je aan eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat je nog meer kunt besparen op je online aankopen. En het beste van alles? Al onze kortingscodes zijn volledig GRATIS te gebruiken!

Registreren is niet nodig

Je hoeft je niet te registreren op kortingscouponcodes.nl om JivoChat kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale deals direct in je mailbox. We selecteren alle webwinkels die kortstondige acties of speciale kortingscodes aanbieden voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

Wat is een JivoChat kortingscode?

Een kortingscode van JivoChat is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op je bestelling bij JivoChat. Deze codes worden ook wel actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels wereldwijd gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

Hoe gebruik ik een JivoChat kortingscode?

Een actiecode of promotiecode van JivoChat kan op twee manieren worden gebruikt. De eerste manier is door te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopiëren en deze vervolgens in het winkelwagentje van de webshop te plakken. De tweede manier is door te klikken op "BEKIJK AANBIEDING", waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor JivoChat?

Op dit moment zijn er 1 codes beschikbaar en 11 aanbiedingen bij JivoChat.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij JivoChat?

In de afgelopen 30 dagen hebben 205 bezoekers gemiddeld 10% bespaard bij JivoChat. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van JivoChat verzilveren?

Om een coupon van JivoChat te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft JivoChat gemiddeld?

Er zijn vandaag 1 codes beschikbaar en 11 aanbiedingen bij JivoChat. Gemiddeld heeft JivoChat 1 11 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op JivoChat?

Je kan geld besparen bij JivoChat door een van de huidige coupons JivoChat van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 10% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op JivoChat?

Elke promotiecode van JivoChat, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige JivoChat aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat JivoChat geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij JivoChat

  1. Top 5 meest gebruikte JivoChat-functies
  2. 1. Volg bezoekers
  3. 2. Proactieve uitnodigingen: slimme triggers
  4. 3. De JivoChat mobiele app
  5. 4. Integraties
  6. 5. Spraakdiensten: terugbellen
  7. JivoChat voordelen

Profiteer van extra korting met een JivoChat kortingscode

JivoChat is eenvoudig te installeren en biedt integraties voor veel contentmanagementsystemen zoals WordPress en Wix. Ik hield echt van de live preview op je website die je krijgt als je de live chat widget aanpast. Na het installeren van de widget vond ik het echter moeilijk om verschillende instellingen in het admin-gebied te vinden. Dit werd nog verergerd door een inconsistent ontwerp van de gebruikersinterface in het beheerdersgedeelte: hoewel veel schermen de beheerdersnavigatie en de zijbalkcontext behouden (zoals ik zou verwachten), openen sommige acties schermen in een nieuw browsertabblad en weer andere openen een modaal venster en verbergen de admin navigatie context. Een ding dat JivoChat onderscheidt van zijn concurrenten, is de integratie van VoIP PBX- functies. Het is bijvoorbeeld mogelijk om telefoonnummers voor uw bedrijf aan te schaffen en deze door te sturen naar mobiele telefoons of SIP-telefoons te configureren zodat uw team zowel telefonisch als via livechat bereikbaar is. Ze bieden ook een goede terugbelfunctie waarmee bezoekers van uw website hun telefoonnummer kunnen invoeren om teruggebeld te worden door een van uw teamleden. JivoChat is gratis beschikbaar voor maximaal 5 agenten. Het is niet verwonderlijk dat de gratis versie enkele beperkingen heeft. Als u andere functies nodig heeft, kunt u upgraden naar de professionele versie voor $ 10 per gebruiker (met jaarlijkse facturering). Hier vindt u de beste vouchercodes om nu geld te besparen! Haal de jouwe!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 10% korting bij JivoChat

🌐 https://www.jivochat.nl

Actuele JivoChat Kortingen

Kortingscodes12
Beste korting€38.00
Werkende kortingen1
Ingewisselde codes205

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.

X