Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
ProtonVPN Kortingscode

34% kortingscode ProtonVPN ( kortingscodes ProtonVPN voor antivirus en VPN)

ProtonVPN biedt een breed scala aan antivirus-, firewall- en andere beveiligingstools. Maak online kennis met ProtonVPN antivirus en bescherm uzelf. Kortingsbon ProtonVPN: Coupon ProtonVPN 34% OFF Plan voor 24 maanden + Koop nu het tweejaarlijkse abonnement ProtonVPN met een speciale korting van 34% VANDAAG EXCLUSIEF Coupon ProtonVPN Kortingsbon ProtonVPN ✅

Acties ProtonVPN • Verloopt over 6 dagen
Koop nu het tweejaarlijkse abonnement ProtonVPN met een speciale korting van 34%
Bekijk aanbieding
389 maal gebruikt
Acties ProtonVPN • Verloopt over 5 dagen
Jaarlijks vpn plan koop nu het ProtonVPN jaarabonnement met een speciale 20% korting
Bekijk aanbieding
30 maal gebruikt
Acties ProtonVPN • Verloopt vandaag
Nu heb je de kans om een van de beste vpns ter wereld te testen voor een periode van 30 dagen en zonder iets te betalen
Bekijk aanbieding
37 maal gebruikt
Acties ProtonVPN • Verloopt over 4 dagen
Abonnement met een plus abonnement, u kunt het meest geavanceerde veilige e mailaccount hebben en tegelijkertijd onze missie ondersteunen om online privacy te beschermen onze plusaccounts omvatten 5 GB opslag, versleutelde berichten verzenden naar externe ontvangers, gebruikmakend van uw eigen domein (bijv john@smith com), tot 5 e mailaliassen en prioritaire klantenondersteuning
Bekijk aanbieding
36 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij ProtonVPN, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van ProtonVPN is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van ProtonVPN. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

ProtonVPN deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle ProtonVPN kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 18 Juli 2024.

De meest ingewisselde ProtonVPN kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
34%Coupon ProtonVPN 34% OFF Plan voor 24 maanden 2024-07-24
20%ProtonVPN coupon 20% OFF 2024-07-23
€4.00Speciale prijs Protonmail slechts €4.00 / maand op het plus 2024-07-22

Geschiedenis van ProtonVPN kortingcodes.

Dit laat je het aantal ProtonVPN kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

ProtonVPN is een VPN-service zonder logboeken. We volgen of registreren uw internetactiviteit niet en daarom kunnen we deze informatie niet aan derden bekendmaken.

ProtonVPN kan ook worden geïntegreerd met het Tor-anonimiteitsnetwerk. Met een enkele klik kunt u al uw verkeer door het Tor-netwerk leiden en toegang krijgen tot Onion-sites.

Internetbeveiliging voor iedereen

Ons doel is om online privacy voor iedereen toegankelijk te maken. Om dit te doen, hebben we ons gericht op het moeiteloos gebruiken en gratis beschikbaar maken van de geavanceerde beveiligingstechnologie in ProtonVPN.

We geloven dat privacy en veiligheid fundamentele mensenrechten zijn, dus we bieden ook een gratis versie van ProtonVPN aan het publiek. In tegenstelling tot andere gratis VPN's zijn er geen vangsten. We geven geen advertenties weer of verkopen in het geheim uw browsegeschiedenis. ProtonVPN Free wordt gesubsidieerd door betaalde gebruikers van ProtonVPN. Als u online privacy wilt ondersteunen, overweeg dan om te upgraden naar een betaald abonnement voor hogere snelheden en meer functies.

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

De beste beveiligingstools ter wereld beschermen u alleen als ze correct en consistent worden gebruikt. We hebben de ProtonVPN-interface aanzienlijk vereenvoudigd om deze zo intuïtief mogelijk te maken, zodat u elke dag probleemloos beschermd kunt blijven.

SNELLE VPN-SNELHEDEN

We implementeren high-end servers met links met hoge bandbreedte om hoge verbindingssnelheden voor onze gebruikers te garanderen. Maak verbinding met ProtonVPN en blijf surfen op internet, muziek streamen en video's bekijken zoals altijd.

ProtonVPN is beschikbaar op al uw apparaten, inclusief pc , Mac , smartphones en zelfs routers. Een veilige internetverbinding waarop u kunt vertrouwen, is essentieel om uw privacy op uw laptop thuis, uw mobiele apparaat onderweg of uw werkstation op kantoor te behouden. ProtonVPN heeft native apps voor Android, iOS, MacOS en Windows.

