Nature Journal Kortingscode

Kortingscode Nature Journal ☆ Mei 2024 Nederland

Nature Journal Kortingscode Nederland ✂ tot wel € 99,00 korting in Mei 2024 ✅ 2 aanbiedingen en 6 kortingscodes bij Nature Journal ⭐

Nature Journal Kortingscode • Verloopt over 10 dagen

Natuur Jaarabonnement voor slechts € 99,00 [VS]

Krijg toegang tot Nature voor slechts € 99,- in ons toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Startdatum: 10 mei 2024 Einddatum: 29 mei 2024 Couponcode: NATR99
TR99
Bekijk code
9 maal gebruikt
Nature Journal Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Krijg toegang tot de natuur voor slechts € 99,00 in ons toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Startdatum: 11 januari 2024 Einddatum: 28 januari 2024 Couponcode: NAT99
AT99
Bekijk code
23 maal gebruikt
Nature Journal Kortingscode • Verloopt over 10 dagen

Natuur Jaarabonnement voor slechts € 99,00 [VK]

Krijg toegang tot Nature voor slechts € 99,- in ons toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Startdatum: 10 mei 2024 Einddatum: 29 mei 2024 Couponcode: NATR99
TR99
Bekijk code
1 maal gebruikt
Nature Journal Kortingscode • Verloopt over 10 dagen

Natuur Jaarabonnement voor slechts € 99,00 [GLOBAL]

Krijg toegang tot Nature voor slechts € 99,- in ons toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Startdatum: 10 mei 2024 Einddatum: 29 mei 2024 Couponcode: NATR99
TR99
Bekijk code
1 maal gebruikt
Nature Journal Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Krijg toegang tot de natuur voor slechts € 99,00 in ons toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Startdatum: 11 januari 2024 Einddatum: 28 januari 2024 Couponcode: NAT99
AT99
Bekijk code
1 maal gebruikt

Elke maand lezen negen miljoen mensen nieuws, analyses en commentaar op nature.com. We zetten ons in voor de ontwikkeling van de volgende generatie wetenschappers via onze steun voor de Nature Awards for Mentoring in Science, de John Maddox Prize for Standing up for Science en de Nature Research Awards for Inspiring and Innovating Science.

Nature is voor het eerst gepubliceerd in 1869 en is 's werelds toonaangevende multidisciplinaire wetenschappelijke tijdschrift. De natuur publiceert het beste peer-reviewed onderzoek dat baanbrekende ontdekkingen stimuleert, en wordt gelezen door opinieleiders en besluitvormers over de hele wereld. Nature Research is hier om de onderzoeksgemeenschap te dienen door de belangrijkste ontdekkingen en bevindingen te publiceren die de kennis bevorderen en enkele van de grootste uitdagingen aanpakken waarmee we als samenleving vandaag worden geconfronteerd. Onze tijdschriften publiceren niet alleen primair onderzoek, maar ook recensies, kritische commentaren, nieuws en analyses.

De natuur publiceert het beste peer-reviewed onderzoek op alle gebieden van wetenschap en technologie op basis van originaliteit, belang, interdisciplinaire interesse, actualiteit, toegankelijkheid, elegantie en verrassende conclusies. Nature's landmark papers, bekroonde nieuws, toonaangevende commentaren en deskundige mening over belangrijk, actueel wetenschappelijk nieuws en evenementen stellen lezers in staat om de nieuwste ontdekkingen in de wetenschap te delen en discussies binnen de wereldwijde wetenschappelijke gemeenschap vooruit te helpen.


Geschiedenis van Nature Journal kortingcodes.

Dit laat je het aantal Nature Journal kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Natuur kortingscodes

Begrijpen, debatteren en delen van wetenschap sinds 1869

De Nature Research-tijdschriften zijn een verzameling multidisciplinaire onderzoeks- en recensie-tijdschriften, waaronder:

  • Nature - het toonaangevende internationale wekelijkse wetenschappelijke tijdschrift dat voor het eerst werd gepubliceerd in 1869.
  • 32 originele onderzoeksjournaals met het natuurmerk, maandelijks gepubliceerd, over de levenswetenschappen, fysische, klinische en sociale wetenschappen. Deze tijdschriften publiceren niet alleen primair onderzoek, maar ook recensies, kritische commentaren en analyses.
  • 20 Nature Reviews-titels die maandelijks worden gepubliceerd, met gezaghebbende, toegankelijke en belangrijke recensies. Hoogwaardige graphics en verbeterde inhoud bieden context en verbinding, ongeacht de discipline.

Nature is een Brits multidisciplinair wetenschappelijk tijdschrift, voor het eerst gepubliceerd op 4 november 1869. Het is een van de meest herkenbare wetenschappelijke tijdschriften ter wereld, en werd door de Science Edition van de Journal Citation Reports 2010 gerangschikt als 's werelds meest geciteerde wetenschappelijke tijdschrift. een impactfactor van 40.137, waarmee het een van 's werelds beste academische tijdschriften is. Het is een van de weinige overgebleven academische tijdschriften die origineel onderzoek publiceert over een breed scala aan wetenschappelijke velden.

