G2A Kortingscode

Kortingscode G2A ☆ Mei 2024 Nederland

G2A Kortingscode Nederland ✂ tot wel 80% korting in Mei 2024 ✅ 25 aanbiedingen en 4 kortingscodes bij G2A ⭐

G2A Kortingscode • Verloopt over 4 dagen
, koop een abonnementssleutel voor PlayStation Network, Xbox Live, videogames, software of elk item dat je in deze online winkel koopt met 3% besparing als je gebruik onze coupon of CASHBACK code G2A
AVIN
Bekijk code
290 maal gebruikt
G2A Kortingscode • Verloopt over 2 dagen
Je kunt je nieuwe games hier bij G2A vinden Koop Xbox games met 5% korting met deze voucher
PLAY
Bekijk code
50 maal gebruikt
G2A Kortingscode • Verloopt over 4 dagen
3% korting op G2A, garandeer uw korting
YCON
Bekijk code
217 maal gebruikt
G2A Kortingscode • Verloopt over 11 dagen
Koop een abonnementssleutel voor PlayStation Network, alleen in G2A
LGAR
Bekijk code
28 maal gebruikt
Acties G2A • Verloopt vandaag
Als je van videogames houdt, zul je dol zijn op de G2A deals Voer de aanbieding in en bekijk de catalogus met huidige promoties, waar u kortingen tot 80% kunt krijgen Klik
Bekijk aanbieding
22 maal gebruikt

Degenen die veel spelen, weten hoe moeilijk het is om een gamersleven vol te houden. Het maakt niet uit wat het platform of uw favoriete speelstijl is. Als je legaal wilt blijven en niet in piraterij wilt gaan, zul je geld moeten uitgeven om consoles, games, hardware-onderdelen en vele andere items te kopen die veel geld kunnen kosten. Het is waar dat verschillende aspecten enorm helpen bij het sparen. Steam-promoties, PS Plus- of Live Gold-abonnementen en zelfs eShop- en Virtual Console-aanbiedingen helpen iedereen die de maand met waardigheid wil eten. In principe is G2A, met al zijn actiecodes, al een geschenk. Er is echter meer dan hele goedkope stoomcodes. U kunt ook cadeaubonnen kopen en deze vervolgens als cadeau weggeven. Ze hebben cadeaubonnen van verschillende waardes.

Betaalmethoden G2A. Op G2A kunt u heel gemakkelijk en zonder problemen betalen. Dit doe je door middel van iDeal, creditcard of via paypal. Iedereen heeft minimaal één van deze betaalmogelijkheden tot zijn beschikking. Neem contact op met G2A. Aan service zeker geen gebrek bij G2A. U kunt op bijna alle sociale media contact opnemen met het G2A-team. Heeft u vragen over een kortingsbon of een van de vele aanbiedingen, dan helpen de mensen van G2A u graag verder. Voordelen van het gebruik van G2A heeft bijna alle steam games te koop, maar wel heel veel goedkoper dan op steam zelf. G2A is zeer betrouwbaar en biedt volledige garantie voor een zeer lage prijs. Heb je een game, maar gebruik je deze nooit meer? Dan kun je ook je games verkopen via dit geweldige platform. Je kunt het geld dat je verdient dankzij je verkopen terugkrijgen in G2A winkeltegoed, maar je kunt het ook op je bankrekening laten storten. Met dit platform kun je dus geld besparen door gebruik te maken van kortingsbonnen of actiecodes. Ook kun je er geld mee verdienen, zodat je weer nieuwe, leuke spellen kunt kopen. Nadelen van G2A. Er zijn niet zoveel nadelen verbonden aan het gebruik van G2A. Het is misschien wat makkelijker om de games gewoon op steam te kopen, maar het geld dat je bespaart maakt dat goed. Ook is het soms een probleem dat niet alle games beschikbaar zijn. Dit probleem is simpelweg omdat mensen die specifieke spellen op dat moment niet verkopen. Meestal is dit probleem binnen een paar weken opgelost, omdat veel mensen dit platform gebruiken. Wil je gebruik maken van een mooie aanbieding op G2A? Dan kun je via deze link naar de website van G2A. Mocht je toch een kortingsbon willen hebben, dan hebben wij er misschien een voor je. We hebben talloze kortingsbonnen, soms met een G2A ertussen.


