Gekopieerd
ajax loader

Geef ons een feedback100%
Werkt
1 x voted
X
Het vinden van een kortingscode voor een online winkel is gemakkelijk. Typ de naam van de winkel in de zoekbalk en op de volgende pagina zie je een overzicht van alle aanbiedingen van deze winkel.
Kortingscode
Er zijn twee soorten kortingen, de ene is een code die wordt ingewisseld bij de online winkel. De andere is een link, als je op de link klikt word de korting direct van het eindbetrag afgetrokken.
Kortingscode
Heeft u een kortingscode gevonden? Geweldig, klik op de knop "kopieren", daarna kan je bij de online winkel de code inwisselen gedurende het bestelproces, voordat je de betaling afsluit.
Kortingscode
Controleer of de korting correct toegepast is. Kortingscodes hebben een vervaldatum, misschien is de code niet langer geldig of kan alleen worden gebruikt met bepaalde producten. Als de kortingscode ongeldig blijkt, keer dan terug naar onze pagina en probeer het opnieuw met een andere kortingscode.

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Onze wekelijkse nieuwsbrief informeert je over de nieuwste aanbiedingen per e-mail.

Bekijk het eindbedrag om te zien hoeveel je hebt bespaard. Je hebt het door, het is leuker om te winkelen met onze kortingscodes. Voor je volgende online aankoop niet vergeten om terug te keren naar kortingscouponcodes.nl.
Kortingscode
Chili logo

Kortingscode Chili Nederland ☆ September 2021

Chili Kortingscode Nederland ✂ tot wel 30% korting in September 2021 ✅ 2 aanbiedingen en kortingscodes bij Chili ⭐ al 0 keer gebruikt

CHILI werd in juni 2012 in Italië opgericht door Giorgio Tacchia en Stefano Parisi met als doel het eerste transactieplatform in Italië te lanceren voor toegang tot films en televisieseries op aanvraag (TVOD). Dankzij het succes heeft het zijn aanbod sinds 2014 uitgebreid naar Oostenrijk, Polen, Duitsland en Engeland en bereikt het vandaag 4,5 miljoen geregistreerde gebruikers (december 2020). Ze geloofden in het project totdat ze investeerden door tussen de aandeelhouders van het bedrijf te stappen, zelfs in American Studios: Warner Bros., Disney (via een investering van 20th CenturyFox), Sony Pictures, Paramount Pictures en Viacom. Sinds 2018 heeft CHILI zijn service geüpdatet door de eerste en enige entertainmentmarkt uit te brengen: een holistische ervaring in een omgeving waarin streaming in de hoogste kwaliteit tot 8KHDR, ticketing, merchandise, dvd en Blu-ray en nieuws naast elkaar bestaan en feed de unieke gebruikerservaring biedt een bestemming om van hun favoriete inhoud te genieten.

Vanaf oktober 2020 heeft CHILI de dienst uitgebreid met AVOD (Advertising Video On Demand) met een verdere selectie van gratis films met reclame. In december 2020 werd CHILI, vanwege zijn technisch-commerciële vaardigheden, geselecteerd als industriële partner om een joint venture op te zetten met Cassa Depositi e Prestiti en om MiBACT te helpen bij het ontwikkelen en beheren van een platform dat geschikt is om de Italiaanse cultuur in de wereld te verspreiden. Sinds de oprichting heeft CHILI zwaar geïnvesteerd om een aantal eigen activa te creëren waarmee in de loop van de tijd meerdere gebieden voor het genereren van inkomsten kunnen worden geactiveerd. Het bedrijf heeft een eigen platform ontwikkeld door ongeveer vijftig gespecialiseerde ingenieurs, een klantenbestand van 4,5 miljoen klanten in vijf Europese landen, de rijkste collectie titels die op het platform beschikbaar is en actieve partnerschappen met al zijn belangrijkste spelers Marktsegment dat de zichtbaarheid en groei verzekert van het bedrijf. CHILI werd in 2012 in Milaan geboren met vier medewerkers en heeft in de loop der jaren meer dan 100 talenten betrokken die hun vaardigheden hebben bijgedragen aan bedrijfsontwikkeling. Door deze investeringen kon CHILI groeien naar een omzet van 45 miljoen euro en het break-evenpunt van EBITDA eind 2020 en op termijn perspectief creëren voor een verder groeipad. De 47-jarige oprichter en CEO van CHILI, Giorgio Tacchia, was een van de eerste managers die zich bij Fastweb voegde in de noteringsfase in 2000. Na een eerste professionele ervaring opgedaan te hebben bij Deloitte, Unilever en Disney, bekleedde hij dertien jaar verschillende functies en hoofdverantwoordelijkheden bij Fastweb tot hij Head of Business Plan & M & A werd en vervolgens Head of Media and Television. Na een ontmoeting met de oprichters van de startups die later 's werelds belangrijkste OTT-platforms zouden worden in Palo Alto in 2010, besloot hij een bedrijf en een gerelateerd bedrijfsmodel in Europa te ontwikkelen, ervan overtuigd dat er een ruimte was waarin zo'n innovatieve en complementaire speler kan ontwikkelen. Abonnementsplatforms. Zo werd in 2012 CHILI geboren, het eerste OTT-platform in Italië, met als doel innovatief, snel, zonder obstakels en zonder abonnement te zijn.

