Lingoda Kortingscode

Kortingscode Lingoda ☆ Mei 2024 Nederland

Lingoda Kortingscode Nederland ✂ tot wel 15% korting in Mei 2024 ✅ 113 aanbiedingen en 7 kortingscodes bij Lingoda ⭐

Lingoda Kortingscode • Verloopt over 12 dagen
Profiteer van de actie en krijg in de eerste maand 15% korting op je maandabonnement. exclusief het kleinste aantal lesplannen/maand.
5m2m
Bekijk code
208 maal gebruikt
Lingoda Kortingscode • Verloopt over 2 maanden
Bij Lingoda kunnen klanten 15% korting krijgen op de Teams cursussen. Gebruik de code AFTEMS15 voor de korting, deze is geldig t/m 30 juni.
MS15
Bekijk code
1 maal gebruikt
Lingoda Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Aanbieding: Niveaukorting afhankelijk van het abonnement 5 lessen/maand: 15% korting op de eerste maand 12 lessen/maand: 20% korting op de eerste maand 20 lessen/maand: 25% korting op de eerste maand 40 lessen/maand: 30% korting op de eerste maand
NY24
Bekijk code
1 maal gebruikt
Lingoda Kortingscode • Verloopt over 5 dagen
Mis de coupon niet en kom €15.00 besparen op de inschrijfwaarborg.
15sp
Bekijk code
2 maal gebruikt
Lingoda Kortingscode • Verloopt over 3 maanden
Klanten kunnen met de code DSC15SP € 15,00 OFF ontvangen op het inschrijfgeld voor de Sprint en Super Sprint.
15SP
Bekijk code
1 maal gebruikt

Felix en Fabian Wunderlich deelden een sterke passie voor talen. Na in het buitenland te hebben gewoond en gestudeerd in verschillende landen, zoals Engeland, Frankrijk, Nederland, besloten ze hun krachten te bundelen en een bedrijf te starten dat de levens van andere mensen zou beïnvloeden. Die tijd voelde uniek voor hen, een enorme digitalisering van alle mogelijke diensten was net aanstaande. In 2012 kwam Easy Languages tot leven. In het begin bood het alleen 1-op-1 lessen Duits via Skype en alleen beschikbare pc. Na zes maanden werd Easy Languages hernoemd naar Lingoda . Engels werd toegevoegd aan het talenaanbod op de website platform, samen met de introductie van kleine groepslessen. Frans en Spaans voegden zich bij de lijst met talen die op het platform werden onderwezen, eerst alleen in privélessen en kort daarna ook in groepslessen. In 2018 hebben we een prestatie gevierd! Op de LinkedIn Top Startups List 2018 staan, die de 50 meest gewilde startups in Duitsland eert, was een grote erkenning. En in 2020, nadat we in Kreuzberg en Friedrichshain waren gevestigd, kozen we Mitte voor ons nieuwe hoofdkantoor. We hebben bijna 100 medewerkers, afkomstig uit meer dan 30 landen en spreken meer dan 30 talen. Veelzeggend is dat we sinds onze oprichting elk jaar onze omzet hebben verdubbeld. Lingoda: Met studenten in het centrum is het onze missie om zelfs de drukste mensen in staat te stellen een taal te beheersen en hun potentieel te ontsluiten - altijd en overal. Hier vindt u de beste aanbiedingen en couponcodes die op de markt verkrijgbaar zijn!

