Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
Armani Kortingscode

Armani kortingscodes ☆ Juni 2024 Nederland

Kortingscodes van Armani Nederland ✂ tot wel 35% korting in Juni 2024 ✅ 1 aanbiedingen en kortingscodes bij Armani ⭐

Acties Armani • Verloopt over 4 dagen

Armani geeft soms wel tot 35% voordeel op hun diensten

Let op de criteria, wel tot 35% voordeel die geldig is op verschillende diensten, alleen deze maand.
Bekijk aanbieding
4 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij Armani, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van Armani is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van Armani. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

Armani deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle Armani kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 18 Juni 2024.

Geschiedenis van Armani kortingcodes.

Dit laat je het aantal Armani kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

WAT BETEKENT DUURZAAMHEID VOOR DE GROEP Armani? Voor de Armani-groep betekent een merk dat mode en luxe symboliseert, weten hoe je unieke producten kunt creëren die esthetiek, kwaliteit en innovatie combineren met een sterk waardesysteem. De groep staat niet alleen bekend om de onnavolgbare onderscheidende stijl van hun producten, maar ook om de principes die hun handelen sturen en die vervat zijn in hun ethische code. Deze principes zijn geïnspireerd door het concept van inhoud en de overtuiging dat duurzaamheid vooral betekent dat er een systeem wordt gecreëerd dat lang meegaat, met respect voor alle bronnen waaruit de groep put, en in het besef dat de toekomst van generaties zal afhangen van de verkiezingen van vandaag zullen ervan afhangen. Een verandering in de mode-industrie is niet alleen wenselijk, maar ook noodzakelijk. De actuele kortingscodes en aanbiedingen op Armani.

De Armani groep wil graag een concrete bijdrage leveren, zowel rechtstreeks binnen haar waardeketen als gezamenlijk, om haar ervaring ter beschikking te stellen van initiatieven die gepromoot worden door instellingen en groepen van bedrijven in de industrie. De toewijding van de Armani Group aan duurzaamheid komt tot uiting in vijf verschillende gebieden die dagelijks worden gecontroleerd en ondersteund door specifieke initiatieven: klanten, toeleveringsketen, milieu, human resources en de samenleving. BEHEER VAN LAGERKETEN Alleen door nauw samen te werken met degenen die betrokken zijn bij de hele waardeketen, kan een Armani-product worden vervaardigd en de tand des tijds doorstaan, waardoor het de perfecte uitdrukking is van de samensmelting van creativiteit, stijl en innovatie. Dit vereist het opbouwen van langdurige en solide vertrouwensrelaties met de leveranciers van de Groep, die zorgvuldig worden opgebouwd en gedurende een bepaalde periode worden onderhouden op basis van gedeelde waarden en een gedeelde visie voor de toekomst.

Het selectieproces voor nieuwe leveranciers is gebaseerd op kwaliteits- en betrouwbaarheidscriteria, waaronder de duurzaamheidseisen uiteengezet in de ethische code van de Groep en in de milieu- en sociale gedragscodes. De verspreiding van dit beleid is het onderwerp van bewustmakings- en trainingsprogramma's voor leveranciers in verschillende delen van de wereld. ETHISCHE CODE EN MILIEU- EN SOCIAAL GEDRAG Om duurzame allianties met leveranciers op te bouwen, is de eerste stap het delen van de kernwaarden die worden uitgedrukt in de Ethische Code van de Groep en in de milieu- en sociale codes van de Groep. Gedragscodes worden gedeeld met leveranciers wanneer elk contract wordt gesloten en definiëren ethische en sociale gedragscodes waaraan leveranciers zich houden om ervoor te zorgen dat producten worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. De aanbiedingen of kortingscodes van Armani werken echt.

Kortingscode

De milieugedragscode heeft met name tot doel de milieu-impact van productieve activiteiten te verminderen, met bijzondere aandacht voor de controle en het beheer van emissies en verontreinigende stoffen, afvalbeheer, efficiënt gebruik van hulpbronnen en opleiding van personeel. De sociale gedragscode van zijn kant is bedoeld om te zorgen voor humane en veilige werkomstandigheden voor alle medewerkers die betrokken zijn bij de waardeketen van de Groep. TOEZICHT OP DE TOELEVERINGSKETEN In 2013 begon de groep de toeleveringsketen te controleren op naleving van de ethische en sociale principes van milieubescherming en veiligheid zoals vastgelegd door de groep en de toepasselijke wetgeving. Daartoe was het Opzetten van een sociaal en milieuauditsysteem voor leveranciers, met als doel zowel de kritische aspecten te identificeren als de leverancier te begeleiden om de nodige corrigerende maatregelen te nemen om een gekwalificeerde leverancier te blijven.

Dit evaluatie- en participatieproces heeft het mogelijk gemaakt om goede milieu- en sociale praktijken met leveranciers te delen en zo bewustwording in de branche te creëren. PRODUCTVEILIGHEID De veiligheid van chemicaliën die worden gebruikt bij de fabricage en fabricageprocessen van producten, is een centraal thema geworden in de mode-industrie. De Armani-groep, die de grootste aandacht besteedt aan de producten die op de markt worden gebracht met het oog op de veiligheid van de consument en het minimaliseren van de impact op het milieu, beperkte zich niet alleen tot het voldoen aan de vereisten van de EU-wetgeving, maar formuleert al geruime tijd strengere beperkingen. Bovendien heeft de groep zich sinds 2013, op basis van internationaal onderzoek en protocollen, ten doel gesteld om 'Zero Discharge 2020' te exploiteren door zich ertoe te verbinden geleidelijk chemicaliën uit de productieketen te verminderen die schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid totdat ze volledig zijn geëlimineerd. . De reis bestaat uit drie onderling samenhangende fasen: het regelmatig bijwerken van de Verboden Stoffenlijst (RSL), het testen van grote stalen uit de collecties en het opstellen van een rapport over de resultaten van de door de groep uitgevoerde testen.

