Holland & Barrett is een landelijke keten van gezondheidswinkels. Holland & Barrett is een winkelformule die uniek is en die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier steeds belangrijker wordt.

De wereld is aan een snelle verandering onderhevig. Steeds meer mensen hebben minder vrije tijd daardoor. Minder vrije tijd voor ontspanning, vrienden, familie of voor zichzelf. Er blijft weinig tijd over om te genieten door de toenemende druk van internet, mobiele telefoons, hogere werkdruk en veel sociale verplichtingen. Binnen deze hectische wereld bieden de winkels van Holland & Barrett een punt van rust. Rust om eens even te reflecteren over de kwaliteit van het leven. Rust om eens even na te denken en stil te staan bij je gezondheid, bij je verzorging en het feit dat je graag wat meer aandacht aan jezelf én anderen wilt besteden.

Binnen het assortiment van Holland & Barrett vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging. Naast homeopathische geneesmiddelen, sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten kun je bij De Tuinen ook terecht voor relaxproducten, theeën, kruidensoorten, zoetwaren, gezonde voeding en verrassende cadeauartikelen.

Holland & Barrett heeft ook een zeer sterke eigen productie. Je vindt in hun winkels ongeveer 850 producten van het Holland & Barrett merk. Al deze producten voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij bieden je deze producten aan voor de beste prijs.