Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
NewDay Kortingscode

NewDay kortingscodes

Kortingscodes van NewDay Nederland ✂ tot wel 20% korting in Juli 2024 ✅ 8 aanbiedingen en 1 kortingscodes bij NewDay

NewDay Kortingscode • Verloopt morgen
Probeer NewDay nu en profiteer van 20% korting op je eerste bestelling
AY20
Bekijk code
391 maal gebruikt
Acties NewDay • Verloopt over 4 dagen
Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij NewDay
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties NewDay • Verloopt over 12 dagen
Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij NewDay
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties NewDay • Verloopt over 11 dagen
Geniet en koop NewDay Babies & Kids met voor €5
Bekijk aanbieding
4 maal gebruikt
Acties NewDay • Verloopt morgen
Geniet en koop NewDay Vitality met 60 capsules voor €29.99
Bekijk aanbieding
6 maal gebruikt
Acties NewDay • Verloopt over 18 dagen
Mis de gratis verzending op NewDay niet, veel plezier
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties NewDay • Verloopt over 4 dagen
Geniet en ontvang 20% ​​korting op je bestellingen bij NewDay
Bekijk aanbieding
9 maal gebruikt
Acties NewDay • Verloopt vandaag
Maak van de gelegenheid gebruik om te besparen op uw bestellingen
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties NewDay • Verloopt over 5 dagen
Kom kijken naar de superkorting en doe uw aankoop
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij NewDay, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van NewDay is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van NewDay. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

NewDay deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle NewDay kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 20 Juli 2024.

De meest ingewisselde NewDay kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
20%20% korting op je eerste bestelling NEWDAY202024-07-21
€24.99NewDay Mama Complete Waardering van €24.99 2024-07-24
€29.99NewDay Vitality Waardering van €29.99 2024-08-01
gratis verzendingNewDay coupon Krijg je bestelling van New Day Supplementen GRATIS thuisbezorgd 2024-08-07
€49.99HS Omega 3 Index test €49.99 2024-07-20

Geschiedenis van NewDay kortingcodes.

Dit laat je het aantal NewDay kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Is NewDay Supplements betrouwbaar?

Bij NewDay Supplements weten ze als geen ander dat kwaliteit belangrijk is. De zuiverheid en kwaliteit van de ruwe olie die wordt gewonnen uit vis en algen is namelijk essentieel voor de werking van het supplement. Al meer dan 25 jaar werkt dit bedrijf met de beste leveranciers. De kwaliteit van de ingrediënten wordt continu gemonitord en alle producten worden in-house ontwikkeld, verpakt en gedistribueerd. Op deze manier wordt controle behouden over de producten en zorgt NewDay Supplements ervoor dat ze hun klanten de hoogste kwaliteit kunnen bieden. NewDay Supplements is lid van diverse kwaliteits- en belangenorganisaties waaronder Friends of the Sea, NSF, GoedOmega-3 en IFFO. Daarbij zijn alle producten HALAL, HACCP, ISO9001 en ISO 22000 gecertificeerd.

Australisch onderzoek laat zien dat DHA en vroeggeboorte nóg belangrijker is dan gedacht

De Australische overheid heeft nieuwe richtlijnen uitgegeven voor zwangere vrouwen om dagelijks 800 mg docosahexaeenzuur (DHA) en 100 mg eicosapentaeenzuur (EPA) te supplementeren. De dosis is ongeveer vier keer hoger dan de richtlijnen voor zwangere vrouwen in andere regio's van de wereld, zoals China, de EU en Scandinavië. De richtlijnen zijn gebaseerd op intensief literatuuronderzoek naar de invloed van omega-3-vetzuren op de duur van de zwangerschap en hun potentieel om vroeggeboorte te verminderen. Uit eerder onderzoek uit 2018 dat bestond uit een meta-analyse van 70 klinische onderzoeken, met bijna 20.000 zwangere vrouwen, werd bevestigd dat omega 3-suppletie de incidentie van vroeggeboorte (geboorte <37 weken) en vroeggeboorte (<34 weken) vermindert. Een van de belangrijkste verschillen tussen de aanbevelingen van Australië en de huidige aanbevelingen van andere regio's is de aanbevolen dosering.

