Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
FastestVPN Kortingscode

92% kortingscode FastestVPN ( kortingscodes FastestVPN voor antivirus en VPN)

FastestVPN biedt een breed scala aan antivirus-, firewall- en andere beveiligingstools. Maak online kennis met FastestVPN antivirus en bescherm uzelf. Kortingsbon FastestVPN: FastestVPN kortingscode 75% OFF + Website FastestVPN coupon bespaar 75% door u nu te abonneren op het jaarplan FastestVPN VANDAAG EXCLUSIEF Coupon FastestVPN Kortingsbon FastestVPN ✅

Acties FastestVPN • Verloopt over 10 dagen
Website FastestVPN coupon bespaar 75% door u nu te abonneren op het jaarplan FastestVPN
Bekijk aanbieding
241 maal gebruikt
Acties FastestVPN • Verloopt over 4 dagen
Onderteken nu het driejaarlijkse plan van FastestVPN en bespaar 90% deze kans is een must
Bekijk aanbieding
3 maal gebruikt
Acties FastestVPN • Verloopt over 12 dagen
Tot FastestVPN geeft 92% korting om u nu aan te melden voor het 5 jarige vpn plan koop nu
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties FastestVPN • Verloopt over 10 dagen

Gebruik de discounts en kortingen bij FastestVPN.

open de aanbieding om te kijken of deze aanbieding actief is, aanbiedingen en kortingen van FastestVPN.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties FastestVPN • Verloopt over 3 dagen

Je kan deze week goed gebruik maken van kortingen en discounts op FastestVPN

Geef je op voor de wekelijkse newsletter op FastestVPN en je ontvangt de nieuwste acties per email. Of bekijk onze acties om gebruik te maken van deze discount.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij FastestVPN, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van FastestVPN is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van FastestVPN. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

FastestVPN deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle FastestVPN kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 13 Juni 2024.

De meest ingewisselde FastestVPN kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
75%FastestVPN kortingscode 75% OFF 2024-06-23
90%FastestVPN kortingscode korting van 90% 2024-06-17
92%Coupon FastestVPN mega aanbieding 92% korting 2024-06-25

Geschiedenis van FastestVPN kortingcodes.

Dit laat je het aantal FastestVPN kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Functies en services

De laatste keer dat we begin 2019 naar FastestVPN keken, waren we niet zo onder de indruk, en de naam? Niet juist in onze ervaring. Wat een verschil maakt een jaar. Het bedrijf heeft nieuwe landlocaties toegevoegd en het totale aantal servers is gestegen van 150 naar 250. Wat betreft de claim is dit de snelste? Het bedrijf is deze keer overtuigender.

FastestVPN gaf het ontwerp met één paneel op dat we vorig jaar zagen voor een meer traditionele desktop-look. Het heeft nog steeds de kenmerkende gele bliksemschicht die we in 2019 zagen voor zijn verbindingsknop.

Je hebt een linkerrail met verschillende opties, maar de enige die je waarschijnlijk zult gebruiken, zijn Thuis en Locaties. De andere twee (Over en Account) zijn informatief.

Instellingen zijn toegankelijk vanuit de rechterbovenhoek van het homedashboard. Dit scherm lijkt erg op wat we zagen in de laatste versie van de app. U kunt uw VPN-protocol wijzigen door simpelweg op een van de vijf knoppen te klikken: IKEv2, L2TP, PPTP, TCP en UDP. IKEv2 is de standaard en is voor de meeste mensen de juiste keuze.

Onder de VPN-protocolopties staan een reeks selectievakjes. De Internet Kill Switch is er nog steeds, net als de optie Starten bij starten die standaard is ingeschakeld. FastestVPN heeft ook een standaardoptie toegevoegd om opnieuw verbinding te maken als de VPN-verbinding wegvalt, de optie om automatisch verbinding te maken bij het opstarten en om de VPN-verbinding automatisch te verbreken als je de app afsluit.

Als u teruggaat naar het standaard startscherm, kunt u het land kiezen waarmee u verbinding wilt maken, of u kunt op Smart Connect klikken. Dit is een nieuwe functie voor FastestVPN, maar een die we hebben gezien van andere VPN's. Het basisidee is dat het de snelste VPN-server vindt in vergelijking met uw echte locatie. Meestal is dat de server die het dichtst bij u in de buurt is, maar niet altijd.

De app op Windows biedt ook advertentieblokkering en bescherming tegen malware. Deze twee functies zijn standaard ingeschakeld en kunnen niet OFF worden gedraaid omdat ze zich op de server voordoen. Het bedrijf zegt dat het advertentieblokkering kan bieden door domeinen op de zwarte lijst (bekend advertentienetwerk) te blokkeren op basis van de DNS-verzoeken die gebruikers doen. In onze ervaring was de advertentieblokkering zeer effectief.

