Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
TUI Cars Kortingscode

TUI Cars kortingscodes ☆ Juni 2024 Nederland

Kortingscodes van TUI Cars Nederland ✂ tot wel 30% korting in Juni 2024 ✅ 8 aanbiedingen en 1 kortingscodes bij TUI Cars ⭐

TUI Cars Kortingscode • Verloopt over 12 dagen
Coupons en actiecodes op TUI Cars op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen via de couponcode of kortingscode
CARS
Bekijk code
250 maal gebruikt
Acties TUI Cars • Verloopt vandaag
Coupons en actiecodes op TUI Cars op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen via de couponcode of kortingscode
Bekijk aanbieding
3 maal gebruikt
Acties TUI Cars • Verloopt over 10 dagen
Ontvang 10% OFF uw aankoop bij TUI Cars, camper & roller wanneer u zich aanmeldt voor hun nieuwsbrief via hun officiële website
Bekijk aanbieding
85 maal gebruikt
Acties TUI Cars • Verloopt over 17 dagen
Profiteert u van young driver fee vanaf 21 jaar incl 3 extra chauffeurs vanaf 21 jaar incl 1 gratis tankvulling en navigatieapparaat incl
Bekijk aanbieding
5 maal gebruikt
Acties TUI Cars • Verloopt vandaag
Coupons en actiecodes op TUI Cars op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen via de couponcode of kortingscode
Bekijk aanbieding
17 maal gebruikt
Acties TUI Cars • Verloopt over 10 dagen

Tot wel 30% korting op de dagelijkse kortingen van TUI Cars

maak gebruik van promotie op al onze services, of schrijf je in voor de TUI Cars nieuwsbrief en bespaar meteen! Veel plezier met winkelen!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties TUI Cars • Verloopt over 5 dagen

Tot wel 15% voordeel op de dagelijkse discounts van TUI Cars

profiteer van actie op alle services, of geef je op voor de TUI Cars nieuwsbrief en bespaar meteen! Veel plezier bij het shoppen!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties TUI Cars • Verloopt vandaag

Tot wel 15% reductie op de wekelijkse kortingen op TUI Cars

maak gebruik van actie op al onze diensten, of schrijf je in voor de TUI Cars wekelijkse bulletin en bespaar nu! Veel plezier bij het shoppen!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties TUI Cars • Verloopt over 5 dagen

Gebruik de discounts en promoties bij TUI Cars.

klik op "bekijk aanbieding" om te kijken of deze actie recent is, promoties en kortingen van TUI Cars.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij TUI Cars, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van TUI Cars is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van TUI Cars. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

TUI Cars deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle TUI Cars kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 20 Juni 2024.

De meest ingewisselde TUI Cars kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
10%Activeer een TUI Cars kortingscode voor 10% korting op ALLE huurauto's 10TUICARS2024-07-02
30%Tot wel 30% korting op de dagelijkse kortingen van TUI Cars 2024-06-30
15%Tot wel 15% voordeel op de dagelijkse discounts van TUI Cars 2024-06-25

Geschiedenis van TUI Cars kortingcodes.

Dit laat je het aantal TUI Cars kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Over TUI Cars Kortingscodes

Dit eigen risico wordt niet gerestitueerd:

 • Als de schade is veroorzaakt door het negeren van de huurvoorwaarden (met name het rijden op onverharde wegen of sporen)
 • Als er sprake is van grove nalatigheid of rijden onder invloed
 • Voor een verloren of beschadigde autosleutel
 • Voor kosten die ontstaan als gevolg van schade aan de koppeling veroorzaakt door verkeerd gebruik
 • Voor schade aan het interieur van het voertuig
 • Voor kosten die ontstaan als gevolg van het tanken van verkeerde brandstof
 • Voor items die zijn beschadigd of gestolen uit het voertuig
 • Voor vervolgkosten, zoals sleep- of telefoonkosten, kosten van hotelovernachting
 • Voor eventuele kosten die het verhuurbedrijf in rekening brengt voor het verwerken van de schade.

Evenzo kan er geen restitutie plaatsvinden wanneer de hoofdschade niet door de verzekering op de plaats van bestemming wordt vergoed, omdat dan moet worden aangenomen dat er sprake is van grove nalatigheid.