Wij zijn Lingoda: Europa's toonaangevende online talenschool. We hebben het leven van meer dan 30.000 studenten over de hele wereld veranderd door te innoveren hoe mensen verbinding maken, communiceren en talen leren. Bij Lingoda maken we het leren van talen gemakkelijker, handiger en toegankelijker. We bieden online, live taallessen in het Engels, Zakelijk Engels, Duits, Spaans en Frans met gekwalificeerde, moedertaalsprekende leraren. Onze missie is om zelfs de drukste mensen in staat te stellen een taal te beheersen en hun potentieel te ontsluiten - altijd en overal. Vloeiendheid gegarandeerd: met ten minste twee jaar professionele leservaring begeleiden onze docenten u in een taalreis op maat en laten u snel spreken als een local. Maximale flexibiliteit: onze online privélessen en kleine groepen zijn 24/7 beschikbaar, bieden maximale flexibiliteit en stellen u in staat om op uw eigen gemak te studeren, waardoor u veel tijd bespaart. Totaal vertrouwen: we scoren 4,5 in zowel Trustpilot als Google Reviews. 92% van onze studenten is blij met Lingoda. Ons speciaal ontworpen, op het ERK gebaseerde gestructureerde curriculum en buitenschoolse activiteiten zorgen ervoor dat u altijd uw doelen bereikt. Leer talen online in uw eigen tempo: elk plan bevat een gratis proefperiode van 7 dagen en is geschikt voor alle soorten taalleerders, van beginner tot gevorderd. Lingoda en Cambridge Assessment English bundelen hun krachten om een revolutie teweeg te brengen in taalevaluaties: studenten kunnen nu de Linguaskill from Cambridge-test online afleggen met Lingoda, met resultaten die binnen drie werkdagen beschikbaar zijn, geaccepteerd door tal van werkgevers, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties wereldwijd.

Lingoda ondersteunt offline scholen wereldwijd tijdens de huidige crisis: meer dan 2000 volledig digitale ERK-gebaseerde lessen uit Lingoda's leercurricula voor alle niveaus zijn nu gratis toegankelijk. Online taalschool Lingoda zet groot in op Rusland: snelle groei en groot potentieel gezien voor de nieuwe Lingoda Russian website, aangezien een toenemend aantal Russisch-sprekers tweetalig wil worden. Lingoda is Europa's toonaangevende online taalplatform. Opgericht in Berlijn in 2013, maken we het leren van talen gemakkelijker, handiger en toegankelijker voor duizenden studenten van over de hele wereld. We bieden online, live taalcursussen in Duits, Engels, Zakelijk Engels, Spaans en Frans met gekwalificeerde, moedertaalsprekende leraren. Onze privé- en kleine groepslessen zijn 24/7 beschikbaar en bieden maximale flexibiliteit. Het speciaal ontworpen, op het ERK gebaseerde gestructureerde curriculum en de buitenschoolse activiteiten zorgen ervoor dat leerlingen altijd hun doelen bereiken. Het is gebruikelijk om taalniveaus te zien als Beginner, Gemiddeld en Geavanceerd, maar dit is vaak te breed. Bij Lingoda gebruiken we het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR). Het is een internationaal erkende standaard die uw leervoortgang gedetailleerder beschrijft. Eenvoudig gezegd helpt het framework je om je niveau uit te leggen van beginner (A1) tot gevorderd (C1). De ERK-niveaus bouwen op elkaar voort tot vloeiend op native niveau.


De meest ingewisselde Lingoda kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
15%Kortingsbon Lingoda met 15% korting op maandabonnement in de eerste maand br15m2m2024-06-07
€15.00Kortingsbon Lingoda met €15.00 OFF op de inschrijfwaarborg br15sp2024-05-31
€ 15,00€ 15,00 OFF op Sprint en Super Sprint DSC15SP2024-07-31

Geschiedenis van Lingoda kortingcodes.

Dit laat je het aantal Lingoda kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding
Beste korting Online diensten

Hoe we ERK-niveaus gebruiken bij Lingoda

Alle talen die we aanbieden zijn afgestemd op de ERK-niveaus, dus als je eenmaal je niveau kent, kunnen we de beste lessen voorstellen om je voortgang meteen op gang te brengen.

Als u niet zeker bent van uw niveau, heeft u de mogelijkheid om onze ERK-niveautest te doen.