FastestVPN ondersteunt nu Amerikaanse Netflix en Disney Plus streaming. Om deze streamingdiensten te gebruiken, kunt u verbinding maken met de server van USA Miami. Een andere optie is om de instellingen te openen, het VPN-protocol naar UDP te schakelen en dan zie je een optie voor USA Netflix op de serverlijst.

In onze tests werkte de Netflix-functie prima, maar Disney Plus was problematischer op de Miami-server. Elke keer dat we naar de splash-pagina gingen, werden de 'koop nu'-opties niet weergegeven en konden we niet inloggen. Disney's anti-VPN-maatregelen zijn echter niet zo uitgebreid als die van Netflix, en overschakelen naar een andere Amerikaanse server maakte alles werkt prima voor Disney Plus.

We hebben het bedrijf gevraagd naar het probleem met de Miami-server en of de functies voor advertentieblokkering verhinderden dat deze knoppen werden weergegeven; het bedrijf zei dat dit onwaarschijnlijk was. Desalniettemin kunnen we er geen andere redelijke verklaring voor zien.

FastestVPN is ook van plan om split-tunneling toe te voegen aan zijn Windows-app, maar de functie was op dit moment nog niet klaar voor release. Gesplitste tunneling, waarbij verkeer kan worden verdeeld tussen de VPN en directe verbinding met internet per gebruikersspecificatie, is momenteel beschikbaar op de Android- en iOS-apps.

De norm voor VPN-services is om vijf gelijktijdige verbindingen per account aan te bieden. FastestVPN verdubbelt dat en staat één account toe tot 10 apparaatverbindingen tegelijk.

Prestatie

De vorige keer zagen we dat FastestVPN ongeveer 30 procent van de basissnelheid bereikte, wat redelijk gemiddeld is voor een VPN-service. Deze keer bereikten snelheden gewoonlijk 45 procent van de basissnelheid, wat erg goed is.

Zoals gewoonlijk vertellen die resultaten niet het hele verhaal. De snelheden van FastestVPN waren uitstekend in de VS, het VK en Duitsland. Onze tests in Azië en Australië waren niet consistent. Op een dag konden we een geweldige snelheidsscore uit Singapore halen, maar vaak waren de resultaten in dat deel van de wereld onbruikbaar.

Ondanks dat resultaat waren de andere locaties van FastestVPN echter zo goed dat het de score niet zo laag trok. De scores waren niet goed genoeg om de huidige snelheidskampioen HotSpot Shield te verslaan, maar over het algemeen zijn de resultaten nog steeds erg goed.

Privacy, anonimiteit en vertrouwen

De officiële bedrijfslocatie van de snelste VPN is de Kaaimaneilanden. Het bedrijf heeft die locatie gekozen om te voorkomen dat er wetten zijn die het bedrijf verplicht om door de records van zijn klanten te bladeren. De dienst heeft ook een kantoor in Los Angeles. De CEO van het bedrijf is Azneem Bilwani.

Het privacybeleid van FastestVPN zegt dat het geen informatie over zijn klanten registreert. Het enige dat het bedrijf bewaart, staat er, is het e-mailadres. Het beleid zelf is ook heel gemakkelijk te lezen en wordt geschreven als een FAQ.

Om je aan te melden voor een account, heeft FastestVPN een e-mailadres nodig. Het bedrijf accepteert betalingen via creditcard of PayPal.

FastestVPN is veel beter dan de laatste keer dat we keken. Het biedt meer servers, meer locaties, het ondersteunt streamingdiensten, het ziet er goed uit op Windows en het is gemakkelijk te gebruiken. FastestVPN biedt genoeg snelheid voor het meeste alledaagse gebruik en het heeft een aantal leuke extra functies zoals malware en advertentieblokkering, internet kill-switch en split-tunneling komt binnenkort naar Windows.

We zijn geen fans van exotische bedrijfslocaties om records te vermijden, maar voor $ 30 voor 10 verbindingen is het de moeite waard om te overwegen.

Noot van de redactie: omdat online services vaak iteratief zijn en in de loop van de tijd nieuwe functies en prestatieverbeteringen krijgen, is deze beoordeling onderhevig aan verandering om de huidige status van de service nauwkeurig weer te geven. Alle wijzigingen in de tekst of ons definitieve oordeel over de beoordeling worden bovenaan dit artikel vermeld.

Opmerking: wanneer u iets koopt nadat u op links in onze artikelen hebt geklikt, kunnen we een kleine commissie verdienen. Lees ons beleid voor gelieerde links voor meer informatie.

