Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
Urban Electrics Kortingscode

Urban Electrics kortingscodes

Kortingscodes van Urban Electrics Nederland ✂ tot wel €59.00 korting in Juli 2024 ✅ 5 aanbiedingen en kortingscodes bij Urban Electrics

Acties Urban Electrics • Verloopt vandaag
Grijs gekleurde rugzak de mix van sling bag, rugzak en scootertas vanaf €35.00
Bekijk aanbieding
266 maal gebruikt
Acties Urban Electrics • Verloopt over 5 dagen
Koop nu grijs gekleurde bagagedrager achter slechts €49.00
Bekijk aanbieding
3 maal gebruikt
Acties Urban Electrics • Verloopt over 16 dagen
Blauw gekleurde zilverreiger tien scooterdek tegen een redelijke prijs van €59.00
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties Urban Electrics • Verloopt vandaag
Indien u niet akkoord gaat met uw bestelling kunt u deze binnen 14 dagen annuleren
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties Urban Electrics • Verloopt over 2 dagen

Soms wel tot €35.00 voordeel in Urban Electrics op het aanbod

Als je wilt zien welke kortingen nu recent zijn klik dan op "Bekijk Aanbieding".
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij Urban Electrics, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van Urban Electrics is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van Urban Electrics. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

Urban Electrics deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle Urban Electrics kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 13 Juli 2024.

De meest ingewisselde Urban Electrics kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
€35.00Rugzak vanaf €35.00 2024-07-13
€49.00Bagagerek voor slechts €49.00 2024-07-18
€59.00Scooterdek nu voor €59.00 2024-07-29

Geschiedenis van Urban Electrics kortingcodes.

Dit laat je het aantal Urban Electrics kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Aansprakelijkheid voor inhoud De inhoud van onze pagina's is met de grootste zorg samengesteld. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetgeving in overeenstemming met artikel 7, lid 1 van de Duitse telemediawet. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen om het gebruik van informatie te verwijderen of blokkeren in overeenstemming met de algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is alleen mogelijk vanaf het moment dat we kennis nemen van een specifieke juridische overtreding.

Walberg Urban Electrics is zonder twijfel een van de pioniers op het gebied van goedkeuring voor e scooters. Naast de Egret productlijn verkoopt Walberg Urban Electrics ook de The Urban E scooterserie. Reden genoeg om er eens naar te kijken. Zoiets kan altijd het beste worden gedaan door iemand die voor het eerst van buitenaf naar binnen kijkt en misschien nog niet zo betrokken is. Topper Harley is hiervoor precies de juiste reporter. Enerzijds vult hij ons aan met goede en feitelijke commentaren en over de Andere keren bezoekt hij Walberg voor het eerst, dus hij heeft een onbevooroordeelde kijk. Dus lieten we Topper Harley alias Thomas L. praten over zijn eerste bezoek aan Walberg Urban Electrics:

Volgens de informatiepagina van de KBA hebben de E-Scooter Egret Eight en The Urban #BRLN van Walberg Urban Electrics op 29 juli 2019 hun ABE ontvangen. Reden genoeg om persoonlijk langs te komen en te vragen wanneer de vooraf bestelde Egret Eight eindelijk verzonden zal worden.

Promotiecodes
Bij Walberg Urban Electrics

Midden in het Hamburgse pakhuisdistrict, dat sinds 1991 een monumentaal pand is, bevindt zich het hoofdkantoor van de firma Hamburg E Scooter. E-scooters worden hier ontwikkeld en verkocht op 3 verdiepingen met 'verdiepingen'. Het bedrijf heeft momenteel 22 mensen in dienst en de trend stijgt. De e scooters worden gemaakt in het Verre Oosten. Walberg Urban Electrics bestaat sinds 2011 en heeft met succes e-scooters in heel Europa verkocht. Sinds de goedkeuring van de verordening inzake kleine elektrische voertuigen (eKFV) is er nu een enorme binnenlandse vraag naar de snelle trams in Duitsland met een maximumsnelheid van 20 km / u.

Vouchers De blauwe Zilverreiger Eight V3

Bij toeval ontmoet ik de oprichter en CEO van Walberg Urban Electrics met mijn vrouw Florian Walberg (45) bij de ingang van het bedrijf. De zelfbenoemde 'Captain Electric' ziet er jong van hart en lenig uit. Hij laadt net zijn stacaravan uit. De deur van het laadluik piept hard als deze wordt gesloten, waarop Florian Walberg reageert met een 'hij was een beetje overbelast'. Ik stel mezelf voor en vraag om een foto met de elektrische scooterpionier. 'Een ogenblikje, ik sta zo voor je', zegt Florian. De volgende beurs is al aan de gang en de collega krijgt de opdracht om wat apparatuur van de eerste verdieping af te dalen en E-scooter-exposities naar beneden te brengen om te laden.