De meest ingewisselde G2A kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
3%Ze geven 3% van je aankoop terug neem onze CASHBACK code die geldig is voor SAVIN2024-05-23
5%Koop Xbox spellen met 5% korting middels deze G2A bon PLAY2024-05-21
80%Tot 80% korting op G2A op bepaalde games 2024-05-19

Geschiedenis van G2A kortingcodes.

Dit laat je het aantal G2A kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding

Over G2A couponcodes

G2A is de grootste gamingmarktplaats ter wereld met meer dan 60.000 producten, waaronder pc-games, Steam-games, prepaidkaarten voor consoles, skins en meer. Het platform staat bekend om zijn geweldige kortingen en als een geweldige sponsor van eSports en influencers over de hele wereld. G2A heeft naast goede prijzen meer dan 200.000 verkopers en 60.000 producten.

Is er nog iets anders dan spelletjes?

Dat is er zeker!

Cadeaubonnen, abonnementen, software voor je pc, e-learningcursussen, in-game punten en valuta - we weten zeker dat je iets voor je zult vinden.

Fysieke producten

Disclaimer: Niet liegen, we zijn nog nieuw in dit segment. Dit is de reden waarom als je niet uit de EU komt, de fysieke producten sectie nog niet zichtbaar is voor jou, omdat we dingen voorlopig alleen in Europa willen houden. Natuurlijk, als we eenmaal genoeg XP hebben om te stijgen, kunnen we ons uiteindelijk in de rest van de wereld wagen.

Als u echter een EU-burger bent, ziet u alle kostbare fysieke dingen. Dus…

Wat voor soort fysieke producten kan ik vinden op G2A.com?

Onze marktplaats heeft een breed scala aan fysieke producten die elke gamer zal waarderen. Het maakt niet uit of je van console-, pc- of mobiele games houdt, alle hardware, accessoires en gadgets nodig om te genieten van deze zijn hier!

Heb je zin in een nieuwe console om de nieuwste exclusives te spelen? Of misschien heb je een nieuw toetsenbord en muizen nodig om te fraggen als een FPS-god? Of misschien een controller om het beste uit je personage in de arena te halen? We hebben je gedekt!

Wat kan ik nog meer vinden?

Wij zijn zelf gamers en houden ons aanbod dan ook game-gerelateerd in het algemeen. Maar! U vindt er ook tal van andere elektronische producten die u in uw dagelijks leven kunt gebruiken - smartphones, koptelefoons, luidsprekers, wearables, noem maar op

G2A Marketplace heeft alles wat je nodig hebt. Gebruik gewoon onze zoekbalk of verken beschikbare producten met behulp van de categorieën op de Elektronica-pagina.

Dus, zijn fysieke producten op G2A.COM alleen elektronica?

We hebben zeker veel elektronica, maar dat is niet alles. We hebben ook allerlei soorten merchandise, zoals beeldjes, verzamelobjecten, kleding - je kunt ze allemaal bekijken op de Merchandise-pagina.

Oh, en we waren het bijna vergeten - gamemeubels. Ja, je kunt een gamestoel kopen op G2A.com. Omdat het spelen van je favoriete spel het leukst is als je comfortabel zit.

Er zijn hier zoveel dingen...

We weten het, we weten het. We zijn blij dat je dit allemaal hebt gelezen. Dus, weet je wat? Het is tijd om al die kennis goed te gebruiken en iets cools voor jezelf te kopen.

Weet u niet zeker hoe u een fysiek product kunt kopen op G2A.com? Bekijk dit artikel over het kopen van fysieke producten.

En als je het gevoel hebt dat je het nog spannender moet maken (laten we eerlijk zijn - je leest Support Hub in je vrije tijd, wie doet dat? ;)) Hier vind je het fysieke productbeleid voor kopers op G2A.COM

Wat betekent de status van mijn aanbieding?

