Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
Treedom Kortingscode

Treedom kortingscodes

Kortingscodes van Treedom Nederland ✂ tot wel 20% korting in Juli 2024 ✅ 1 aanbiedingen en kortingscodes bij Treedom

Acties Treedom • Verloopt morgen

Soms wel tot 20% reductie op Treedom op het aanbod

Mocht je willen bekijken welke aanbiedingen nu aan de orde zijn ga dan naar "Bekijk Aanbieding".
Bekijk aanbieding
9 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij Treedom, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van Treedom is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van Treedom. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

Treedom deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle Treedom kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 16 Juli 2024.

Geschiedenis van Treedom kortingcodes.

Dit laat je het aantal Treedom kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding
Beste korting Huis en tuin

Een boom slechts een klik verwijderd.

We betrekken boeren van over de hele wereld, zij planten en jij volgt de groei 100% online. Heb je er ooit aan gedacht om online een boom te planten zonder je huis te verlaten en toch de wereld te helpen groener te worden? Ja, dit is mogelijk dankzij Treedom , ons initiatief heeft al meer dan een half miljoen bomen geplant in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en Italië, en jij kunt er deel van uitmaken, het is heel simpel om te zien hoe het hieronder werkt:

Kies de boom - Kies uit vele soorten, landen, betekenissen, lokaal gebruik en er zijn ook horoscopenbomen!

Aankoop - We accepteren alle creditcards en PayPal. Veilig betalen met Braintree.

Aanpassen en geven - Schrijf de naam van de ontvanger, een opdracht en kies de bezorgmethode: per e-mail, met een direct bericht of met een kaartje dat moet worden afgedrukt.

Treedom statistieken.

Treedom heeft al 1.359.817 bomen geplant.

Uitgifte van vrijheidsstatistieken : 388.555.330 KG CO 2.

Statistische projecten vrijheid : 79.989 LANDBOUWERS zullen aan deze actie deelnemen.

Statistieken over landen van vrijheid : 17 LANDEN.

De boeren helpen

Met Treedom financiert u boeren die bomen willen planten en zo hun werk ondersteunen in de beginjaren, wanneer de bomen nog niet productief zijn. Boeren ontvangen de knowhow van Treedom en technische ondersteuning voor het planten en beheren van bomen. De bomen worden door Treedom in de loop van de tijd gefotografeerd, geolokaliseerd en gecontroleerd.

Treedom financiert rechtstreeks kleine agroforestry-projecten, verspreid over het hele grondgebied. De filosofie is om duurzame ecosystemen te creëren en duizenden boeren in staat te stellen de initiële kosten van het planten van nieuwe bomen te dragen, waardoor voedselsoevereiniteit en inkomensmogelijkheden in de loop van de tijd worden gegarandeerd.

De milieuvoordelen:

Globale CO 2 -opname;

Bescherming van de biodiversiteit;

Contrasteer bodemerosie en woestijnvorming.

Herbebossing.

Door de realisatie van kleine agroforestry-systemen kunnen precieze keuzes worden gemaakt met betrekking tot de specifieke kenmerken en behoeften van elk projectgebied. De geplante boomsoorten zijn inheems of respecteren de biodiversiteit van de verschillende territoria. Agroforestry integreert ook het planten van bomen in een landbouwsysteem, wat de deugdzame interactie tussen verschillende soorten en het duurzame gebruik van hulpbronnen en land bevordert. Ten slotte nemen alle bomen CO 2 op tijdens hun groei, wat natuurlijk een voordeel oplevert voor de hele planeet.

Treedom financiert projecten in plattelandsgemeenschappen in het zuiden van de wereld en voert ook projecten uit met een grote maatschappelijke waarde in Italië. De eerste stap is de opleiding en financiering van de gemeenschappen die bij de projecten betrokken zijn, waardoor buitengewone resultaten op het gebied van opleiding worden behaald. De bomen en hun vruchten zijn eigendom van boeren, waardoor ze hun inkomen kunnen diversifiëren en integreren en, in sommige gevallen, initiatieven voor micro-ondernemerschap kunnen initiëren. Financiering van de aanplant van nieuwe bomen met Treedom dient ter ondersteuning van uw zorg in de eerste levensjaren, wanneer ze qua fruit nog niet productief zijn.

Duurzame ontwikkelingsdoelen

De Sustainable Development Goals (SDG's) zijn een reeks van 17 wereldwijde doelstellingen die zijn gedefinieerd door het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties om armoede uit te bannen, de planeet te beschermen en welvaart voor iedereen te garanderen als onderdeel van een nieuwe agenda voor duurzame ontwikkeling. Met onze boomplantactiviteiten in Azië, Afrika, Zuid-Amerika en Italië draagt Treedom bij aan het behalen van 10 doelstellingen om een duurzame toekomst te verzekeren.