Bij beschadiging moet altijd de volgende procedure worden gevolgd:

 • Het verhuurkantoor moet onmiddellijk worden geïnformeerd.
 • Als een andere partij bij het ongeval betrokken is, moet de politie onmiddellijk worden gewaarschuwd en moet er aangifte worden gedaan.
 • Wanneer u het voertuig op de bestemming inlevert, laat het personeel van het verhuurkantoor een schaderapport opstellen en ondertekenen.

Om aanspraak te maken op restitutie van het eigen risico, moet u de volgende documenten overleggen:

 • TUI CARS reisbevestiging
 • Kopie van het huurcontract
 • Schade en politierapport
 • Bewijs van betaling van eigen risico (kwitantie of bewijs dat er van uw creditcard is afgeschreven)

Stuur deze documenten samen met uw bankgegevens (IBAN + BIC) naar:
TUI Deutschland GmbH
TUI CARS
Karl-Wiechert-Allee 23
30625 Hannover
tuicars.kundenservice@tui.de

TUI CARS - Algemene voorwaarden (april 2019)

TUI Cars biedt voertuigen aan van verschillende autoverhuurbedrijven (hierna 'leverancier' genoemd). Het huurcontract komt ook rechtstreeks tot stand tussen u en de betreffende leverancier op de bestemming. Lees het huurcontract goed door voordat u het ondertekent en bewaar een kopie voor uzelf. Het is essentieel dat u de voorwaarden leest die op de voucher (uittreksel) van de leverancier staan afgedrukt.

1. Betaling / Extra services: De prijs in euro's dient vooraf betaald te worden (uiterlijk 28 dagen voor aanvang van de autohuur). Bij boekingen op korte termijn minder dan 28 dagen voor aanvang van de autohuur is de betaling direct verschuldigd. Wijzigingen in de overeengekomen betalingsvorm kunnen slechts tot 28 dagen voor aanvang van de huurperiode worden doorgevoerd. Alle andere kosten voor aanvullende diensten (bijv. Kinderzitje, navigatiesysteem, ontvangst van het voertuig buiten de normale openingstijden) moeten rechtstreeks in het autoverhuurkantoor worden betaald. De autohuurvoucher die u na de boeking heeft afgegeven, moet u bij het verhuurbedrijf laten zien, want als u dit niet doet, heeft u geen recht op overhandiging van de huurauto.

2. Prijzen: De spotprijzen zijn alleen geldig voor reserveringen die vooraf zijn gemaakt. Voor het einde van de huurperiode kun je TUI CARS vragen naar prijzen voor het verlengen van een bestaande boeking.

3. Reservering volgens voertuigcategorieën: Houd er rekening mee dat reserveringen alleen kunnen worden bevestigd voor een voertuiggroep en niet voor een specifiek voertuigmodel. De leveranciers exploiteren wagenparken met verschillende modellen van vergelijkbare grootte. De voertuigen zijn gecategoriseerd op basis van uitrusting, uitrusting en prestaties en niet naar bagageruimte.

4. Huurperiode: De bevestigde prijs is gebaseerd op een periode van 24 uur vanaf de aanvang van de huur. Als u de auto bijvoorbeeld om 10.00 uur op de eerste dag wilt huren en u bent niet van plan hem op de laatste dag om 12.00 uur in te leveren, boek dan een extra dag om te voorkomen dat u extra dag tegen lokaal hogere tarieven wanneer het voertuig wordt ingeleverd.

5. Ophalen van het voertuig: Afhankelijk van wat u verkiest, kunt u de auto ophalen op de luchthaven, bij een specifiek stadskantoor of laten bezorgen bij het hotel tijdens de normale openingstijden van het autoverhuurkantoor. Op sommige bestemmingen is er een pendeldienst van het hotel naar het dichtstbijzijnde autoverhuurkantoor. De ophaaltijd vermeld op de voucher is bindend. Er wordt een maximale uitstel van één uur toegekend (uitgezonderd van deze regeling zijn eventuele late pick-ups als gevolg van een vertraagde aankomst van de vlucht). Vervolgens heeft de leverancier het recht om het voertuig anders te huren (de VS is een uitzondering - hier is de uitstelperiode 12 uur). Controleer bij het ophalen van het voertuig of eventuele autoschade correct in het huurcontract wordt vermeld. Zo vermijdt u moeilijkheden bij het inleveren van het voertuig.