Acties Chili • 16/09/2021

Soms tot 30% voordeel op Chili op het aanbod

Als je wilt zien welke aanbiedingen nu hot zijn zie dan "Bekijk Aanbieding".
Bekijk aanbieding
Acties Chili • 16/09/2021

Promoties en aanbiedingen bij Chili van deze week

Soms wel tot 15% discount, kom later nog eens terug voor meer promoties. De meeste promoties zijn niet geldig op alle producten.
Bekijk aanbieding
Soortgelijke online winkels zoals Chili
Online winkels met kortingsbonnen en soortgelijke aanbiedingen Chili
Acties Spotify • 16/09/2021

Acties en aanbiedingen van Spotify van deze week

Soms wel tot 15% korting, kom nogmaals terug voor meer promoties. De meeste promoties zijn geldig op vele artikelen.
Bekijk aanbieding
Acties R18 • 16/09/2021

Acties en discounts van R18 van deze week

Soms tot wel 25% voordeel, kom later nog eens terug voor meer aanbiedingen. De meeste aanbiedingen zijn geldig op vele producten.
Bekijk aanbieding
Acties OzGameShop • 16/09/2021

De actie van deze week van OzGameShop, Pak je voordeel!

Om te bekijken welke promoties op dit moment recent zijn, ga naar de winkel ! Aanbiedingen of acties vind je natuurlijk ook meteen in OzGameShop.
Bekijk aanbieding
Acties EMP • 16/09/2021

Soms tot wel 35% voordeel in EMP op het sortiment

Als je wilt zien welke kortingen nu recent zijn zie dan "Bekijk Aanbieding".
Bekijk aanbieding
Acties Artist Guitars • 16/09/2021

Dagelijks frisse promoties tot soms wel 15% discount op Artist Guitars op diverse producten.

Artist Guitars heeft af en toe voordeel acties en aanbiedingen op hun assortiment. Bezoek ons later nog eens of klik op "bekijk aanbieding" voor meer info!
Bekijk aanbieding
Acties Musicroom • 16/09/2021

De actie van deze week op Musicroom, Grijp je kans!

Om te bekijken welke kortingen op dit moment recent zijn, open de aanbieding ! Promoties of kortingen vind je natuurlijk ook meteen op Musicroom.
Bekijk aanbieding
Acties Blizzard • 16/09/2021

Wel tot 35% reductie in Blizzard op het aanbod

Mocht je willen bekijken welke kortingen nu hot zijn ga dan naar "Bekijk Aanbieding".
Bekijk aanbieding
Acties ANYMP4 • 16/09/2021

Acties en aanbiedingen bij ANYMP4 van deze week

Soms tot 20% reductie, kom nogmaals terug voor meer kortingen. De meeste kortingen zijn geldig op vele producten.
Bekijk aanbieding
Acties Deezer • 16/09/2021

Acties en discounts op Deezer van vandaag

Wel tot € 10,00 korting, kom nogmaals terug voor meer aanbiedingen. De meeste aanbiedingen zijn niet geldig op alle artikelen.
Bekijk aanbieding
Acties Apple Music • 16/09/2021

Dagelijks verse aanbiedingen tot soms wel 20% voordeel bij Apple Music op diverse artikelen.

