Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
Parcel ABC Kortingscode

Parcel ABC kortingscodes ☆ Juni 2024 Nederland

Kortingscodes van Parcel ABC Nederland ✂ tot wel 30% korting in Juni 2024 ✅ 6 aanbiedingen en kortingscodes bij Parcel ABC ⭐

Acties Parcel ABC • Verloopt over 9 dagen
Gebruik de promoties in de hele catalogus of meld u aan voor de Parcel ABC nieuwsbrief en bespaar nu Veel plezier bij elke bestelling
Bekijk aanbieding
249 maal gebruikt
Acties Parcel ABC • Verloopt over 5 dagen
Maak gebruik van de promoties in de hele catalogus of meld u aan voor de nieuwsbrief Parcel ABC en bespaar nu Veel plezier bij elke bestelling
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties Parcel ABC • Verloopt over 7 dagen
U kunt bonussen verdienen door onze diensten aan te bevelen aan uw contacten of te profiteren van de aanbiedingen die af en toe op onze site verschijnen U ontvangt een bonus gelijk aan 30% (met een maximum van €100.00 per bestelling) van de nettowaarde (excl Belastingen) van de eerste bestelling van uw contacten, waarvan u een deel kunt gebruiken om een toekomstige bestelling te betalen uw contacten krijgen 15% korting (met een maximum van €100.00 per bestelling) op hun eerste bestelling
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties Parcel ABC • Verloopt over 5 dagen
Registreer in Parcel ABC en ontvang 10% korting op uw eerste berichtenservice de korting wordt direct toegepast bij de betaling
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties Parcel ABC • Verloopt morgen

Acties vind je direct op de website

Alle voorwaarden vind je op Parcel ABC. ga naar de winkel om de actuele promoties in te wisselen.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties Parcel ABC • Verloopt vandaag

Promoties en Discounts van Parcel ABC vind je bij ons.

klik op "bekijk aanbieding" om gebruik te maken van de aanbiedingen op reserveringen bij Parcel ABC. Bij ons vind je snel alle discounts en promoties.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij Parcel ABC, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van Parcel ABC is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van Parcel ABC. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

Parcel ABC deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle Parcel ABC kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 22 Juni 2024.

De meest ingewisselde Parcel ABC kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
30%Ontvang een bonus tot 30% korting op uw aankopen met de kortingscode Parcel ABC 2024-07-01
10%Promotie Parcel ABC 10% kortingscode 2024-06-27

Geschiedenis van Parcel ABC kortingcodes.

Dit laat je het aantal Parcel ABC kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

ParcelABC is een logistiek bedrijf dat duizenden lokale en internationale bezorgbedrijven verenigt.

Parcel ABC is een nieuw concept voor al uw leveringen, groot en klein. Ons doel is om u de beste service te bieden tegen de beste prijs. Dit doen we door duizenden lokale en internationale bezorgbedrijven samen te brengen en hun lege ruimtes te vullen met uw pakketten en leveringen. Dit stelt ons in staat om u een volledig scala aan diensten aan te bieden voor expres- en economy-leveringen door gebruik te maken van de meest gerenommeerde en betrouwbare koeriersbedrijven. Parcel ABC is voor de individuele consument, kleine en middelgrote ondernemingen en grote bedrijven. Geen enkele levering is te klein of te groot. We bieden wereldwijde levering, van deur tot deur met de beste prijsgarantie en verzekering voor alle pakketten, evenals 'realtime' tracking van leveringen. U hoeft zich niet te registreren - het is allemaal zo eenvoudig als "ABC".

Internationaal verzendplatform Parcel ABC breidt zijn activiteiten uit naar China en HongKong. Deel artikel. Vanaf nu kunnen betaalbare internationale en binnenlandse zendingen van en naar China en HongKong worden gedaan, aangezien het online verzendplatform ParcelABC zijn activiteiten uitbreidt naar China en HongKong. Vanaf nu kunnen betaalbare internationale en binnenlandse zendingen van en naar China en HongKong worden gedaan, aangezien het online verzendplatform ParcelABC zijn activiteiten uitbreidt naar China en HongKong.

Het bekende bezorgplatform verzendt al pakketten vanuit de meeste landen over de hele wereld en biedt een groot aantal diensten van en naar de gevestigde markten van het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Polen, Litouwen, Oekraïne, Australië, Italië en de Verenigde Staten. .

Het belangrijkste doel van Parcel ABC is om een volledig assortiment pakketbezorgdiensten aan te bieden op de wereldmarkten. Daarom breidde Parcel ABC onlangs zijn activiteiten uit naar Afrikaanse markten - internationale en binnenlandse zendingen kunnen in het grootste deel van het continent worden verzonden.

'Een van onze grootste doelen was om de markten in China en Hongkong te betreden. We hebben jarenlang hard gewerkt om dat te laten gebeuren. Daar zien we veel potentie en vraag en vraag naar betaalbare bezorgdiensten. Dit is een geweldige mijlpaal voor Parcel ABC ', zegt de heer Balkūnas. Volgens Andrius Balkūnas, een van de oprichters van het online verzendplatform ParcelABC, waren China en Hongkong een doelmarkt voor Parcel ABC.

