Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
SpyShelter Kortingscode

30% kortingscode SpyShelter (34 kortingscodes SpyShelter voor antivirus en VPN)

SpyShelter biedt een breed scala aan antivirus-, firewall- en andere beveiligingstools. Maak online kennis met SpyShelter antivirus en bescherm uzelf. Kortingsbon SpyShelter: SpyShelter premium coupon 10% korting op + Grijp deze kans om 10% korting te winnen bij het kopen van SpyShelter premium VANDAAG EXCLUSIEF Coupon SpyShelter 34 Kortingsbon SpyShelter ✅

SpyShelter Kortingscode • Verloopt over 13 dagen
Grijp deze kans om 10% korting te winnen bij het kopen van SpyShelter premium
0OFF
Bekijk code
237 maal gebruikt
SpyShelter Kortingscode • Verloopt over 14 dagen
Grijp deze kans om 10% korting te verdienen bij het kopen van SpyShelter firewall
0OFF
Bekijk code
2 maal gebruikt
SpyShelter Kortingscode • Verloopt morgen
SpyShelter de beste anti keyloggersoftware met codering van toetsaanslagen Real time bescherming tegen monitoringprogramma's spyware trojans en rootkits
0OFF
Bekijk code
3 maal gebruikt
SpyShelter Kortingscode • Verloopt over 2 dagen
SpyShelter Premium biedt u volledige bescherming tegen allerlei registeractiviteiten Het wordt beschouwd als de beste anti keylogger ter wereld
0OFF
Bekijk code
1 maal gebruikt
SpyShelter Kortingscode • Verloopt over 7 dagen
SpyShelter is een effectieve en eenvoudig te gebruiken beveiligingstoepassing die uw systeem en uw computer helpt beschermen tegen bekende en onbekende malware
0OFF
Bekijk code
2 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij SpyShelter, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van SpyShelter is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van SpyShelter. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

SpyShelter deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle SpyShelter kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 12 Juni 2024.

Geschiedenis van SpyShelter kortingcodes.

Dit laat je het aantal SpyShelter kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Zodra u SpyShelter Anti Keylogger installeert, zal het:

Bescherm u tegen het stelen van uw privégegevens zoals wachtwoorden, chatberichten of creditcardgegevens.

Detecteer en stop gevaarlijke geavanceerde zero-day malware.

Sta toe dat u regels definieert voor elke toepassing. U bent de baas over uw pc.

Codeer toetsaanslagen van alle applicaties op kernelniveau.

Bescherm uw webcam en microfoon tegen kaping.

settingsanti keylogger

Waarom is antivirussoftware niet effectief tegen keyloggers?

Hoewel antivirusdatabases altijd een essentieel onderdeel van elke beveiligingsoplossing blijven, kunnen ze niet zelfstandig worden gebruikt. Dit komt omdat ze reactief zijn; ze vertrouwen op databases met bekende virussen en malware om een bedreiging te detecteren en te verwijderen. Natuurlijk herkennen ze misschien een bekende commerciële keylogger of een virus dat al zes maanden uit is, maar de meeste hackers zijn geavanceerder dan dat! Als een keylogger niet bekend is bij de beveiligingstoepassing, zal hij deze niet vinden, waardoor de zogenaamde 'realtime bescherming' van 's werelds bekendste antivirussuites niet meer werkt. Het kan maanden duren voordat antiviruslaboratoria een bedreiging ontdekken, die ondertussen ernstige schade kan aanrichten. Bescherming tegen moderne monitoring-malware vereist een geheel andere aanpak. De enige manier om jezelf echt te beschermen tegen keyloggers is met een speciale realtime anti-keylogger die verdacht loggedrag zoekt en blokkeert. SpyShelter is een bekroonde anti-keylogger die speciaal is ontworpen om alle monitoringactiviteiten te stoppen.

SpyShelter Anti-Keylogging Module beschermt uw systeem tegen allerlei soorten keyloggers, hoe geavanceerd ze ook zijn.

De proactieve module voor systeembescherming (HIPS) controleert en beschermt voortdurend kritieke componenten van uw systeem tegen bekende en nog niet ontdekte malware.

