Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
Oad Kortingscode

Oad kortingscodes ☆ Juni 2024 Nederland

Kortingscodes van Oad Nederland ✂ tot wel 50% korting in Juni 2024 ✅ 10 aanbiedingen en 2 kortingscodes bij Oad ⭐

Oad Kortingscode • Verloopt over 2 dagen
Profiteer van de Oad Kortingscode: ontvang €25.00 korting op je boeking.
EM25
Bekijk code
8 maal gebruikt
Acties Oad • Verloopt over 15 dagen
Geniet van 50% korting op diverse busreizen op de website van Oad.
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties Oad • Verloopt over 7 dagen
Profiteer van tot wel 5% korting op individuele Oad-ritten.
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties Oad • Verloopt over 11 dagen
Geniet tot €40.00 korting op korte ritten via de website van Oad.
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties Oad • Verloopt over 11 dagen
Geniet voor slechts €2,299.00 van een luxe reis met Oad.
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij Oad, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van Oad is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van Oad. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

Oad deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle Oad kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 12 Juni 2024.

De meest ingewisselde Oad kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
€25.00Oad kortingscode: scoor €25.00 korting op je boeking OADEM252024-06-14
50%50% korting op diverse busreizen via de website van Oad 2024-06-27
5%Ontvang tot 5% korting op individuele reizen met Oad 2024-06-19
€40.00Ontvang tot €40.00 korting op korte ritten via de website van Oad 2024-06-23
€2,299.00Voor slechts €2,299.00 gaat u luxe op reis met Oad 2024-06-23

Geschiedenis van Oad kortingcodes.

Dit laat je het aantal Oad kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding
Beste korting Vakantie en Reizen

Busreizen & Busvakanties

Van het imposante Noorwegen met zijn unieke fjordenlandschap en besneeuwde bergen, het gezellige Duitsland en Oostenrijk tot aan de hoogstaande cultuur van Italië en Spanje. Onze busreizen verleggen uw grens. Bent u op zoek naar een mooie vakanties, maar u wilt niet ver weg. Dan zijn de busreizen naar Duitsland, België en Luxemburg echt iets voor u. Lekker dichtbij, maar toch anders. De reizen brengen u naar een heel andere wereld met gezellige steden, dorpen en een mooie natuur. Wat dacht u van Groot-Brittannië met zijn kastelen, tuinen en tradities? Ook onze excursiereizen naar het zo afwisselende Frankrijk zijn al jaren populair.

Maatregelen en richtlijnen mbt het reizen in de bus

In de bus zal het, net als bij het reizen per vliegtuig, niet mogelijk zijn om 1,5 meter afstand te handhaven. Daarom worden er aanvullende maatregelen getroffen, passend binnen het 'nieuwe normaal'.

Veilig en gezond op vakantie

Nu de grenzen weer grotendeels open zijn binnen Europa en het mogelijk is om weer te reizen per bus, kijken wij naar de mogelijkheden hoe we u zorgeloos op reis kunnen laten gaan. Gezamenlijk met Nederlandse busreisorganisaties is er een pakket van maatregelen en richtlijnen opgesteld om verantwoord op reis te kunnen gaan. Dit pakket aan maatregelen en richtlijnen is gebaseerd op de richtlijnen en regels van de Nederlandse overheid, het RIVM, lokale overheden en branche organisaties ANVR en KNV.

Maatregelen en richtlijnen

In de bus zal het, net als bij het reizen per vliegtuig, niet mogelijk zijn om 1,5 meter afstand te handhaven. Daarom worden er aanvullende maatregelen getroffen, passend binnen het 'nieuwe normaal'. De belangrijkste maatregelen zijn:

We gaan uit van zowel de Nederlandse richtlijnen voor busreizen als de geldende richtlijnen op uw bestemming. Op het wisselpunt, onderweg, in restaurants, in het hotel en tijdens excursies zullen we de lokale procedures en richtlijnen zoals ingesteld voor de specifieke branche volgen. U draagt in de bus een mondkapje. U zorgt zelf voor de aanschaf en het juist gebruiken van het mondkapje. In de bus zal desinfecterende handgel aanwezig zijn. Voor vertrek vult u een gezondheidsverklaring in, die u van Oad ontvangt. Stapt u niet in de bus wanneer u koorts, verkoudheidsklachten of andere COVID-19 symptomen heeft. U mag naast uw huis- of kamergenoot plaatsnemen in de bus. Reist u alleen, dan kunt u ook (onder voorbehoud) alleen in de bus plaats nemen.

U draagt zo veel mogelijk zorg voor uw eigen bagage en plaatst deze op de door de chauffeur aangewezen plek. In de bus wordt u per reisdag een vaste stoel toegewezen, waarbij rekening wordt gehouden om zo veel mogelijk afstand tussen u en de mede reizigers te realiseren. De bus wordt extra scherp gecontroleerd op ventilatie, reiniging van airconditioning, regelmatige vervanging van de luchtfilters en dagelijkse reiniging. Het toilet aan boord van de bus is enkel te gebruiken voor noodgevallen. Er zullen extra sanitaire stops worden ingelast. U wordt verzocht zo veel mogelijk te blijven zitten tijdens het rijden. Alleen in urgente gevallen is het toegestaan om door het gangpad te lopen. Er is een nieuwe, vaste procedure voor het in- en uitstappen. Houd u aan de regels. De chauffeur bepaalt wat mag en wat niet mag in de bus en heeft de bevoegdheid om gasten de toegang tot de bus te ontzeggen.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Oad?

Op dit moment zijn er 2 codes beschikbaar en 10 aanbiedingen bij Oad.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Oad?

In de afgelopen 30 dagen hebben 35 bezoekers gemiddeld 50% bespaard bij Oad. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Oad verzilveren?

Om een coupon van Oad te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Oad gemiddeld?

Er zijn vandaag 2 codes beschikbaar en 10 aanbiedingen bij Oad. Gemiddeld heeft Oad 2 10 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Oad?

Je kan geld besparen bij Oad door een van de huidige coupons Oad van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 50% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Oad?

Elke promotiecode van Oad, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Oad aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Oad geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Oad

  1. Busreizen & Busvakanties
  2. Maatregelen en richtlijnen mbt het reizen in de bus
  3. Veilig en gezond op vakantie
  4. Maatregelen en richtlijnen

Profiteer van extra korting met een Oad kortingscode

Bij Oad reizen boek je allerlei verschillende vakanties; van relax-vakanties tot actievere vakanties zonvakanties en stedentrips. Boek je via kortingscouponcodes.nl met een Oad Kortingscode dan bespaar je honderden euro's. Wil je weten hoe je dat het beste kan doen? Lees dan de volgende tips. + Er is regelmatig een Oad kortingscode beschikbaar. Hiermee bespaar je bijvoorbeeld €50- op je boeking of ontvang je een gratis koffer. + Het hele jaar kun je bij Oad terecht voor de beste last minutes waarmee je gemakkelijk €50- bespaart op je vakantie. + Op Oad.nl zijn er altijd aanbiedingen voor alle soorten reizen. Je ontvangt bijvoorbeeld 1 dag gratis entree bij Disney.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 50% korting bij Oad

🌐 https://www.oad.nl

Actuele Oad Kortingen

Kortingscodes12
Beste korting€249.00
Werkende kortingen2
Ingewisselde codes35

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.