Voor EagleRider is de transfer van het hotel naar het verhuurkantoor en terug gratis tijdens openingstijden tot een afstand van 7 mijl voor huurperiodes van 3 dagen en meer. EagleRider kan een cheque aanbieden voor taxikosten tot een vast bedrag in plaats van een transfer.

6. Leeftijd bestuurder / rijbewijs: Bij aanvang van het huurcontract moet de bestuurder minimaal 21 jaar oud zijn en gedurende minimaal één jaar in het bezit zijn van een rijbewijs klasse 3 (klasse B euro-norm), dat moet worden getoond origineel samen met een geldig paspoort of identiteitskaart. Eventuele uitzonderingen die van toepassing kunnen zijn in bepaalde landen of voor specifieke voertuigcategorieën of eventuele extra kosten die van toepassing kunnen zijn op jonge bestuurders, worden vermeld op de voucher. Sommige leveranciers stellen een maximumleeftijd. Voor bepaalde langeafstandsbestemmingen wordt aanbevolen om aanvullend een internationaal rijbewijs te nemen.

7. Wijziging / annulering van de reservering: Wijzigingen en annuleringen worden tot 24 uur voor aanvang van de reservering kosteloos geaccepteerd - behalve Go North (Alaska). Vervolgens wordt een vergoeding van 80% van de totale prijs in rekening gebracht. Er wordt geen restitutie verleend voor voertuigen die eerder zijn ingeleverd of later zijn opgehaald dan overeengekomen.

Houd er rekening mee dat als de naam van de persoon die het voertuig huurt, wordt gewijzigd, de huurauto opnieuw moet worden geboekt op basis van de huidige prijzen en voorwaarden, aangezien de aanbieder dit beschouwt als een annulering en een daaropvolgende nieuwe boeking.

8. Verzekering:
Een aansprakelijkheidsverzekering is bij de prijs inbegrepen (behalve Cuba) en dekt persoonlijk letsel, materiële schade en financieel verlies van derden. Aangezien de hoogte van de geboden dekking van land tot land verschilt, is in de prijs in sommige landen een extra WA-verzekering inbegrepen die ingaat nadat de met de leverancier afgesloten aansprakelijkheidsverzekering is uitgeput. De exacte bedragen van de verzekeringsdekking staan vermeld in de relevante voorwaarden van de betreffende leverancier.

Eventuele verzekeringsclaims in landen waar een extra WA-verzekering wordt gegeven, moeten naar het onderstaande adres worden gestuurd. Wij sturen uw claim dan door naar de verzekeringsmaatschappij.

Omniumverzekering en diefstaldekking: is inbegrepen in de prijs van het Gold-pakket inclusief terugbetaling van het eigen risico (tenzij de huurvoorwaarden worden overtreden). Schade aan banden is eveneens gedekt (behalve in Zuid-Afrika). Niet verzekerd zijn voorwerpen die in het voertuig worden vervoerd, zoals navigatiesystemen en laptops. De dekking voor passagiersongevallen is niet bij de prijs inbegrepen en kan niet op de bestemming worden geboekt.

9. Extra verzekering op de bestemming: Leveranciers bieden vaak een optionele extra verzekering aan. Bedenk goed of u zo'n extra verzekering ook daadwerkelijk nodig heeft en bedenk dan dat restitutie achteraf niet mogelijk is.

10. Borg voor het voertuig: De borg moet worden gegarandeerd door middel van een creditcard die is uitgegeven op naam van de eerste bestuurder (prepaidkaarten of debetkaarten worden niet geaccepteerd). Stortingen in contanten zijn alleen mogelijk in sommige landen en alleen voor bepaalde voertuigcategorieën (zie voucher). De borgsom van het voertuig (eigen risico) wordt door de leverancier ingehouden in geval van schade en vergoed door TUI CARS.