Privacy en logging

De FastestVPN-website heeft een duidelijke kop waarin staat dat de service 'Geen logboeken!' Heeft, en gaat verder met te zeggen 'We registreren uw internetactiviteiten nooit. Niemand kan je volgen nadat je een bepaalde website hebt bezocht, terwijl je bent verbonden met onze server. '

Rubriek OFF naar het privacybeleid, we vonden vrijwel hetzelfde bericht, met een beetje extra detail: 'We slaan uw logboeken toch niet op. Alle informatie of logboeken met betrekking tot uw browsegeschiedenis - de websites die u bezoekt, de inhoud die u downloadt of streamt, uw verkeersbestemmingen of uw DNS-zoekopdrachten - blijft bij u en u alleen. '

Hoewel dit geweldig klinkt, is er geen manier om te weten of het bedrijf deze claims zonder logboekregistratie waarmaakt. Het is hetzelfde verhaal met de meeste VPN's, maar een paar (TunnelBear, NordVPN, VyprVPN, meer) hebben zichzelf onderworpen aan openbare audits, wat echt bewijs is dat ze doen wat ze beloven. Dat is een grote verbetering ten opzichte van de gebruikelijke 'u kunt ons vertrouwen, nee, echt'-benadering, en we hopen dat meer providers de komende jaren hetzelfde zullen doen.

Apps

De Windows-client van FastestVPN ziet er goed uit, met een heldere en vrolijke interface die min of meer werkt zoals je zou verwachten. Uw voorkeursserver wordt duidelijk weergegeven, u kunt snel door de andere in een lijst bladeren en een grote Connect-knop beschermt u op aanvraag.

Instellingen worden tot een minimum beperkt, met slechts drie opties om uw protocol te kiezen (OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTP), start de client met Windows en schakel een kill-schakelaar in of uit.

Hoewel dit vrij eenvoudig en duidelijk is, zijn er enkele bruikbaarheidsproblemen. Bij het verbinden is er bijvoorbeeld geen bureaubladmelding om u te vertellen wanneer u beschermd bent. En als u op Disconnect drukt, krijgt u altijd een 'Weet u het zeker?' bericht, waarvoor een extra klik nodig is die u normaal gesproken nergens anders ziet.

Er zijn ook meer significante problemen. We hebben geprobeerd een IVEv2-verbinding met geweld te sluiten met de kill-schakelaar gedraaid OFF en de client slaagde er ook niet in om een waarschuwing te geven, maar liet zien dat deze nog steeds was verbonden. Onze internettoegang was geblokkeerd, dus er was geen privacyrisico, maar het zou de gebruiker zeker in de war brengen.

Het testen van de kill-schakelaar bracht een ander probleem aan het licht. Toen we onze verbinding handmatig verbraken, blokkeerde de client met succes internettoegang, maar niet onmiddellijk. Onze testsoftware toonde aan dat ons echte IP-adres gedurende een korte periode, misschien slechts een fractie van een seconde, aan de buitenwereld werd blootgesteld.

We hebben veel ergere clientproblemen gezien - velen hebben helemaal geen kill-switches - maar ze moeten een punt van zorg zijn. Hopelijk zal FastestVPN ze binnenkort behandelen in aankomende updates.

Netflix

De FastestVPN-website is niet verlegen over het deblokkeren van inloggegevens van zijn website, omdat de service u in staat stelt om 'gecensureerde en geografisch beperkte inhoud' te streamen, bufferen, bekijken en beluisteren - overal ter wereld. '

Onze echte ervaring was een beetje anders. Toen we bijvoorbeeld verbinding maakten met de Britse server van FastestVPN, kon het ons niet naar BBC iPlayer brengen, waarbij de site de gebruikelijke foutmelding 'deze inhoud is niet beschikbaar op uw locatie' weergeeft.

De service had meer succes met YouTube, waardoor we zonder problemen Amerikaanse content konden streamen.

Maar het goede nieuws duurde niet lang en we konden Netflix niet streamen via een van de zeven Amerikaanse servers van FastestVPN.

Als het deblokkeren van websites bovenaan uw prioriteitenlijst staat, is FastestVPN waarschijnlijk een teleurstelling. Je krijgt veel betere resultaten van concurrenten zoals ExpressVPN, Surfshark, VPN Unlimited of VyprVPN.

Prestatie

FastestVPN beweert IP- en DNS-lekken te blokkeren, en onze tests bevestigden dit, met websites zoals DNS Leak Test, DNS Leak en IPleak konden geen problemen vinden.