GLOBAL VPN SERVER NETWORK

ProtonVPN heeft honderden veilige VPN-servers over de hele wereld, waaronder verschillende gratis VPN-servers. Dit zorgt ervoor dat er altijd een server met een hoge bandbreedte in de buurt is, ongeacht waar u verbinding mee maakt, en biedt een VPN-verbinding met lage latentie voor de beste prestaties.

We hebben ProtonVPN gebouwd met extra beveiligingsfuncties om uw privacy beter te beschermen dan een gewone VPN.

Wanneer u ProtonVPN gebruikt om op internet te surfen, is uw internetverbinding gecodeerd. Door uw verbinding door gecodeerde tunnels te leiden, zorgen de geavanceerde beveiligingsfuncties van ProtonVPN ervoor dat een aanvaller uw verbinding niet kan afluisteren. Het geeft u ook toegang tot websites die mogelijk zijn geblokkeerd in uw land.

Veilige kern

ProtonVPN's Secure Core-architectuur geeft onze veilige VPN-service de unieke mogelijkheid om zich te verdedigen tegen netwerkaanvallen. Secure Core beschermt uw verbinding door uw verkeer door meerdere servers te leiden voordat u ons netwerk verlaat. Dit betekent dat een gevorderde tegenstander die het netwerkverkeer op de exit-server kan volgen, het ware IP-adres van ProtonVPN- gebruikers niet zal kunnen ontdekken en de browse-activiteit niet aan dat IP-adres kan koppelen .

Beveiligde kernservers bevinden zich in geharde datacenters in Zwitserland, IJsland en Zweden, worden beschermd door strenge privacywetten en worden beheerd op onze eigen speciale netwerken.

Sterke versleuteling

We gebruiken alleen de sterkste codering om uw internetverbinding te beschermen. Dit betekent dat al uw netwerkverkeer wordt versleuteld met AES-256, sleuteluitwisseling wordt gedaan met 4096-bit RSA en HMAC met SHA384 wordt gebruikt voor berichtverificatie.

Doorsturen geheimhouding

We hebben onze coderingscoderingssuites zorgvuldig geselecteerd om alleen die te bevatten die Perfect Forward Secrecy hebben. Dit betekent dat uw versleuteld verkeer niet later kan worden vastgelegd en gedecodeerd als de coderingssleutel van een volgende sessie in gevaar komt. Bij elke verbinding genereren we een nieuwe coderingssleutel, dus een sleutel wordt nooit voor meer dan één sessie gebruikt.

Sterke protocollen

We gebruiken alleen VPN-protocollen waarvan bekend is dat ze veilig zijn - IKEv2 / IPSec en OpenVPN. ProtonVPN heeft geen servers die PPTP en L2TP / IPSec ondersteunen, ook al zijn ze goedkoper in gebruik. Door ProtonVPN te gebruiken, kunt u erop vertrouwen dat uw VPN-tunnel wordt beschermd door het meest betrouwbare protocol.

Zwitserse basis

Naast een sterke technische beveiliging profiteert ProtonVPN ook van een sterke rechtsbescherming. Omdat we in Zwitserland zijn gevestigd, wordt ProtonVPN beschermd door enkele van 's werelds strengste privacywetten en blijft het buiten de jurisdictie van de VS en de EU. Dit betekent dat we, in tegenstelling tot VPN-providers in een land met veertien ogen, niet kunnen worden gedwongen onze gebruikers te bespioneren.

Vertrouwd

Het is belangrijk dat u een betrouwbare VPN gebruikt, daarom zijn wij een van de weinige VPN-bedrijven die transparant is over wie de service precies uitvoert. Ons team heeft een lange staat van dienst op het gebied van beveiliging en heeft eerder ProtonMail gebouwd - 's werelds grootste gecodeerde e-mailservice. Of het nu gaat om het uitdagen van regeringen, het opleiden van het publiek of het trainen van journalisten, we hebben een lange geschiedenis in het vechten voor online privacy en het bijdragen aan de open source-gemeenschap.

Fysieke veiligheid

We zijn tot het uiterste gegaan om de Secure Core-servers van ProtonVPN te beschermen om hun veiligheid te garanderen. Kritieke infrastructuur in Zwitserland bevindt zich in een voormalige schuilkelder van het Zwitserse leger, 1000 meter onder de oppervlakte. Evenzo bevindt onze infrastructuur in IJsland zich in een beveiligde voormalige militaire basis. Onze servers in Zweden bevinden zich ook in een ondergronds datacenter. Door onze eigen apparatuur naar deze locaties te verzenden, zorgen we ervoor dat onze servers ook op hardwareniveau veilig zijn.