Om de status van uw aanbieding te controleren, gaat u naar uw dashboard op G2A Marketplace en opent u het tabblad "Aanbiedingen". U ziet de status van elke aanbieding in het veld "Status".

Dit laat je zien:

A. Wat is de huidige status of het resultaat van de veiligheidscontrole:

Telkens wanneer u een aanbieding maakt of een bestaande bijwerkt, zal het beveiligingssysteem van G2A.COM u op de hoogte stellen als het problemen met uw voorraad detecteert. Als u besluit de aanbieding toch te plaatsen, wordt deze door onze specialisten beoordeeld om te controleren of alles in orde is. De status van de aanbieding verandert in een van de volgende:

Aan het wachten

Het aanbod wacht op handmatige verificatie en is nog niet zichtbaar voor klanten op G2A Marketplace. Blijf geduldig, we zijn ermee bezig.

Gecontroleerd

Gefeliciteerd! Uw bod is goedgekeurd door ons systeem. G2A Marketplace-klanten kunnen nu door uw producten bladeren en deze kopen. Opmerking: als er problemen zijn met sommige van uw digitale sleutels, kunnen deze worden uitgesloten van een goedgekeurde aanbieding. Voor meer info, klik hier.

verboden

Het lijkt erop dat er iets mis is met de aanbieding die je hebt gemaakt. Het is tijdelijk opgeschort voor aanvullende verificatie. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken! Klik hier voor meer informatie over het opheffen van een aanbieding.

B. Of het aanbod nu actief is of niet:

De status "Inactief" betekent dat de aanbieding momenteel niet zichtbaar is voor klanten op G2A.COM. Als u het beschikbaar wilt maken, moet u het opnieuw activeren.

BELANGRIJK: om AML en beveiligingsnormen te garanderen, wordt de aanbieding niet geactiveerd wanneer u een prijs instelt die te veel afwijkt van de werkelijke marktwaarde van het product.

Zorg ervoor dat u de gemiddelde adviesprijs (SRP) onderzoekt voor de producten die u verkoopt. U kunt bijvoorbeeld de prijzen van andere verkopers vergelijken op onze Marktplaats.

G2A verkoopkosten en inkomsten - wat moet ik erover weten?

Als u een beginnende verkoper bent, helpt deze gids u de kosten te voorspellen gerelateerd aan het gebruik van G2A Marketplace-services en effectief uw inkomen beheren.

Verkoopcommissie en kosten

Bekijk voordat u begint de verkoopkosten in de tabel met vergoedingen en commissies op G2A Marketplace.

Over het algemeen is de toegepaste verkoopprijs 10,8% + € 0,35 en is deze al inbegrepen in de definitieve prijzen. Deze commissie kan aanzienlijk worden verlaagd door deel te nemen aan het Seller Supreme-programma.

Daarnaast brengen we kleine vergoedingen in rekening voor het maken, bijwerken en opnieuw plaatsen van aanbiedingen.

Zorg ervoor dat de prijzen van de producten die u verkoopt hoger zijn dan de kosten die u moet betalen. Anders kan dit resulteren in een negatief G2A-saldo.

Inkomen

Telkens wanneer een gebruiker een product van u koopt op G2A.COM, wordt uw inkomen automatisch toegewezen aan uw G2A-saldo.

U kunt uw geldstroom volgen via het tabblad Afschriften op uw dashboard op G2A.COM. Als u meer gedetailleerde rapporten nodig heeft, gaat u naar uw G2A PAY-account en opent u het tabblad Transacties.

Deze tabbladen bevatten ook informatie over alle saldo-inhoudingen, zoals verkoopkosten of terugbetalingen van klanten. Als u regelmatig controleert, wordt er niets voor u verborgen.

OPMERKING: Afschriften van G2A Marketplace-dashboard tonen alle statussen van een bepaalde transactie - niet alleen een bijgewerkte versie. Als de bestelling bijvoorbeeld wordt terugbetaald, ziet u deze zowel als "Voltooid" als "Overig".

Raadpleeg dit onderwerp als u meer informatie over belastingen nodig heeft.

