Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
WordPress.com Kortingscode

WordPress.com kortingscodes ☆ Juni 2024 Nederland

Kortingscodes van WordPress.com Nederland ✂ tot wel 40% korting in Juni 2024 ✅ 15 aanbiedingen en 12 kortingscodes bij WordPress.com ⭐

WordPress.com Kortingscode • Verloopt over 14 dagen
Profiteer nu van deze coupon uit WordPress com, het is 15% korting op uw volgende aankoop
CESS
Bekijk code
378 maal gebruikt
WordPress.com Kortingscode • Verloopt over 10 dagen
Profiteer nu van deze coupon van WordPress com, dat is 15% korting op uw volgende aankoop
OT15
Bekijk code
79 maal gebruikt
WordPress.com Kortingscode • Verloopt over 2 dagen
Gratis aangepast domein in het eerste jaar, hosting en 24/7 ondersteuning inbegrepen in betaalde abonnementen meld u aan voor een WordPress com account en begin vandaag nog met het bouwen van uw website of blog mobiel klaar
tim
Bekijk code
112 maal gebruikt
WordPress.com Kortingscode • Verloopt morgen
Profiteer nu van deze coupon uit WordPress com, dat is 15% korting op uw volgende aankoop
FIED
Bekijk code
28 maal gebruikt
WordPress.com Kortingscode • Verloopt over 12 dagen
Gratis aangepast domein in het eerste jaar, hosting en 24/7 ondersteuning inbegrepen in betaalde abonnementen meld u aan voor een WordPress com account en begin vandaag nog met het bouwen van uw website of blog mobiel klaar
twit
Bekijk code
25 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij WordPress.com, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van WordPress.com is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van WordPress.com. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

WordPress.com deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle WordPress.com kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 15 Juni 2024.

Geschiedenis van WordPress.com kortingcodes.

Dit laat je het aantal WordPress.com kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

WordPress voedt meer dan 35% van het web - een aantal dat elke dag groeit. Alles, van eenvoudige websites, blogs, complexe portals en bedrijfswebsites, en zelfs applicaties, wordt gemaakt met WordPress.

WordPress combineert eenvoud voor gebruikers en uitgevers met verborgen complexiteit voor ontwikkelaars. Dit maakt het flexibel en toch gemakkelijk te gebruiken. Hieronder volgt een lijst met enkele van de standaard WordPress-functies; er zijn echter letterlijk duizenden plug-ins die uitbreiden wat WordPress doet, dus de echte functionaliteit is bijna onbeperkt. U bent ook vrij om te doen wat u maar wilt met de WordPress-code, deze op welke manier dan ook uit te breiden of te wijzigen, of deze zonder licentiekosten in commerciële projecten te gebruiken. Dat is het mooie van vrije software, gratis verwijst niet alleen naar de prijs, maar ook naar de vrijheid om er volledige controle over te hebben.

Hier zijn enkele van de functies waarvan we denken dat je ze geweldig zult vinden.

Beste korting Online diensten

Eenvoud

Met eenvoud kunt u online gaan en snel publiceren. Niets mag uw site en de inhoud ervan verstoren. WordPress is gebouwd om dat mogelijk te maken.

Flexibiliteit

Met WordPress kunt u elk type website maken dat u wilt: een blog of persoonlijke website, een fotoblog, een zakelijke website, een professionele portfolio, een overheidswebsite, een tijdschrift of nieuwswebsite, een online community en zelfs een netwerk van sites. U kunt uw site mooi maken met thema's en deze uitbreiden met plug-ins. U kunt zelfs uw eigen applicatie maken.

Gemakkelijk publiceren

Als je al een document hebt gemaakt, ben je al een genie in het maken van inhoud met WordPress. U kunt berichten en pagina's maken, deze gemakkelijk opmaken, media invoegen en met één klik op de knop is uw inhoud actief en op internet.

Hulpmiddelen voor publiceren

WordPress maakt het gemakkelijk om uw inhoud te beheren. Maak concepten, plan publicatie en bekijk uw postherzieningen. Maak uw inhoud openbaar of privé en bescherm berichten en pagina's met een wachtwoord.

Gebruikersbeheer

Niet iedereen heeft dezelfde toegang tot uw website nodig. Beheerders beheren de site, redacteuren werken met de inhoud, auteurs en bijdragers schrijven die inhoud en abonnees hebben een profiel dat ze kunnen beheren. Hierdoor kunt u verschillende bijdragers op uw site hebben en kunnen anderen eenvoudig deel uitmaken van de jouw gemeenschap.