Onderzoekswetenschappers zijn het primaire publiek voor het tijdschrift, maar samenvattingen en bijbehorende artikelen zijn bedoeld om veel van de belangrijkste artikelen begrijpelijk te maken voor wetenschappers in andere vakgebieden en het geschoolde publiek. Aan de voorkant van elk nummer staan hoofdartikelen, nieuws en hoofdartikelen over onderwerpen die van algemeen belang zijn voor wetenschappers, waaronder actualiteiten, wetenschapsfinanciering, zaken, wetenschappelijke ethiek en doorbraken in onderzoek. Er zijn ook secties over boeken, kunst en korte sciencefictionverhalen. De rest van het tijdschrift bestaat voornamelijk uit research papers (artikelen of brieven), die vaak compact en zeer technisch zijn. Vanwege strikte beperkingen aan de lengte van de artikelen, is de gedrukte tekst vaak eigenlijk een samenvatting van het werk in kwestie, waarbij veel details zijn gedegradeerd tot begeleidend aanvullend materiaal op de website van het tijdschrift.

Er zijn veel onderzoeksgebieden waarin belangrijke nieuwe vorderingen en origineel onderzoek worden gepubliceerd als artikelen of brieven in Nature. De artikelen die in dit tijdschrift zijn gepubliceerd, worden internationaal geprezen omdat ze hoge onderzoeksnormen handhaven. Minder dan 8% van de ingezonden papers wordt geaccepteerd voor publicatie.

In 2007 ontving Nature (samen met Science) de Prince of Asturias Award for Communications and Humanity.

Nature Journal kortingscodes

Zoek je naar kortingscodes of actiecodes van Nature Journal? Bij ons vind je alle actuele Nature Journal kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je vaak kunt besparen op je online aankopen. Onze kortingscodes worden continu bijgewerkt. Mocht je geen code vinden, check de site dan na een paar uur opnieuw. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Nature Journal overzichtelijk gerangschikt op relevantie en populariteit, zodat je altijd de meest gebruikte kortingen bovenaan ziet. Dit overzicht wordt elk uur geactualiseerd.

Kortingscodes voor onze bezoekers

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk helpen om snel en eenvoudig de juiste korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Naast Nature Journal hebben wij meer dan 1500 andere webshops in Nederland met een ruim aanbod aan kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende soorten kortingscodes beschikbaar, zoals 'gratis verzending' of een percentage korting op je bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere korting geven op het gehele assortiment. Elke dag vind je nieuwe promotiecodes die door webshops worden aangeboden, en wij zorgen ervoor dat ze op onze website worden gepubliceerd!

De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar we bieden ook actiecodes en aanbiedingen van winkels en merken uit de rest van Europa, China en de Verenigde Staten. Kortingscouponcodes.nl werkt samen met kortingscodesites uit Spanje, Duitsland, Italië, België, Brazilië en Amerika. Zo vind je wereldwijd de beste deals!

Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Nature Journal exclusief geselecteerd. Zo vind je sneller alle beschikbare kortingscodes. Voor je iets bestelt bij Nature Journal, raden we je aan eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat je nog meer kunt besparen op je online aankopen. En het beste van alles? Al onze kortingscodes zijn volledig GRATIS te gebruiken!

Registreren is niet nodig

Je hoeft je niet te registreren op kortingscouponcodes.nl om Nature Journal kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale deals direct in je mailbox. We selecteren alle webwinkels die kortstondige acties of speciale kortingscodes aanbieden voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

Wat is een Nature Journal kortingscode?

Een kortingscode van Nature Journal is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op je bestelling bij Nature Journal. Deze codes worden ook wel actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels wereldwijd gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

Hoe gebruik ik een Nature Journal kortingscode?

Een actiecode of promotiecode van Nature Journal kan op twee manieren worden gebruikt. De eerste manier is door te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopiëren en deze vervolgens in het winkelwagentje van de webshop te plakken. De tweede manier is door te klikken op "BEKIJK AANBIEDING", waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Nature Journal?

Op dit moment zijn er 6 codes beschikbaar en 2 aanbiedingen bij Nature Journal.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Nature Journal?

In de afgelopen 30 dagen hebben 36 bezoekers gemiddeld € 99,00 bespaard bij Nature Journal. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Nature Journal verzilveren?

Om een coupon van Nature Journal te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Nature Journal gemiddeld?

Er zijn vandaag 6 codes beschikbaar en 2 aanbiedingen bij Nature Journal. Gemiddeld heeft Nature Journal 6 2 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Nature Journal?

Je kan geld besparen bij Nature Journal door een van de huidige coupons Nature Journal van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal € 99,00 besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Nature Journal?

Elke promotiecode van Nature Journal, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Nature Journal aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Nature Journal geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Nature Journal

  1. Natuur kortingscodes
  2. Begrijpen, debatteren en delen van wetenschap sinds 1869

Profiteer van extra korting met een Nature Journal kortingscode

Elke maand lezen negen miljoen mensen nieuws, analyses en commentaar op nature.com. We zetten ons in voor de ontwikkeling van de volgende generatie wetenschappers via onze steun voor de Nature Awards for Mentoring in Science, de John Maddox Prize for Standing up for Science en de Nature Research Awards for Inspiring and Innovating Science.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot € 99,00 korting bij Nature Journal

🌐 https://www.nature.com

Actuele Nature Journal Kortingen

Kortingscodes8
Beste korting€ 99,00
Werkende kortingen6
Ingewisselde codes36

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.

X