Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
AVAST Kortingscode

60% kortingscode AVAST ( kortingscodes AVAST voor antivirus en VPN)

AVAST biedt een breed scala aan antivirus-, firewall- en andere beveiligingstools. Maak online kennis met AVAST antivirus en bescherm uzelf. Kortingsbon AVAST: Pak ruim 40% korting op abonnementen van Avast + Abonnementen met tot wel 40% korting op Avast VANDAAG EXCLUSIEF Coupon AVAST Kortingsbon AVAST ✅

Acties AVAST • Verloopt over 7 dagen
Abonnementen met tot wel 40% korting op Avast
Bekijk aanbieding
284 maal gebruikt
Acties AVAST • Verloopt over 16 dagen
Abonneer u op Avast Ultimate met €80.00 korting
Bekijk aanbieding
26 maal gebruikt
Acties AVAST • Verloopt over 3 dagen
Ben je een Mac gebruiker? 20% korting op Avast Security Pro voor Mac
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties AVAST • Verloopt over 5 dagen
Gebruikt u het Windons besturingssysteem? Gratis AVAST antivirus voor Windowns
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties AVAST • Verloopt over 8 dagen
20% korting bij een AVAST VPN abonnement voor 1 jaar Mis deze kans niet en ontvang 20% ​​korting op je VPN abonnement
Bekijk aanbieding
3 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij AVAST, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van AVAST is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van AVAST. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

AVAST deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle AVAST kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 13 Juni 2024.

De meest ingewisselde AVAST kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
40%Pak ruim 40% korting op abonnementen van Avast 2024-06-20
€80.00Profiteer van €80.00 korting op een Avast Ultimate abonnement 2024-06-29
20%20% korting op Avast Security Pro voor Mac 2024-06-16

Geschiedenis van AVAST kortingcodes.

Dit laat je het aantal AVAST kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Fatsoenlijke bescherming tegen malware

Schadelijke software van internet moet de handschoen van talloze verdedigingslagen uitvoeren voordat het uw pc kan infecteren. Avast kan bijvoorbeeld alle toegang tot de malware-hosting-URL blokkeren of de malware-payload verwijderen voordat de download is voltooid - ik zal die beschermingslagen voor malware binnenkort bespreken. Als er al een bestand op uw computer aanwezig is, zoals mijn malware-voorbeelden zijn, gaat Avast ervan uit dat het voorbij de eerdere beschermingslagen is gekomen.

Om de malware-blokkerende vaardigheden van Avast te testen, opende ik een map met mijn huidige verzameling malware-voorbeelden en probeerde ik ze allemaal te starten. Avast blokkeerde 80 procent van hen onmiddellijk, waardoor ze zo snel werden weggevaagd dat Windows een foutmelding kreeg waarin stond dat het bestand niet kon worden gevonden. Het doodde OFF enkele van degenen die erin slaagden te lanceren voordat ze volledig konden worden geïnstalleerd, maar misten andere, meestal typen met een laag risico.

Avast ontdekte 87 procent van de monsters en scoorde 8,4 van de 10 mogelijke punten, wat niet geweldig is. Sophos, Windows Defender en Malwarebytes ontdekten allemaal 98 procent en scoorden 9,8. Webroot SecureAnywhere AntiVirus ($ 18,99 bij Webroot) ontdekte meer, 100 procent, maar de onvolmaakte blokkering van sommige monsters bracht het naar 9,7 punten.

Avast biedt een opstarttijdscan, ontworpen om schadelijke en aanhoudende malware te elimineren die bestand is tegen normaal opruimen. Omdat de scan wordt uitgevoerd voordat Windows opstart, heeft de op Windows gebaseerde malware geen enkele kans om zichzelf te verdedigen. U moet ruim de tijd nemen voor de scan. Twee uur nadat ik ermee was begonnen, meldde het scherm nog steeds een procent voltooid. Ik heb het logboek 's ochtends gecontroleerd, maar helaas meldt het de duur van de scan niet. Merk op dat de Rescue-modus van Bitdefender opnieuw opstart in een niet-Windows-besturingssysteem voor nog meer kracht tegen Windows-gecentreerde malware.

Wi-Fi-inspecteur

Avast was een van de eerste beveiligingsproducten die een netwerkbeveiligingsscanner aan zijn productlijn toevoegde. Ondanks "Wi-Fi" in zijn naam, kan de Wi-Fi Inspector rapporteren over alle apparaten die op elk netwerk zijn aangesloten, bedraad of draadloos, en apparaten met beveiligingsproblemen markeren.

Zakelijke producten

Avast for Business - Gratis voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB). Het is een platformonafhankelijke oplossing die antivirusbescherming, scannen op webbedreigingen en geïntegreerde browserbescherming en een cloudbeheerconsole omvat.