Veiligheidsslot

Om veiligheidsredenen duurt het 14 dagen om uw inkomsten te verwerken voordat ze beschikbaar zijn voor gebruik.

Gedurende die tijd tellen deze fondsen mee voor uw totale saldo, maar niet voor uw totale beschikbare saldo. Daarom is de waarde van de laatste meestal lager.

Op het tabblad Overboekingen verwerken ziet u hoe lang u moet wachten voordat het verwerkte geld beschikbaar is voor gebruik. Ga naar uw dashboard op G2A.COM en open het tabblad in het gedeelte Accountgegevens.

Let op: u kunt de standaard wachttijd aanzienlijk verkorten als u deelneemt aan de Seller Supreme. Bekijk het zeker!

Verkoopinkomsten gebruiken

Zodra uw inkomen is verwerkt tot Totaal Beschikbaar saldo, is het klaar voor gebruik. U kunt dit geld opnemen of gebruiken om te betalen op G2A.COM en partnerwebsites.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met ons verkopersondersteuningsteam!

Gesprekken met kopers, hoe werkt het?

Op G2A.COM kunnen kopers vrijuit praten met verkopers. Het is vooral handig bij het oplossen van problemen met de activering, beschrijving of kwaliteit van het product.

Hoe kan ik mijn gesprekken beheren?

Ga naar het tabblad Ondersteuningscentrum in G2A ID om gesprekken te controleren die door kopers zijn gestart. Elk item heeft een specifieke status. Het kan zijn dat u wacht op het antwoord van u of de koper of dat deze als volledig wordt vermeld.

Klik op de blauwe knop "Beantwoorden" om te reageren.

Hoe kan ik reageren?

Op G2A.COM Kopersbeoordeling is belangrijk voor het bedrijfsleven.

Wanneer een probleem ernstig lijkt en het risico bestaat dat de duim omlaag blijft hangen, biedt het tabblad Gesprekken u een palet aan middelen om dingen voor elkaar te krijgen, naast het eenvoudig uitwisselen van berichten. U kunt terugbetalingen doen of een vervanging aanbieden voor een digitaal product.

Als een zaak wordt opgelost, kun je een gesprek afsluiten met een verzoek om de oorspronkelijke beoordeling te wijzigen in een positieve of een beoordeling achter te laten, als dit tot nu toe nog niet is gebeurd.

Als de koper om wat voor reden dan ook verzuimt een beoordeling om te draaien en de bestelling is terugbetaald door de beslissing van de verkoper, wordt deze automatisch neutraal.

Natuurlijk is er ook een alternatief. Als verkoper heb je het recht om verzoeken van kopers af te wijzen.

Hoe kan ik een negatieve beoordeling aanpakken?

Elke verkoper kan ook neem op eigen initiatief contact op met elke ontevreden koper om hun zaak te bespreken en een oplossing voor te stellen.

Ga hiervoor naar het tabblad Beoordelingen beheren op het G2A-account, kies een specifieke negatieve beoordeling in en klik op 'Gesprek starten'.

Vul dan het formulier in het volgende venster in. De koper ontvangt een melding over uw bericht en kan reageren.

Algemeen advies

Om de kopers tevreden te houden en het bedrijf gezond te houden, kun je het beste:

een hoog communicatieniveau handhaven, responsief en informatief zijn

Aarzel niet om de koper door te verwijzen naar Support Hub voor aanvullende instructies!

om bewijs vragen als een koper een probleem meldt (screenshot van een activeringsfout, geschiedenis van aankopen van een relevant spelplatform, activeringsdatum van de code door de ondersteuningsdienst van een relevant platform enz.)

wees bereid om soortgelijk bewijs van onze kant te leveren om uw punt aan de koper te bewijzen

bied alleen vervangende digitale productsleutels in Gesprekken met G2A.COM Marketplace-bestelnummer bijgevoegd

Klik HIER om dezelfde oplossingen vanuit het perspectief van de koper te zien.

Hoe kan ik een koper terugbetalen in een gesprek?