Een boom voor elke gelegenheid.

Bomen kunnen ook een uitstekende keuze zijn bij het geven van een speciaal iemand, en voor elke gelegenheid hebben wij het ideale cadeau! Verjaardagscadeau: Elk jaar een nieuw cadeau, is het niet makkelijk om altijd origineel te zijn? Een Treedom- boom is het geschenk dat verrast en iedereen bereikt, dichtbij of ver weg.

Huwelijksgeschenken: Je hebt een geschenk nodig dat in de loop van de tijd meegaat en een goed voorteken is. Wat is er beter dan een Treedom- boom aan een bruiloft te geven?

Doopgeschenk: Geboorte, het planten van een boom en het schenken ervan, ter gelegenheid van een nieuwe geboorte of een doop, is een concreet gebaar van grote symbolische waarde.

Plant een boom ter nagedachtenis aan een speciaal iemand die al is vertrokken!

Ter nagedachtenis: Plant een boom ter nagedachtenis aan een geliefde, wiens herinnering aanwezig zal zijn dankzij een boom die in de loop van de tijd zal groeien.

Afstudeercadeau: Afstuderen, je kunt het je zeker niet veroorloven om iemand die net is afgestudeerd een triviaal geschenk te geven! Met een boom loop je geen risico.

Geschenk van papa of mama en papa: Bomen overspannen generaties en het geven van jou is de perfecte oplossing om zelfs mama en papa te verrassen.

Treedom over de hele wereld.

TREEDOM IN KENIA: Het hoofddoel van de Treedom- activiteit in Kenia is het bevorderen van kleinschalige herbebossing onder boeren door middel van een participatieve benadering. Sinds 2014 heeft Treedom samen met verschillende lokale organisaties plattelandsgebieden herbebost door lokale autoriteiten erbij te betrekken en winstgevende landbouwalternatieven aan de bevolking te bieden.

TREEDOM IN NEPAL : Treedom schoot in september 2017 wortel in Nepal en startte een biologisch plant- en kweekproject van 12.000 bomen om de activiteiten van kleine koffieproducenten aan te moedigen, wiens teelt zeer winstgevend is voor de lokale economie.

TREEDOM IN ITALIË: Treedom werkt samen met Libera Terra om de gebieden die in beslag zijn genomen door de georganiseerde misdaad weer op te bouwen en biologische landbouw te promoten. Het resultaat is het creëren van een duurzame productie- en handelsketen, die bijdraagt tot het sociale en productieve herstel van de goederen die vrijkomen om producten van hoge kwaliteit te verkrijgen, door middel van methoden die het milieu respecteren.

TREEDOM IN HAÏTI: Sinds 2012 promoot Treedom plantactiviteiten op deze gronden met het specifieke doel om bodemerosie te verminderen en hydrogeologische instabiliteit te verminderen. De productiviteit van de landelijke omgeving wordt ook gestimuleerd door de aanplant van fruitbomen, die een alternatief inkomen bieden boven het inkomen uit het illegaal kappen en verkopen van hout.

TREEDOM IN CAMEROON : Het Treedom- avontuur begint in 2010 in Kameroen, waar de interventie gericht is op het ontwikkelen van cacaoplantageprojecten, met als doel de voedselzekerheid van de plattelandsbevolking te verbeteren, de lokale landbouwbronnen te vergroten en mogelijkheden te bieden voor extra inkomsten.

TREEDOM IN MALAWI: Treedom werkt sinds 2012 met een project dat indirect tot doel heeft de landbouwproductiviteit van de regio te verhogen. De bomen werden in feite geplant met als doel beschermende barrières te creëren rond de gecultiveerde gebieden, om het binnendringen van dieren en het daaruit voortvloeiende verlies van een deel van het gewas te voorkomen.

TREEDOM IN SENEGAL: Treedom is sinds 2011 actief in de Casamance-delta, waar de betrokken boeren de aanplant van fruit- en bosbomen uitvoeren. Het doel is om de economische en sociale omstandigheden van de plattelandsbevolking te verbeteren, inkomsten te genereren en ontboste gebieden te herbebossen.

TREEDOM IN BURKINA FASO: Treedom heeft in samenwerking met de ngo Children in the Desert een proefproject van 300 bomen in Burkina Faso uitgevoerd met activiteiten voor bestrijding van woestijnvorming en voedselautonomie, afgerond in 2016.

TREEDOM IN ARGENTINIË: Het Treedom- avontuur in Argentinië vond plaats in de Gran Chaco-bossen, die een grote koolstofreserve vormen en worden gekenmerkt door hun grote verscheidenheid aan habitats, ecosystemen en soorten die deze regio tot een belangrijk gebied maken voor het behoud van de biodiversiteit. De natuurlijke hulpbronnen van de regio zijn ernstig beschadigd door ontbossing en degradatie en Treedom heeft bijgedragen aan het planten van bomen die nuttig zijn voor de lokale bevolking, zoals Algarrobo.