Apple Music heeft af en toe voordeel promoties en aanbiedingen op hun assortiment. Bezoek ons later nog eens of zie de website voor de voorwaarden.
Bekijk aanbieding
Acties Google Play • 16/09/2021

Soms tot wel 30% reductie bij Google Play op het aanbod

Als je geinteresseerd bent welke promoties nu aan de orde zijn klik dan op "Bekijk Aanbieding".
Bekijk aanbieding
7 maal gebruikt
Acties YesAsia • 16/09/2021

Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van YesAsia

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op YesAsia en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk aanbieding
Soortgelijke online winkels zoals Chili
Bezoekers die kochten in Chili kochten ook hier:
 • adidas
 • Albelli
 • Amazon
 • Bonprix
 • C&A
 • Conrad
 • Domestika
 • Douglas
 • Groupon
 • HEMA
 • Hunkemöller
 • K-Swiss
 • KLM
 • Large
 • Nike
 • Omio
 • Palladium
 • Pixum
 • Plutosport
 • Sarenza
 • Scapino
 • Spartoo
 • SUPRA
 • Van Haren
  • Alles wat je moet weten over Chili
   Kom alles te weten over kortingscodes, acties en coupons bij Chili

  CHILI is een technologisch mediabedrijf dat een eigen Over The Top (OTT) -platform heeft ontwikkeld dat rechtstreeks (CHILI.com) verkoopt in vijf Europese landen: Italië, Engeland, Duitsland, Oostenrijk en Polen.

  Daarnaast is CHILI gericht op diegenen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een OTT-platform als systeemintegrator en zo maatwerk, ontwikkeling en technisch beheer aanbieden.

  CHILI, geboren in 2012 exclusief als streamingplatform, biedt niet langer de enige TVOD-dienst met alle digitale premières en een enorme catalogus aan films en tv-series via CHILI.com, maar is een veel gestructureerder realiteit geworden.

  De aangeboden bedrijfsmodellen zijn: Ontwikkeling en beheer van OTT-platforms dankzij CHILI Tech; het digitale bureau CHILI Media, reclame en merkcontent met CHILI Agency, het redactiemagazine Hot Corn (www.hotcorn.com) tot ITsArt (www.itsart.tv), een joint venture met Cassa Depositi e Prestiti om de Italiaanse cultuur rond de world het platform ontwikkeld en beheerd door CHILI en haar business units.

  CHILI.COM

  CHILI.com is een platform dat actief is in Italië, Engeland, Polen, Duitsland en Oostenrijk. De service biedt streaming van zeer hoge kwaliteit tot 8K zonder abonnement, een catalogus met duizenden films en tv-series, dvd, Blu-Ray en de mogelijkheid om de originele merchandising van je favoriete personages en vele geïnspireerde gadgets in één ervaring te kopen om films. Het kan worden gebruikt op alle smart-tv's, pc's, tablets en smartphones.

  CHILI TECH

  CHILI TECH is het technologiebedrijf van de groep die het eigen OTT-platform ontwikkelt en beheert. Het bedrijf levert maatwerk, ontwikkeling en technisch beheer voor CHILI.com, ITsART en andere klanten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen en verkopen van een OTT-service.

  ITsART

  ITsART is een nieuw streamingplatform dat CHILI heeft ontwikkeld met CDP (Cassa Depositi e Prestiti SPA) om de Italiaanse cultuur over de hele wereld te vertellen en te verspreiden. ITsART is een joint venture waarin CHILI 49% van het kapitaal bezit.

  MEDIA CHILI

  CHILI MEDIA is het digitale bureau van CHILI SPA dat data centraal stelt in zijn bedrijfsmodel. CHILI MEDIA werd opgericht in 2019 en is de divisie die gespecialiseerd is in het beheren van media-activiteiten met een datagedreven aanpak gebaseerd op het exclusieve gebruik van zijn eigen data, d.w.z. H. Gegevens van eerste partij gebaseerd. De analysedimensies variëren van genre tot stemming, van de gebruikstechnologie (smart tv, mobiel, desktop, tablet, settopbox) tot de geolocatie van de klant. Deze informatie gecombineerd met de tools die door de business unit worden gebruikt, maken van CHILI MEDIA een referentiepunt voor CHILI en zijn stakeholders bij het beheer van het mediabudget.

  HETE MAÏS

  Hot Corn is opgericht in 2018 en is een digitaal magazine voor cinema, series en popcultuur met artikelen, video's, nieuws, een kijkje achter de schermen en exclusieve interviews. HOT CORN is een redactionele gids voor streaming- en bioscoopprogramma's en is vertegenwoordigd op alle grote festivals van Venetië tot Rome. HOT CORN is gevestigd in Milaan en is beschikbaar in twee talen, wat de internationale aantrekkingskracht van de publicatie bevestigt.