Bewijs je voortgang

Laat iedereen zien hoe ver je bent gekomen! Nadat je elk niveau hebt voltooid, kun je je vaardigheden bewijzen met een ERK-uitgelijnd Lingoda-certificaat of door de Linguaskill uit Cambridge-test af te leggen.

Lingoda leercertificaten

Onze leerniveaus hebben elk 50 lessen en u ontvangt een certificaat na voltooiing van elk niveau. hoe OFF vordert op je cv of LinkedIn-profiel met een Lingoda-certificaat. Werkgevers en academische instellingen over de hele wereld accepteren de ERK-norm.

Leren met Lingoda - Online zoomlessen van 60 minuten

Onze lessen zijn 24/7 online beschikbaar voor een flexibele leerervaring. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een stabiele internetverbinding.

Kleine klassen met gekwalificeerde leraren

Met moedertaalsprekende docenten, ERK-gerichte cursussen en lessen met maximaal 5 studenten, krijg je het onderwijs van hoge kwaliteit dat je verdient.

Interactieve lesmaterialen en lessen

Ons lesmateriaal helpt je te leren door met andere studenten te praten over onderwerpen die van toepassing zijn op je dagelijkse leven.

Quizzen om je kennis te testen

Onze downloadbare quizzen en werkbladen helpen je om kennis te behouden en je nieuwe taalvaardigheden te oefenen

Boek en doe mee met uw klas

Kies je leraar, tijd en onderwerp om te beginnen. U kunt uw lesrooster bekijken en wijzigingen aanbrengen wanneer u dat wilt.

Structureer uw leren

Elk niveau is onderverdeeld in hoofdstukken. Je kunt zien welke onderwerpen je gaat verkennen en welke verschillende vaardigheden je nodig hebt. Kies een onderwerp of leer ze in volgorde.

Download uw materialen

Alles wat je nodig hebt voor de les kan op elk moment worden gedownload. Bewaar het ter beoordeling of gebruik het om u te helpen bij het voltooien van onze gratis oefenactiviteiten.

Deskundig leermateriaal

Als onze student krijg je de hoogste kwaliteit online leerervaring. Ons leermateriaal is ontworpen door experts in het leren van talen.

Gestructureerde cursusplannen

Zeg maar dag tegen willekeurige woorden en nepzinnen. Bij Lingoda maakt elke activiteit deel uit van een goed afgerond cursusplan.

Beginner geavanceerde niveaus

We geven je de vloeiendheid die apps gewoon niet kunnen. Onze cursussen omvatten alle taalniveaus in klasgroottes die klein genoeg zijn om te spreken en feedback te krijgen.

Echte onderwerpen in de klas

Bij Lingoda geloven we in zinvolle communicatie. Niemand leert een taal om te zeggen 'we eten chocoladebananen'. Wanneer we onze cursussen bouwen, denken we na over wat je nodig hebt van een taal om succesvol te zijn.

Meer dan 50.000 studenten vertrouwen ons als hun taalschool.

Echte spreekvaardigheid buiten de klas

Elke les heeft duidelijke communicatiedoelen en activiteiten die echte situaties weerspiegelen. We combineren dit met een meeslepende ervaring in de klas die je helpt vloeiend te spreken.

11.000 studenten zijn verbeterd met ten minste één taalniveau bij Lingoda.

Wat is de Linguaskill-test uit Cambridge?

Net als andere officiële tests, beoordeelt de Linguaskill uit Cambridge-test alle Engelse vaardigheden, inclusief spreken, luisteren, lezen en schrijven. De test geeft je ERK-niveau (A1-C1) aan en kan worden gebruikt om je Engelse niveau te bewijzen aan werkgevers, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties wereldwijd.