Verkopers op G2A.COM direct betrokken bij het oplossen van de problemen van hun klanten. Om de communicatie te vergemakkelijken, kunt u als verkoper contact met hen opnemen (en vice versa) via het tabblad Gesprekken.

Deze tool geeft verkopers en kopers alles wat ze nodig hebben om de communicatie soepel en efficiënt te laten verlopen. Op het tabblad kunnen verkopers de problemen en klachten van hun klanten oplossen door te kiezen uit:

De klanten instrueren als de fout van hun kant was

De klacht afwijzen als deze ongegrond was

Volledige terugbetaling voor een verkocht product

Dit alles leidt tot steeds meer positieve beoordelingen van klanten.

Hoe een terugbetaling doen?

Wanneer andere oplossingsopties zijn uitgeput, kunt u een koper een terugbetaling voorstellen.

Om dat te doen, ga je naar het volledige restitutie-tabblad in een gespreksvenster en klik je op de blauwe knop voor restitutieverzoek.

De koper wordt tijdens het gesprek onmiddellijk op de hoogte gebracht van het lopende verzoek. Zodra het is goedgekeurd, kunt u het problematische product terugbetalen.

De koper heeft dan 7 dagen de tijd om het door u aangeboden restitutievoorstel te bevestigen. In het geval dat hij of zij niets zou doen, zou het restitutieaanbod automatisch worden geannuleerd.

Opmerking: je kunt een gesprek pas sluiten als het in behandeling zijnde verzoek is goedgekeurd of afgewezen.

Hoe kan ik de digitale producten die ik al verkoop via het tabblad "Aanbiedingen" beheren?

Het tabblad "Aanbiedingen" is een overzicht van al uw aanbiedingen (actief, inactief en niet op voorraad), evenals uw recente inkomsten.

Elk item op de aanbiedingslijst toont u:

de status van elke aanbieding en voor wie deze zichtbaar is

rest van de bouillon

de prijs die u instelt in vergelijking met de laagste op de markt

verwachte inkomsten uit detailhandelsverkopen

Hier kunt u ook:

bewerk de prijs

zet een inactieve aanbieding weer in de uitverkoop

stel het voor voor een campagne

verwijder de aanbieding

Het venster "Aanbieding bewerken"

In dit scherm kunt u de details van de veiling bekijken en wijzigen. Klik op het pictogram "Bewerken" naast de betreffende aanbieding.

Hier kunt u de prijs wijzigen, de veiling activeren of deactiveren, sleutels toevoegen, bewerken en verwijderen, evenals beschikbare valuta's wijzigen en de optie voor automatisch verlengen in- of uitschakelen.

Let op: voor het bewerken van actieve veilingen worden kleine kosten in rekening gebracht. Bekijk de tabel met vergoedingen en commissies voor meer informatie.

Toevoegen meer toetsen

U kunt de veilingvoorraad eenvoudig aanvullen met extra sleutels. Klik op de knop "Nieuwe sleutels toevoegen" om ze handmatig, één voor één of in bulk toe te voegen met behulp van een eerder voorbereid TXT- of CSV-bestand. U kunt ook afbeeldingsbestanden uploaden, maar onthoud: 1 afbeelding = 1 sleutel.

De voorraad van een veiling bekijken en bewerken

Klik op de knop "Sleutels bekijken" om alle sleutels in de veiling weer te geven: beschikbaar voor aankoop, gereserveerd door kopers en degenen die al zijn verkocht. U kunt hier ook geselecteerde sleutels verwijderen, zolang deze nog niet zijn verkocht.

Hier kunt u ook alle sleutels bekijken waar kopers problemen mee hebben.

Klik op de knop "Exporteer sleutels" onderaan het venster "Bekijk alle producten" om een XML-bestand met de inhoud van de veiling te downloaden.

Directe links naar uw aanbieding

Als u uw aanbieding op sociale media wilt plaatsen of met partners wilt delen, klikt u op de knop "Directe aanbieding-URL". Hiermee wordt een directe link naar uw aanbieding weergegeven die u kunt kopiëren of delen via Facebook en Twitter.

