Sabina Store Kortingscode

Kortingscode Sabina Store ☆ Mei 2024 Nederland

Sabina Store Kortingscode Nederland ✂ tot wel 46% korting in Mei 2024 ✅ 9 aanbiedingen en 3 kortingscodes bij Sabina Store ⭐

Sabina Store Kortingscode • Verloopt over 3 dagen
We hebben drie kortingsbonnen voor online aankopen tot maximaal €20.00 en minimaal €5,00 in parfumerie Sabina De codes zijn van toepassing op de aankoop van parfums, maar ook op cosmetica, make up en alle producten in de winkel
NE20
Bekijk code
1593 maal gebruikt
Sabina Store Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Ontdek de laatste trends en bespaar! geniet van 15% korting op alle artikelen met de volledige prijs bij Sabina Store. upgrade je garderobe met stijlvolle kleding, accessoires en meer terwijl je flink bespaart. mis deze tijdelijke aanbieding niet. winkel nu en til je modegame naar een hoger niveau met Sabina Store!
NG15
Bekijk code
3 maal gebruikt
Sabina Store Kortingscode • Verloopt over 18 dagen
Verspil geen tijd en garandeer €10.00 korting op aankopen van meer dan €159,00
NE10
Bekijk code
269 maal gebruikt
Acties Sabina Store • Verloopt over 2 dagen
Korting tot 46% Kerstfeest producten
Bekijk aanbieding
87 maal gebruikt
Acties Sabina Store • Verloopt vandaag
Koop en ontvang 40% korting op Catwalk Oatmeal & Honey Shampoo bij Sabina Store
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt

Sabina Store is een online winkel die een breed scala aan cosmetica en parfums aanbiedt. De website is gebruiksvriendelijk en heeft een aantrekkelijk design. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen concurrerende prijzen. Klantenservice is efficiënt en behulpzaam, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Kortom, Sabina Store is een betrouwbare keuze voor schoonheids- en parfumliefhebbers.

Sabina Store wordt steeds populairder bij vrouwen, en het natuurlijke, gezonde wordt gedragen, niet alleen in voedsel, maar ook in de producten die we gebruiken om voor onze schoonheid te zorgen, en Sabina Store is een natuurlijke cosmetica die voornamelijk is gebaseerd op biologische producten Verre van chemische producten te bevatten en te gebruiken voor de uitwerking ervan, zorgt Aloë Vera-cosmetica niet alleen voor ons, maar ook voor het milieu, Sabina Store heeft een brede selectie van Sabina Store binnen handbereik, we nodigen u uit om ze uit de eerste hand te leren kennen en uzelf te laten laat u verleiden door de schoonheid en efficiëntie van ons groenste gebied

Alle producten die u in deze rubriek vindt, zijn vrij van parabenen en siliconen en al hun ingrediënten zijn van 100% natuurlijke oorsprong. Ontdek de rest van de Aloë Vera cosmetica van Sabina Store en zet de stap naar de cosmetica van het moment, naar de natuurlijke cosmetica. Ons team zorgt persoonlijk voor de luxe verpakking van uw bestellingen. Selecteer eenvoudig de optie luxe verpakking bij het afrekenen en wij sturen uw producten mooi verpakt naar u op. Je hebt ook de mogelijkheid om een bericht naar keuze op te nemen. Slechts 6,90 euro. Deze prijs is inclusief een luxe zwarte doos, tissuepapier verpakking en een persoonlijke boodschap. Vlak voordat u uw bestelling voltooit, krijgt u een luxe verpakking aangeboden. Selecteer deze optie, schrijf een bericht en je bent klaar. Het is zo makkelijk! Nee. Als u kiest voor de optie luxe verpakking, worden alle producten in uw bestelling meegenomen in de optie.


De meest ingewisselde Sabina Store kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
€20.00Kortingsbon Sabina Store tot €20.00 korting op parfumerie ONLINE202024-05-21
15%Sabina Store: ontvang 15% OFF op alle artikelen tegen de volle prijs! SPRING152024-12-31
€10.00Kortingsbon Sabina Store €10.00 korting op aankopen van meer dan €159,00 ONLINE102024-06-05
46%Sabina Store kortingscode 46% korting Kerstfeest producten 2024-05-20
40%Sabina Store 40% korting op Catwalk Oatmeal & Honey Shampoo 2024-05-18

Geschiedenis van Sabina Store kortingcodes.

