Home Merken Categorieën Winkels

Geef ons een feedback100%
Werkt
1 x voted
X
Het vinden van een kortingscode voor een online winkel is gemakkelijk. Typ de naam van de winkel in de zoekbalk en op de volgende pagina zie je een overzicht van alle aanbiedingen van deze winkel.
Kortingscodes
Er zijn twee soorten kortingen, de ene is een code die wordt ingewisseld bij de online winkel. De andere is een link, als je op de link klikt word de korting direct van het eindbetrag afgetrokken.
Kortingscodes
Heeft u een kortingscode gevonden? Geweldig, klik op de knop "kopieren", daarna kan je bij de online winkel de code inwisselen gedurende het bestelproces, voordat je de betaling afsluit.
Kortingscodes
Controleer of de korting correct toegepast is. Kortingscodes hebben een vervaldatum, misschien is de code niet langer geldig of kan alleen worden gebruikt met bepaalde producten. Als de kortingscode ongeldig blijkt, keer dan terug naar onze pagina en probeer het opnieuw met een andere kortingscode.

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Onze wekelijkse nieuwsbrief informeert je over de nieuwste aanbiedingen per e-mail.

Bekijk het eindbedrag om te zien hoeveel je hebt bespaard. Je hebt het door, het is leuker om te winkelen met onze kortingscodes. Voor je volgende online aankoop niet vergeten om terug te keren naar kortingscouponcodes.nl.
Kortingscodes
My Nametags logo

My Nametags kortingscode juni 2017

Kortingscodes My Nametags ✅ geldig vanaf 27 juni 2017 ✅ kortingsbon My Nametags is 12345 maal gebruikt.

My Nametags is dé specialist als het aankomt op het maken van naamlabels, en dan gaat het om zowel stickerlabels als instrijklabels. Zij hebben al meer dan 1 miljoen tevreden klanten en zij garanderen dat de labels blijven zitten tijdens het wassen. My Nametags is perfect om kleding te labelen en in het bijzonder om sokken en andere kledingstukken zonder kledinglabels/was-etiketten te labelen. Bovendien geven ze bij  My Nametags op alle instrijklabels  een 10 jaar wasgarantie. 

illustrationBij My Nametags zijn er 1000-den ontwerp combinaties mogelijk. Bestel uit hun meest populaire ontwerpen zoals bijvoorbeeld: Hello Kitty, Meneer en Mevrouwtje, z&w plakstickers, z&w instrijklabels en nog veel meer. Je kunt ook zelf je label ontwerpen op de site van My Nametags. Dat is natuurlijk ook wel heel erg leuk en heel persoonlijk! Als je oplossingen nodig hebt voor je school of verzorgingstehuis dan helpen ze je daar graag mee verder bij My Nametags

My Nametags is sinds 2004  begonnen, hun focus lag op het maken van de allerbeste naamlabels.  Na 10 jaar zijn hier een aantal feiten waar ze trots op zijn: Hun 10 jaar wasgarantie is nog ongeëvenaard in de naamlabel industrie, hun bijna 100% klanttevredenheid wordt ook nog door geen ander labelbedrijf geëvenaard, ze zijn onafhankelijk getest op het hebben van de beste labels in het Verenigd Koninkrijk, hun gekleurde sticker labels blijven beter op kleding zitten dan welke label ook. 

 

 

Alle My Nametags kortingscodes en aanbiedingen vind je hier, op kortingscouponcodes! Wil jij extra besparen op jouw bestelling? Maak dan gebruik van een My Nametags kortingscode of actiecode

Bekijk alle My Nametags kortingscodes en aanbiedingen hieronder, zodat jij geld kunt besparen op jouw volgende online aankoop bij My Nametags . Om gebruik te maken van onze My Nametags promotiecodes, klik je op "BEKIJK CODE", kopieer (CTRL + C) en plak (CTRL + V) je daarna de kortingcode vlak voor het afrekenen in de webwinkel. Door te klikken op "AANBIEDING BEKIJKEN"' word je direct doorgestuurd naar de actie-pagina en wordt jouw korting automatisch toegepast. 

Bij "AANBIEDING BEKIJKEN" is een promotiecode of kortingscode niet nodig, omdat de korting of actie automatisch wordt toegepast als je op de link klikt. Handig, toch? Alle My Nametags kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen zijn bijgewerkt op 27 Juni 2017.