FastestVPN bevat ook advertentieblokkering, althans volgens de website. We zijn sceptisch over het type advertentieblokkering dat bij veel VPN's wordt gebruikt, omdat het vaak helemaal geen verschil maakt, maar FastestVPN was een verrassing: het maakte zelfs de meest advertentie-gevulde pagina's weer leesbaar. Het systeem is niet zo effectief als gratis tools zoals uBlock Origin, maar het is goed genoeg om nuttig te zijn, vooral omdat het blokkeren op VPN-niveau betekent dat het automatisch werkt op elk apparaat dat je ermee verbindt, zonder dat je verdere software hoeft te installeren.

We hebben een aantal basiscontroles uitgevoerd op elk van de 35 locaties van FastestVPN met een geautomatiseerde testsuite, en de resultaten waren ook zeer positief. De verbindingstijden waren snel met gemiddeld 3 tot 5 seconden, latenties waren normaal en geolocatiecontroles toonden aan dat alle servers IP-adressen van de geadverteerde landen verstrekten.

Uit onze snelheidstests bleek dat FastestVPN 50 Mbps levert in het VK op onze 75 Mbps-testlijn. Dat is iets langzamer dan normaal, maar alleen zware downloaders zullen waarschijnlijk problemen opmerken.

In de buurt van het VK leverden locaties variabele resultaten op, maar waren over het algemeen vergelijkbaar, met bijvoorbeeld Nederland dat ook 50 Mbps bereikte en Frankrijk een beetje teleurstellend met 35 Mbps.

Dit patroon zette zich voort bij de Amerikaanse servers, waar de snelheden varieerden van 25 tot 50 Mbs. En zelfs het overschakelen naar de verder weg gelegen servers maakte weinig uit, met Brazilië, Australië, India en Hong Kong die allemaal capabele downloadsnelheden van 20 tot 40 Mbps terugstuurden.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor FastestVPN?

Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 7 aanbiedingen bij FastestVPN.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij FastestVPN?

In de afgelopen 30 dagen hebben 247 bezoekers gemiddeld 92% bespaard bij FastestVPN. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van FastestVPN verzilveren?

Om een coupon van FastestVPN te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft FastestVPN gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 7 aanbiedingen bij FastestVPN. Gemiddeld heeft FastestVPN 7 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op FastestVPN?

Je kan geld besparen bij FastestVPN door een van de huidige coupons FastestVPN van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 92% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op FastestVPN?

Elke promotiecode van FastestVPN, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige FastestVPN aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat FastestVPN geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij FastestVPN

  1. Functies en services
  2. Prestatie
  3. Privacy, anonimiteit en vertrouwen
  4. Privacy en logging
  5. Apps
  6. Netflix
  7. Prestatie

Profiteer van extra korting met een FastestVPN kortingscode

FastestVPN is een nieuwe provider en biedt al veel van de beste services die u van een marktleider mag verwachten. Met apps voor alle grote platforms, waaronder Windows, Mac, Android, iPhone, Router en Kodi, biedt FastestVPN snelle verbindingen, onbeperkte bandbreedte, 99,9% uptime en onbeperkt schakelen tussen servers. Ze hebben zelfs speciale servers voor veilige P2P-verbindingen, zoals torrents. FastestVPN bevindt zich buiten Fourteen Eyes; het staat torrents toe en is compatibel met veel verschillende apparaten. Het verzamelt geen gegevens die gebruikers veilig en anoniem houden. FastestVPN bevindt zich op de Kaaimaneilanden, vrij ver van de autoriteiten en nieuwsgierige blikken. Naast het nulregistratiebeleid biedt het gebruikers volledige online anonimiteit. Klanten hebben toegang tot meer dan 150 servers verspreid over 35 locaties. Bovendien kunnen ze maximaal tien apparaten op één account gebruiken. De software is compatibel met alle populaire platforms en apparaten. FastestVPN biedt hoge snelheden, hoog beveiligingsniveau, mooie en directe interface. Al deze voordelen hebben zeer betaalbare prijzen. Ja, het maandabonnement is wat duur: er zijn VPN-services die minder dan $ 10 per maand vragen. Maar vanaf het jaarplan daalt de prijs aanzienlijk. Dus als je een betrouwbare VPN-service nodig hebt om veilig te blijven wanneer je verbonden bent met openbare wifi-netwerken of voor torrents, dan is FastestVPN een goede keuze. Deze provider is ook een goede optie als je geo-beperkte programma's wilt bekijken op HBO, Netflix of een andere streamingdienst. Voordat u beslist welk plan u wilt, moet u alle deals en aanbiedingen bekijken coupons op kortingscouponcodes.nl .

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 92% korting bij FastestVPN

🌐 https://fastestvpn.com

Actuele FastestVPN Kortingen

Kortingscodes7
Beste korting92%
Werkende kortingen0
Ingewisselde codes247

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.