Mediabeheer

Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden, daarom is het belangrijk dat je snel en gemakkelijk afbeeldingen en media kunt uploaden naar WordPress . Sleep uw media naar de afzender om ze aan uw website toe te voegen. Voeg alternatieve tekst en bijschriften toe en voeg afbeeldingen en galerijen in uw inhoud in. We hebben zelfs een aantal beeldbewerkingstools toegevoegd waar je plezier mee kunt hebben.

Volledige naleving van normen

Elk deel van de code die door WordPress wordt gegenereerd, voldoet volledig aan de normen die zijn opgesteld door de W3C. Dit betekent dat uw website zal werken in de huidige browser, terwijl de compatibiliteit met de volgende generatie browsers behouden blijft. Je website is mooi, nu en in de toekomst.

Eenvoudig themasysteem

WordPress wordt geleverd met drie standaardthema's, maar als ze niet voor jou zijn, is er een themamap met duizenden thema's om een prachtige website te maken. Geen van deze naar wens? Laad uw eigen thema met één klik op de knop. Het kost maar een paar seconden om een complete revisie op uw website uit te voeren.

Breid uit met plug-ins

WordPress heeft veel functies voor elke gebruiker. Voor alle functies die niet de kern van WordPress vormen, is er een plugin-directory met duizenden plug-ins. Voeg complexe galerijen, sociale netwerken, forums, widgets voor sociale media, spambeveiliging, agenda's, fijnafstelling toe voor het optimaliseren van zoekmachines en formulieren.

Ingesloten opmerkingen

Uw blog is uw thuis en opmerkingen bieden uw vrienden en volgers de ruimte om met uw inhoud bezig te zijn. De commentaarhulpmiddelen van WordPress bieden alles wat je nodig hebt om een discussieforum te zijn en die discussie te modereren.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

WordPress is onmiddellijk geoptimaliseerd voor zoekmachines. Voor meer verfijnde SEO-controle zijn er veel SEO-plug-ins om daarvoor te zorgen.

Gebruik WordPress in uw taal

WordPress is beschikbaar in meer dan 70 talen. Als jij of de persoon voor wie je de site bouwt liever WordPress gebruikt in een andere taal dan Engels, is dit eenvoudig.

Eenvoudige installatie en updates

WordPress is altijd eenvoudig te installeren en te updaten geweest. Veel webhosts bieden WordPress-installatieprogramma's met één klik waarmee u WordPress met slechts één klik kunt installeren! Of, als u tevreden bent met het gebruik van een FTP-programma, kunt u een database maken, WordPress uploaden met FTP en het installatieprogramma uitvoeren.

Importeurs

Gebruik je blog- of websitesoftware die je niet bevalt? Gebruik je je blog op een gehoste service die op het punt staat te worden afgesloten? WordPress wordt geleverd met importeurs van Blogger, LiveJournal, Movable Type, TypePad, Tumblr en WordPress. Als u klaar bent om de stap te zetten, maken we het u gemakkelijk.

Heeft uw gegevens

Gehoste services komen en gaan. Als je een service hebt gebruikt die is verdwenen, weet je hoe traumatisch het kan zijn. Als u advertenties op uw site heeft gezien, bent u waarschijnlijk erg boos geweest. Het gebruik van WordPress betekent dat niemand toegang heeft tot uw inhoud. Het bevat al uw gegevens - uw website, uw inhoud, uw gegevens.

Vrijheid

WordPress is gelicentieerd onder de GPL, gemaakt om uw vrijheden te beschermen. U bent vrij om WordPress te gebruiken zoals u dat wilt: installeren, gebruiken, wijzigen, distribueren. Softwarevrijheid is het fundament waarop WordPress is gebouwd.

Gemeenschap

Als het meest populaire open source CMS op het web heeft WordPress een levendige en ondersteunende community. Stel een vraag op de ondersteuningsforums en krijg hulp van een vrijwilliger, word lid van een WordCamp of een Meetup voor meer informatie over WordPress, lees blogposts en tutorials over WordPress. De community vormt de kern van WordPress en maakt het vandaag de dag.

Bijdragen

U kunt ook WordPress zijn! Help bij het maken van WordPress, beantwoord vragen in de ondersteuningsforums, schrijf documentatie, vertaal WordPress in uw taal, spreek op WordCamp, schrijf over WordPress op uw blog. Wat je vaardigheid ook is, we zouden je heel graag hebben!

