Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
Goose VPN Kortingscode

85% kortingscode Goose VPN (1 kortingscodes Goose VPN voor antivirus en VPN)

Goose VPN biedt een breed scala aan antivirus-, firewall- en andere beveiligingstools. Maak online kennis met Goose VPN antivirus en bescherm uzelf. Kortingsbon Goose VPN: Goose VPN kortingscode pak 30% korting op een abonnement + Zijn er al een tijdje geen kortingscodes beschikbaar? Geen probleem, je kunt 30% korting krijgen op een VPN pakket naar keuze door het e mailadres van drie vrienden in te voeren via je klantaccount VANDAAG EXCLUSIEF Coupon Goose VPN 1 Kortingsbon Goose VPN ✅

Goose VPN Kortingscode • Verloopt over 2 dagen
Zijn er al een tijdje geen kortingscodes beschikbaar? Geen probleem, je kunt 30% korting krijgen op een VPN pakket naar keuze door het e mailadres van drie vrienden in te voeren via je klantaccount
CENT
Bekijk code
357 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 7 dagen
Volg de webwinkel en u krijgt tot 25% korting op de GooseVPN-service voor levenslange toegang.
Bekijk aanbieding
3 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 2 dagen
Bezoek de winkel en pak €60.00 korting op de goose vpn-diensten Beschermd voor een jaar.
Bekijk aanbieding
3 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 2 dagen
Klik op de coupon en u kunt de Maandelijks opzegbare Extra flexibele dienst van goosevpn krijgen vanaf €9.99 /maand.
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 3 dagen
Leer hoe u code kunt ophalen bij GOOSE VPN.
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt vandaag
Korting vind je bij Goose VPN.
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 2 dagen
Geweldige koopjes op goosevpn com, kom kijken
Bekijk aanbieding
19 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 3 dagen
Door online te winkelen bij GOOSE VPN en onze deal te gebruiken, krijg je 50 GB VPN voor slechts €2.99 / maand Uw besparing van €2.99 wordt automatisch toegepast zonder
Bekijk aanbieding
6 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 12 dagen
Met een Goose VPN abonnement maak je op al je apparaten veilig en onbeperkt gebruik van internet
Bekijk aanbieding
17 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 18 dagen
Je ontvangt de kortingscode wanneer je een vriend(in) uitnodigt om Goose VPN te proberen
Bekijk aanbieding
6 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 4 dagen
Kiest u voor een jaarabonnement in plaats van een maandelijks abonnement? Dan ontvang je ruim 60% korting op je pakket
Bekijk aanbieding
6 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 2 dagen
Het bedrijf is ook de enige Nederlandse leverancier van deze software, wat betekent dat u al uw vragen gewoon in het Nederlands kunt stellen
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 2 dagen
Het bedrijf biedt verschillende VPN pakketten aan die uw privacy en veiligheid online garanderen
Bekijk aanbieding
5 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 3 dagen
Geldig op abonnementen met een looptijd van een of twee jaar
Bekijk aanbieding
7 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt vandaag
Wanneer u mobiele apparaten gebruikt, kunt u problemen ervaren zoals datalekken en cybercriminaliteit Gelukkig kun je je hiertegen beschermen met behulp van Goose VPN
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 14 dagen
Uw voordeel kan oplopen tot 80% bij een driejarig abonnement
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 12 dagen
Mega korting van 85% om uw privacy op het internet te beschermen met het Goose VPN levensplan
Bekijk aanbieding
7 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt over 14 dagen
Beschermt uw privacy op het internet met 77% korting bij inschrijving op het halfjaarlijks abonnement Goose VPN
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt morgen
Bescherm uw privacy op het internet met 62% korting bij inschrijving op het jaarplan Goose VPN
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt morgen

Je kan vandaag gebruikmaken van acties en aanbiedingen bij Goose VPN

Geef je op voor de newsletter op Goose VPN en je ontvangt de jongste promoties in je mailbox. Of bekijk onze promoties om gebruik te maken van de aanbieding.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties Goose VPN • Verloopt morgen

Goose VPN geeft soms wel tot 62% discount op hun diensten

Let op de criteria, wel tot 62% discount die valide is op vele diensten, alleen deze maand.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij Goose VPN, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van Goose VPN is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van Goose VPN. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

Goose VPN deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle Goose VPN kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 18 Juni 2024.

De meest ingewisselde Goose VPN kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
30%Goose VPN kortingscode pak 30% korting op een abonnement 30PROCENT2024-06-20
25%25% korting uitverkoop 2024-06-25
€60.00€60.00 kortingaanbieding 2024-06-20
€9.99Goosevpn krijgen vanaf €9.99 2024-06-20
€149.00Lifetime GOOSE VPN voor €149.00 2024-06-21
10%Tot wel 10% korting bij Goose VPN 2024-06-18
€2.9950 GB VPN voor slechts €2.99 / maand 2024-06-21

Geschiedenis van Goose VPN kortingcodes.