Een veiling verwijderen

Als u niet langer geïnteresseerd bent in het verkopen van een product, kunt u de veiling verwijderen door op het pictogram "Verwijderen" naast het artikel op het tabblad "Aanbiedingen" te klikken.

Verkopersverificatie en zakelijke accounts op G2A.COM Marketplace

G2A Marketplace biedt geweldige winstmogelijkheden voor groeiende bedrijven. We moeten echter zorg dragen voor de veiligheid. Daarom is zorgvuldige verificatie een noodzakelijke stap op weg om een geweldige verkoper op de Marktplaats te worden.

Hoe kan ik geverifieerd worden?

Hoewel grondig, is het verificatieproces ook heel eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is een formulier invullen en verzenden dat beschikbaar is op uw G2A-accountdashboard. U kunt kiezen tussen eenvoudige individuele en meer geavanceerde zakelijke verificatie. Zij kunnen u later verschillende voorrechten geven.

Wat zijn de vereisten?

Individuele verkopersverificatie

Op dit niveau hebben we een set basisinformatie nodig met een identiteitsbewijs:

Persoonlijke gegevens: voor- en achternaam, geboortedatum, adres, nationaliteit en telefoonnummer

Document dat de identiteit van de verkoper bevestigt: een duidelijke kopie van een geldige en nog niet verlopen ID-kaart, paspoort of rijbewijs met foto.

Bewijs van het woonadres van de verkoper (optioneel)

Verificatie van zakelijke verkopers

Als u geverifieerd wilt worden als eenmanszaak, volstaat het om:

Officiële bedrijfsgegevens met naam, adres, registratie- en belastingnummers

Persoonlijke gegevens van een bedrijfsvertegenwoordiger en eigenaar: voor- en achternaam, geboortedatum, adres, nationaliteit en staatsburgerschap

Financiële info: verwachte omzet en verwachte uitbetalingsbestemming (land)

Persoonlijk document waaruit de identiteit van een eenmanszaak blijkt: een duidelijke kopie van een geldige en nog niet verlopen ID-kaart, paspoort of rijbewijs met foto.

Document ter bevestiging van de volmacht voor aangewezen vertegenwoordiger (voor advocaten)

Certificaat van oprichting / Bedrijfsregistratie

Certificaat van btw- of belastingnummer (optioneel)

BTW-nummer (u vindt het hier)

Een BV verificatie vereist enkele extra documenten:

Officiële bedrijfsgegevens met naam, adres, registratie- en belastingnummers

Persoonlijke gegevens van een bedrijfsvertegenwoordiger en eigenaar: voor- en achternaam, geboortedatum, adres, nationaliteit en staatsburgerschap

Financiële info: verwachte omzet en verwachte uitbetalingsbestemming (land)

Certificaat van oprichting / Bedrijfsregistratie

Document dat de eigendom van het bedrijf bevestigt

Document dat de namen bevestigt van de bestuurders van de bedrijf

Persoonlijk document dat de identiteit van alle eigenaren en vertegenwoordigers bevestigt: een duidelijke kopie van een geldige en nog niet verlopen ID-kaart, paspoort of rijbewijs met een foto.

Persoonlijk document dat de identiteit van de CEO van het bedrijf bevestigt

Document ter bevestiging van de volmacht voor aangewezen vertegenwoordiger (voor advocaten)

Certificaat van btw- of belastingnummer (optioneel)

BTW-nummer (u vindt het hier)

U kunt aanvullende instructies vinden door door de formulieren te bladeren. Het verificatieproces start pas nadat u een volledig formulier heeft ingediend.

Wat is het volgende?

Zodra uw formulier is ingediend, beoordeeld en geaccepteerd, ziet u een geschikt informatievak op uw dashboard. Uw account wordt onmiddellijk geüpgraded en mag worden verkocht.

Wat zijn de voordelen van een Zakelijke Account?

Zakelijke accounts zijn bedoeld voor professionele ondernemers en bedrijven die geïnteresseerd zijn in het maximaliseren van hun grootschalige handelswinsten. Ze hebben een speciaal dashboard en extra exclusieve voordelen:

1) Toegang tot groothandelsaankopen, zodat u honderden producten tegelijk kunt kopen.