LoadingFavoriet
Acties my nametags • 27/06/2017

De beste kortingen en aanbiedingen vind je op de website van My nametags

Alle aanbiedingen vind je direct op de website van My nametags. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van My nametags te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Soortgelijke online winkels zoals My Nametags
Online winkels met kortingsbonnen en soortgelijke aanbiedingen My Nametags
Kortingscodes comforttrends • 27/06/2017

Kortingscode Comforttrends: 5% korting op het hele assortiment

Met deze promotiecode krijg je 5% korting op het hele assortiment
LoadingFavoriet Bekijk codeZW05DA
12 maal gebruikt

Wekelijkse nieuwsbrief

Bespaar tot 80% met ongeëvenaarde kortingen!
Acties groupdeal • 27/06/2017

Aanbiedingen van Groupdeal vind je direct op de website

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Groupdeal op dit moment heeft! Promotiecodes of kortingscodes vind je hier
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties groupdeal • 27/06/2017

Korting tot wel 90% bij Groupdeal

Klik op "Aanbieding bekijken" om deze Groupdeal actie te bekijken
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
3 maal gebruikt
Acties comforttrends • 27/06/2017

Aanbiedingen van ComfortTrends vind je direct op de website

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties ComfortTrends op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op ComfortTrends.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties boden • 27/06/2017

Aanbiedingen van Boden vind je direct op de website

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Boden op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Boden.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties cjp • 27/06/2017

Aanbiedingen van CJP vind je direct op de website

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties CJP op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op CJP.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties duracell direct • 27/06/2017

Aanbiedingen van Duracell Direct vind je direct op de website

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Duracell Direct op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Duracell Direct.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties ffshoppen • 27/06/2017

Aanbiedingen van ffShoppen vind je direct op de website

Alle aanbiedingen vind je direct op de webstie van ffShoppen. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van ffShoppen te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties maartenonline • 27/06/2017

De beste kortingen en aanbiedingen vind je op de website van Maartenonline

Alle aanbiedingen vind je direct op de webstie van Maartenonline. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van Maartenonline te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties oranjeshopper • 27/06/2017

Aanbiedingen van Oranjeshopper vind je direct op de website

Alle aanbiedingen vind je direct op de webstie van Oranjeshopper. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van Oranjeshopper te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
3 maal gebruikt
Acties stickerland • 27/06/2017

De beste kortingen en aanbiedingen vind je op de website van Stickerland

Alle aanbiedingen vind je direct op de webstie van Stickerland. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van Stickerland te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties yumeko • 27/06/2017

De beste kortingen en aanbiedingen vind je op de website van Yumeko

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Yumeko op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Yumeko.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties bresser-online • 27/06/2017

Aanbiedingen van Bresser-online vind je direct op de website

Alle aanbiedingen vind je direct op de webstie van Bresser-online. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van Bresser-online te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties budgetshuttle • 27/06/2017

De beste kortingen en aanbiedingen vind je op de website van Budget Shuttle

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Budget Shuttle op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Budget Shuttle.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties bushcraftshop.nl • 27/06/2017

Aanbiedingen van Bushcraftshop vind je direct op de website

Alle aanbiedingen vind je direct op de webstie van Bushcraftshop. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van Bushcraftshop te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties matrabike • 27/06/2017

De beste kortingen en aanbiedingen vind je op de website van MatraBike

Alle aanbiedingen vind je direct op de webstie van MatraBike. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van MatraBike te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties primera • 27/06/2017

De beste kortingen en aanbiedingen vind je op de website van Primera

Alle aanbiedingen vind je direct op de webstie van Primera. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van Primera te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties senz • 27/06/2017

Aanbiedingen van Senz vind je direct op de website

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Senz op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Senz.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties shutterstock • 27/06/2017

Aanbiedingen van Shutterstock vind je direct op de website

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Shutterstock op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Shutterstock.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties tommy teleshopping • 27/06/2017

Vind hier kortingen en aanbiedingen van Tommy Teleshopping

Klik op 'aanbieding bekijken' om de huidige acties, promoties en aanbiedingen van Tommy Teleshopping te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties zoef.com • 27/06/2017

Aanbiedingen van Zoef.com vind je direct op de website

Alle aanbiedingen vind je direct op de webstie van Zoef.com. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van Zoef.com te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties groupdeal • 27/06/2017

Aanbiedingen van Groupdeal.nl vind je direct op de website

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Groupdeal.nl op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Groupdeal.nl.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties budgetshuttle • 27/06/2017

Aanbiedingen van Budget Shuttle.nl vind je direct op de website

Alle aanbiedingen vind je direct op de website van Budget Shuttle.nl. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van Budget Shuttle.nl te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties bushcraftshop.nl • 27/06/2017

De beste kortingen en aanbiedingen vind je op de website van Bushcraftshop.nl

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Bushcraftshop.nl op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Bushcraftshop.nl.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Acties primera • 27/06/2017