De voortdurende toewijding van de groep aan onderzoek, het werk van het Sustainability Committee van de Chamber of Fashion, waarin de Armani-groep een actieve rol heeft gespeeld sinds de oprichting, en de samenwerking met belangrijke spelers in de toeleveringsketen hebben ervoor gezorgd dat de Armani-groep heel dichtbij was. om de gestelde doelen te bereiken en een steeds strengere RSL toe te passen. In de toekomst zullen de RSL's van de groep continu worden bijgewerkt op basis van oplossingen die ze met de hele keten zal blijven verkennen. MILIEUBESCHERMING EN EFFICIËNT GEBRUIK VAN MIDDELEN Het creëren van een goed product vereist creativiteit, vaardigheid, ervaring en de beste materialen met een sterk besef dat allerlei processen een impact hebben op het milieu. Je bent hier op het juiste adres voor kortingscodes op Armani!

Om deze reden verbindt de Armani-groep zich ertoe de processen bij de vervaardiging van zijn producten te volgen en materialen te selecteren volgens nauwkeurige duurzaamheidscriteria. Dit vraagt om investeringen in het zoeken naar innovatieve oplossingen en allianties om een continu verbeterproces na te streven. Het creëren van een goed product vereist creativiteit, vaardigheid, ervaring en de beste materialen met een sterk besef dat allerlei processen een impact hebben op het milieu. Om deze reden verbindt de Armani-groep zich ertoe de processen bij de vervaardiging van zijn producten te volgen en materialen te selecteren volgens nauwkeurige duurzaamheidscriteria. Bij Armani krijg je soms mooie kortingscodes en aanbiedingen.

Kortingscoupon

Dit vraagt om investeringen in het zoeken naar innovatieve oplossingen en allianties om een continu verbeterproces na te streven. DE BOND VAN MODE De Armani-groep is een van de ondertekenaars van het Fashion Pact, het document ondertekend door grote internationale modehuizen om de planeet te beschermen, gesponsord door de Franse president Emmanuel Macron en gepresenteerd op de G7-top in augustus 2019. Dit belangrijke initiatief toont een serieuze en praktische inzet van de Armani Group en de mode-industrie voor het probleem klimaat- en milieubescherming aan te pakken met de algemene opvatting dat dit een urgent probleem is. De doelstellingen van het Fashion Pact zijn gericht op drie hoofdgebieden: Een einde maken aan de opwarming van de aarde met een actieplan voor nul broeikasgasemissies; Herstel van de biodiversiteit om natuurlijke ecosystemen te herstellen en soorten te beschermen; en de oceanen beschermen door de negatieve impact die de mode-industrie op hen heeft te verminderen. Je kan geld besparen met kortingscodes van Armani.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Armani?

Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij Armani.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Armani?

In de afgelopen 30 dagen hebben 4 bezoekers gemiddeld 35% bespaard bij Armani. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Armani verzilveren?

Om een coupon van Armani te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Armani gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij Armani. Gemiddeld heeft Armani 1 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Armani?

Je kan geld besparen bij Armani door een van de huidige coupons Armani van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 35% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Armani?

Elke promotiecode van Armani, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Armani aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Armani geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Armani

  Profiteer van extra korting met een Armani kortingscode

  De organisatie- en bestuursstructuur van de Armani-groep is in de loop van de tijd geëvolueerd en houdt gelijke tred met de wereldwijde expansie van de groep. Per 31 december 2018 bestaat de groep uit 13 bedrijfseenheden over de hele wereld die 100% eigendom zijn van Giorgio Armani SpA en, als moedermaatschappij, de vervulling van een verscheidenheid aan operationele en menselijke functies op mondiaal niveau via de corporate hoofdkantoor in Milaan via Borgonuovo 11 Binnen de groep staat het onder toezicht van senior executives onder leiding van Giorgio Armani, die de enige aandeelhouder is van het moederbedrijf en tevens voorzitter is van de raad van bestuur.

  De Giorgio Armani Foundation werd opgericht in 2016 met als doel ervoor te zorgen dat de bestuursstructuren van de groep stabiel blijven gedurende een langere periode, consistent zijn en voldoen aan de basisprincipes die het bedrijf van de oprichter altijd hebben geïnspireerd als ondernemer en ontwerper, en op tegelijkertijd werkgelegenheid en werkgelegenheid om het behoud te verzekeren. Het vermogen van de groep om waarde te creëren. Je kunt ook kortingscodes voor Armani inwisselen met de APP. Deze beslissing om de continuïteit te behouden weerspiegelt de wens van Giorgio Armani om zowel een constante gids te zijn voor het toekomstige management van het bedrijf als voor de overdracht en handhaving van de waarden en principes die altijd deel uitmaakten van het DNA van de Groep.

  Statistieken

  TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

  Bespaar tot 35% korting bij Armani

  🌐 https://www.armani.com

  Actuele Armani Kortingen

  Kortingscodes1
  Beste korting35%
  Werkende kortingen0
  Ingewisselde codes4

  Top winkels

  Onze partnerwinkels

  kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.