We zijn verheugd om u deze kans te bieden als een van de eerste officiële Linguaskill-agenten die individuen in staat stelt om de test onafhankelijk van organisaties te doen! Omdat de test online is, kunt u uw vaardigheden evalueren waar u ook bent, geen reizen nodig! Het betekent ook dat je geen weken meer hoeft te wachten om te plannen en zelfs langer om te zien hoe je het hebt gedaan. Boek en doe de test eenvoudig en uw resultaten zijn binnen slechts 3 werkdagen klaar.

Hoe werkt de Linguaskill-test uit Cambridge?

Kies de vaardigheid waarop u zich wilt concentreren of selecteer de volledige test

Koop uw test via Lingoda en wij helpen u bij het boeken

Ontvang een e-mail met instructies en plan uw test

Doe de test op de geselecteerde dag online in een beschermde omgeving

Bekijk uw resultaten via e-mail binnen 3 werkdagen na het indienen van uw test

De test is voor iedereen beschikbaar, niet alleen voor Lingoda-studenten. U kunt uw Linguaskill from Cambridge-test op uw gemak kopen en plannen via onze website. We nemen het vanaf daar!

Als je een Lingoda Language Marathon-student bent voor onze plannen van 6 of 12 maanden, kun je de test GRATIS afleggen!

Lingoda biedt uitstekende cursussen in zowel Engels als Zakelijk Engels. Onze cursussen sluiten aan bij het ERK-curriculum, wat betekent dat onze materialen je enorm voorbereiden op de Linguaskill from Cambridge-test.

Je kunt ook deze geweldige oefenmaterialen van Cambridge Assessment English bekijken.

U kunt voor uw test kiezen uit Zakelijk Engels of Algemeen Engels. Als je een van beide instructies nodig hebt, biedt Lingoda lessen om je te helpen je taalvaardigheid te verbeteren voordat je de test maakt!

De Linguaskill uit Cambridge-test beoordeelt de Engelse taalvaardigheid volgens de CEFR-normen, de normen voor alle Cambridge English kwalificaties en tests.

De Linguaskill uit Cambridge-test is twee jaar geldig vanaf de datum van uitgifte van de resultaten.

In vergelijking met andere taaltests, kunt u met de Linguaskill uit Cambridge-test deze volledig online nemen en binnen 72 uur resultaten ontvangen (direct voor lezen en luisteren). Je hebt ook meer controle over welke vaardigheden je wilt testen, zodat je je test kunt personaliseren als je dat wilt.

De Linguaskill-test gekocht op Lingoda wordt uitgevoerd in een proctoringomgeving op afstand, waarbij technologie wordt gebruikt om beoordelingen op afstand te ondersteunen en integriteit te waarborgen. Je hoeft alleen maar te zorgen dat je een computer, internetverbinding, een microfoon en een koptelefoon hebt om de test te doen.

We weten dat u enthousiast zult zijn om uw Lingaskill-test uit Cambridge af te leggen. Daarom streven we ernaar om het binnen 7 werkdagen na aankoop of minder voor u te laten boeken en klaar te hebben.

U kunt de test nu ook kopen en plannen wanneer u er klaar voor bent.

Oplossingen voor taaltraining voor bedrijven

Een online platform met een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde native speakers.

Beheers Engels zonder van huis te gaan. Welkom bij Lingoda, je nieuwe school.

Bij ons kunt u altijd en overal online Engels leren. Wij zijn de nummer één vertrouwde online talenschool.

Klik in de klas: verkort de reistijd, niet de kwaliteit. Interactief curriculum en klasgrootte van 3-4 studenten zorgen ervoor dat u de aandacht krijgt die uw Engelse opleiding verdient, waar u ook bent.

Leer online. Offline leven: het leven draait om balans en we weten dat er veel aan de hand is. Onze online Engelse lessen worden 24/7 aangeboden, zodat u kunt leren waar en wanneer u maar wilt. Nachtbrakers en lunchpauzestudenten zijn welkom.