Dit laat je het aantal Sabina Store kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Sabina Store kortingscode

Levertijden worden geteld vanaf het moment dat de bestelling ons magazijn verlaat en we zullen u per e-mail op de hoogte stellen. We verzenden de volgende werkdag (geen feestdag) nadat we uw bestelling hebben ontvangen. Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag en de transittijden verschillen per land en per expediteur (zie tabel).

Belangrijk: Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag tot 11.30 uur zijn ontvangen, kunnen dezelfde dag nog worden verwerkt, daarna worden ze voor de volgende dag verwerkt. Bestellingen ontvangen op zaterdag, zondag en feestdagen worden verwerkt op de eerst beschikbare werkdag. Zodra de bestelling is geplaatst, gaat deze in het proces van voorbereiding voor verzending en kan niet worden geannuleerd.

Vakanties in de provincie Las Palmas moeten worden beschouwd als een vakantie in de leveringsperiode, omdat ons logistiek centrum gecentraliseerd is in San Bartolomé de Tirajana (Las Palmas - Gran Canaria). Deze periode kan worden gewijzigd door een toevallig incident of overmacht, en de levering kan worden vertraagd om redenen buiten de controle en het beheer van Sabina Store. Het koeriersbedrijf bezorgt meestal tijdens kantooruren, dus als u een voorkeur heeft voor een ochtend- of middagbezorgtijd, kunt u dit aangeven in de opmerking bij de bestelling en het koeriersbedrijf zal proberen hieraan te voldoen volgens uw route- en planningsmogelijkheden. Om de kwaliteit van onze zendingen te garanderen, worden ze verzonden door de toonaangevende koerier dienst in de sector van het expresvervoer. Wij verzenden niet naar postbussen.

Beste korting Beauty en Make-up

OPHALEN BIJ AFHAALPUNT

De vervoerder doet twee bezorgpogingen aan huis, op twee verschillende werkdagen en op verschillende tijdstippen. Als je niet in staat bent om te bezorgen, kun je het pakket ophalen bij het PICKUP Point dat zich het dichtst bij je huis bevindt. Je hebt 5 kalenderdagen om naar kantoor te gaan en het pakket op te halen. De klant is verantwoordelijk voor de juistheid en juistheid van de verstrekte adresgegevens. In het geval dat er een fout is in het afleveradres (geheel of gedeeltelijk) en een tweede verzending of herverzending is vereist, is de klant verantwoordelijk voor de eventuele verzendkosten. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bellen (tel. +34 928 72 12 55) of ons een e-mail te sturen (hello@sabinastore.com).

VEILIGE LEVERING

Als u ervoor kiest dat het transportbedrijf het pakket in de tuin, deur, terras of een toegankelijk gedeelte van uw woning achterlaat, heeft u de optie Veilige Plaats aangevraagd. Houd er rekening mee dat als u deze optie selecteert, u een risico neemt en het recht op claim verliest.

GEEN DOUANEKOSTEN

Voor leveringen op de Canarische Eilanden gaat uw bestelling niet door de douane, wij verzenden de aankoop rechtstreeks vanuit ons magazijn in Gran Canaria, Spanje. Voor bestellingen naar het Iberisch schiereiland en Europa zijn douanekosten, belastingen of andere toeslagen inbegrepen, we zullen je nooit om een extra abonnement vragen. Het is heel eenvoudig, u betaalt uw aankoop op sabinastore.com en ontvangt deze zonder dat u extra hoeft te betalen.

WIJZIGING VAN GEGEVENS EN VOORWAARDEN

Sabina Store behoudt zich het recht voor om het commerciële aanbod op de website (producten, prijzen, promoties en commerciële en servicevoorwaarden) op elk moment te wijzigen. Elke nieuwe versie hiervan wordt vooraf aangegeven in de secties "Verzending & Levering" en "Garantie & Retouren".

Onze waarden

Ons merkkarakter bepaalt hoe we onszelf uitbeelden: onze principes, onze emoties, waarden en manieren van denken.

We zijn EERLIJK

Sabina verkoopt niet alleen producten; het is ook een grote familie die geregeerd wordt door de waarden van transparantie, eerlijkheid en integriteit. Wij geloven in goed werk leveren en in eerlijke menselijke relaties.

We zijn ELEGANT

We behoren tot de wereld van mode en beauty, en elegantie is onderdeel geworden van de stijl van ons merk. We hebben een elegant merk gecreëerd met veel karakter.

We zijn ONDERSTEUNEND

We werken samen met verenigingen en NGO's zoals Caritas of de Canarische Vereniging van Borst- en Gynaecologische Kanker, omdat we onze bijdrage willen leveren aan noodzakelijke initiatieven en maatschappelijke vraagstukken.