SpyShelter versleutelt al uw toetsaanslagen in realtime. Dit betekent dat zelfs als u een kwaadaardige toepassing op uw systeem laat draaien, deze alleen zinloze willekeurige tekst zal ophalen.

De proactieve module AntiNetworkSpy voorkomt dat gevaarlijke trojans uw privégegevens stelen tijdens het uitvoeren van belangrijke internettransacties.

De webcambeschermingsmodule van SpyShelter detecteert en stopt ongeautoriseerde toegang tot uw webcam.

Schermloggers kunnen gevoelige gegevens onthullen die u op uw computer invoert, zoals creditcardgegevens. SpyShelter stopt onmiddellijk alle verdachte activiteiten voor het vastleggen van screenshot.

Met beheer van waarschuwingen en regels kunt u binnen enkele ogenblikken een maximaal beveiligingsniveau bereiken

Waarschuwingen en regels zijn twee van de belangrijkste kenmerken van SpyShelter. Nadat u SpyShelter voor de eerste keer hebt geïnstalleerd, zult u veel waarschuwingen op het scherm zien verschijnen. Met SpyShelter kunt u regels maken voor elke toepassing op uw pc. Nadat verdachte activiteiten zijn gedetecteerd, stopt SpyShelter deze onmiddellijk en wordt een waarschuwingsvenster weergegeven dat lijkt op de onderstaande. Het waarschuwingsvenster bevat gedetailleerde informatie over de verdachte actie en geeft u de mogelijkheid om de actie toe te staan of te weigeren. Als alternatief kunt u ook de proces dat de actie heeft geïnitieerd.

Het onderdeelgedeelte geeft gedetailleerde informatie over de applicatie die de potentieel gevaarlijke actie onderneemt. U kunt de naam, bovenliggende processen (processen die de component hebben gestart die een actie probeert te ondernemen) en details (na het indrukken van Details bekijken in het waarschuwingsvenster) zoals ondertekenaar of bestandshash zien. Het waarschuwingsvenster bevat ook een volledig pad naar het onderdeel dat de actie probeert uit te voeren. De actiesectie toont details van de actie die de component probeert uit te voeren en geeft u de mogelijkheid om deze toe te staan / te weigeren of te beëindigen.

Toestaan: als u op deze knop drukt, kan de applicatie de actie ondernemen.

Weigeren - Met deze optie kan de toepassing de actie niet uitvoeren.

Beëindigen - Deze knop beëindigt het proces dat de waarschuwing heeft geïnitieerd, en creëert een regel die het in de toekomst onmogelijk zal maken om deze specifieke actie uit te voeren. Als er ouderprocessen waren, zal SpyShelter vragen of u deze ook wilt beëindigen. Het gedeelte Extra opties is er om u te helpen bij het beheren van de waarschuwingen. Met de optie 'Mijn keuze onthouden' wordt uw keuze in de lijst met regels opgeslagen. Door de installatiemodus in te schakelen, kunt u de software met aanzienlijk minder waarschuwingen installeren. U kunt ook de bewaking van deze specifieke actie uitschakelen. Houd er rekening mee dat SpyShelter u soms waarschuwt tijdens het gebruik van traditioneel 'veilige' programma's - dit komt omdat voor sommige van deze toepassingen speciale hooks moeten worden ingesteld, en dit kan SpyShelter activeren. Het is daarom raadzaam om alle informatie over de identiteit van de ondertekenaar en het pad waar de applicatie moet worden geïnstalleerd te lezen. Als vuistregel zijn ondertekende programma's veilig, hoewel er enkele uitzonderingen kunnen zijn. Als u niet zeker bent van de actie, kunt u de details van de digitale handtekening van de applicatie controleren. Toepassingen met digitale handtekening zijn meestal veilig. Als u niet zeker weet welke actie u moet ondernemen, wordt over het algemeen aanbevolen om het programma te blokkeren. Veel legitieme applicaties kunnen werken zonder enkele haken. Als u crashes of andere problemen tegenkomt met een vers geblokkeerde applicatie, kunt u deze eenvoudig oplossen door de opgeslagen regel te wijzigen van 'geweigerd' in 'toegestaan' in de lijst met regels - het is belangrijk om uw systeem opnieuw op te starten na het wijzigen van de regel. Het tabblad Regels toont een lijst met items met gedetailleerde informatie over de ondernomen acties. Elke actie die in het waarschuwingsvenster wordt ondernomen, komt uiteindelijk op de lijst met regels terecht.