Geen logboekbeleid

Volgens de Zwitserse wet zijn we niet verplicht om logbestanden van gebruikersverbindingen op te slaan, noch kunnen we worden gedwongen om gerichte logging uit te voeren op specifieke gebruikers. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat uw privé-browsegeschiedenis in feite privé blijft en onder geen enkele omstandigheid aan derden kan worden overgedragen. Ons beleid voor geen logboeken is van toepassing op al onze gebruikers, inclusief iedereen die onze gratis VPN gebruikt.

DNS-lekpreventie

ProtonVPN niet bescherm gewoon uw browseverkeer, wij beschermen ook uw DNS-zoekopdrachten. Door uw DNS-query's door de gecodeerde tunnel te leiden en niet te vertrouwen op externe DNS-providers, zorgen we ervoor dat uw browse-activiteit niet kan worden blootgesteld aan lekken van DNS-query's.

Kill Switch en Always-on VPN

ProtonVPN-applicaties bieden een ingebouwde Kill Switch-functie of de Always-on VPN-functie. In het geval dat u de verbinding met de VPN-server verliest, blokkeert Kill Switch al het netwerkverkeer, terwijl Always-on automatisch opnieuw een verbinding met een VPN-server tot stand brengt. Deze functies voorkomen dat een VPN-server de verbinding verbreekt door per ongeluk uw privacy in gevaar te brengen door uw echte IP-adres te onthullen.

Tor over VPN

ProtonVPN wordt geleverd met ingebouwde Tor-ondersteuning. Via onze VPN-servers die Tor ondersteunen, kunt u al uw verkeer door het Tor-anonimiteitsnetwerk leiden en heeft u ook toegang tot donkere websites. Dit biedt een gemakkelijke manier om met slechts één klik toegang te krijgen tot Uionsites.

Anoniem

We respecteren uw privacy, dus er is geen persoonlijk identificeerbare informatie vereist om een ProtonVPN-account te verkrijgen. U kunt zich aanmelden met een anoniem ProtonMail-e-mailaccount en onze anonieme VPN gebruiken zonder uw identiteit bekend te maken.

Hoge snelheid

Voor optimale prestaties gebruiken we alleen snelle servers. Alle ProtonVPN-servers hebben een bandbreedte van minimaal 1 Gbps en veel van onze servers gebruiken ook verbindingen van 10 Gbps. Dit betekent dat hoewel we alleen de sterkste codering gebruiken, ProtonVPN ook razendsnelle snelheden biedt.

Makkelijk te gebruiken

We begrijpen dat het belangrijk is dat beveiligingstechnologie gebruiksvriendelijk is. We hebben de ProtonVPN-applicaties ontworpen om een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface te hebben, zodat privé en anoniem browsen met één klik kan worden gedaan. Bovendien kunt u aangepaste verbindingsprofielen maken die uw apparaat automatisch beschermen wanneer u verbinding maakt met internet.

ProtonVPN menselijke verificatie

Om de integriteit van onze service te behouden, moet ProtonVPN maatregelen nemen om te voorkomen dat bots door accounts worden aangemaakt. Dergelijke nepaccounts kunnen netwerkbandbreedte in beslag nemen, waardoor alle verbindingen van onze echte gebruikers worden vertraagd.

Om het aanmaken van accounts door spambots te voorkomen, gebruikt ProtonVPN twee verschillende menselijke verificatiemethoden. Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt, wordt u gevraagd te kiezen hoe u uw menselijke verificatiecode ontvangt, via e-mail of sms. Als u een e-mailadres invoert dat wordt gebruikt voor menselijke verificatie in een ander account, wordt het geblokkeerd. In zeldzame gevallen kan de sms-optie ook worden geblokkeerd. Neem in dat geval contact op met ons ondersteuningsteam. Ze zullen u een paar vragen stellen en u vervolgens een link sturen om u te helpen bij het aanmaken van uw account.

Sluit de pagina voor menselijke verificatie NIET. Hierdoor wordt uw herstelcode ongeldig en moet u het aanmeldingsproces herhalen.