Aanbiedingen van Primera.nl vind je direct op de website

Alle aanbiedingen vind je direct op de website van Primera.nl. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van Primera.nl te bekijken.
LoadingFavoriet Bekijk aanbieding
Soortgelijke online winkels zoals My Nametags
Bezoekers die kochten in My Nametags kochten ook hier:
 • Albelli
 • Allekabels
 • Beter Bed
 • Bitdefender
 • Bloompost
 • Body Supplies
 • Boohoo
 • Cvtotaal
 • Domino's Pizza
 • Drogisterij.net
 • Ebay
 • Groupon
 • Happy Size
 • HEMA
 • Hungry
 • Je m'appelle
 • Myprotein
 • National Pen
 • The Body Shop
 • The Little Green Bag
 • The Musthaves
 • UberEats
 • Van Haren
 • Zalando Lounge
  • Video van deze webwinkel My Nametags
  • Alles wat u wilt weten over My Nametags
   Kom alles te weten over kortingscodes, acties en coupons bij My Nametags

  My Nametagss als je een label wilt dat mooi, goed en sterk is!

  Dit is te merken aan de bijna 100% klanttevredenheid. My Nametags geeft namelijk 10 jaar wasgarantie en het is een feit dat al hun gekleurde labels beter blijven zitten op kleding dan welk ander label dan ook. De labels komen als beste uit de test in het Verenigd Koninkrijk. Het assortiment van My Nametags bestaat uit instrijk labels en sticker labels. Voor kleding zonder was- of samenstellingsetiket zoals ondergoed en sokken zijn de instrijklabels geschikt. Voor al je andere spullen als schoenen en kleding met etiket zijn de stickers het meest geschikt. Ontwerp en bestel je eigen labels op de website. De meest internationale tekens kunnen worden geprint. Binnen een week worden de bestellingen verwerkt en binnen tien dagen wordt de bestelling verzonden.

  My Nametags voor scholen. Je kunt de gekleurde stickers van My Nametags eenvoudig in je kleding plakken, het blijft prima zitten in de was. Het meest eenvoudig is om ze op het wasetiket of samenstellingsetiket van het kledingstuk te plakken en ze blijven jaren zitten. Je kunt hun labels ook gebruiken voor andere spullen die je voor school gebruikt zoals: gymtassen,lunchtrommels,drinkflessen en boeken maar ook voor bv. pennen, etuis, CD's en DVD's en zelfs voor het merken van schoenen. The 'school labels zijn erg flexibel en kunnen makkelijk om hoeken en ronde voorwerpen gebogen worden. Eenvoudiger kan niet!

  My Nametags voor verzorgingstehuizen. Met My Nametags nieuwe gekleurde stickers hoef je geen strijkijzer of naald en draad te gebruiken. Je kunt de stickerlabel op het waslabel plakken en deze zal was na was blijven plakken. Wat ooit een hele opgave was is nu in een handomdraai gedaan. Je kunt hun gekleurde stickers nu ook op kleding gebruiken. Het is heel eenvoudig om ze aan te brengen door middel van plakken en ze blijven goed zitten in de wasmachine als je de sticker op het waslabel plakt. Er is keuze uit 120 zwart/witte klassieke instrijklabels of 56 gekleurde instrijklabels. De labels zijn heel gemakkelijk in te strijken en de kwaliteit is hetzelfde. Ook hier bieden ze een wasgarantie van 10 jaar en ook dat ze in de droger goed houden. Vanwege het hoge percentage klantentevredenheid weten ze bij My Nametags dat hun labels goed hun werk doen!

   

  Afbeeldingsresultaat voor mynametags.nl

  Ze willen dat je ervaring met My Namtetags uitstekend is. Voor hun producten proberen zij hun labels zo eenvoudig en bruikbaar mogelijk te maken. Ze investeren veel tijd in het maken van de beste labels in de markt. Ze kunnen oprecht zeggen dat ze geen betere labels in de wereld kennen.
  Klantenservice is ook belangrijk. Ze proberen hun klanten te behandelen zoals zij zelf zouden willen worden behandeld met een snelle en bruikbare reactie.

  My Nametags wilt dat je 100% tevreden bent met jouw product, twijfel niet om contact met hun op te nemen als er iets is waar je niet helemaal tevreden over bent. 

  My Nametags kortingscodes

  Als je op zoek bent naar kortingscodes of actiecodes van My Nametags, dan zit je bij kortingscouponcodes helemaal goed! Je vind hier namelijk dagelijks de nieuwste My Nametags kortingscodes en aanbiedingen, zodat jij altijd kunt besparen op jouw online bestellingen. In bovenstaand overzicht zie je in 1 keer alle aanbiedingen, acties en kortingen van My Nametags. Lekker overzichtelijk, toch? Dit overzicht is voor het laatst bijgewerkt op 27 Juni 2017.