Endpoint Protection / Protection Plus / Protection Suite / Protection Suite Plus

E-mailserverbeveiliging

Bestandsserverbeveiliging

Back-up en noodherstel

Inhoudsfiltering

Veilige webgateway

Security Suite voor Linux

De Avast Online Security-extensies voor Chrome en Firefox blokkeren bekende kwaadaardige websites en webtrackers en onderzoeken webmailbijlagen, maar de extensies moeten zelf worden gedownload.

Avast Free Antivirus: Antivirusprestaties

Avast deelt zijn malware-scantechnologie met zijn zusterbedrijf AVG. Laboratoriumtests van derden laten zien dat beide acceptabele maar middelmatige malwarebescherming bieden.

In alle 26 maandelijkse tests die in 2018, 2019 en de eerste twee maanden van 2020 zijn uitgevoerd door het Duitse laboratorium AV-Test, zagen Avast (en AVG) 100% van zowel "wijdverbreide" bekende malware als "zero-day" onbekende malware 14 tijden, wat prijzenswaardig is.

De resultaten van Avast op evaluaties uitgevoerd door het Oostenrijkse laboratorium AV-Comparatives waren ook gemiddeld. Het gemiddelde detectiepercentage van 'echte' online malware van februari tot mei van 2019 was 99,2%, ruim 100% van Kaspersky en 99,9% van Bitdefender, en minder dan de 99,6% die Microsoft scoorde.

In juli tot en met november 2019 behaalde Avast een gemiddelde van 99,3%, voor Kaspersky's 99,1% en verbonden met Microsoft (en natuurlijk AVG), maar achter de 99,9% van Bitdefender.

In februari-maart 2020 stopte Avast 99,7% van de bedreigingen en legde opnieuw AVG en Microsoft vast. Bitdefender liep met 99,5% achter, maar Kaspersky accepteerde het.

Avast's Secure Browser is bedoeld voor online winkelen of bankieren, maar u moet deze afzonderlijk downloaden. Op basis van de Chromium-code van Google dwingt de browser van Avast sites om indien mogelijk een veilige HTTPS-verbinding tot stand te brengen en staan extensies niet toe.

Avast's Wi-Fi Inspector onderzoekt uw thuisnetwerk om een lijst met verbonden apparaten samen te stellen en oude firmware, onveilige wachtwoorden en onjuiste instellingen op te sporen. Maar de SecureLine VPN- clientsoftware van Avast , ooit ingebouwd in Avast Free Antivirus, is nu een afzonderlijke download. Het kost 60 dollar per jaar; er is geen beperkte gratis optie meer, maar er is een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Als een Windows-computer hopeloos is geïnfecteerd, bevat Avast Free Antivirus software om een reddingsschijf op een flashstation of dvd te maken die het systeem opstart in een veilige Linux-omgeving voor scannen en reparaties.

Avast Premium Security biedt u veel meer scanopties dan de meeste concurrenten.

De Smart Scan is in wezen een combinatie van een Quick Scan voor malware en systeembrede controles op onveilige instellingen en wachtwoorden, dubieuze browser-add-ons en ontbrekende softwarepatches. De volledige scan controleert uw hele systeem; de Gerichte Scan onderzoekt specifieke bestanden of mappen; de Boot-Time Scan controleert op bedreigingen voordat Windows start. En als dat nog niet genoeg is, kunt u aangepaste scantypen maken om te doen wat u maar wilt.

Er zijn ook tal van configuratie-opties. U kunt definiëren wat u wilt scannen (alle harde schijven, alleen de systeemschijf, verwisselbare schijven, archieven, meer), hoe bedreigingen te behandelen, scanprioriteit in te stellen om de prestaties te optimaliseren, en meer.

De engine ondersteunt ook het parallel uitvoeren van on-demand scans, een mate van flexibiliteit die u elders niet altijd zult zien. Als u bijvoorbeeld een lange volledige systeemscan uitvoert, kunt u een afzonderlijke gerichte scan uitvoeren op een verwisselbare schijf die u zojuist hebt aangesloten en misschien enkele recente downloads tegelijkertijd controleren.

Slimme scans duurden slechts 10 seconden op ons testsysteem, wat net zo snel is als we hebben gezien. Normale scans waren echter langzamer en verminderden in de loop van de tijd niet veel. Avast heeft in 32 minuten 50 GB aan testgegevens gescand en daalde tot 22 minuten bij de derde run. Bitdefender Antivirus Plus controleerde dezelfde gegevens in 25 minuten bij de eerste run en daalde tot zes minuten bij de derde.