Kortingscoupon
De blauwe zilverreiger Ten V4

Dan gaan we in gesprek. Ik feliciteer u met de succesvolle ABE van de volgende modellen (de TEN heeft onlangs goedkeuring gekregen). Jij bent hetzelfde als jij. Florian is zichtbaar verheugd dat de zaken goed verlopen. Meer dan 1.000 zilverreiger TEN's werden relatief snel verkocht nadat de verordening was uitgevaardigd. De productie is in volle gang. Hele vrachtvliegtuigen zouden nu de E-scooters naar Duitsland vliegen. De Egret Eight en de andere modellen verkopen ook erg goed, zonder dat Florian hier exacte cijfers geeft.

'Ben je al binnen geweest?' Vraagt Florian ons en nog geen 2 seconden later gaan we de trap op van de historische locatie. Het magazijn en de service bevinden zich op de eerste verdieping en hebben op dit moment duidelijk de handen vol. Op de tweede verdieping bevindt zich de 'showroom' waar de huidige modellen worden tentoongesteld. Ook zijn hier diverse werkplekken ingericht. Als er klanten verschijnen, staat er direct een verkoopadviseur klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

We gaan naar de 3e verdieping die onlangs is verhuurd. Hier is nog een renovatie gaande - het bedrijf groeit. Prototypes van e-scooters zijn op sommige plaatsen verspreid. Florian vertelt over de uitbreiding van het bedrijfspand en biedt ons iets te drinken aan. 'Heb je al een pet?' Vraagt Florian mij en binnen de kortste keren ben ik de eigenaar van een Zilverreiger fancap. Een wenteltrap brengt ons naar de 2e verdieping, waar nog meer werkplekken zijn, en hier komt ook een nieuwe vergaderruimte. In de showroom praten we shop over de huidige modellen.

De nieuwe modellen Egret met StVO-goedkeuring Egret Ten V4 (StVO), Egret Eight V3, The Urban #BRLN en The Urban #HMBRG zijn hier al te zien en je kunt de gewijzigde details van de vorige modellen live zien. Alle nieuwe modellen hebben een stijlvol aangepaste achterkant, die nu voorzien is van een kentekenplaathouder die in Duitsland verplicht is. Voor een betere beveiliging is er nu een beugel aan gelast, met behulp waarvan de E-step beter kan worden aangesloten. Alle modellen hebben nu ook de gashendel voor de wijsvinger.

Aanbiedingen Wijsvinger gas Couponcode
De welgevormde achterkant van de Egret Eight
Actiecode
De stedelijke #BRLN

Bij de nieuwe versies van de Eight en The Urban ontbreekt nog een certificaat voor het verwijderbare en oplaadbare led-koplicht. Deze modellen worden geleverd met een straatlegale vervangingslamp. 'We moesten veel geld uitgeven om een heleboel vervangende lampen te bestellen, maar we wilden ze hebben Laat pre-orderers niet langer wachten en leveren uiteindelijk ', legt Florian uit. De eigenaren van de nieuwe e-scooters kunnen dan zelf een formulier invullen en de meegeleverde lamp ontvangen. De Egret Eight is nu de eerste die is voorzien van de beoogde serienummers. De verzending wordt eind volgende week verwacht. Dit wordt gevolgd door The Urban #BRLN (Opmerking: het artikel is ons op 1 augustus 2019 toegestuurd).

Promotiecodes
De Urban #BRLN en rechts de #HMBRG

Voor Walberg Urban Electrics is ook het contact met speciaalzaken belangrijk, benadrukt Florian Walberg. Alleen vanuit Hamburg zal de distributie niet mogelijk zijn. 'De klant moet het product kunnen zien, voelen en uitproberen'. In de nieuwspers worden momenteel allerlei curiosa geschreven over de e-scooter. Bij Walberg Urban Electrics is het belangrijk dat klanten hun eigen mening vormen. E-scooters zijn altijd beschikbaar om uit te proberen en gespecialiseerde adviseurs staan klaar om vragen te beantwoorden.

Aan het einde was er een foto met Florian voor een Zilverreiger Acht en we danken je voor de informatie en de tijd die Florian nam. Dit wordt al aangepakt door de volgende klant die vragen heeft over de Super73 e-bikes die ook verkocht worden.

Disclaimer: Ik wil erop wijzen dat ik een privépersoon ben en dat ik geen economisch contact heb met Walberg, verwant ben of andere voordelen heb van een dergelijk rapport.

Zodra we ons bewust worden van dergelijke juridische overtredingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen. Aansprakelijkheid voor links Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, waarop wij geen invloed hebben op de inhoud. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden op het moment dat ze werden gelinkt gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Er is geen illegale inhoud gevonden op het moment dat de link werd gemaakt.