11. Vullen van de benzinetank: Er zijn de volgende mogelijkheden:
a) U krijgt de auto meestal met een volle tank benzine. Zorg er bij het inleveren van het voertuig voor dat de tank net zo vol is als toen u de auto ophaalde, anders brengt de leverancier u de kosten van de gebruikte benzine en servicekosten voor het bijvullen in rekening.
b) U krijgt het voertuig met een volle tank benzine, waarvoor kosten in rekening worden gebracht op basis van de lokale omstandigheden (bijv. VS + Canada). U kunt het voertuig dan met een lege tank terugbrengen. Er wordt geen restitutie verleend voor de benzine die in de tank achterblijft wanneer u het voertuig inlevert.

12. Enkele reis: Op de meeste bestemmingen is het mogelijk om het gehuurde voertuig in te leveren bij een ander verhuurkantoor dan waar u de auto heeft opgehaald. Informeer bij uw reservering naar de verschillende mogelijkheden en naar de bijkomende kosten die ter plaatse in rekening worden gebracht.

13. Autovertredingen: Neem parkeerbonnen en boetes serieus en betaal deze ter plaatse. Sommige leveranciers brengen extra administratiekosten in rekening voor het verwerken en doorsturen van het papierwerk.

TUI Deutschland GmbH
TUI CARS
Karl-Wiechert-Allee 23
30625 Hannover
tuicars.kundenservice@tui.de

In geval van nood is onze 24-uurs zorgdienst bereikbaar onder het telefoonnummer +49 (0) 511 35 36 0190.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor TUI Cars?

Op dit moment zijn er 1 codes beschikbaar en 8 aanbiedingen bij TUI Cars.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij TUI Cars?

In de afgelopen 30 dagen hebben 360 bezoekers gemiddeld 30% bespaard bij TUI Cars. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van TUI Cars verzilveren?

Om een coupon van TUI Cars te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft TUI Cars gemiddeld?

Er zijn vandaag 1 codes beschikbaar en 8 aanbiedingen bij TUI Cars. Gemiddeld heeft TUI Cars 1 8 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op TUI Cars?

Je kan geld besparen bij TUI Cars door een van de huidige coupons TUI Cars van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 30% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op TUI Cars?

Elke promotiecode van TUI Cars, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige TUI Cars aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat TUI Cars geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij TUI Cars

 1. Over TUI Cars Kortingscodes
 2. TUI CARS - Algemene voorwaarden (april 2019)

Profiteer van extra korting met een TUI Cars kortingscode

Alle teksten, afbeeldingen, grafische afbeeldingen, audio-, video- en animatiebestanden en hun rangschikking samen met de onderliggende softwarecodes op de tuicars.com-websites zijn beschermd door copyright, handelsmerk en / of andere intellectuele eigendomsrechten. Tenzij het eigendom van een derde expliciet wordt aangegeven, is de inhoud op de websites exclusief eigendom van tuicars.com en aan haar gelieerde ondernemingen. Tenzij anders vermeld, mag de inhoud zonder schriftelijke toestemming van tuicars.com niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan die vermeld in deze Gebruiksvoorwaarden of voor de doeleinden vermeld in de tekst op de tuicars.com websites.

Het is uitdrukkelijk verboden om automatisch de gegevens te verzamelen, vergelijken, verspreiden, extraheren of anderszins wijzigen, hergebruiken, opnieuw toewijzen of gebruiken (in het bijzonder, maar niet uitsluitend, door het gebruik van "robots", "spiders" of andere mechanismen). inhoud van de tuicars.com websites (inclusief boekingsformulieren, tekst, afbeeldingen, audio- of videobestanden) voor openbaar of commercieel gebruik. In het bijzonder, tenzij anders overeengekomen, is de integratie en presentatie van data / inhoud (inclusief prijzen) op externe websites door middel van interlinks, deep links of frames niet toegestaan.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 30% korting bij TUI Cars

🌐 https://www.tuicars.com

Actuele TUI Cars Kortingen

Kortingscodes9
Beste korting30%
Werkende kortingen1
Ingewisselde codes360

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.