TREEDOM IN MADAGASCAR: Het project dat Treedom en Tsyriparma willen uitvoeren, beoogt vooral een permanent, duurzaam en langdurig alternatief te bieden voor dit type landbouw. De mix van bos- en fruitsoorten heeft tot doel een geïntegreerd agrobosbouwsysteem te creëren dat de juiste biodiversiteit kan bieden en de betrokken gemeenschappen de mogelijkheid biedt om tijdens de seizoenen te profiteren van verschillende gewassen.

TREEDOM IN THAILAND: De activiteit van Treedom is geconcentreerd in de valleien van het bergachtige gebied in het noordwesten, waar het klimaat het hele jaar door warm is, behalve in de winter, die zonnig maar koud is, vooral wanneer grote massa's uit China neerdalen. ' koude lucht.

Het doel van het Treedom- project is om bij te dragen aan het creëren van een alternatief voor een landbouwpraktijk, zeer wijdverspreid in het gebied, genaamd slash and burn (slash and burn) en dit te doen door de introductie van duurzame, biologische en permanente agroforestry-praktijken. . Bovendien absorberen de geplante bomen CO₂, beperken ze bodemerosie en bieden ze fruit en inkomsten voor de meer dan 1.000 betrokken boeren.

TREEDOM IN TANZANIA: Het project heeft tot doel de exploitatie van watervoorraden te verminderen en de milieukwaliteit te verbeteren, door alternatieven te bieden voor productieve activiteiten, zoals de productie van fruitbomen en bijenteelt, met weinig gebruik van water en grond.

Het project is ook bedoeld om gepast gedrag met betrekking tot het gebruik van water te bevorderen en te verspreiden, in de eerste plaats door herbebossing van de gebieden rond de traditionele waterbronnen. Er zullen ook activiteiten worden voorgesteld die alternatieve inkomsten kunnen genereren om boeren te motiveren om het landgebruik en de minder intensieve exploitatie van natuurlijke hulpbronnen te veranderen. Een van deze activiteiten is de bijenteelt, een buitengewoon winstgevende activiteit die verenigbaar is met de natuurlijke bosverenigingen van de regio.

TREEDOM IN COLOMBIA: Het Treedom- project in Colombia heeft Environomica als partner en maakt deel uit van een project genaamd SFEC - Sustainable Livelihoods and Forest Ecosystem, dat optreedt als een verzamelaar van projecten en directe acties, gericht op het bereiken van ambitieuze doelstellingen voor het verbeteren van de milieuomstandigheden en het interventiegebied en zijn bewoners. Onder de verschillende partners die deelnemen aan de oprichting van SFEC, kunnen belangrijke namen zoals WWF Italia en World Heritage Fund worden opgenomen, die rechtstreeks betrokken zijn bij het archeologische belang van het gebied. Deze bevindt zich in feite in het inheemse reservaat op de hellingen van de Sierra Nevada de Santa Marta, in het noorden van het land, en ligt dicht bij de archeologische vindplaats Ciudad Perdida.

TREEDOM IN HONDURAS : Ons project in Honduras startte in het noordwesten van het land, vlakbij de grens met Guatemala, in een gebied vlakbij het Cuyamel Omoa National Park. De aanplant van 5.000 mangroven heeft tot doel het ecosysteem van dat deel van de Caribische kust te versterken.

TREEDOM IN GUATEMALA: Het project dat we zullen uitvoeren in samenwerking met AMKA Onlus zorgt voor de aanplant van fruitbomen. In feite zullen er bomen worden geplant: Citroen, Mandarijn, Mango, Cacao, Graviola (ook wel Corossole of Guanàbana genoemd), Sapote (traditionele fruitboom die wijdverspreid is in de pre-Columbiaanse beschavingen van Midden-Amerika), Guave en Sinaasappel. De bomen worden geplant in kleinschalige agroforestry-systemen, volgens de principes van permacultuur. Deze benadering bootst natuurlijke processen na en creëert associaties van verschillende soorten die bodembescherming, diversificatie van voedselproductie en bescherming van de biodiversiteit mogelijk maken.

TREEDOM IN GHANA: Het werk van Treedom is geconcentreerd in de noordelijke regio van de Daka-rivier. De bevolking van dit gebied is extreem afhankelijk van natuurlijke hulpbronnen en heeft onvermijdelijk de neiging om deze op grote schaal te exploiteren, met het risico dat hun toestand op lange termijn verslechtert. Het project Treedom beoogt allereerst het lokale ecosysteem te versterken en tegelijkertijd kansen te bieden voor voedselintegratie en inkomen voor lokale gemeenschappen.