Zodra uw account is ingesteld en ons systeem moeite heeft om u als mens te identificeren wanneer u zich aanmeldt, wordt u mogelijk gevraagd de verificatiecode in te voeren die we u sturen via de door u gekozen methode. We hebben een algoritme dat bepaalt wanneer onze gebruikers een verificatiemethode moeten invullen die rekening houdt met veel verschillende factoren.

Over het algemeen geldt dat als u probeert meerdere ProtonVPN- accounts aan te maken, u een verificatie-uitdaging kunt activeren. Dit is echter niet de enige factor die kan leiden tot een verzoek om menselijke verificatie. Als u bepaalde Tor exit IP's gebruikt, wordt u mogelijk gevraagd om te verifiëren dat u een mens bent, vooral als deze exit IP's vaak worden misbruikt door spammers of aanvallers die gebruikersaccounts op brute wijze proberen te forceren.

Als u alleen de mogelijkheid krijgt om uw account te verifiëren via e-mail of sms en u deze verificatiemethoden niet wilt gebruiken, kunt u upgraden naar een premium account met PayPal of Bitcoin.

Wanneer u uw e-mailadres of telefoonnummer deelt om een verificatiecode te ontvangen, bewaren we alleen een cryptografische hash ervan. Deze hash is niet permanent gekoppeld aan het account dat u maakt. Omdat hashfuncties eenrichtingsfuncties zijn, is het voor ons onmogelijk om uw telefoonnummer of e-mailadres af te leiden van die hash. Als het telefoonnummer echter overeenkomt met het telefoonnummer dat u oorspronkelijk met ons had gedeeld toen u zich aanmeldde, resulteert dit in dezelfde cryptografische hash. Door hashes te vergelijken, kunnen we het hergebruik van telefoonnummer of e-mailadressen op andere accounts detecteren.

ProtonVPN respecteert de privacy van zijn gebruikers en handhaaft een niet-logboekbeleid. Dit betekent dat uw VPN- verbindingen privé blijven en we geen informatie opslaan over uw verbindingen of de websites die u bezoekt.

Om uw account te beveiligen en ervoor te zorgen dat u zich aanmeldt, slaan we één tijdstempel op van uw meest recente login. Nogmaals, we slaan geen informatie op over waar u zich heeft aangemeld of hoelang u bent ingelogd.

Streaminggids voor nieuwe ProtonVPN-gebruikers

Afhankelijk van in welk land u zich bevindt, kan uw selectie van inhoud op streamingdiensten ernstig worden beperkt. ProtonVPN geeft reizigers toegang tot geografisch geblokkeerde inhoud die beschikbaar is in hun eigen land.

Met welke server je verbinding moet maken in welk land hangt af van de streamingdienst die je probeert te bekijken.

Hoe Netflix te deblokkeren met ProtonVPN

Netflix was de eerste grote video-on-demand streamingdienst. Naast het gemakkelijk maken om al je favoriete oude tv-programma's te vinden, begonnen ze originele inhoud te produceren, waaronder Stranger Things, Orange is the New Black en Ozark.

Bovendien kunt u met ProtonVPN HBO Now , Disney + en Amazon Prime Video streamen, waar ter wereld u ook bent.

ProtonVPN-gebruikers kunnen Netflix bekijken op onze VPN-servers in bijna elk land

Sommige tv-programma's en films op Netflix zijn geografisch beperkt. Om deze inhoud te streamen, moet u verbinding maken met een ProtonVPN Plus-server in het juiste land. Plus-servers hebben een 'P'-pictogram ernaast in onze macOS- en Windows- apps. Ze zijn te vinden in de lijst 'Plus-servers' op onze Android- en iOS-apps.

Plus-servers zijn beschikbaar voor abonnees van Plus en Visionary Plan. Maak voor de snelste en meest betrouwbare verbinding verbinding met de server die zich het dichtst bij uw huidige locatie bevindt. Bekijk de volledige lijst met onze servers om de dichtstbijzijnde servers te vinden.

ProtonVPN keurt het gebruik van onze VPN-service niet goed om de copyrightregels te omzeilen.

Wat is Secure Core VPN?

ProtonVPN heeft een Secure Core-functie die de privacy van gebruikers en gegevensbeveiliging verbetert door enkele risico's van een gecompromitteerde VPN-server te verminderen.

Een veelgebruikte methode om VPN-verkeer bloot te leggen, is door de server te compromitteren die uw verkeer afhandelt. Dit risico is bijzonder acuut voor servers in rechtsgebieden met een hoog risico. Om dit risico te beperken, heeft ProtonVPN Secure Core-servers. Dit artikel geeft een overzicht van de aanvallen en bedreigingen die Secure Core vermindert, hoe het een hogere VPN-privacy bereikt, evenals instructies voor het activeren van Secure Core in ProtonVPN.

