Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
Heymondo Kortingscode

Heymondo kortingscodes ☆ Juni 2024 Nederland

Kortingscodes van Heymondo Nederland ✂ tot wel 10% korting in Juni 2024 ✅ aanbiedingen en 6 kortingscodes bij Heymondo ⭐

Heymondo Kortingscode • Verloopt morgen
Profiteer van de promotie en bespaar 5% op uw bestelling omdat u een 1001 gebruiker bent, mis het niet
1001
Bekijk code
252 maal gebruikt
Heymondo Kortingscode • Verloopt over 18 dagen
Verspil geen tijd en garandeer nu uw jaarlijkse meerreizenverzekering met 5% OFF op de Heymondo coupon .
1001
Bekijk code
2 maal gebruikt
Heymondo Kortingscode • Verloopt over 9 dagen
Mis de actie niet en reis met een langdurige reisverzekering (3 maanden) met 5% OFF op de Heymondo coupon.
1001
Bekijk code
3 maal gebruikt
Heymondo Kortingscode • Verloopt over 7 dagen
Vraag een offerte aan voor Heymondo en krijg 10% korting op uw reisverzekering! de korting wordt automatisch toegevoegd.
1001
Bekijk code
1 maal gebruikt
Heymondo Kortingscode • Verloopt over 3 dagen
Vraag een offerte aan voor een jaarlijkse reisverzekering en bespaar 10% met Heymondo. De polis is geldig op alle reizen gedurende één jaar, maximaal 60 dagen per reis.
1001
Bekijk code
1 maal gebruikt
Heymondo Kortingscode • Verloopt over 5 dagen
Reisverzekering op maat met de beste kosten batenverhouding en onze toewijding om aan uw zijde te staan wanneer u die nodig heeft
1001
Bekijk code
3 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij Heymondo, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van Heymondo is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van Heymondo. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

Heymondo deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle Heymondo kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 20 Juni 2024.

De meest ingewisselde Heymondo kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
5%Kortingsbon Heymondo biedt 5% KORTING voor een 1001 gebruiker 10012024-06-21
10%10% Heymondo korting op je reisverzekering! 10012024-06-27

Geschiedenis van Heymondo kortingcodes.

Dit laat je het aantal Heymondo kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Reisverzekering voor enkele reis

Spoedeisende medische en tandheelkundige kosten in het buitenland

De dekking is voor medische kosten in het buitenland voor plotselinge ziekte of accidenteel letsel, inclusief ziekenhuisopname, geneesmiddelen op recept en klinische fysiotherapie. Het omvat ook uw medisch vervoer en repatriëring, plus de kosten van iemand die u of uw kinderen naar huis begeleidt als u ernstig ziek of gewond bent.

Spoedeisende tandheelkundige kosten in het buitenland: U vergoedt tandheelkundige noodhulp in het buitenland om acute en plotselinge pijn te verlichten.

Verblijfkosten wegens herstel: terugbetaling van verblijfskosten wegens medische quarantaine, voorgeschreven door een arts na bezoek aan verzekerde.

Onvoorziene uitgaven in het ziekenhuis: De dekking is voor onvoorziene uitgaven als gevolg van een ziekenhuisopname die langer dan 24 uur duurt als gevolg van plotselinge ziekte of letsel (taxitarieven, telefoongesprekken, toegang tot internet of televisie, eten ...).

Poliklinische behandeling fysiotherapie: Fysiotherapiekosten die voortvloeien uit een ziekte, ongeval of letsel in het buitenland tijdens de reis en die onder deze polis vallen.

Retourticket voor een gezinslid: Retourticket voor een gezinslid om de verzekerde te vergezellen wanneer de ziekenhuisopname naar verwachting langer dan zeven dagen zal duren.

Verblijfkosten voor een gezinslid: Retourticket voor een gezinslid om de verzekerde te vergezellen wanneer de ziekenhuisopname naar verwachting langer dan zeven dagen zal duren.

Beste korting Verzekeringen en financieel

Medisch transport & repatriëring naar huis

Vervoer of medische repatriëring van gewonde en zieke personen: Vervoer van de verzekerde naar de woonplaats of naar de dichtstbijzijnde kliniek / ziekenhuis.

Vervoer of repatriëring van metgezellen: vervoer van de verzekerde metgezellen om hen terug te brengen naar hun woonplaats of naar de plaats waar de overgebrachte of gerepatrieerde verzekerde in het ziekenhuis is opgenomen.

Vervoer of repatriëring van de overledene: vervoer van het verzekerde verblijf naar zijn / haar thuisland evenals zijn / haar verzekerde metgezellen en inclusief de begrafenis onkosten.

Bagage

Er is dekking voor verlies of schade aan bagage of persoonlijke bezittingen van de verzekerde in geval van diefstal, geheel of gedeeltelijk verlies toe te schrijven aan de vervoerder of schade als gevolg van brand of agressie tijdens de reis.

Vertraging bij de levering van bagage: De vergoeding is voor de aankoop van noodzakelijke persoonlijke bezittingen als uw ingecheckte bagage is vertraagd of verkeerd is verzonden door de vervoerder.

Diefstal van geldopnames met agressie: terugbetaling is voor het geld dat is opgenomen bij bankkantoren of geldautomaten wanneer de verzekerde het slachtoffer is van een aanranding.

Administratieve kosten voor verlies of diefstal van officiële documentatie: vergoeding van kosten die zijn gemaakt om paspoort of visum te vervangen in geval van verlies of diefstal.