2) Het Seller Supreme-programma - mogelijkheid om een toegewijde accountmanager te ontvangen en betere voorwaarden te verdienen door meer te verkopen.

3) De mogelijkheid om naast digitale producten ook fysieke producten te verkopen.

Neem voor meer informatie over het bedrijfsverificatieproces contact op met ons verkopersondersteuningsteam.

Meer informatie over hoe u een Excellent Seller wordt, vindt u hier.

Geld-terug-garantie op G2A.COM

Het geld-terug-garantie-programma bevindt zich momenteel in de bètafase. Sommige fouten kunnen nog steeds verschijnen.

Bij gamen draait alles om plezier. Als gamers weten we dat je alleen maar snel, gemakkelijk en zonder zorgen een game wilt spelen. We verwachten dat onze verkopers G2A.COM-klanten goed behandelen, zodat je weer kunt doen waar je goed in bent - spelen. Maar natuurlijk is niet alles altijd regenbogen en vlinders, dus hebben we een back-upplan gemaakt.

Onze geld-terug-garantie is er om je te dekken als er iets misgaat en de verkoper je niet wil helpen, ook al zou dat wel moeten. Waarom? Simpel: de game-industrie heeft een geweldige ervaring op de vrije markt nodig, dus dat is wat we creëren.

Wanneer is geld-terug-garantie van toepassing?

Als een digitaal item dat je hebt gekocht op G2A.COM niet is zoals beschreven, niet werkt of van je account is verwijderd, ontvang je een terugbetaling.

Hoe werkt het?

1. Meld het probleem over een specifieke bestelling aan de verkoper.

Onze verkopers hebben 7 dagen om de held te spelen en je probleem op te lossen. Waarom zouden ze? Klanten (zoals jij) beoordelen ze. Goede beoordelingen = meer kopers en geld. Slechte beoordelingen = minder kopers en geld.

U kunt een probleem direct na het kopen van een product en het tonen van de sleutel aan de verkoper melden door op de knop 'Contact opnemen met verkoper' onderaan de pagina 'Toon sleutel' te klikken. U kunt ook op de knop 'Contact opnemen met verkoper' klikken naast een specifieke transactie in het gedeelte 'Gekochte artikelen' op uw G2A.COM-dashboard. Als de verkoper weigert te helpen of niet binnen 7 dagen reageert...

2. Dien een claim in.

De link naar de claim verschijnt in uw gesprek met de verkoper zodra er 7 dagen zijn verstreken. Als de verkoper je probleem dan nog niet heeft opgelost, kun je een claim indienen. Als dat zo is, kun je gewoon op de knop 'Zaak opgelost' klikken en verder gaan met je leven. U kunt de claim binnen 365 dagen na uw aankoop indienen.

3. Krijg je geld terug.

Nadat u de claim met alle benodigde informatie heeft ingediend, wordt deze beoordeeld en afgehandeld. U wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de zaak. Alle terugbetalingen gaan naar de bron van de betaalmethode of naar uw G2A evenwicht.

Het is gratis?

Ja. Voor iedereen.

Wat gebeurt er met de betrokken verkoper?

Ten eerste heeft een slechte klantenservice een directe invloed op de beoordeling van een verkoper op onze marktplaats. Ten tweede worden alle via de geld-terug-garantie gemelde gevallen opgevolgd en opgevolgd. Verkopers die voortdurend een slechte klantervaring bieden, verliezen permanent hun recht om te verkopen op G2A.COM.

Nog vragen?

Bezoek onze gedetailleerde Q&A voor meer informatie.

Als je echt wilt, kun je hier alles lezen wat je zojuist hebt gelezen in de mooie taal van onze advocaat: algemene voorwaarden.¹

G2A kortingscodes

Zoek je naar kortingscodes of actiecodes van G2A? Bij ons vind je alle actuele G2A kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je vaak kunt besparen op je online aankopen. Onze kortingscodes worden continu bijgewerkt. Mocht je geen code vinden, check de site dan na een paar uur opnieuw. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van G2A overzichtelijk gerangschikt op relevantie en populariteit, zodat je altijd de meest gebruikte kortingen bovenaan ziet. Dit overzicht wordt elk uur geactualiseerd.