Op het tabblad Regels kunt u bladeren en de vermeldingen beheren. Je hebt de mogelijkheid om een regel te wijzigen (van 'geweigerd' naar 'toegestaan' en omgekeerd), deze te verwijderen of de bestandsdetails te controleren. U kunt de kolombreedte aanpassen, verplaatsen, de gegevens alfabetisch rangschikken of de zoekfunctie onderaan het venster gebruiken om snel te vinden wat u zoekt.

Bovendien kunt u handmatig nieuwe regels maken, ze bewerken en zelfs mappen en bestanden uitsluiten - SpyShelter negeert alle acties die door uitgesloten toepassingen worden ondernomen. Voor maximale beveiliging moet u SpyShelter openen, naar Instellingen -> Beveiliging gaan en de optie Gecertificeerde applicaties wijzigen in Vraag-gebruikersmodus. Dit zal het detectiepercentage van gevaarlijke acties en valse positieven aanzienlijk verhogen.

Real-time systeembescherming

Uw computer heeft belangrijke systeemgebieden, die cruciaal zijn voor de stabiliteit, prestaties en veiligheid van uw systeem. Als malware schadelijke code in uw systeembestanden injecteert, kan uw besturingssysteem instabiel worden. Beschadigde besturingssysteembestanden zijn de belangrijkste oorzaak van het verlies van waardevolle gegevens van pc's.

De SpyShelter Anti-Keylogger System Defense-module voorkomt dat kwaadaardige applicaties, zoals virussen of keyloggers, uw systeembestanden wijzigen. Het houdt alle bedreigingen tegen, voordat ze kan een enkele actie uitvoeren. Enkele van de gecontroleerde acties zijn: • Global Hook Installation

• Rootkit-installaties

• Context van thread veranderen

• Directe fysieke geheugentoegang

• Externe threadcreatie

• DLL-code-injectie

• Kernel Driver laden

• Programmastatus en geheugenmodificatie

• Systeemkritieke onderdelen Registerwijziging

Deze proactieve beschermingsmethode zorgt er ook voor dat kwaadaardige applicaties geen enkele module van SpyShelter buiten werking stellen.

Met SpyShelter is uw besturingssysteem veilig.

Anti-keylogger

Een Keylogger is een schadelijke toepassing die uw computer infecteert en alle toetsenbordacties (toetsaanslagen) registreert, wat betekent dat elke toets die u indrukt, wordt opgeslagen. Keystroke-loggers zijn ontworpen om de waardevolle informatie te stelen die de gebruiker invoert tijdens het gebruik van de computer (het kan bijvoorbeeld e-mailwachtwoorden, creditcardgegevens en privéchats ophalen). Deze records kunnen lokaal worden opgeslagen op een plaats in uw computer of zelfs op afgelegen locaties. De meest populaire methode om te beschermen tegen keyloggers is antivirussoftware, die helaas een zeer laag detectiepercentage van keyloggers heeft. Keylogging-software, zowel commercieel als op maat gemaakt, ontwikkelt voortdurend nieuwe en meer geavanceerde methoden voor het stelen van gegevens. Antiviruslaboratoria lopen vaak vele maanden achter op de ontwikkelaars van dit soort malware, waardoor u heel lang kwetsbaar blijft.