Leer het niet. Beheers het: als we 'Engels leren' zeggen, bedoelen we niet genoeg leren om een kopje koffie te bestellen of een taxi te bellen. Met onze native docenten kun je jezelf uitdrukken met persoonlijkheid, zodat je je carrière naar een hoger niveau kunt tillen.

Leer Engels online op uw manier, in uw tempo: elk plan bevat een gratis proefperiode van 7 dagen en is geschikt voor alle soorten taalleerders, van beginner tot gevorderd.

Zet een beetje Cambridge op je cv

Dankzij onze spannende samenwerking met Cambridge Assessment English loop je weg met digitaal bewijs van je nieuwe vaardigheden. We bieden de mogelijkheid om de prestigieuze Linguaskill from Cambridge-test te voltooien, die online wordt afgenomen, zodat u deze altijd en overal kunt meenemen. Print het uit en laat het OFF zien aan je vrienden of bewaar het op LinkedIn om indruk te maken op je collega's.

Alleen de basis: een sterke internetverbinding, een computer, de gratis videoconferentietool Zoom en een Lingoda-account, zodat u kunt inloggen op uw online cursussen Engels!

Engelse les vindt plaats wanneer je dat wilt! Dat is het mooie van het online volgen van Lingoda's Engelse taalcursus. Onze 24/7 groepslessen beslaan alle tijdsleuven omdat we docenten hebben die in alle tijdzones zijn gevestigd. Maak een schema dat voor jou werkt en voel je vrij om het te veranderen als dat nodig is.

In onze groepslessen Engels komen 3-5 deelnemers samen en ze komen meestal uit landen over de hele wereld. Dit creëert een effectieve en authentieke leeromgeving en stimuleert leren door communicatie met veel verschillende sprekers. Wanneer we de groepen samenstellen, zorgen we ervoor dat de individuele studenten een vergelijkbaar niveau van taalvaardigheid en vergelijkbare interesses hebben.

Een cursus Engels die wordt gegeven op een-op-een (privé) basis laat geen taaluitwisseling toe tussen verschillende studenten maar omvat meer direct contact tussen student en docent. Ook kan de leraar in privélessen zich concentreren op de vragen die de student heeft, aangezien de hele klas in het algemeen zal worden afgestemd op de leerdoelen en interesses van de student. Als gediplomeerde moedertaalspreker stelt de docent de student in staat om te gaan met alledaagse situaties in het Engels. Onze online lessen 'face to face' bieden de student de optimale omstandigheden om zijn of haar te trainen en te versterken communicatie vaardigheden. Een privéles duurt 60 minuten. Hier leert de student individueel volgens zijn of haar tempo, tijdschema en interesses. Privélessen zijn ook geschikt als voorbereiding op internationale taaltoetsen zoals TOEFL of TOEIC, wat interessant kan zijn voor werknemers die van plan zijn voor een langere periode in het buitenland te gaan werken.

Zowel online groepslessen als privélessen Engels zijn zeer effectief bij Lingoda, maar het hangt af van uw persoonlijke voorkeuren wat u zou willen doen.

Zelfs als je een beginner bent, leer je snel met onze meeslepende methoden. Elk van onze online Engelse lessen combineert spreekoefening en situationele training, zodat wat je in de klas leert onmiddellijk daarbuiten kan worden toegepast. We zorgen ervoor dat elke zin, activiteit en elk onderwerp opbouwt naar zinvolle communicatie. Uw behoeften staan centraal wanneer we nieuwe, op het niveau passende materialen maken.

CEFR staat voor Common European Framework of Reference for Languages. Het is een internationaal erkend raamwerk dat de taalvaardigheid van A1-C2 beschrijft. A1 is eenvoudig en gaat over naar C2 native-level vaardigheid. Het ERK richt zich op hoe een student kan communiceren in plaats van alleen hoeveel kennis de student heeft, waardoor het een praktisch kader is dat aansluit bij de echte wereld.