  CHILI-AGENTSCHAP

  Het CHILI Agency, opgericht in 2016, voert ad-hoc reclame- en communicatieprojecten uit voor elke klant en verzendt deze via inwisselbare codes, vouchers en vouchers op het CHILI.com-platform. CHILI AGENCY, divisie van CHILI SPA, is ook actief in productontwikkelingsprojecten Filmplaatsing, co-marketing en de ontwikkeling van klantloyaliteitsplannen voor onze partners.  Een Chili kortingscode

  Het ziet ernaar uit dat je op zoek bent naar kortingscodes of actiecodes van Chili! Je vind bij ons alle actuele Chili kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je in de meeste gevallen kunt besparen op je online bestelling. Onze kortingscodes worden doorlopend geactualiseerd, mocht je geen code vinden check de site dan na een paar uur nog eens. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Chili onder elkaar. Overzichtelijk en eenvoudig, de kortingscodes zijn op relevantie en populariteit gerangschikt, zo zie je de meest gebruikte kortingen altijd bovenaan. Dit overzicht word ieder uur en rond de klok bijgewerkt.

  Kortingscodes voor onze bezoekers

  Wij willen onze bezoekers zoveel mogelijk helpen om snel en eenvoudig de passende korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Daarom hebben wij naast Chili meer dan 1500 andere webshops in Nederland op onze website met een ruim aanbod kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende kortingscodes beschikbaar. Denk maar aan een code voor 'gratis verzending' of een code die een bepaald percentage korting geeft op jouw bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere actiecodes jouw korting geven op het gehele assortiment. Het is elke dag weer een verassing welke promotiecodes de webshops aanbieden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat ze op onze website gepubliceerd worden!

  De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar wij bieden ook actiecodes en aanbiedingen aan van winkels en merken uit de rest van Europa, China, en de Verenigde Staten. kortingscouponcodes.nl werkt namelijk samen met kortingscodessites uit Spanje, Duitsland, Italie, Belgie, Brazilie en Amerika. Op deze manier vind je wereldwijd de beste koopjes!

  Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Chili exclusief geselecteerd. Op deze manier vind je sneller alle kortingscodes in het overzicht. Dus, voor jij wat gaat bestellen bij Chili, raden wij je aan om eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat jij nog meer kunt genieten van het online shoppen! En het mooiste van alles? Al onze kortingscodes kun je helemaal GRATIS gebruiken!

  Registreren is niet nodig.

  Je hoeft je niet te registeren op kortingscouponcodes.nl om Chili kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Op die manier krijg jij namelijk als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale koopjes direct in jouw mailbox. We selecteren alle webwinkels die een kortstondige actie of speciale kortingscode aanbiedt voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

  Wat is een Chili kortingscode?

  Een kortingscode van Chili is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op jouw bestelling bij Chili. Deze kortingscodes worden ook wel korting code, actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels uit de hele wereld gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

  Hoe kan ik een Chili kortingscode gebruiken ?

  Een actiecode of promotiecode van Chili kan worden gebruikt op twee manieren. De eerste manier is door eenvoudig te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopieren en vervolgens te plakken in het winkelwagentje van deze webshop. De andere manier is door te klikken op 'BEKIJK AANBIEDING', waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

  Veelgestelde vragen

  Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Chili?

  Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 2 aanbiedingen bij Chili.

  Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Chili?

  In de afgelopen 30 dagen hebben 0 bezoekers gemiddeld 30% bespaard bij Chili. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

  Hoe kan ik een kortingscode van Chili verzilveren?

  Om een coupon van Chili te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

  Hoeveel aanbiedingen heeft Chili gemiddeld?

  Er zijn vandaag codes beschikbaar en 2 aanbiedingen bij Chili. Gemiddeld heeft Chili 2 coupons en/of acties online

  Zijn de kortingen geldig voor alles op Chili?

  Je kan geld besparen bij Chili door een van de huidige coupons Chili van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 30% besparen.

  Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Chili?

  Elke promotiecode van Chili, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Chili aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Chili geen voorraad meer heeft van dit artikel.

  ©2021 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

  Wekelijkse nieuwsbrief

  Bespaar tot 80% met ongeëvenaarde kortingen!

  Bespaar tot 40% met onze kortingscodes!

  Schrijf je in voor onze kortingscouponcodes nieuwsbrief! Op die manier ontvang je altijd de laatste kortingscodes als eerste in jouw mailbox!

  We gebruiken cookies, als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.