Nieuwe gezondheidsclaims in zicht? Deze aanbeveling zou in Australië een kans kunnen bieden om een ​​gezondheidsclaim op hoog niveau aan te vragen, maar GOED zal verder onderzoek moeten doen, zegt dr. Harry Rice, GOED's vicepresident. Maja Orešnik van PharmaLinea, directeur wetenschap en onderzoek, zegt dat deze aanbevelingen een kans bieden voor de supplementen industrie. Orešnik: 'consumptie van dergelijke hoeveelheden DHA en EPA, vooral in de voorgestelde verhouding, is niet gemakkelijk te bereiken via een normale voeding.' Suppletie zal daarom een ​​belangrijke rol spelen om zwangere vrouwen de aanbevolen hoeveelheid omega 3 binnen te laten krijgen.

De Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN (FAO) en de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) doen aanbevelingen voor de inname van omega 3 voor zwangere vrouwen. GOED heeft meerdere malen het bewijsmateriaal, dat als basis voor de Australische aanbeveling was gebruikt, onder de aandacht gebracht van de Amerikaanse Adviescommissie voor Voedingsrichtlijnen. Helaas heeft de commissie het bewijsmateriaal niet geëvalueerd en als gevolg daarvan is er niets opgenomen in de Dietary Guidelines for Americans 2020-2025. De commissie erkent echter dat wetenschappelijk bewijs in de toekomst geëvalueerd moet worden.

Waarom de verhoogde dosis?

Wereldwijd worden jaarlijks ongeveer 15 miljoen baby's te vroeg geboren en het is daarmee de belangrijkste doodsoorzaak bij pasgeboren. De Australische aanbeveling is gebaseerd op de tot heden grootste afzonderlijke studie, onder meer dan 5.500 vrouwen, waaruit bleek dat dagelijks 800 mg docosahexaeenzuur (DHA) en 100 mg eicosapentaeenzuur (EPA) gepaard ging met een vermindering van 77% van de vroeggeboorte bij vrouwen die de studie begonnen met een lage omega 3-status. Een recentere studie, in de VS, vond vergelijkbare resultaten - een dosis van 1.000 mg/d DHA was effectiever in het verminderen van vroeggeboorte dan een dosis van 200 mg/d bij vrouwen die het onderzoek begonnen met een lage DHA-status. Veel prenatale vitamines bevatten niet voldoende hoge niveaus van DHA en EPA. Om aan de Australische norm te komen, moet er gemiddeld gezien dagelijks 2 capsules omega-3 worden gesupplementeerd.

NewDay Mama Complete bestaat uit 100% plantaardige omega-3 uit algenolie en bevat een hoge (de hoogste van Nederland) dagelijkse dosis van 450 mg Omega-3 en daarbij 200 mcg foliumzuur en 10 mcg vitamine D3, zoals aanbevolen door de EFSA (Europese Voedingsraad). NewDay Mama Complete is hiermee een uniek Omega-3 supplement speciaal gemaakt voor moeders en baby's.

NewDay kortingscodes

Zoek je naar kortingscodes of actiecodes van NewDay? Bij ons vind je alle actuele NewDay kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je vaak kunt besparen op je online aankopen. Onze kortingscodes worden continu bijgewerkt. Mocht je geen code vinden, check de site dan na een paar uur opnieuw. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van NewDay overzichtelijk gerangschikt op relevantie en populariteit, zodat je altijd de meest gebruikte kortingen bovenaan ziet. Dit overzicht wordt elk uur geactualiseerd.

Kortingscodes voor onze bezoekers

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk helpen om snel en eenvoudig de juiste korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Naast NewDay hebben wij meer dan 1500 andere webshops in Nederland met een ruim aanbod aan kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende soorten kortingscodes beschikbaar, zoals 'gratis verzending' of een percentage korting op je bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere korting geven op het gehele assortiment. Elke dag vind je nieuwe promotiecodes die door webshops worden aangeboden, en wij zorgen ervoor dat ze op onze website worden gepubliceerd!