Bronnen voor ontwikkelaars

Voor ontwikkelaars hebben we veel gratis geschenken onder de motorkap die u kunt gebruiken om WordPress in elke gewenste richting uit te breiden.

Plugin-systeem

WordPress API's maken het mogelijk om plug-ins te maken om WordPress uit te breiden. De uitbreidbaarheid van WordPress staat in de duizenden haken tot uw beschikking. Nadat u uw plug-in heeft gemaakt, hebben we een plug-in-opslagplaats waar u deze kunt hosten.

Thematisch systeem

Maak WordPress-thema's voor klanten, andere WordPress-gebruikers of uzelf. WordPress biedt de mogelijkheid om thema's te maken die zo eenvoudig of complex zijn als je wilt. Als u uw thema gratis wilt verspreiden, kunt u het aan gebruikers in de themarepository leveren.

Toepassingsstructuur

Als je een applicatie wilt maken, kan WordPress ook helpen. WordPress biedt veel basisfuncties die uw applicatie nodig heeft: vertalingen, gebruikersbeheer, HTTP-verzoeken, databases, URL-routering en nog veel meer. U kunt ook onze REST API gebruiken om ermee te communiceren.

Aangepaste inhoudstypen

WordPress wordt geleverd met standaard inhoudstypen, maar voor meer flexibiliteit kun je een paar regels code toevoegen om je eigen aangepaste berichttypen, taxonomieën en metagegevens te maken. Neem WordPress in de gewenste richting.

WordPress Core Leadership Team

Het WordPress-project is een meritocratie, beheerd door een kernteam en geleid door de mede-bedenker en hoofdontwikkelaar Matt Mullenweg. Het team beheert alle aspecten van het project, inclusief kernontwikkeling, WordPress.org en gemeenschapsinitiatieven.

Het Core Leadership Team bestaat uit Matt Mullenweg, vijf kernontwikkelaars en meer dan een dozijn kernontwikkelaars met permanente commitment-toegang. Deze ontwikkelaars hebben de uiteindelijke bevoegdheid over technische beslissingen en leiden architecturale discussies en implementatie-inspanningen.

WordPress heeft verschillende bijdragende ontwikkelaars. Sommigen van hen zijn oud of actueel, en anderen zijn waarschijnlijk toekomstig. Deze samenwerkende ontwikkelaars zijn vertrouwde bijdragers en veteranen van WordPress, die veel respect hebben verdiend onder hun collega's. Indien nodig heeft WordPress ook gastverificateurs, personen die verificatietoegang krijgen, soms voor een specifiek onderdeel, tijdelijk of experimenteel.

De belangrijkste ontwikkelaars en bijdragers begeleiden voornamelijk de ontwikkeling van WordPress. In alle versies dragen honderden ontwikkelaars code bij aan WordPress. Deze topbijdragers zijn vrijwilligers die op de een of andere manier bijdragen aan de belangrijkste codebase.

De WordPress Release Cycle

Elke WordPress-releasecyclus wordt geleid door een of meer van de beste WordPress-ontwikkelaars. Een release-cyclus duurt over het algemeen ongeveer 4 maanden vanaf de eerste scope meeting tot de release van de versie.

Een release-cyclus volgt het volgende patroon:

Fase 1: Teamleiders plannen en beschermen. Dit gebeurt in de #core-chatroom op Slack. De versieleider bespreekt de functies van de volgende versie van WordPress. WordPress-bijdragers worden betrokken bij deze discussie. De launch leader identificeert de teamleiders voor elk van de middelen.

Fase 2: Het ontwikkelingswerk begint. Teamleiders brengen teams samen en werken aan hun toegewezen middelen. Regelmatige chats zijn gepland om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling doorgaat.

Fase 3: bèta. Bèta's worden vrijgegeven en bètatesters worden verzocht bugs te melden. Er zijn na deze fase geen bevestigingen meer voor nieuwe verbeteringen of functieverzoeken. Auteurs van plug-ins en thema's van derden worden aangemoedigd om hun code te testen op toekomstige wijzigingen.

Fase 4: Release-kandidaat. Vanaf dit punt is er een string freeze voor vertaalbare strings. Het werk is alleen gericht op regressies en blokkers.

Fase 5: lancering. De WordPress-versie wordt vrijgegeven en beschikbaar gemaakt in de WordPress Admin voor updates.