Dit laat je het aantal Goose VPN kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Het onbeperkte abonnement

Het Unlimited-pakket biedt een aantal interessante voordelen. Het datagebruik is dus onbeperkt en u kunt profiteren van de P2P-ondersteuning. U kunt dus met een gerust hart streamen, browsen en downloaden, zelfs zonder rekening te houden met de databeperkingen. Hier kan het hele gezin gebruik van maken, en de faire prijs van slechts € 12,99 per maand (of € 4,99 per maand als je kiest voor een heel jaar vooruit) maakt het nog beter. Goose VPN biedt nu ook een tweejaarlijks abonnement aan Je bespaart ongeveer 77% ten opzichte van de prijs van het originele Goose VPN Unlimited pakket, dat slechts 2,99 euro per maand kost.

Goose VPN kan met alle drie de plannen tegelijkertijd worden gebruikt voor een onbeperkt aantal apparaten. Zo heb je een betaalbare VPN dienst voor bijvoorbeeld je iPhone, iPad en laptop!

De kenmerken van Goose VPN: bekijk Netflix, P2P en Torrents

Om gebruikersgegevens en informatie te beschermen, is het absoluut noodzakelijk om gevoelige gegevens te blokkeren tijdens het surfen op internet, daarom zijn VPN-services zo populair. GOOSE maakt gebruik van 256-bit encryptie-technologie, wat ruim voldoende is om gebruikers te beschermen tegen derden die informatie misbruiken. Het voorkomt ook dat bureaus precies weten wat u als gebruiker op internet doet.

GOOSE ondersteunt het zogenaamde P2P-protocol in een bepaald deel van de gebruikte servers. In de applicatie wordt dit aangegeven door een server met de P2P download van de memo. Wat dit in feite betekent, is dat je deze servers gemakkelijk kunt downloaden, vooral anoniem, van sites zoals ThePirateBay of andere torrent-sites. Servers die het P2P-protocol niet ondersteunen, hebben geen P2P (geen download) in de notities, dus er is geen torrent-verkeer mogelijk.

De service Goose VPN: OpenVPN, KEv2, L2TP en IPSec

GOOSE gebruikt twee verschillende protocollen om een virtual private network te creëren. U kunt dan kiezen tussen een OpenVPN-protocol of een IKEv2-protocol. De eerste heeft het voordeel dat het is gebaseerd op OpenSSL: het gebruikt verschillende blokkeermethoden van dit specifieke protocol. Dit protocol is ook open source, wat in feite betekent dat het continu updates zal uitvoeren voor een betere bescherming. Het IKEv2-protocol heeft als voordeel dat het heel gemakkelijk en vooral heel snel te gebruiken is. Goose VPN biedt ook L2TP en IPsec onder MacOS en Windows en onder IOS. De GOOSE app ondersteunt IKEv2 en IPSec wat geweldig is!

De snelheid van de verbindingen Goose VPN

GOOSE zit vol met servers met een respectabele snelheid. De verbinding met Nederlandse servers, maar ook voor de Amerikaanse versie van Netflix is dit geen probleem. De streamingdiensten zijn zonder problemen in hoge kwaliteit te gebruiken. Om US Netflix te kijken is het beter om OpenVPN te gebruiken aangezien er andere fouten kunnen optreden, maar het werkt ook met het GOOSE IKE2v protocol, wat veel VPN diensten niet doen. De snelheid van het GOOSE-netwerk is onder meer afhankelijk van de snelheid van je internetprovider en de gebruikte routers. De snelheid die GOOSE biedt kan echter niet worden bekritiseerd.

GOOSE scoort ook verrassend goed op het gebied van verbindingssnelheid. Het is mogelijk om binnen één seconde verbinding te maken vanaf de Nederlandse nationale servers en zelfs vanaf buitenlandse servers in niet meer dan 3 seconden. Er zijn maar weinig VPN-services die een verbinding zo snel kunnen garanderen als GOOSE, en alleen al om die reden is het een must.

Installatie en configuratie van GOOSE

Om de Goose VPN-service te gebruiken, is een applicatie-installatie vereist. Het is een soort programma waarmee u kunt communiceren met de servers van de provider (in dit geval Goose VPN). Voor elk systeem is een specifieke client vereist en GOOSE kan clients selecteren voor verschillende besturingssystemen waaronder Windows, iOS, Android en MacOS.

U moet zich ook registreren als gebruiker. U moet dan de client downloaden en installeren. Dit proces is verrassend eenvoudig en kan in een paar eenvoudige stappen worden voltooid. Klik vervolgens op "Verbinden" en u kunt online gaan met de nieuwe VPN-service.

De Goose VPN-interface

Het GOOSE-oppervlak richt zich vooral op het gemak waarmee het is ontworpen. Voor ervaren VPN-gebruikers heeft het een complexe interface met meer opties die interessant kunnen zijn, maar de eenvoud van de GOOSE-interface maakt het een stuk eenvoudiger en dus toegankelijker voor veel mensen.