Informatie volgens § 5 TMG Walberg Urban Electrics GmbH Alter Wandrahm 6 20457

Hamburg telefoon: +49 40 3202 70 80

E-mail: info@urban-electrics.com Vertegenwoordigd

door: Florian Walberg Inschrijving in het register: Ingeschreven in het handelsregister. Registreer rechtbank: Hamburg Registratienummer: HRB 51557 Btw-identificatienummer volgens §27a btw-wet: DE 154162969 Colofon: https://urban-electrics.com/de/Rechtliches/Impressum/ Verklaring inzake gegevensbescherming: https://urban-electrics.com/de/Rechtliches/ Gegevensbescherming/

Urban Electrics kortingscodes

Zoek je naar kortingscodes of actiecodes van Urban Electrics? Bij ons vind je alle actuele Urban Electrics kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je vaak kunt besparen op je online aankopen. Onze kortingscodes worden continu bijgewerkt. Mocht je geen code vinden, check de site dan na een paar uur opnieuw. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Urban Electrics overzichtelijk gerangschikt op relevantie en populariteit, zodat je altijd de meest gebruikte kortingen bovenaan ziet. Dit overzicht wordt elk uur geactualiseerd.

Kortingscodes voor onze bezoekers

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk helpen om snel en eenvoudig de juiste korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Naast Urban Electrics hebben wij meer dan 1500 andere webshops in Nederland met een ruim aanbod aan kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende soorten kortingscodes beschikbaar, zoals 'gratis verzending' of een percentage korting op je bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere korting geven op het gehele assortiment. Elke dag vind je nieuwe promotiecodes die door webshops worden aangeboden, en wij zorgen ervoor dat ze op onze website worden gepubliceerd!

De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar we bieden ook actiecodes en aanbiedingen van winkels en merken uit de rest van Europa, China en de Verenigde Staten. Kortingscouponcodes.nl werkt samen met kortingscodesites uit Spanje, Duitsland, Italië, België, Brazilië en Amerika. Zo vind je wereldwijd de beste deals!

Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Urban Electrics exclusief geselecteerd. Zo vind je sneller alle beschikbare kortingscodes. Voor je iets bestelt bij Urban Electrics, raden we je aan eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat je nog meer kunt besparen op je online aankopen. En het beste van alles? Al onze kortingscodes zijn volledig GRATIS te gebruiken!

Registreren is niet nodig

Je hoeft je niet te registreren op kortingscouponcodes.nl om Urban Electrics kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale deals direct in je mailbox. We selecteren alle webwinkels die kortstondige acties of speciale kortingscodes aanbieden voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

Wat is een Urban Electrics kortingscode?

Een kortingscode van Urban Electrics is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op je bestelling bij Urban Electrics. Deze codes worden ook wel actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels wereldwijd gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

Hoe gebruik ik een Urban Electrics kortingscode?

Een actiecode of promotiecode van Urban Electrics kan op twee manieren worden gebruikt. De eerste manier is door te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopiëren en deze vervolgens in het winkelwagentje van de webshop te plakken. De tweede manier is door te klikken op "BEKIJK AANBIEDING", waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Urban Electrics?

Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 5 aanbiedingen bij Urban Electrics.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Urban Electrics?

In de afgelopen 30 dagen hebben 272 bezoekers gemiddeld €59.00 bespaard bij Urban Electrics. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Urban Electrics verzilveren?

Om een coupon van Urban Electrics te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Urban Electrics gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 5 aanbiedingen bij Urban Electrics. Gemiddeld heeft Urban Electrics 5 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Urban Electrics?

Je kan geld besparen bij Urban Electrics door een van de huidige coupons Urban Electrics van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal €59.00 besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Urban Electrics?

Elke promotiecode van Urban Electrics, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Urban Electrics aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Urban Electrics geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Urban Electrics

  Profiteer van extra korting met een Urban Electrics kortingscode

  ELEKTRISCHE SCOOTERS ZIJN ONZE BIJDRAGE AAN DE MOBILITEITSREVOLUTIE


  Ze zijn klein, emissievrij en intuïtief in gebruik. De multimodale aanpak die we vanaf het begin met de opvouwbare voertuigen hebben gevolgd, is nu de sleutel tot individuele en toekomstbestendige mobiliteit: als oplossing voor de laatste kilometer, in combinatie met andere vervoermiddelen of als zelfstandig voertuig.

  GESCHIEDENIS

  In 2011 richtte Florian Walberg Urban Electrics op in een tijd dat elektrische scooters in geen enkel Europees land legaal waren. Maar voor hem was toen al duidelijk dat ze het perfecte vervoermiddel zouden zijn in de stad van de toekomst. Om zijn visie werkelijkheid te laten worden, richtte hij een technisch comité op binnen een werkgroep samen met wereldspelers als Honda, Toyota en Segway. Het doel hiervan was om de basis te leggen voor de nieuwe voertuigklasse door het definiëren van de technische specificaties. Nadat tal van Europese landen e-scooters al hadden goedgekeurd of gelijkgesteld aan fietsen, volgde Duitsland in 2019 met de Small Electric Vehicle-verordening.

  Statistieken

  TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

  Bespaar tot €59.00 korting bij Urban Electrics

  🌐 https://urban-electrics.com

  Actuele Urban Electrics Kortingen

  Kortingscodes5
  Beste korting€59.00
  Werkende kortingen0
  Ingewisselde codes272

  Tags

  Top winkels

  Onze partnerwinkels

  kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.