Versienummering en beveiligingsversies

Een belangrijke versie van WordPress wordt bepaald door de eerste twee tekenreeksen. 3.5 is bijvoorbeeld een grote versie, zoals 3.6, 3.7 of 4.0. Er is geen 'WordPress 3' of 'WordPress 4' en elke grote versie wordt aangeduid met zijn nummering, bijvoorbeeld 'WordPress 3.9'.

Grote releases kunnen nieuwe gebruikersfuncties en ontwikkelaars-API's toevoegen. Hoewel normaal gesproken in de softwarewereld betekent een 'grote' versie dat je de achterwaartse compatibiliteit kunt doorbreken, streeft WordPress ernaar de achterwaartse compatibiliteit nooit te doorbreken. Neerwaartse compatibiliteit is een van de belangrijkste filosofieën van het project, met als doel updates veel gemakkelijker te maken voor gebruikers en ontwikkelaars.

Een secundaire versie van WordPress wordt bepaald door de derde reeks. Versie 3.5.1 is een kleine versie, net als 3.4.23. Een kleine versie is gereserveerd om beveiligingsproblemen te verhelpen en alleen kritieke fouten aan te pakken. Omdat er zo vaak nieuwe versies van WordPress worden uitgebracht - het doel is elke 4-5 maanden voor een grote versie en kleine versies gebeuren indien nodig - zijn alleen grote en kleine versies nodig.

Achterwaartse compatibiliteit

Het WordPress-project zet sterk in op achterwaartse compatibiliteit. Deze verbintenis betekent dat aangepaste thema's, plug-ins en codes blijven werken wanneer de belangrijkste WordPress-software wordt bijgewerkt, wat website-eigenaren aanmoedigt om hun WordPress-versie up-to-date te houden nieuwste kluis.

WordPress en beveiliging

Het WordPress Security Team

Het WordPress-beveiligingsteam bestaat uit ongeveer 50 experts, waaronder toonaangevende ontwikkelaars en beveiligingsonderzoekers - ongeveer de helft zijn werknemers van Automattic (makers van WordPress.com, het oudste en grootste WordPress-hostingplatform op het web) en verschillende werken op internet. veiligheidsveld. Het team raadpleegt bekende en vertrouwde beveiligingsadviseurs en hostingbedrijven3.

Het WordPress-beveiligingsteam werkt over het algemeen samen met andere beveiligingsteams om problemen in gemeenschappelijke afhankelijkheden op te lossen, zoals het oplossen van de kwetsbaarheid in de XML XML-parser, die wordt gebruikt door de XML-RPC API die bij WordPress wordt geleverd, in WordPress 3.9.24. Deze oplossing voor kwetsbaarheden was het resultaat van een gezamenlijke inspanning van de beveiligingsteams WordPress en Drupal.

Beveiligingsrisico's, proces en geschiedenis van WordPress

Het WordPress-beveiligingsteam gelooft in verantwoorde openbaarmaking en waarschuwt het beveiligingsteam onmiddellijk over mogelijke kwetsbaarheden. Potentiële beveiligingsproblemen kunnen worden gemarkeerd voor het beveiligingsteam via WordPress HackerOne5. Het beveiligingsteam communiceert met elkaar via een privé Slack-kanaal en werkt aan een privé Trac OFF om bugs en beveiligingsproblemen op te sporen, te testen en op te lossen.

Elk beveiligingsrapport wordt herkend bij ontvangst en het team werkt om de kwetsbaarheid te controleren en de ernst ervan te bepalen. Indien bevestigd, plant het beveiligingsteam een patch om het probleem op te lossen dat kan worden gecompromitteerd met een aankomende versie van de WordPress-software of kan worden verzonden als een onmiddellijke beveiligingsversie, afhankelijk van de ernst van het probleem.

Voor een onmiddellijke beveiligingsrelease wordt door het beveiligingsteam op WordPress.org News6 een bericht geplaatst waarin de release wordt aangekondigd en de wijzigingen worden beschreven. Krediet voor verantwoorde openbaarmaking van een kwetsbaarheid wordt in de verklaring verleend om de voortzetting van verantwoord rapporteren in de toekomst aan te moedigen en te versterken.

WordPress-softwarebeheerders zien een melding op het dashboard van de website om bij te werken wanneer een nieuwe versie beschikbaar is en, na de handmatige update, worden gebruikers omgeleid naar het scherm Over WordPress, waarin de wijzigingen worden beschreven. Als beheerders automatische achtergrondupdates hebben ingeschakeld, ontvangen ze een e-mail nadat de update is voltooid.