SpyShelter zorgt ervoor dat alles wat u op uw computer typt, wordt beschermd tegen gevaarlijke mensen die uw gegevens willen stelen. De Anti KeyLogging-module is speciaal ontworpen om bescherming te bieden tegen alle soorten keyloggers, ongeacht hun logboekregistratiemethoden. SpyShelter detecteert hun gedrag, net voordat ze erin slagen uw systeem te infecteren. Dankzij de proactieve beveiligingsmethoden beschermt de module Anti-keylogging uw computer tegen nieuwe (en nog niet geïdentificeerde) bedreigingen. Het kan maanden duren voordat antiviruslaboratoria een bedreiging ontdekken, die ondertussen ernstige schade kan aanrichten. Bescherming tegen moderne monitoring-malware vereist een geheel andere aanpak. De enige manier om jezelf echt te beschermen tegen keyloggers is met een speciale real-time antikeylogger die verdacht loggedrag zoekt en blokkeert. SpyShelter is een bekroonde anti-keylogger die speciaal is ontworpen om alle monitoringactiviteiten te stoppen.

Screen Capture Protection

Schermloggers zijn de schadelijke programma's die zijn ontwikkeld om de functie voor het vastleggen van schermen te gebruiken om uw gegevens te stelen. Ze werken door schermafbeeldingen van uw bureaublad te maken om de informatie op het scherm vast te leggen.

Keyloggers worden vaak uitgebreid met de functie voor het vastleggen van schermafbeeldingen en SpyShelter beschermt u tegen beide. De Screen Capture Protection-module is speciaal ontworpen om te voorkomen dat verdachte applicaties uw scherm vastleggen.

Sound Logger Protection

Sound Loggers zijn een van de meest geavanceerde en gevaarlijke vormen van spionage. Ze schakelen uw microfoon geruisloos in om u af te luisteren.

Sound logger kan bijvoorbeeld uw Skype- en andere IM-gesprekken opnemen, terwijl sommige zelfs permanent toegang hebben tot de microfoon van uw pc, waardoor uw pc effectief een bug wordt die alles wat u zegt in de buurt van uw bureau bewaakt.

SpyShelter was de eerste in de IT-beveiligingswereld die een werkende manier ontwikkelde om geluidsregistratie te stoppen. Dit is een unieke beveiligingsmodule die je zal beschermen tegen kwaadaardige applicaties die het willen overnemen controle over uw microfoon.

Webcambescherming

Webcamloggers zijn de gevaarlijkste soorten loggers. Ze maken stiekem verbinding met uw webcamera en toch worden ze niet opgemerkt door antiviruslaboratoria.

Webcamloggers nemen video op of maken foto's met uw webcam en verzenden ze via internet. Veel van deze programma's werken zelfs als uw webcam niet zichtbaar is geactiveerd. Deze dreiging is tegenwoordig relevanter geworden, aangezien webcamera's al in bijna elke moderne laptop zijn ingebouwd. Denk maar aan alle mogelijke soorten informatie die via uw webcamera kunnen worden verzameld! Alles wat u doet wanneer u op uw computer werkt, kan mogelijk worden opgenomen en gedeeld met de aanvaller. Webcambescherming wordt steeds belangrijker. Het blokkeren van dergelijke loggingactiviteiten, die inbreuk maken op privacy tot een aanzienlijk niveau, moet daarom worden overwogen door iedereen die zijn beveiliging en privacy serieus wil nemen. De webcambeschermingsmodule biedt een unieke proactieve bescherming tegen deze bedreiging. Dankzij deze methode kan SpyShelter u beschermen tegen onbekende, op maat samengestelde webcamloggers.

Internet beveiliging

Verschillende geavanceerde keylogging-malware kan uw gegevens opvangen voordat ze worden gecodeerd door SSL / TLS-protocollen. Die veiligheidsprotocollen zijn altijd ingeschakeld wanneer u online bankiert of uw e-mail controleert. De proactieve module van SpyShelter's Internet Security voorkomt dat gevaarlijke trojans uw privégegevens stelen tijdens het surfen op internet. Dankzij het unieke ontwerp van SpyShelter kan het de nieuwste malware detecteren, maar nog niet ontdekt door antiviruslaboratoria, en het onmiddellijk uitschakelen wanneer het probeert uw toetsaanslagen te grijpen. Behalve voor bescherming tegen HTTP / HTTPS-keyloggers, beschermt SpyShelter u ook tegen POPS-, SMTPS-, FTPS-, IMAPS-, LDAPS- en XMPPS-loggers. Dankzij deze functie is SpyShelter uw beste keuze om veilig bankzaken en andere online activiteiten uit te voeren. Met SpyShelter wordt elke poging tot identiteitsdiefstal gestopt.