Kortingscodes voor onze bezoekers

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk helpen om snel en eenvoudig de juiste korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Naast G2A hebben wij meer dan 1500 andere webshops in Nederland met een ruim aanbod aan kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende soorten kortingscodes beschikbaar, zoals 'gratis verzending' of een percentage korting op je bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere korting geven op het gehele assortiment. Elke dag vind je nieuwe promotiecodes die door webshops worden aangeboden, en wij zorgen ervoor dat ze op onze website worden gepubliceerd!

De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar we bieden ook actiecodes en aanbiedingen van winkels en merken uit de rest van Europa, China en de Verenigde Staten. Kortingscouponcodes.nl werkt samen met kortingscodesites uit Spanje, Duitsland, Italië, België, Brazilië en Amerika. Zo vind je wereldwijd de beste deals!

Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van G2A exclusief geselecteerd. Zo vind je sneller alle beschikbare kortingscodes. Voor je iets bestelt bij G2A, raden we je aan eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat je nog meer kunt besparen op je online aankopen. En het beste van alles? Al onze kortingscodes zijn volledig GRATIS te gebruiken!

Registreren is niet nodig

Je hoeft je niet te registreren op kortingscouponcodes.nl om G2A kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale deals direct in je mailbox. We selecteren alle webwinkels die kortstondige acties of speciale kortingscodes aanbieden voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

Wat is een G2A kortingscode?

Een kortingscode van G2A is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op je bestelling bij G2A. Deze codes worden ook wel actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels wereldwijd gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

Hoe gebruik ik een G2A kortingscode?

Een actiecode of promotiecode van G2A kan op twee manieren worden gebruikt. De eerste manier is door te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopiëren en deze vervolgens in het winkelwagentje van de webshop te plakken. De tweede manier is door te klikken op "BEKIJK AANBIEDING", waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor G2A?

Op dit moment zijn er 4 codes beschikbaar en 25 aanbiedingen bij G2A.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij G2A?

In de afgelopen 30 dagen hebben 755 bezoekers gemiddeld 80% bespaard bij G2A. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van G2A verzilveren?

Om een coupon van G2A te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft G2A gemiddeld?

Er zijn vandaag 4 codes beschikbaar en 25 aanbiedingen bij G2A. Gemiddeld heeft G2A 4 25 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op G2A?

Je kan geld besparen bij G2A door een van de huidige coupons G2A van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 80% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op G2A?

Elke promotiecode van G2A, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige G2A aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat G2A geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!
G2A kortingscodes die zijn verlopen, maar mogelijk nog werken:
G2A Kortingscode • EXPIRED
Haal nu een nieuwe videogame en ontvang 10% korting met deze kortingscode G2A 2024
SL10
Bekijk code
7 maal gebruikt

Kortingen bij G2A

  1. Over G2A couponcodes

Profiteer van extra korting met een G2A kortingscode

Degenen die veel spelen, weten hoe moeilijk het is om een gamersleven vol te houden. Het maakt niet uit wat het platform of uw favoriete speelstijl is. Als je legaal wilt blijven en niet in piraterij wilt gaan, zul je geld moeten uitgeven om consoles, games, hardware-onderdelen en vele andere items te kopen die veel geld kunnen kosten. Het is waar dat verschillende aspecten enorm helpen bij het sparen. Steam-promoties, PS Plus- of Live Gold-abonnementen en zelfs eShop- en Virtual Console-aanbiedingen helpen iedereen die de maand met waardigheid wil eten. In principe is G2A, met al zijn actiecodes, al een geschenk. Er is echter meer dan hele goedkope stoomcodes. U kunt ook cadeaubonnen kopen en deze vervolgens als cadeau weggeven. Ze hebben cadeaubonnen van verschillende waardes.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 80% korting bij G2A

🌐 https://www.g2a.com

Actuele G2A Kortingen

Kortingscodes29
Beste korting80%
Werkende kortingen4
Ingewisselde codes755

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.

X