We zijn POSITIEF

Het is zoals we zijn: we zijn positief en we willen dat degenen die naar onze winkels komen het naar hun zin hebben. Onze glimlach is onze belangrijkste hulpbron; we behandelen klanten en collega's gelijk.

We zijn DUURZAAM

We zijn toegewijd aan het milieu. We maken gebruik van energiezuinige led-verlichting en recyclebare papieren zakken. We hebben verschillende inzamelpunten ingericht voor glazen flessen ed.

Wij zijn KOSMOPOLITAN

Wij geloven in diversiteit, vrijheid van meningsuiting, tolerantie en samenwerking. Ons team bestaat uit meer dan 14 nationaliteiten. Daarnaast werken we samen met groepen die opkomen voor gelijkheid, collectieve rechten en multiculturalisme.Algemeen inkoopbeleid

Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn de enige die van toepassing zijn en vervangen alle andere algemene voorwaarden, behalve in geval van voorafgaande uitdrukkelijke en schriftelijke annulering. Sabina Store kan af en toe de artikelen in de algemene voorwaarden wijzigen, dus het is raadzaam deze bij elk bezoek aan de pagina sabinastore.com te lezen. Deze wijzigingen zijn te wijten aan hun publicatie op internet en zijn mogelijk niet van toepassing op hierboven gesloten overeenkomsten. Elke aankoop op de website is onderworpen aan de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de datum van de bestelling. Wij zijn van mening dat zodra u een bestelling heeft geplaatst, u onze algemene verkoopvoorwaarden zonder voorbehoud hebt geaccepteerd na het lezen ervan. Door toegang te krijgen tot de Portal, stemt u ermee in de Algemene Voorwaarden en de daarin opgenomen Gebruiksvoorwaarden te respecteren.

Sabina Store behoudt zich het recht voor om de prijzen van de producten te wijzigen, hoewel de prijzen op het moment van het plaatsen van de bestelling altijd geldig zijn voor de consument, zelfs als ze latere wijzigingen ondergaan.

De afbeeldingen van de producten zijn louter indicatief, hebben geen contractuele waarde. Productvoorwaarden worden gespecificeerd in hun beschrijving.

Beveiliging op Sabina Store

U kunt met een gerust hart kopen, omdat we veel energie hebben gestoken in het hebben van middelen waarmee we de veiligheid van uw aankopen en uw gegevens kunnen garanderen.

Originaliteitsgarantie

Al onze producten zijn origineel, verworven binnen de Europese Economische Ruimte en dus vrij te vervoeren. Geen van onze producten is gewijzigd of ermee geknoeid.

Sabina Store garandeert de originaliteit van al zijn producten en biedt de mogelijkheid van retournering volgens de bovenstaande voorwaarden als de klant aanwijzingen heeft dat hij een goed heeft waarvan de originaliteit twijfelachtig is.

Belastingen en productprijzen

Sabina Store wil zijn klanten de beste prijzen op de online markt aanbieden en de tarieven aanpassen aan de behoeften van onze klanten.

Alle prijzen van de producten worden weergegeven inclusief de actuele belasting.
Sabina Store behoudt zich het recht voor om zijn prijzen op elk moment te wijzigen. In geval van wijziging van een prijs, worden de producten gefactureerd tegen de prijs die van kracht is tijdens de registratie van de bestelling.

Garantie op mode en accessoires

Alle producten, zoals textiel, horloges, brillen en tassen die zijn gekocht bij Sabina Store, vallen onder een "garantie" of "certificaat van echtheid", uitgegeven door de fabrikant.

De productgarantie duurt 24 maanden vanaf de datum van aankoop en dekt defecten die het gevolg zijn van defecten in materiaal en vakmanschap. Het wordt alleen toegekend als de reden voor de klacht voortvloeit uit fabricagefouten, die moeten worden geverifieerd door een technische dienst die gemachtigd is om over te gaan tot de gratis vervanging van het onderdeel dat als defect wordt beschouwd.

De volgende punten zijn uitgesloten van garantie: schade veroorzaakt door ongevallen, ondeskundig gebruik, gebrek aan zorgvuldigheid of ingrepen door onbevoegde derden evenals schade die het gevolg is van deze omstandigheden. De garantie dekt ook geen normale slijtage van onderdelen.

Hoe krijg ik toegang tot de garantie?

Om van de garantie gebruik te kunnen maken, is het noodzakelijk om het garantiebewijs voor textiel, horloges, echtheidscertificaat voor brillen en tassen en aankoopbewijs bij te houden.