Keystroke Encryption

SpyShelter Premium en Firewall bieden een tweede laag anti-keylogging-bescherming genaamd Keystroke Encryption (ook bekend als toetsenbordversleuteling). SpyShelter is de eerste applicatie ter wereld die de toetsaanslagen van alle applicaties versleutelt, ongeacht de taal van het besturingssysteem. Elke toetsaanslag is gecodeerd op Windows Kernel-niveau en alleen via een veilige tunnel naar deze applicatie gestuurd, waarop uw toetsenbord is gericht. Het zorgt ervoor dat andere toepassingen die versleutelde toetsaanslagen niet kunnen vastleggen. Zodra gecodeerde toetsaanslagen het doelvenster bereiken, worden ze gedecodeerd. Dit is een 100% systeemvriendelijke oplossing - u zult geen enkele invoervertraging opmerken.

Al uw belangrijke privé-informatie wordt veilig versleuteld vanaf het moment dat u uw systeem opstart.

Het Keystroke Encryption-stuurprogramma van SpyShelter ondersteunt momenteel zowel 32- als 64-bits besturingssystemen en is beschikbaar in SpyShelter Premium en SpyShelter Firewall. Onze Keystroke Encryption-driver is een tweede laag anti-keylogging-bescherming. Als u een keylogger toestaat via de Anti Keylogging-module, beschermt SpyShelter Keystroke Encryption u tegen datalekken door al uw toetsaanslagen te versleutelen.

Beveiligde bestanden

Standaard beschermt SpyShelter kritieke systeembestanden. Met Beveiligde bestanden kunt u uw eigen lijst met bestanden en mappen definiëren en uw gevoelige gegevens beschermen tegen ongeoorloofde toegang, bijvoorbeeld door ransomware. Deze functie is alleen voor gevorderde gebruikers. SpyShelter zal een waarschuwingsvenster oproepen als een van de vermelde bestanden via een proces wordt benaderd. Elk nieuw proces dat probeert toegang te krijgen tot het bestand, genereert een nieuw waarschuwingsvenster. De waarschuwing kan verschijnen bij leespoging of lezen en schrijven poging.

Er zijn twee categorieën beveiligde bestanden: algemeen en persoonlijk. Laten we uitleggen hoe we het op een voorbeeld kunnen gebruiken. We hebben vier mappen. Twee daarvan zijn ingesteld op Algemeen, de andere twee op Persoonlijk.

Als de gebruiker het .txt-bestand probeert te openen vanuit de map Algemeen, verschijnt er een waarschuwingsvenster waarin staat dat Notepad.exe (of een andere toepassing die is toegewezen om .txt-bestanden te openen) toegang probeert te krijgen om dit bestand te lezen. Als de gebruiker deze actie toestaat, krijgt de Kladblok-applicatie onmiddellijk toegang tot alle bestanden die in de categorie Algemeen op de lijst met beveiligde bestanden zijn geplaatst. Als de gebruiker hetzelfde bestand probeert uit te voeren, bijvoorbeeld met Open Office, wordt de waarschuwing opnieuw weergegeven omdat het een procesgebaseerde oplossing is.

Bidirectionele firewall

SpyShelter Firewall biedt detectie van inkomende en uitgaande netwerkverzoeken, zodat u elke inkomende en uitgaande verbinding die tot stand wordt gebracht kunt beheren. Met deze functie wordt voorkomen dat hackers verbinding maken met uw pc en wordt voorkomen dat ongewenste toepassingen verbinding maken met internet. Het wordt vaak gebruikt om computersysteemnetwerken te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, terwijl vertrouwde communicatie wordt doorgelaten.