Automatische achtergrondupdates voor beveiligingsversies

Vanaf versie 3.7 introduceerde WordPress geautomatiseerde updates op de achtergrond voor alle kleine versies7, zoals 3.7.1 en 3.7.2. Het WordPress-beveiligingsteam kan geautomatiseerde beveiligingsverbeteringen identificeren, repareren en naar WordPress sturen zonder dat de site-eigenaar iets hoeft te doen, en de beveiligingsupdate wordt automatisch geïnstalleerd.

Wanneer een beveiligingsupdate wordt verzonden naar de huidige stabiele versie van WordPress, stuurt het kernteam ook beveiligingsupdates voor alle versies die achtergrondupdates kunnen uitvoeren (sinds WordPress 3.7), zodat deze oudere, maar nog steeds recente versies , van WordPress beveiligingsverbeteringen ontvangen.

Individuele website-eigenaren kunnen ervoor kiezen om automatische updates op de achtergrond te verwijderen door simpelweg hun configuratiebestand te wijzigen, maar het behoud van functionaliteit is sterk aanbevolen door het kernteam, naast het uitvoeren van de nieuwste stabiele versie van WordPress .

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor WordPress.com?

Op dit moment zijn er 12 codes beschikbaar en 15 aanbiedingen bij WordPress.com.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij WordPress.com?

In de afgelopen 30 dagen hebben 998 bezoekers gemiddeld 40% bespaard bij WordPress.com. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van WordPress.com verzilveren?

Om een coupon van WordPress.com te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft WordPress.com gemiddeld?

Er zijn vandaag 12 codes beschikbaar en 15 aanbiedingen bij WordPress.com. Gemiddeld heeft WordPress.com 12 15 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op WordPress.com?

Je kan geld besparen bij WordPress.com door een van de huidige coupons WordPress.com van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 40% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op WordPress.com?

Elke promotiecode van WordPress.com, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige WordPress.com aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat WordPress.com geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij WordPress.com

 1. Eenvoud
 2. Flexibiliteit
 3. Gemakkelijk publiceren
 4. Hulpmiddelen voor publiceren
 5. Gebruikersbeheer
 6. Mediabeheer
 7. Volledige naleving van normen
 8. Eenvoudig themasysteem
 9. Breid uit met plug-ins
 10. Ingesloten opmerkingen
 11. Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 12. Gebruik WordPress in uw taal

Profiteer van extra korting met een WordPress.com kortingscode

WordPress is een dynamisch open source contentmanagementsysteem dat wordt gebruikt om miljoenen websites, webapps en blogs van stroom te voorzien. Het bezit momenteel meer dan 35% van de 10 miljoen internetsites. De bruikbaarheid, uitbreidbaarheid en volwassen ontwikkelingsgemeenschap van WordPress maken het een populaire en veilige keuze voor websites van elke omvang. Sinds de oprichting in 2003 is WordPress continu verbeterd, zodat het Kernsoftware kan veelvoorkomende beveiligingsbedreigingen aanpakken en verminderen, waaronder de lijst met de top 10 die door het Open Web Application Security Project (OWASP) wordt geïdentificeerd als veelvoorkomende beveiligingsproblemen in dit document. . Het WordPress Security Team, in samenwerking met het WordPress Core Leadership Team en ondersteund door de wereldwijde WordPress- gemeenschap, werkt aan het identificeren en oplossen van beveiligingsproblemen in de kernsoftware die beschikbaar is voor distributie en installatie op WordPress.org, naast het aanbevelen en documentbeveiligingspraktijken voor plug-in-auteurs en thema's van derden. Website-ontwikkelaars en -beheerders moeten bijzondere aandacht besteden aan het juiste gebruik van de belangrijkste API's en de onderliggende configuratie van de server, die de bron van veelvoorkomende kwetsbaarheden zijn geweest, en ervoor te zorgen dat alle gebruikers sterke wachtwoorden gebruiken om toegang te krijgen tot WordPress . Hier vindt u de beste aanbiedingen en couponcodes die op de markt verkrijgbaar zijn! Schiet op!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 40% korting bij WordPress.com

🌐 https://wordpress.com

Actuele WordPress.com Kortingen

Kortingscodes27
Beste korting40%
Werkende kortingen12
Ingewisselde codes998

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.