Het belangrijkste doel van Parcel ABC is om levering van deur tot deur mogelijk en betaalbaar te maken voor iedereen over de hele wereld. Het verzendplatform Parcel ABC brengt grote en kleine koeriersbedrijven over de hele wereld samen en is een van de grootste koeriersnetwerken in de sector.

Parcel ABC biedt de beste prijzen op de markt door duizenden lokale en internationale bezorgbedrijven te verenigen en hun lege ruimtes te vullen met uw pakketten en leveringen. Dit stelt ons in staat om u een volledig scala aan diensten aan te bieden voor expres- en voordelige levering, met behulp van de meest gerenommeerde en betrouwbare koeriersbedrijven.

Het unieke systeem van ParcelABC maakt het mogelijk om pakketten snel en tegen een betaalbare prijs te versturen en te ontvangen zonder de deur uit te gaan. Het systeem is zo gebouwd dat het zeer gemakkelijk te gebruiken is voor een persoon van elke leeftijd of technologische kennis. Om een pakket te verzenden, hoeft u alleen maar de adressen van de afzender en de ontvanger in te voeren. De prijs van de dienst hangt af van waar de afzender en de ontvanger zich bevinden, het gewicht, de afmetingen van het pakket zelf en de snelheid van de vereiste service.

Het systeem genereert ook een unieke verzendcode en door deze in het systeem in te voeren, kunt u het hele leveringsproces online volgen. Zo weet u altijd wanneer de koerier aanbelt.

Parcel ABC is een nieuw concept voor al uw leveringen, groot en klein. Ons doel is om u de beste service te bieden tegen de beste prijs. Dit doen we door duizenden lokale en internationale bezorgbedrijven samen te brengen en hun lege ruimtes te vullen met uw pakketten en leveringen.
Dit stelt ons in staat om u een volledig scala aan diensten aan te bieden voor expres- en voordelige levering, met behulp van de meest gerenommeerde en betrouwbare koeriersbedrijven.

Meer informatie over de pakketdiensten aangeboden door ParcelABC vindt u op de website parcelabc.com

1. Deze voorwaarden

1.1 Wat deze voorwaarden dekken. Dit zijn de voorwaarden waaronder wij u diensten verlenen.

1.2 Waarom u ze zou moeten lezen. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u uw bestelling plaatst. Deze voorwaarden vertellen u wie we zijn, hoe we u diensten zullen verlenen, hoe u en wij het contract kunnen wijzigen of beëindigen, wat u moet doen als er een probleem is en alle andere belangrijke informatie.

2. Informatie over ons en hoe u contact met ons kunt opnemen

2.1 Wie we zijn. Wij zijn Parcel ABC Limitada, een bedrijf geregistreerd in Engeland en Wales. Het registratienummer van ons bedrijf is 08940567 en ons hoofdkantoor is gevestigd te 5 Underwood Street, Londen N1 7LY. Ons geregistreerde btw-nummer is 186785838

2.2 Hoe u contact met ons kunt opnemen. U kunt contact met ons opnemen via:

(a) e-mail support@parcelabc.com; of

(b) door ons te schrijven op Parcel ABC Ltd, 5 Underwood Street, Londen N1 7LY.

2.3 Hoe we contact met u kunnen opnemen. Als we contact met u moeten opnemen, zullen we dit telefonisch of schriftelijk doen naar het e-mailadres of postadres dat u bij uw bestelling hebt opgegeven.

2.4 "Schriftelijk" omvat ook e-mails. Wanneer we de woorden 'schrijven' of 'schriftelijk' in deze voorwaarden gebruiken, omvatten deze e-mails:

3. Definities

"Vervoerder" betekent een externe koerier die de zending vervoert.

"Afhaaladres" betekent het adres voor het afhalen van een Zending dat door u aan ons is verstrekt op grond van een Bestelling.

"Verzending" elk item, pakket, koopwaar, document of pakket dat door ons of onze vervoerders van u is ontvangen op grond van een Bestelling.

"Afleveradres", het adres voor de levering van een Zending die door u aan ons is opgegeven in overeenstemming met de Bestelling (inclusief elk afleverpunt of platform om deze te verlaten), zijnde een adres dat gemakkelijk toegankelijk is voor ons of onze agenten en dat u kan op elk moment de levering van een Zending ontvangen (en om twijfel te voorkomen, een postbus of gelijkwaardig onbemand adres).

"Artikel" een artikel is het onderwerp van een Order.

'Bestelling' elke bestelling (die meer dan één artikel, afhaaladres en / of afleveradres kan bevatten) die door u is gemaakt en door ons is geaccepteerd en die deze algemene voorwaarden omvat

"Verpakken", inserts, verzegelen, labelen, inpakken, verpakken, binden, verpakken of soortgelijke activiteiten volgens onze instructies van tijd tot tijd

"Verboden item" elk item dat wij of onze vervoerders van tijd tot tijd niet accepteren, inclusief, maar niet beperkt tot, gevaarlijke, schadelijke, explosieve of illegale items, inclusief, zonder beperking, die vermeld in Bijlage 1 of als zodanig geïdentificeerd op de website .