Al onze docenten Engels zijn moedertaalsprekers, geen uitzonderingen. Ze zijn ook hooggekwalificeerd. We zijn streng in het inhuren van alleen leraren die jarenlange ervaring hebben en lesgeven van de hoogste kwaliteit. Onze docenten zijn ook getraind met de Lingoda-methode en -standaard, zodat je vlot online Engels leert.

Onze studenten houden van leren met een verscheidenheid aan docenten, omdat dit betekent dat ze worden blootgesteld aan de vele accenten die in de echte wereld aanwezig zijn. Dit is slechts een van de vele manieren waarop het Lingoda-klaslokaal je echt vloeiend maakt.

Alle materialen zijn uniek en speciaal gemaakt door Lingoda-experts om af te stemmen op het ERK. U kunt het lesmateriaal gratis downloaden en op elk moment gebruiken. Na de les vind je ook een quiz en enkele oefeningen die je kunt gebruiken om je nieuwe vaardigheden op te frissen en te oefenen.

Je ontvangt een certificaat voor elk niveau dat je voltooit met Lingoda. Onze certificaten worden uitgegeven in overeenstemming met het ERK en geaccepteerd door vele instellingen wereldwijd. Om een certificaat te behalen, moet je 90% van je lessen voltooien in een module voor een ERK-taal (dit is exclusief zakelijk Engels).

Door onze opwindende samenwerking met Cambridge Assessment English, bieden we onze Engelse studenten ook de mogelijkheid om de prestigieuze Linguaskill from Cambridge-test te voltooien. De test wordt online afgenomen, zodat u hem altijd en overal kunt meenemen.

In deze wereld is het vooral belangrijk om Engels te spreken op het werk. Of het nu gaat om het schrijven van een formele e-mail aan een zakenpartner of het presenteren aan een Engelse investeerder, van iedereen wordt professioneel Engels verwacht.

Elk vakgebied heeft zijn eigen vocabulaire, dat wordt onderwezen in ons zorgvuldig opgebouwde cursusmateriaal. Dus waar wacht je op? Bezoek onze website en leer zakelijk Engels online!

Lingoda kortingscodes

Zoek je naar kortingscodes of actiecodes van Lingoda? Bij ons vind je alle actuele Lingoda kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je vaak kunt besparen op je online aankopen. Onze kortingscodes worden continu bijgewerkt. Mocht je geen code vinden, check de site dan na een paar uur opnieuw. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Lingoda overzichtelijk gerangschikt op relevantie en populariteit, zodat je altijd de meest gebruikte kortingen bovenaan ziet. Dit overzicht wordt elk uur geactualiseerd.

Kortingscodes voor onze bezoekers

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk helpen om snel en eenvoudig de juiste korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Naast Lingoda hebben wij meer dan 1500 andere webshops in Nederland met een ruim aanbod aan kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende soorten kortingscodes beschikbaar, zoals 'gratis verzending' of een percentage korting op je bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere korting geven op het gehele assortiment. Elke dag vind je nieuwe promotiecodes die door webshops worden aangeboden, en wij zorgen ervoor dat ze op onze website worden gepubliceerd!

De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar we bieden ook actiecodes en aanbiedingen van winkels en merken uit de rest van Europa, China en de Verenigde Staten. Kortingscouponcodes.nl werkt samen met kortingscodesites uit Spanje, Duitsland, Italië, België, Brazilië en Amerika. Zo vind je wereldwijd de beste deals!

Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Lingoda exclusief geselecteerd. Zo vind je sneller alle beschikbare kortingscodes. Voor je iets bestelt bij Lingoda, raden we je aan eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat je nog meer kunt besparen op je online aankopen. En het beste van alles? Al onze kortingscodes zijn volledig GRATIS te gebruiken!

Registreren is niet nodig

Je hoeft je niet te registreren op kortingscouponcodes.nl om Lingoda kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale deals direct in je mailbox. We selecteren alle webwinkels die kortstondige acties of speciale kortingscodes aanbieden voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

Wat is een Lingoda kortingscode?