  Wij willen onze trouwe bezoekers zoveel mogelijk helpen om korting te krijgen bij zoveel mogellijk webwinkels in Nederland. Daarom hebben wij naast My Nametags meer dan 1500 andere webshops in Nederland op onze website met een ruim aanbod kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende kortingscodes beschikbaar. Denk maar aan een code voor 'gratis verzending' of een code die een bepaald percentage korting geeft op jouw bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, andere actiecodes geven jouw korting op het gehele assortiment. Het is elke dag weer een verassing welke promotiecodes de webshops aanbieden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat ze op onze website gepubliceerd worden!

  De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar wij bieden ook actiecodes en aanbiedingen aan van winkels en merken uit de rest van Europa, China, Brazilie en de Verenigde Staten. Kortingscouponcodes werkt namelijk samen met kortingscodessites uit Spanje, Duitsland, Italie, Belgie, Brazilie en Amerika. Op deze manier vind je wereldwijd de beste koopjes!

  Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de beste, leukste en voordeligste kortingscodes van My Nametags geselecteerd. Op deze manier bespaar jij tijd, want je ziet alle kortingscodes in een handig overzicht. Dus, voor jij wat gaat bestellen bij My Nametags, raden wij je aan om eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat jij nog meer kunt genieten van het online shoppen! En het mooiste van alles? Al onze kortingscodes kun je helemaal GRATIS gebruiken! 

  Je hoeft je niet te registeren op kortingscouponcodes om My Nametags kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Op die manier krijg jij namelijk als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale koopjes in jouw mailbox. We selecteren de leukste webwinkels en de voordeligste acties voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

  Wat is een My Nametags kortingscode?

  Een kortingscode van My Nametags is een code met cijfers en/of letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op jouw bestelling. Deze kortingscodes worden ook wel korting code, actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels uit de hele wereld gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen. 

  Hoe kan ik een My Nametags kortingscode gebruiken ?

  Een actiecode of promotiecode van My Nametags  kan worden gebruikt op twee manieren. De eerste manier is door eenvoudig te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopieren en vervolgens te plakken in het winkelwagentje van deze webshop. De andere manier is door te klikken op 'AANBIEDING BEKIJKEN', waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

  Hieronder leggen we graag even uit hoe het stap voor stap in zijn werk gaat. Allereerst zoek je in de zoekbalk bovenin deze pagina naar de gewenste winkel. Ben je op zoek naar een bepaald product of merk? Dan kun je deze ook intypen in de zoekbalk. Je kunt ook in onze "SHOPS A-Z" of "CATEGORIEN" overzichten jouw gewenste webshop vinden. Als je op onze pagina van de webshop bent beland, kies je een kortingscode of aanbieding uit die je graag wilt gebruiken.

  1. Kopieer de actiecode van My Nametags door te klikken op “BEKIJK CODE” of “AANBIEDING BEKIJKEN”.

  2. Verschijnt er een kortingscode in beeld? Dan kun je de code selecteren en kopieren (CTRL + C) en klikken op "GA NAAR DE WINKEL"

  3. Verschijnt er geen kortingscode in beeld? Dan kun je direct op "GA NAAR DE WINKEL" klikken

  4. Op de website van My Nametags kies je het gewenste product (of meerdere) en plaats je deze in het winkelwagentje. Vlak voor het daadwerkelijke afrekenen, staat er ergens de optie om een actiecode, promocode, voucher of kortingscode in te voeren. Je plakt (CTRL + V) hier de eerder gekopieerde code en de korting wordt direct toegepast.

  5. Controleer wel even of de korting correct is toegepast, want het kan een enkele keer voorkomen dat je net te laat bent en dat de kortingscode is verlopen. Het kan ook zo zijn dat de kortingscode alleen geldig is voor een bepaald product. In dat geval kun je gewoon een nieuwe kortingscode van onze website halen. Het is dus wel belangrijk dat je de voorwaarden van de kortingscode goed leest. 

  6. Gelukt? Deel dan onze kortingscods, promotiecodes, actiecodes en aanbiedingen met jouw vrienden en familiie, zodat zij ook gebruik kun maken van extra korting.

  ©2017 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden! DMCA.com Protection Status

  Wekelijkse nieuwsbrief

  Bespaar tot 80% met ongeëvenaarde kortingen!

  Bespaar tot 40% met onze kortingscodes!

  Schrijf je in voor onze kortingscouponcodes nieuwsbrief! Op die manier ontvang je altijd de laatste kortingscodes als eerste in jouw mailbox!

  We gebruiken cookies, als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.