1. Waartegen beschermt Secure Core?

Dankzij de unieke Secure Core-architectuur van ProtonVPN kunnen we onze gebruikers beschermen tegen netwerkaanvallen waartegen andere VPN's zich niet kunnen verdedigen. Bij een klassieke VPN-configuratie moet een klant verkeer doorgeven aan een VPN-server op weg naar de eindbestemming. Als een aanvaller de controle over de VPN-server kan krijgen of het netwerk van de server kan bewaken, kunnen ze VPN- clients matchen met hun verkeer, waardoor de privacyvoordelen van de VPN teniet worden gedaan.

Dergelijke timing / correlatie-aanvallen zijn niet moeilijk te realiseren. In landen met restrictieve internetregelgeving (China, Rusland, Iran, Turkije, enz.) Of landen met brede toezichtsbevoegdheden (VS, VK, enz.), Hebben staatsbewakingsagentschappen doorgaans de wettelijke bevoegdheid om ofwel de VPN-provider of het netwerk te dwingen / serverprovider van de VPN-provider, om te helpen bij dergelijke netwerkbewaking. Ondanks dat ProtonVPN in Zwitserland is gevestigd, kunnen we er niet zeker van zijn dat de autoriteiten onze VPN-servers in die risicolanden niet controleren.

2. Hoe vergroot Secure Core de VPN-privacy?

Met Secure Core kunnen we ons beschermen tegen deze bedreiging van de VPN-privacy door gebruikersverkeer via meerdere servers door te geven. Wanneer u verbinding maakt met een server in een rechtsgebied met een hoog risico zoals de VS, gaat uw verkeer eerst via onze Secure Core-servers. Zelfs als een aanvaller onze servers in de Verenigde Staten in de gaten houdt, zouden ze daarom alleen het verkeer naar de rand van ons Secure Core-netwerk kunnen volgen, waardoor het veel moeilijker wordt om het echte IP-adres en de locatie van ProtonVPN-gebruikers te achterhalen.

We hebben ook veel moeite gedaan om onze Secure Core-servers te beschermen. Ten eerste bevinden servers zich in landen die speciaal zijn geselecteerd vanwege hun sterke privacywetgeving (IJsland, Zwitserland en Zweden). We hebben onze Secure Core-servers ook in sterk beveiligde datacenters geplaatst om een sterke fysieke beveiliging te garanderen. De ProtonVPN-infrastructuur in Zwitserland en Zweden is ondergebracht in ondergrondse datacenters, terwijl onze IJslandse servers zich op een voormalige militaire basis bevinden. Bovendien zijn Secure Core-servers volledig eigendom van en worden ze door ons geleverd (ter plaatse rechtstreeks vanuit onze kantoren verzonden). Ten slotte zijn Secure Core-servers verbonden met internet via ons eigen toegewijde netwerk met IP-adressen die eigendom zijn van en worden beheerd door ons eigen Local Internet Registry (LIR).

Deze maatregelen geven ons een veel grotere zekerheid dat niemand met onze Secure Core-servers heeft geknoeid. Hoewel 100% beveiliging niet bestaat, is Secure Core slechts een van de vele manieren waarop ProtonVPN betere beveiliging en privacy biedt door te beschermen tegen complexe aanvallen waartegen VPN's zich niet kunnen verdedigen.

ProtonVPN kortingscodes

Zoek je naar kortingscodes of actiecodes van ProtonVPN? Bij ons vind je alle actuele ProtonVPN kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je vaak kunt besparen op je online aankopen. Onze kortingscodes worden continu bijgewerkt. Mocht je geen code vinden, check de site dan na een paar uur opnieuw. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van ProtonVPN overzichtelijk gerangschikt op relevantie en populariteit, zodat je altijd de meest gebruikte kortingen bovenaan ziet. Dit overzicht wordt elk uur geactualiseerd.

Kortingscodes voor onze bezoekers

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk helpen om snel en eenvoudig de juiste korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Naast ProtonVPN hebben wij meer dan 1500 andere webshops in Nederland met een ruim aanbod aan kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende soorten kortingscodes beschikbaar, zoals 'gratis verzending' of een percentage korting op je bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere korting geven op het gehele assortiment. Elke dag vind je nieuwe promotiecodes die door webshops worden aangeboden, en wij zorgen ervoor dat ze op onze website worden gepubliceerd!