De Firewall-module van SpyShelter is ontworpen om netwerktransmissies te controleren (toe te staan of te weigeren) op basis van een reeks regels. SpyShelter stopt alle inkomende / uitgaande verbindingen en vraagt de gebruiker om dit toe te staan of te weigeren. Op basis van de selectie van de gebruiker kan een regel worden gemaakt om het proces te automatiseren. Het stelt netwerkbeheerders ook in staat om de toegang tot clients, servers en applicaties veilig te beheren, met gedetailleerde inzichten in de gebruikers, groepen, applicaties, machines en verbindingstypen. De gebruiker kan lokale netwerken in Trusted Zone plaatsen en SpyShelter Firewall zal automatisch verzoeken toestaan wanneer een toepassing probeert toegang te krijgen tot dit lokale netwerk (bijvoorbeeld wanneer het delen van bestanden wordt gebruikt). Bewustzijn van gebruikers en machines brengt veiligheid in evenwicht met zakelijke behoeften door gedetailleerde beleidsdefinities per gebruiker en groep mogelijk te maken. SpyShelter Firewall ondersteunt IPv6-protocol.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor SpyShelter?

Op dit moment zijn er 34 codes beschikbaar en 3 aanbiedingen bij SpyShelter.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij SpyShelter?

In de afgelopen 30 dagen hebben 293 bezoekers gemiddeld 30% bespaard bij SpyShelter. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van SpyShelter verzilveren?

Om een coupon van SpyShelter te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft SpyShelter gemiddeld?

Er zijn vandaag 34 codes beschikbaar en 3 aanbiedingen bij SpyShelter. Gemiddeld heeft SpyShelter 34 3 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op SpyShelter?

Je kan geld besparen bij SpyShelter door een van de huidige coupons SpyShelter van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 30% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op SpyShelter?

Elke promotiecode van SpyShelter, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige SpyShelter aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat SpyShelter geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij SpyShelter

  1. Waarom is antivirussoftware niet effectief tegen keyloggers?
  2. Real-time systeembescherming
  3. Anti-keylogger
  4. Screen Capture Protection
  5. Sound Logger Protection
  6. Webcambescherming
  7. Internet beveiliging
  8. Keystroke Encryption
  9. Beveiligde bestanden
  10. Bidirectionele firewall

Profiteer van extra korting met een SpyShelter kortingscode

De meest geavanceerde antispy-oplossing: SpyShelter Anti Keylogger biedt solide bescherming in realtime tegen bekende en onbekende 'zero-day' spionage- en bewakingssoftware, bijvoorbeeld: keyloggers, schermloggers, webcamloggers en zelfs geavanceerde financiële malware. Een keylogger (ook wel toetsaanslaglogger genoemd) is een schadelijke toepassing die in uw systeem wordt gehaakt om al uw toetsaanslagen in realtime vast te leggen. Keystroke-loggers zijn ontworpen om de waardevolle informatie te stelen die de gebruiker invoert tijdens het gebruik van de computer. Keyloggers kunnen worden ingesteld om alle tekst te pakken, of specifiek alleen wachtwoorden, creditcardgegevens of uw privégesprekken. Alle opgenomen toetsaanslagen worden opgeslagen op een verborgen locatie en verzonden naar de persoon die uw pc heeft kunnen infecteren met een keylogging-malware. U kunt bijvoorbeeld uw favoriete programma van internet downloaden. In het geval dat het bestand geïnfecteerd is geraakt, zal dit programma gewoon werken, maar met een klein verschil - het zal ook een keylogger installeren op de achtergrond, zonder u hiervan op de hoogte te stellen. Mensen zijn geneigd te denken dat antivirussoftware voldoende is om tegen hen te beschermen - niets is erger dan dat. Antivirussoftware is niet voldoende om te beschermen tegen moderne spyware . Hier vindt u de beste aanbiedingen , promoties en vouchercodes die op de markt verkrijgbaar zijn! Maak uw keuze!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 30% korting bij SpyShelter

🌐 https://www.spyshelter.com

Actuele SpyShelter Kortingen

Kortingscodes37
Beste korting30%
Werkende kortingen34
Ingewisselde codes293

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.