Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
IFixit Kortingscode

IFixit kortingscodes ☆ Juni 2024 Nederland

Kortingscodes van IFixit Nederland ✂ tot wel 35% korting in Juni 2024 ✅ 3 aanbiedingen en kortingscodes bij IFixit ⭐

Acties IFixit • Verloopt over 7 dagen

Dagelijks nieuwe kortingen tot mogelijk wel 35% discount op IFixit op diverse artikelen.

IFixit heeft af en toe voordeel kortingen en aanbiedingen op hun assortiment. Bezoek ons later nog eens of zie de website voor de voorwaarden.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties IFixit • Verloopt morgen

Acties en aanbiedingen op IFixit van deze week

Wel tot 10% korting, kom nogmaals terug voor meer aanbiedingen. De meeste aanbiedingen zijn geldig op vele artikelen.
Bekijk aanbieding
6 maal gebruikt
Acties IFixit • Verloopt morgen

Acties en discounts bij IFixit van deze week

Soms tot wel 30% reductie, kom nogmaals terug voor meer discounts. De meeste discounts zijn geldig op vele artikelen.
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij IFixit, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van IFixit is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van IFixit. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

IFixit deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle IFixit kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 12 Juni 2024.

De meest ingewisselde IFixit kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
35%Dagelijks nieuwe kortingen tot mogelijk wel 35% discount op IFixit op diverse artikelen. 2024-06-19
10%Acties en aanbiedingen op IFixit van deze week 2024-06-13
30%Acties en discounts bij IFixit van deze week 2024-06-13

Geschiedenis van IFixit kortingcodes.

Dit laat je het aantal IFixit kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Over iFixit

iFixit is een Amerikaans online platform dat zich tot taak heeft gesteld elektronische producten te repareren. Het bedrijf verkoopt gereedschappen en reserveonderdelen en fungeert tegelijkertijd als een open community waar iedereen zijn ervaring met het repareren van producten kan delen. iFixit werd in 2003 opgericht door Kyle Wiens en Luke Soules. Met iFixit kwamen de toenmalige studenten van California Polytech State University op het idee van een goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor het kopen van nieuwe defecte apparaten. iFixit is gevestigd in San Louis Obispo, Californië. Het bedrijf wordt ondersteund door onder meer PC World en Mac Observer. Gebruik vouchers, vouchercodes, online vouchers, coupons, deals, koopjes en kortingen van mypaketgutscheine.de.

Wat biedt iFixit online?

IFixit heeft de professionele toolkit, speciaal gereedschap, reserveonderdelen en nog veel meer, naast duizenden gratis reparatie-instructies en een levendig forum met veel vrijwilligers. Technisch onderlegde mensen kunnen hun vaardigheden bewijzen en snel zelf de oude tablet of laptop repareren. Hier vind je nieuwe koptelefoonaansluitingen voor je Samsung Galaxy en een vervangende batterij voor de iPhone. Bij een klein defect is het niet meer nodig de smartphone weg te gooien. Met iFixit neemt u tegen lage kosten de reparatiewerkzaamheden in eigen hand. Met de huidige iFixit kortingscodes bespaar je ook op de aanschaf van reserveonderdelen en gereedschappen.

iFixit in detail

Toen studenten Kyle Wiens en Luke Soules probeerden een kapotte iMac te repareren, konden ze nergens een reparatiehandleiding vinden. Dus ze zijn gewoon zonder de reparatie begonnen. Sommige dingen gingen mis, maar uiteindelijk werkte de iMac weer. Even later konden ze geen vervangende onderdelen nabestellen voor een paar beschadigde notebooks. Dus kochten ze een kapotte notebook op internet en kannibaliseerden die. Op dat moment besloten de twee om zelf reserveonderdelen te verkopen. Dat was het uur van de geboorte van iFixit. De levering van reserveonderdelen was dus verzekerd. Bij de meeste apparaten ontbraken echter nog reparatie-instructies. Om de situatie te verhelpen, schreven Wiens en Soules enkele instructies en publiceerden ze online. De respons was overweldigend en bracht Vienna en Soules ertoe om reparatie-instructies permanent op hun website op te nemen. Vanwege de hoeveelheid apparaten die elk jaar op de markt verschijnen, was het voor de oprichters van het bedrijf natuurlijk onmogelijk om alle handleidingen zelf te schrijven. Daarom hebben ze een platform opgezet waarop iedereen zijn eigen instructies kan publiceren en de bijdragen van anderen kan bewerken. Ook dit idee vond veel aanhang - dankzij de levendige gemeenschap is het portaal het eerste aanspreekpunt geworden voor reparatiehandleidingen.

Beste korting Elektronica

Welke apparaten kan ik repareren met behulp van iFixit?

Doe iets voor het milieu - door bewust te consumeren vermindert u elektronisch afval. Maar dat niet alleen: u spaart ook uw portemonnee. In plaats van weg te gooien en nieuw te kopen, kunt u repareren en hergebruiken met behulp van iFixit. Instructies voor meer dan 9000 apparaten zijn te vinden op het platform.

Met iFixit-handleidingen en reserveonderdelen kunt u de volgende apparaten weer in vorm brengen:

Macbooks, tablets, smartphones, auto's en vrachtwagens, pc's, gameconsoles, Android-apparaten, camera's, huishoudelijke apparaten.