TREEDOM IN ECUADOR: In de provincie Manabì, die de Stille Oceaan domineert en niet ver van de hoofdstad Quito ligt, werken we samen met de Universidad Estatal del Sur de Manabì - Unesum en de Federaciòn de Agricultores Campesinas de la Zona Sur de Manbì. Het project omvatte de bouw van een agroforestry-kwekerij en de aanplant van 20.000 koffieplanten ter ondersteuning van kleine producenten, met respect voor het behoud van de biodiversiteit.

Treedom kortingscodes

Zoek je naar kortingscodes of actiecodes van Treedom? Bij ons vind je alle actuele Treedom kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je vaak kunt besparen op je online aankopen. Onze kortingscodes worden continu bijgewerkt. Mocht je geen code vinden, check de site dan na een paar uur opnieuw. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Treedom overzichtelijk gerangschikt op relevantie en populariteit, zodat je altijd de meest gebruikte kortingen bovenaan ziet. Dit overzicht wordt elk uur geactualiseerd.

Kortingscodes voor onze bezoekers

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk helpen om snel en eenvoudig de juiste korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Naast Treedom hebben wij meer dan 1500 andere webshops in Nederland met een ruim aanbod aan kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende soorten kortingscodes beschikbaar, zoals 'gratis verzending' of een percentage korting op je bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere korting geven op het gehele assortiment. Elke dag vind je nieuwe promotiecodes die door webshops worden aangeboden, en wij zorgen ervoor dat ze op onze website worden gepubliceerd!

De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar we bieden ook actiecodes en aanbiedingen van winkels en merken uit de rest van Europa, China en de Verenigde Staten. Kortingscouponcodes.nl werkt samen met kortingscodesites uit Spanje, Duitsland, Italië, België, Brazilië en Amerika. Zo vind je wereldwijd de beste deals!

Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Treedom exclusief geselecteerd. Zo vind je sneller alle beschikbare kortingscodes. Voor je iets bestelt bij Treedom, raden we je aan eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat je nog meer kunt besparen op je online aankopen. En het beste van alles? Al onze kortingscodes zijn volledig GRATIS te gebruiken!

Registreren is niet nodig

Je hoeft je niet te registreren op kortingscouponcodes.nl om Treedom kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale deals direct in je mailbox. We selecteren alle webwinkels die kortstondige acties of speciale kortingscodes aanbieden voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

Wat is een Treedom kortingscode?

Een kortingscode van Treedom is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op je bestelling bij Treedom. Deze codes worden ook wel actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels wereldwijd gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

Hoe gebruik ik een Treedom kortingscode?

Een actiecode of promotiecode van Treedom kan op twee manieren worden gebruikt. De eerste manier is door te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopiëren en deze vervolgens in het winkelwagentje van de webshop te plakken. De tweede manier is door te klikken op "BEKIJK AANBIEDING", waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Treedom?

Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij Treedom.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Treedom?

In de afgelopen 30 dagen hebben 9 bezoekers gemiddeld 20% bespaard bij Treedom. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Treedom verzilveren?

Om een coupon van Treedom te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Treedom gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij Treedom. Gemiddeld heeft Treedom 1 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Treedom?

Je kan geld besparen bij Treedom door een van de huidige coupons Treedom van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 20% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Treedom?

Elke promotiecode van Treedom, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Treedom aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Treedom geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Treedom

  1. Een boom slechts een klik verwijderd.
  2. Treedom statistieken.
  3. De boeren helpen
  4. De milieuvoordelen:
  5. Duurzame ontwikkelingsdoelen
  6. Een boom voor elke gelegenheid.
  7. Treedom over de hele wereld.

Profiteer van extra korting met een Treedom kortingscode

Treedom is 's werelds eerste webplatform om op afstand bomen te planten en uw geschiedenis online bij te houden. Onze bomen zijn goed voor het milieu en ook voor de boeren waarmee we over de hele wereld samenwerken.

Onze missie is om de ecologische en sociale betrokkenheid eenvoudig en leuk te maken. De wereld groener maken, boom voor boom, met een simpele klik, waarde creëren voor jou, je bedrijf en de hele planeet!

Doe het voor de voordelen die CO 2 met zich meebrengt, of om een origineel cadeau te geven. Een boer zal op zijn land planten. Uw boom zal worden gefotografeerd en geolocatie, en krijgt een online pagina, waar u de geschiedenis van het project kunt volgen waarvan het zal bijdragen aan een groenere wereld.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 20% korting bij Treedom

🌐 https://www.treedom.net

Actuele Treedom Kortingen

Kortingscodes1
Beste korting20%
Werkende kortingen0
Ingewisselde codes9

Gerelateerde merken

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.