Een kortingscode van Lingoda is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op je bestelling bij Lingoda. Deze codes worden ook wel actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels wereldwijd gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

Hoe gebruik ik een Lingoda kortingscode?

Een actiecode of promotiecode van Lingoda kan op twee manieren worden gebruikt. De eerste manier is door te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopiëren en deze vervolgens in het winkelwagentje van de webshop te plakken. De tweede manier is door te klikken op "BEKIJK AANBIEDING", waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Lingoda?

Op dit moment zijn er 7 codes beschikbaar en 113 aanbiedingen bij Lingoda.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Lingoda?

In de afgelopen 30 dagen hebben 363 bezoekers gemiddeld 15% bespaard bij Lingoda. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Lingoda verzilveren?

Om een coupon van Lingoda te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Lingoda gemiddeld?

Er zijn vandaag 7 codes beschikbaar en 113 aanbiedingen bij Lingoda. Gemiddeld heeft Lingoda 7 113 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Lingoda?

Je kan geld besparen bij Lingoda door een van de huidige coupons Lingoda van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 15% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Lingoda?

Elke promotiecode van Lingoda, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Lingoda aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Lingoda geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Lingoda

 1. Hoe we ERK-niveaus gebruiken bij Lingoda
 2. Bewijs je voortgang
 3. Lingoda leercertificaten
 4. Leren met Lingoda - Online zoomlessen van 60 minuten
 5. Kleine klassen met gekwalificeerde leraren
 6. Interactieve lesmaterialen en lessen
 7. Quizzen om je kennis te testen
 8. Boek en doe mee met uw klas
 9. Structureer uw leren
 10. Download uw materialen
 11. Deskundig leermateriaal
 12. Gestructureerde cursusplannen

Profiteer van extra korting met een Lingoda kortingscode

Felix en Fabian Wunderlich deelden een sterke passie voor talen. Na in het buitenland te hebben gewoond en gestudeerd in verschillende landen, zoals Engeland, Frankrijk, Nederland, besloten ze hun krachten te bundelen en een bedrijf te starten dat de levens van andere mensen zou beïnvloeden. Die tijd voelde uniek voor hen, een enorme digitalisering van alle mogelijke diensten was net aanstaande. In 2012 kwam Easy Languages tot leven. In het begin bood het alleen 1-op-1 lessen Duits via Skype en alleen beschikbare pc. Na zes maanden werd Easy Languages hernoemd naar Lingoda . Engels werd toegevoegd aan het talenaanbod op de website platform, samen met de introductie van kleine groepslessen. Frans en Spaans voegden zich bij de lijst met talen die op het platform werden onderwezen, eerst alleen in privélessen en kort daarna ook in groepslessen. In 2018 hebben we een prestatie gevierd! Op de LinkedIn Top Startups List 2018 staan, die de 50 meest gewilde startups in Duitsland eert, was een grote erkenning. En in 2020, nadat we in Kreuzberg en Friedrichshain waren gevestigd, kozen we Mitte voor ons nieuwe hoofdkantoor. We hebben bijna 100 medewerkers, afkomstig uit meer dan 30 landen en spreken meer dan 30 talen. Veelzeggend is dat we sinds onze oprichting elk jaar onze omzet hebben verdubbeld. Lingoda: Met studenten in het centrum is het onze missie om zelfs de drukste mensen in staat te stellen een taal te beheersen en hun potentieel te ontsluiten - altijd en overal. Hier vindt u de beste aanbiedingen en couponcodes die op de markt verkrijgbaar zijn!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 15% korting bij Lingoda

🌐 https://www.lingoda.com

Actuele Lingoda Kortingen

Kortingscodes120
Beste korting€15.00
Werkende kortingen7
Ingewisselde codes363

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.

X