De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar we bieden ook actiecodes en aanbiedingen van winkels en merken uit de rest van Europa, China en de Verenigde Staten. Kortingscouponcodes.nl werkt samen met kortingscodesites uit Spanje, Duitsland, Italië, België, Brazilië en Amerika. Zo vind je wereldwijd de beste deals!

Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van ProtonVPN exclusief geselecteerd. Zo vind je sneller alle beschikbare kortingscodes. Voor je iets bestelt bij ProtonVPN, raden we je aan eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat je nog meer kunt besparen op je online aankopen. En het beste van alles? Al onze kortingscodes zijn volledig GRATIS te gebruiken!

Registreren is niet nodig

Je hoeft je niet te registreren op kortingscouponcodes.nl om ProtonVPN kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale deals direct in je mailbox. We selecteren alle webwinkels die kortstondige acties of speciale kortingscodes aanbieden voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

Wat is een ProtonVPN kortingscode?

Een kortingscode van ProtonVPN is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op je bestelling bij ProtonVPN. Deze codes worden ook wel actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels wereldwijd gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

Hoe gebruik ik een ProtonVPN kortingscode?

Een actiecode of promotiecode van ProtonVPN kan op twee manieren worden gebruikt. De eerste manier is door te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopiëren en deze vervolgens in het winkelwagentje van de webshop te plakken. De tweede manier is door te klikken op "BEKIJK AANBIEDING", waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor ProtonVPN?

Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 4 aanbiedingen bij ProtonVPN.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij ProtonVPN?

In de afgelopen 30 dagen hebben 492 bezoekers gemiddeld 34% bespaard bij ProtonVPN. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van ProtonVPN verzilveren?

Om een coupon van ProtonVPN te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft ProtonVPN gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 4 aanbiedingen bij ProtonVPN. Gemiddeld heeft ProtonVPN 4 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op ProtonVPN?

Je kan geld besparen bij ProtonVPN door een van de huidige coupons ProtonVPN van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 34% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op ProtonVPN?

Elke promotiecode van ProtonVPN, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige ProtonVPN aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat ProtonVPN geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij ProtonVPN

  1. Internetbeveiliging voor iedereen

Profiteer van extra korting met een ProtonVPN kortingscode

Onze veilige VPN stuurt uw internetverkeer door een gecodeerde VPN-tunnel, zodat uw wachtwoorden en vertrouwelijke gegevens veilig blijven, zelfs via openbare of niet-vertrouwde internetverbindingen. Houd uw browsegeschiedenis privé. Als Zwitserse VPN- provider registreren we geen gebruikersactiviteiten of delen we geen gegevens met derden. Onze anonieme VPN-service maakt internet zonder toezicht mogelijk. We hebben ProtonVPN gemaakt om de journalisten en activisten die ProtonMail gebruiken te beschermen. ProtonVPN doorbreekt de barrières van internetcensuur, zodat u toegang heeft tot elke website of inhoud. In tegenstelling tot andere VPN- services, is ProtonVPN ontworpen met beveiliging als belangrijkste focus, voortbouwend op de lessen die we hebben geleerd van het werken met journalisten en activisten in het veld. Reguliere VPN-services kunnen worden aangetast als hun servers worden bewaakt. ProtonVPN voorkomt dit door eerst gebruikersverkeer via ons Secure Core netwerk door te geven in privacyvriendelijke landen als Zwitserland en IJsland. Dus zelfs een gecompromitteerde VPN-eindpuntserver zal uw echte IP-adres niet onthullen. ProtonVPN gebruikt uitsluitend cijfers met Perfect Forward Secrecy, wat betekent dat uw versleutelde verkeer later niet kan worden vastgelegd en ontsleuteld, zelfs niet als een encryptiesleutel in de toekomst in gevaar komt. We hebben ons hoofdkantoor in Zwitserland, dat enkele van de strengste privacywetten ter wereld heeft. Zwitserland valt ook buiten de jurisdictie van de EU en de VS en is geen lid van het veertien-ogen-surveillancenetwerk. Hier vindt u de beste aanbiedingen , kortingen en vouchercodes die op de markt verkrijgbaar zijn!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 34% korting bij ProtonVPN

🌐 https://protonvpn.com

Actuele ProtonVPN Kortingen

Kortingscodes4
Beste korting34%
Werkende kortingen0
Ingewisselde codes492

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.