Annulering en onderbreking

Reisannulering: biedt terugbetaling van uw vooruitbetaalde, niet-restitueerbare kosten als u uw reis moet annuleren vanwege een gedekte reden.

Reisonderbreking: vergoedingen voor vooruitbetaalde, niet-restitueerbare, niet-gebruikte kosten als u uw reis (na vertrek) moet onderbreken als een familielid van u overlijdt of ten minste één nacht in het ziekenhuis wordt opgenomen in zijn / haar thuisland.

Reisverstoring

Reisvertraging door vervoer: vergoeding van de kosten van telefoongesprekken, maaltijden en consumpties wegens vertragingen in het openbaar vervoer als u later dan gepland op uw bestemming aankomt.

Gemiste aansluitende vlucht: vergoeding van de vereiste basiskosten (inclusief de aankoop van een ticket voor een alternatieve vlucht indien nodig) als de reiziger een reeds bevestigde aansluitende vlucht mist op het overstappunt vanwege een late aankomst van de inkomende vlucht.

Elektronisch

De dekking is voor uw elektronische apparatuur (laptop, tablet, camera en dergelijke en bijbehorende accessoires) tot 50% van de bagagedekking in geval van diefstal, evenals voor geheel of gedeeltelijk verlies door de vervoerder, of schade als gevolg daarvan van vuur of mishandeling. Bovendien kunt u deze limiet verlengen tot 100% van de bagagedekking in de Heymondo Top- en Premium-abonnementen.

Avontuurlijke sporten

De Heymondo Top- en Heymondo Premium-abonnementen omvatten al dekking voor verschillende activiteiten:

Atletiek, gymnastiekactiviteiten, activiteiten met niet-gedomesticeerde dieren (stierenvechten, enz.), Basketbal, motorboten (met chauffeur), fietsen, kanoën, curling, schieten / jagen op klein wild, georganiseerde ballonvaarten, algemeen wandelen, joggen, voetbal , golf, waterfietsen, balspellen, strandspellen en andere strand- en kampeeractiviteiten, karten, kajakken, jetski's, sneeuwscooters, zwemmen, zeilen, oriëntatielopen, paddle-surfen, paddle-tennis, paintball, helikoptervluchten, schaatsen, vissen, kajakken, touwbruggen, sneeuwschoenwandelen, klimmuren, offroad rijden, segways, wandelen, snorkelen, surfen en windsurfen, tennis, zip-lijnen, trektochten op hoogtes onder 3.000 meter, sleeën in skigebieden, mushing, paardensport en andere activiteiten met vergelijkbare kenmerken.

Met de add-on Adventure Sports is de dekking ook van toepassing op de volgende activiteiten:

Wildwatervaren, airsofting, canyoning, duiken en onderwateractiviteiten op minder dan 20 meter diepte, boulderen tot 8 meter hoogte, paardrijden, klimmen, schermen, speleologie op minder dan 150 meter diepte, waterskiën, fly-surfen, hydrobob, hydrospeed, kitesurfen, fietstochten, mountainbiketochten, solo in diep water tot een hoogte van 8 meter, quadrijden, raften, abseilen, bungeejumpen, survival, trekking tot 5.000 meter en elke soortgelijke activiteit kenmerken.

Cruise

Mocht uw reis een cruise zijn, dan bent u met deze toevoeging ook gedekt op reizen aan boord van een cruiseschip, voor alle medische hulp die u aan boord nodig heeft.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Heymondo?

Op dit moment zijn er 6 codes beschikbaar en aanbiedingen bij Heymondo.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Heymondo?

In de afgelopen 30 dagen hebben 262 bezoekers gemiddeld 10% bespaard bij Heymondo. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Heymondo verzilveren?

Om een coupon van Heymondo te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Heymondo gemiddeld?

Er zijn vandaag 6 codes beschikbaar en aanbiedingen bij Heymondo. Gemiddeld heeft Heymondo 6 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Heymondo?

Je kan geld besparen bij Heymondo door een van de huidige coupons Heymondo van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 10% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Heymondo?

Elke promotiecode van Heymondo, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Heymondo aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Heymondo geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Heymondo

  1. Reisverzekering voor enkele reis
  2. Spoedeisende medische en tandheelkundige kosten in het buitenland
  3. Medisch transport & repatriëring naar huis
  4. Bagage
  5. Annulering en onderbreking
  6. Reisverstoring
  7. Elektronisch
  8. Avontuurlijke sporten
  9. Cruise

Profiteer van extra korting met een Heymondo kortingscode

Heymondo Een reisverzekering voor lang verblijf is de beste optie voor een reis van meer dan 90 dagen. Door het te kopen, kunt u afbetalingen en volledig flexibele verlengingen doen, waardoor het de beste verzekering is voor digitale nomaden en langetermijnreizigers. Dit is bijvoorbeeld de verzekering die ik kocht toen ik naar de VS verhuisde en ik wist nog steeds niet of het tijdelijk of permanent zou zijn. Als je een tijdje buiten je eigen land gaat werken of studeren, is dat de beste optie, maar voor permanente bewoners werkt het niet. Profiteer en volg de kortingscouponcodes.nl, we voegen altijd de laatste aanbiedingen van Heymondo en ook de aangeboden kortingsbonnen toe. Geniet er nu van!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 10% korting bij Heymondo

🌐 https://heymondo.com

Actuele Heymondo Kortingen

Kortingscodes6
Beste korting10%
Werkende kortingen6
Ingewisselde codes262

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.