Nauwkeurigheid is echter belangrijker dan snelheid en Avast presteerde erg goed voor ons. Voorbeeldbestanden werden gedetecteerd, downloads werden gescand, zip-up-bedreigingen werden geblokkeerd toen we ze uitpakten en de engine werkte zoals verwacht in al onze testscenario's. Factor in de configureerbaarheid van Avast en er valt hier veel te waarderen.

De firewall van Avast Premium Security is een capabele tool die meer omvat dan de basisprincipes van beveiliging.

Het systeem detecteert en beheert automatisch internetverbindingen gemaakt door uw verschillende apps en achtergrondprocessen. Het is waarschijnlijk het beste om dit met rust te laten, maar als je dat bent als u verbindingsproblemen heeft en u zeker weet dat u weet wat u doet, kunt u bewerkingen aanpassen tot op protocol-, poort- en pakketniveau.

Veel firewalls stoppen daar, maar Avast biedt een handige tool op het middenniveau in het scherm Network Connections. Dit werkt op een eenvoudige manier als een eenvoudige lijst met actieve apps en open verbindingen, gemakkelijk genoeg voor bijna iedereen om te gebruiken en te begrijpen. Maar als u iets meer nodig heeft, kunt u met het rechtsklikmenu rechtstreeks naar het relevante toepassingsmenu springen of de verbinding volledig sluiten (misschien handig als u het proces niet vertrouwt).

Avast's Wi-Fi Inspector is een veel eenvoudigere tool: wijs, klik, het scant uw netwerk, geeft een lijst van alle aangesloten apparaten en benadrukt alle kwetsbaarheden. Het is gemakkelijk te gebruiken, maar heeft voor ons niets interessants gevonden en het is moeilijk te zeggen hoeveel waarde dit toevoegt aan de suite.

Avast Secure Browser is een op Chromium gebaseerde browser die wordt geleverd met een lange lijst met beveiligings- en privacytools: het blokkeren van advertenties, trackers en kwaadaardige sites; een aangepaste stealth-modus voor privé browsen; besturingselementen om Flash-inhoud te blokkeren en te beslissen welke sites toegang hebben tot uw webcam.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor AVAST?

Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 13 aanbiedingen bij AVAST.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij AVAST?

In de afgelopen 30 dagen hebben 331 bezoekers gemiddeld 60% bespaard bij AVAST. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van AVAST verzilveren?

Om een coupon van AVAST te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft AVAST gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 13 aanbiedingen bij AVAST. Gemiddeld heeft AVAST 13 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op AVAST?

Je kan geld besparen bij AVAST door een van de huidige coupons AVAST van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 60% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op AVAST?

Elke promotiecode van AVAST, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige AVAST aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat AVAST geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij AVAST

  1. Fatsoenlijke bescherming tegen malware
  2. Wi-Fi-inspecteur
  3. Zakelijke producten
  4. Avast Free Antivirus: Antivirusprestaties

Profiteer van extra korting met een AVAST kortingscode

Avast Antivirus is een geweldig product dat uw computer absoluut veilig houdt. De gratis versie biedt een enorme hoeveelheid beveiliging, hoewel problemen met de bruikbaarheid het moeilijk maken om toegang te krijgen tot enkele van de meer gedetailleerde functies zonder te worden belaagd door smeekbeden voor een upgrade. Avast Antivirus is een familie van platformonafhankelijke internetbeveiligingsapplicaties ontwikkeld door Avast voor Microsoft Windows , macOS, Android en iOS. De Avast Antivirus-producten omvatten freeware en betaalde versies die onder andere computerbeveiliging, browserbeveiliging, antivirussoftware, firewall , antiphishing , antispyware en antispam bieden. Vanaf 2017 is Avast de populairste antivirus-leverancier op de markt en had het het grootste marktaandeel voor antivirus-applicaties. Een uitstekende gratis antivirus: Avast Free Antivirus biedt antivirusbescherming die goede scores verdient in mijn praktische tests en zeer goede scores van de onafhankelijke testlaboratoria. Zoals voor bonus features, het biedt veel meer dan veel concurrerende commerciële producten, met inbegrip van een netwerk security scanner, een password manager, en nog veel meer. Door de aanhoudende problemen met de verwerking van persoonlijke gegevens door Avast door de vele gebruikers, kunnen we het niet langer een Editors 'Choice-product voor gratis antivirus noemen. Kijk eens naar aan de linkerkant van deze webpagina en vind de beste aanbiedingen en vouchercodes om geld te besparen! Pak de jouwe nu!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 60% korting bij AVAST

🌐 https://www.avast.com

Actuele AVAST Kortingen

Kortingscodes13
Beste korting€80.00
Werkende kortingen0
Ingewisselde codes331

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.