"Service" voor het ophalen, vervoeren en bezorgen van een Zending in overeenstemming met een Bestelling.

4. Ons contract met jou

4.1 Wanneer we uw bestelling accepteren. Onder voorbehoud van de bepalingen van paragraaf 4.2, zal onze aanvaarding van uw bestelling plaatsvinden wanneer we de volledige betaling van u hebben ontvangen (of, als u een kredietlijn bij ons heeft, wanneer we deze van uw kredietrekening afschrijven), op welk moment de het bestaan van een contract tussen u en ons wordt van kracht.

4.2 Als we uw bestelling niet kunnen accepteren. Als we uw bestelling niet kunnen of willen accepteren, zullen we u hiervan op de hoogte stellen. Dit kan zijn omdat een artikel een verboden artikel is, omdat we het ophalen niet kunnen regelen of niet in staat zijn om te bezorgen op een specifiek adres, regio of gebied omdat we de door u opgegeven levertijd niet kunnen halen, of om een andere reden. naar eigen goeddunken. Voor zover we een betaling van u hebben ontvangen, zullen we u deze betaling terugbetalen min de kosten die we hebben gemaakt, behalve wanneer we uw bestelling niet accepteren, als geheel of gedeeltelijk. heeft betrekking op een verboden item, in welk geval dit niet het geval is, wordt er geen restitutie verleend.

4.3 Uw ordernummer. We zullen een bestelnummer aan uw bestelling toewijzen en u vertellen wat het is wanneer we uw bestelling accepteren. U wordt gevraagd om ons het bestelnummer en eventuele trackingreferenties door te geven wanneer u contact met ons opneemt over uw bestelling.

4.4 Engelse taal. Het is onze bedoeling om in lokale talen te kunnen communiceren, maar de standaardtaal voor alle communicatie is Engels. Voor zover we communicatie van het Engels naar een andere taal of van een andere taal naar het Engels vertalen, heeft de Engelse versie voorrang.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Parcel ABC?

Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 6 aanbiedingen bij Parcel ABC.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Parcel ABC?

In de afgelopen 30 dagen hebben 253 bezoekers gemiddeld 30% bespaard bij Parcel ABC. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Parcel ABC verzilveren?

Om een coupon van Parcel ABC te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Parcel ABC gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 6 aanbiedingen bij Parcel ABC. Gemiddeld heeft Parcel ABC 6 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Parcel ABC?

Je kan geld besparen bij Parcel ABC door een van de huidige coupons Parcel ABC van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 30% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Parcel ABC?

Elke promotiecode van Parcel ABC, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Parcel ABC aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Parcel ABC geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Parcel ABC

  Profiteer van extra korting met een Parcel ABC kortingscode

  Parcel ABC biedt de beste prijzen op de markt door duizenden lokale en internationale bezorgbedrijven te verenigen en hun lege ruimtes te vullen met uw pakketten en leveringen. Dit stelt ons in staat om u een volledig scala aan diensten aan te bieden voor expres- en voordelige levering, met behulp van de meest gerenommeerde en betrouwbare koeriersbedrijven.

  Het unieke systeem van ParcelABC maakt het mogelijk om pakketten snel en tegen een betaalbare prijs te versturen en te ontvangen zonder de deur uit te gaan. Het systeem is zo gebouwd dat het zeer gemakkelijk te gebruiken is voor een persoon van elke leeftijd of technologische kennis.

  Het systeem genereert ook uw unieke verzendcode en door deze in het systeem in te voeren, kunt u het hele leveringsproces online volgen. Zo weet u altijd wanneer de koerier aanbelt.

  Om een pakket te verzenden, hoeft u alleen maar de adressen van de afzender en de ontvanger in te voeren. De prijs van de dienst hangt af van waar de afzender en de ontvanger zich bevinden, het gewicht, de afmetingen van het pakket zelf en de snelheid van de vereiste service.

  Vanwege de aard van hun service is er geen vaste levertijd voor boekingen. Wanneer uw pakket op zijn bestemming aankomt, hangt af van de geplande route die Parcel ABC voor u heeft uitgestippeld, zodat zij u zullen informeren over de geschatte aankomsttijd voor uw specifieke boeking. Maar u kunt op elk moment bijhouden waar uw pakket zich bevindt terwijl het onderweg is (zie hieronder voor meer informatie).

  Statistieken

  TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

  Bespaar tot 30% korting bij Parcel ABC

  🌐 https://www.parcelabc.com

  Actuele Parcel ABC Kortingen

  Kortingscodes6
  Beste korting30%
  Werkende kortingen0
  Ingewisselde codes253

  Top winkels

  Onze partnerwinkels

  kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.