De interface biedt een lijst van alle mogelijke servers en ondersteunt P2P of torrenting. Als u verder gaat in de applicatie, vindt u ook de optie om een alternatieve weergave aan de serverlijst toe te voegen. Op deze manier worden alle servers in elk beschikbaar land getoond, zodat je elke keer verbinding kunt maken met dezelfde server.

De servers Goose VPN

De dienst Goose VPN heeft servers in Azië, Amerika, Afrika en Europa met een totaal bereik van 50/60 servers. Dit is misschien een stuk minder dan de meeste grote VPN's, maar dit is natuurlijk een jonge provider die nog in ontwikkeling is. Het aantal blijft groeien en gebruikers kunnen aan die groei bijdragen door aan te geven dat ze een server willen. Dan is het mogelijk om deze in de volgende update te gebruiken.

De privacy en veiligheid van Goose VPN

Bij gebruik van de VPN-dienst worden in GOOSE geen zogenaamde logfiles opgeslagen. Dit betekent dat gebruikers geen digitale sporen van internetactiviteit achterlaten. Het enige dat GOOSE opslaat is de hoeveelheid bandbreedte die een account gebruikt, maar het IP-adres blijft te allen tijde anoniem.

Goose VPN gebruikt Linux als het serverbesturingssysteem met 256-bits coderingstechnologie. Er zijn ook verschillende firewalls en andere software gebruikt om virussen, DDOS-aanvallen en spam te voorkomen. Zodra de gebruiker verbinding maakt met een server, wordt deze verbinding beveiligd volgens de maatregelen die GOOSE heeft getroffen. Daarom zijn de gegevensbeveiliging en gegevensbescherming van de gebruikers gegarandeerd.

Vermijd geografische barrières

Vaak een VPN-service voor het bekijken van inhoud in andere landen. Voorbeelden zijn het kijken naar programma's zoals programma's die tijdens de vakantie zijn gemist of het kijken naar YouTube-filmpjes die in een bepaald land niet beschikbaar zijn. Als je verbinding maakt met een Nederlandse GOOSE-server, kun je zelfs een Nederlands programma in het buitenland kijken dat je normaal alleen in Nederland kunt zien. Dit geldt ook voor video's die bijvoorbeeld in de Verenigde Staten bekeken kunnen worden, waaronder Amerikaanse Netflix.

Ondersteuning bij gebruik van Goose VPN

Met de ondersteuningsdienst Goose VPN kunt u op elk moment van de dag zeven dagen per week contact met hen opnemen als u vragen of problemen heeft. Omdat dit een Nederlandse dienst is, kan er ook in het Nederlands hulp worden geboden, wat uiteraard gunstig is voor de lokale gebruiker. Goose VPN is de enige VPN-provider ter wereld met Nederlandse klantenservice! Als je problemen hebt, vul dan gewoon een formulier in om op de website te posten, stuur een e-mail of neem contact met ons op via Facebook en Twitter. Natuurlijk kan Goose VPN u ook helpen in het Engels.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Goose VPN?

Op dit moment zijn er 1 codes beschikbaar en 20 aanbiedingen bij Goose VPN.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Goose VPN?

In de afgelopen 30 dagen hebben 448 bezoekers gemiddeld 85% bespaard bij Goose VPN. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Goose VPN verzilveren?

Om een coupon van Goose VPN te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Goose VPN gemiddeld?

Er zijn vandaag 1 codes beschikbaar en 20 aanbiedingen bij Goose VPN. Gemiddeld heeft Goose VPN 1 20 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Goose VPN?

Je kan geld besparen bij Goose VPN door een van de huidige coupons Goose VPN van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 85% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Goose VPN?

Elke promotiecode van Goose VPN, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Goose VPN aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Goose VPN geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Goose VPN

  1. Het onbeperkte abonnement
  2. De kenmerken van Goose VPN: bekijk Netflix, P2P en Torrents
  3. De service Goose VPN: OpenVPN, KEv2, L2TP en IPSec
  4. De snelheid van de verbindingen Goose VPN
  5. Installatie en configuratie van GOOSE
  6. De Goose VPN-interface
  7. De servers Goose VPN
  8. De privacy en veiligheid van Goose VPN
  9. Vermijd geografische barrières

Profiteer van extra korting met een Goose VPN kortingscode

Met de VPN-service van Goose VPN kunt u er echter gemakkelijk voor zorgen dat uw gegevens veilig zijn en toch de beste prijzen krijgen. Met Goose VPN is dit niet meer het geval. We hebben verschillende IP-adressen waaruit u kunt kiezen. Het selecteren van een nieuw IP-adres duurt slechts enkele seconden en stelt u in staat verbinding te maken met elke website, waar u ook bent! Verspil geen tijd en vind de beste deals en couponcodes hier op deze website. Je bent hier op het juiste adres voor kortingscodes op Goose VPN! Het is uw kans om een klein beetje te betalen voor een enorme VPN-service!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 85% korting bij Goose VPN

🌐 https://www.goosevpn.com

Actuele Goose VPN Kortingen

Kortingscodes21
Beste korting€149.00
Werkende kortingen1
Ingewisselde codes448

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.