De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar we bieden ook actiecodes en aanbiedingen van winkels en merken uit de rest van Europa, China en de Verenigde Staten. Kortingscouponcodes.nl werkt samen met kortingscodesites uit Spanje, Duitsland, Italië, België, Brazilië en Amerika. Zo vind je wereldwijd de beste deals!

Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van NewDay exclusief geselecteerd. Zo vind je sneller alle beschikbare kortingscodes. Voor je iets bestelt bij NewDay, raden we je aan eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat je nog meer kunt besparen op je online aankopen. En het beste van alles? Al onze kortingscodes zijn volledig GRATIS te gebruiken!

Registreren is niet nodig

Je hoeft je niet te registreren op kortingscouponcodes.nl om NewDay kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale deals direct in je mailbox. We selecteren alle webwinkels die kortstondige acties of speciale kortingscodes aanbieden voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

Wat is een NewDay kortingscode?

Een kortingscode van NewDay is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op je bestelling bij NewDay. Deze codes worden ook wel actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels wereldwijd gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

Hoe gebruik ik een NewDay kortingscode?

Een actiecode of promotiecode van NewDay kan op twee manieren worden gebruikt. De eerste manier is door te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopiëren en deze vervolgens in het winkelwagentje van de webshop te plakken. De tweede manier is door te klikken op "BEKIJK AANBIEDING", waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor NewDay?

Op dit moment zijn er 1 codes beschikbaar en 8 aanbiedingen bij NewDay.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij NewDay?

In de afgelopen 30 dagen hebben 418 bezoekers gemiddeld 20% bespaard bij NewDay. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van NewDay verzilveren?

Om een coupon van NewDay te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft NewDay gemiddeld?

Er zijn vandaag 1 codes beschikbaar en 8 aanbiedingen bij NewDay. Gemiddeld heeft NewDay 1 8 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op NewDay?

Je kan geld besparen bij NewDay door een van de huidige coupons NewDay van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 20% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op NewDay?

Elke promotiecode van NewDay, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige NewDay aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat NewDay geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!
NewDay kortingscodes die zijn verlopen, maar mogelijk nog werken:
Acties NewDay • EXPIRED
Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij NewDay
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt

Kortingen bij NewDay

  1. Is NewDay Supplements betrouwbaar?
  2. Australisch onderzoek laat zien dat DHA en vroeggeboorte nóg belangrijker is dan gedacht
  3. Waarom de verhoogde dosis?

Profiteer van extra korting met een NewDay kortingscode

Bij NewDay shop je voedingssupplementen die jouw lichaam in verschillende situaties kunnen ondersteunen. Zo zijn er onder andere supplementen voor wie een kinderwens heeft of zwanger is, voor ouders van een baby of jong(e) kind(eren), voor sporters en voor mensen die gezond ouder willen worden. Zo geniet jij iedere dag van een beter gevoel! NewDay Supplements maakt deel uit van Alliance Nutrition Group. Dit bedrijf is al 25 jaar actief in de productie en handel van Omega-3 vetzuren. In 2019 is vanuit dit concept NewDay gelanceerd. NewDay Supplements is ontstaan uit de overtuiging dat eerlijke en effectieve Omega-3 en vitamine supplementen een uitstekende aanvulling zijn op gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Er wordt enkel gebruik gemaakt van traceerbare, eerlijke en zuivere ingrediënten in de productie. De samenstelling van de supplementen is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde formuleringen. Voor iedere levensfase is er een formule die uitstekend is afgestemd op de behoefte van dat moment.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 20% korting bij NewDay

🌐 https://newday-supplements.nl

Actuele NewDay Kortingen

Kortingscodes9
Beste korting€49.99
Werkende kortingen1
Ingewisselde codes418

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.