De circulaire economie

Elektronische apparaten bevatten waardevolle grondstoffen, zoals zeldzame aarden, die verloren gaan bij het afvoeren van huishoudelijk afval. Om dit te voorkomen werkt iFixit samen met AfB (Work for People with Disabilities) GmbH. Het concept van 'circulaire economie' is gebaseerd op de vier pijlers: reparatie, hergebruik, Opwerking en recycling. De circulaire economie bespaart niet alleen hulpbronnen, maar creëert ook banen. Met behulp van het aangeboden verzendlabel kunnen oude apparaten gratis worden opgestuurd en blijven zo in de economische cyclus.

Welke betalingsmogelijkheden biedt iFixit?

iFixit biedt alle gangbare betaalmogelijkheden waarmee u uw bestelling snel en veilig kunt afronden. Alle verstrekte betalingsgegevens zullen met absolute vertrouwelijkheid worden behandeld. Kies een van de volgende opties:

 • Betaling vooraf
 • PayPal
 • Kredietkaart

Na het invullen van de betaalgegevens kun je de bestelling nogmaals controleren en vervolgens afronden. Gebruik vouchers, vouchercodes, online vouchers, coupons, deals, koopjes en kortingen van mypaketgutscheine.de.

En trouwens: met de iFixit-app krijg je de beste instructies op je smartphone en kun je je pc repareren met behulp van de stapsgewijze instructies. U kunt belangrijke instructies opslaan voor snellere toegang. De iFixit-app is beschikbaar voor Android- en Windows-apparaten.

Verzenden

Verzendkosten zijn van toepassing tot een bepaalde minimale bestelwaarde. Vanaf de minimale bestelwaarde is de levering gratis. De levering wordt uitgevoerd door DHL en bereikt u na één à twee werkdagen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om dit contract binnen veertien dagen zonder opgave van reden te annuleren.
De herroepingstermijn bedraagt veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u aangewezen derde die niet de vervoerder is, de laatste goederen in bezit heeft genomen.
Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (iFixit GmbH, Tränkestr.7, 70597 Stuttgart, e-mail: eustore@ifixit.com, fax: (+49) 711 - 21724068-9)) via een duidelijke verklaring (bv. per post, fax of e-mail) van uw beslissing om u uit dit contract terug te trekken. U kunt hiervoor het online opzegformulier gebruiken, maar dit is niet verplicht. We raden u aan het online annuleringsformulier elektronisch in te vullen en in te dienen op onze website http://eustore.ifixit.com/widerrufsformular/. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij u onmiddellijk een bevestiging (bijvoorbeeld per e-mail) van de ontvangst van een dergelijke annulering.
Om aan de annuleringsdeadline te voldoen, volstaat het dat u uw kennisgeving dat u uw recht op annulering uitoefent, verzendt voordat de annuleringsperiode is verstreken.

Service en advies

iFixit cultiveert de gemeenschapszin. Uitgebreide service en hulp bij alle mogelijke vragen maken dan ook deel uit van het totaalconcept. U vindt niet alleen hulp bij alle specifieke onderwerpen, maar ook instructies voor het uploaden van uw eigen bijdragen. Uitgebreide FAQ vindt u onder "Antwoorden" in het menu. U kunt op vele manieren contact opnemen met iFixit, telefoonnummers en e-mailadressen zijn te vinden op de website. IFixit is ook breed vertegenwoordigd op het gebied van social media. Je kunt de huidige iFixit-service vinden op Facebook, Twitter, in je eigen YouTube-kanaal of met de iFixit-app voor Apple- en Android-apparaten.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor IFixit?

Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 3 aanbiedingen bij IFixit.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij IFixit?

In de afgelopen 30 dagen hebben 8 bezoekers gemiddeld 35% bespaard bij IFixit. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van IFixit verzilveren?

Om een coupon van IFixit te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft IFixit gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 3 aanbiedingen bij IFixit. Gemiddeld heeft IFixit 3 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op IFixit?

Je kan geld besparen bij IFixit door een van de huidige coupons IFixit van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 35% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op IFixit?

Elke promotiecode van IFixit, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige IFixit aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat IFixit geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij IFixit

 1. Over iFixit
 2. Wat biedt iFixit online?
 3. iFixit in detail
 4. Welke apparaten kan ik repareren met behulp van iFixit?
 5. De circulaire economie
 6. Welke betalingsmogelijkheden biedt iFixit?
 7. Verzenden
 8. Herroepingsrecht
 9. Service en advies

Profiteer van extra korting met een IFixit kortingscode

iFixit biedt haar klanten verschillende tools die voor universele doeleinden kunnen worden gebruikt. De tools zijn vooral bedoeld om je eigen smartphone te kunnen repareren. Er zijn ook reserveonderdelen voor zowel de iPhone- als Android-smartphones. MacBook-gebruikers kunnen de reserveonderdelen en toolkits ook gebruiken om hun apparaat te repareren.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 35% korting bij IFixit

🌐 https://eustore.ifixit.com

Actuele IFixit Kortingen

Kortingscodes3
Beste korting35%
Werkende kortingen0
Ingewisselde codes8

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.