Om de garantie effectief te maken, neem contact met ons op via de telefoon 902 200 425 of stuur ons een e-mail naar hello@sabinastore.com

Sabina Store kortingscodes

Zoek je naar kortingscodes of actiecodes van Sabina Store? Bij ons vind je alle actuele Sabina Store kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je vaak kunt besparen op je online aankopen. Onze kortingscodes worden continu bijgewerkt. Mocht je geen code vinden, check de site dan na een paar uur opnieuw. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Sabina Store overzichtelijk gerangschikt op relevantie en populariteit, zodat je altijd de meest gebruikte kortingen bovenaan ziet. Dit overzicht wordt elk uur geactualiseerd.

Kortingscodes voor onze bezoekers

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk helpen om snel en eenvoudig de juiste korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Naast Sabina Store hebben wij meer dan 1500 andere webshops in Nederland met een ruim aanbod aan kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende soorten kortingscodes beschikbaar, zoals 'gratis verzending' of een percentage korting op je bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere korting geven op het gehele assortiment. Elke dag vind je nieuwe promotiecodes die door webshops worden aangeboden, en wij zorgen ervoor dat ze op onze website worden gepubliceerd!

De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar we bieden ook actiecodes en aanbiedingen van winkels en merken uit de rest van Europa, China en de Verenigde Staten. Kortingscouponcodes.nl werkt samen met kortingscodesites uit Spanje, Duitsland, Italië, België, Brazilië en Amerika. Zo vind je wereldwijd de beste deals!

Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Sabina Store exclusief geselecteerd. Zo vind je sneller alle beschikbare kortingscodes. Voor je iets bestelt bij Sabina Store, raden we je aan eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat je nog meer kunt besparen op je online aankopen. En het beste van alles? Al onze kortingscodes zijn volledig GRATIS te gebruiken!

Registreren is niet nodig

Je hoeft je niet te registreren op kortingscouponcodes.nl om Sabina Store kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale deals direct in je mailbox. We selecteren alle webwinkels die kortstondige acties of speciale kortingscodes aanbieden voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

Wat is een Sabina Store kortingscode?

Een kortingscode van Sabina Store is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op je bestelling bij Sabina Store. Deze codes worden ook wel actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels wereldwijd gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

Hoe gebruik ik een Sabina Store kortingscode?

Een actiecode of promotiecode van Sabina Store kan op twee manieren worden gebruikt. De eerste manier is door te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopiëren en deze vervolgens in het winkelwagentje van de webshop te plakken. De tweede manier is door te klikken op "BEKIJK AANBIEDING", waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Sabina Store?

Op dit moment zijn er 3 codes beschikbaar en 9 aanbiedingen bij Sabina Store.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Sabina Store?

In de afgelopen 30 dagen hebben 1969 bezoekers gemiddeld 46% bespaard bij Sabina Store. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Sabina Store verzilveren?

Om een coupon van Sabina Store te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Sabina Store gemiddeld?

Er zijn vandaag 3 codes beschikbaar en 9 aanbiedingen bij Sabina Store. Gemiddeld heeft Sabina Store 3 9 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Sabina Store?

Je kan geld besparen bij Sabina Store door een van de huidige coupons Sabina Store van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 46% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Sabina Store?

Elke promotiecode van Sabina Store, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Sabina Store aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Sabina Store geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Sabina Store

 1. Sabina Store kortingscode
 2. OPHALEN BIJ AFHAALPUNT
 3. VEILIGE LEVERING
 4. GEEN DOUANEKOSTEN
 5. WIJZIGING VAN GEGEVENS EN VOORWAARDEN
 6. Onze waarden
 7. We zijn EERLIJK
 8. We zijn ELEGANT
 9. We zijn ONDERSTEUNEND
 10. We zijn POSITIEF
 11. We zijn DUURZAAM
 12. Wij zijn KOSMOPOLITAN

Profiteer van extra korting met een Sabina Store kortingscode

Sabina Store is een online winkel die een breed scala aan cosmetica en parfums aanbiedt. De website is gebruiksvriendelijk en heeft een aantrekkelijk design. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen concurrerende prijzen. Klantenservice is efficiënt en behulpzaam, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Kortom, Sabina Store is een betrouwbare keuze voor schoonheids- en parfumliefhebbers.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 46% korting bij Sabina Store

🌐 https://www.sabinastore.com

Actuele Sabina Store Kortingen

Kortingscodes12
Beste korting46%
Werkende kortingen3
Ingewisselde codes1969

Gerelateerde merken

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.

X