Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
Dashlane Kortingscode

Dashlane kortingscodes ☆ Juni 2024 Nederland

Kortingscodes van Dashlane Nederland ✂ tot wel € 20,00 korting in Juni 2024 ✅ 5 aanbiedingen en 1 kortingscodes bij Dashlane ⭐

Dashlane Kortingscode • Verloopt over 7 maanden
Nieuwjaarsaanbieding - € 20,00 OFF nieuwe Dashlane Premium-abonnementen! Beveiliging en organisatie in één
NY24
Bekijk code
157 maal gebruikt
Acties Dashlane • Verloopt over 9 dagen

Iedere dag frisse acties tot mogelijk wel € 20,00 discount bij Dashlane op diverse artikelen.

Dashlane heeft af en toe voordeel acties en aanbiedingen op hun sortiment. Bezoek ons later nog eens of klik op "bekijk aanbieding" voor meer info!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties Dashlane • Verloopt over 6 dagen

De actie van deze week bij Dashlane, Grijp je kans!

Om te bekijken welke discounts nu hot zijn, klik op "bekijk aanbieding" ! Discounts of acties vind je natuurlijk ook meteen op Dashlane.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties Dashlane • Verloopt over 8 dagen

Dashlane geeft soms tot wel € 20,00 korting op diverse producten

Vind je een couponcode gebruik die dan op de website van Dashlane bekijk wel even de voorwaarden, een couponcode geldt meestal niet voor alle artikelen!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties Dashlane • Verloopt over 4 dagen

Promoties en discounts van Dashlane van deze week

Soms tot wel € 20,00 voordeel, kom nogmaals terug voor meer kortingen. De meeste kortingen zijn geldig op vele producten.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties Dashlane • Verloopt vandaag

Promoties en discounts bij Dashlane van deze week

Soms tot wel € 20,00 korting, kom later nog eens terug voor meer acties. De meeste acties zijn niet geldig op alle artikelen.
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij Dashlane, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van Dashlane is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van Dashlane. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

Dashlane deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle Dashlane kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 20 Juni 2024.

Geschiedenis van Dashlane kortingcodes.

Dit laat je het aantal Dashlane kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding
Beste korting Computer en software

Wat is Dashlane?

Dashlane is een toonaangevende wachtwoordbeheerder en digitale portefeuille die gebruikers helpt om hun online leven veilig en georganiseerd te houden. Met Dashlane kunnen gebruikers moeiteloos sterke wachtwoorden genereren, ze veilig opslaan en automatisch invullen op verschillende websites en apps. Daarnaast biedt een Dashlane Kortingscode ook een veilige opslag voor persoonlijke gegevens, zoals creditcardinformatie en identiteitsdocumenten.

Waarom Dashlane gebruiken?

Met het toenemende aantal online accounts en de groeiende dreiging van cybercriminaliteit is het essentieel om sterke en unieke wachtwoorden te gebruiken. Dashlane maakt dit proces eenvoudig en veilig. Gebruikers kunnen met één klik sterke wachtwoorden genereren en deze veilig opslaan in hun Dashlane-kluis. Dit betekent dat ze nooit meer wachtwoorden hoeven te onthouden of herstellen.

Bovendien biedt Dashlane extra beveiligingsfuncties, zoals tweefactorauthenticatie en beveiligd delen van wachtwoorden. Dit zorgt ervoor dat gebruikers volledige controle hebben over hun digitale veiligheid en gemoedsrust hebben bij het beheren van hun online accounts.

Belangrijkste kenmerken van Dashlane

Dashlane biedt een breed scala aan functies om gebruikers te helpen bij het beheren van hun digitale leven. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

Wachtwoordbeheer

Dashlane genereert sterke, unieke wachtwoorden voor elk online account en slaat ze veilig op in de Dashlane-kluis. Gebruikers kunnen hun wachtwoorden automatisch invullen op verschillende apparaten en browsers, waardoor ze tijd besparen en hun online veiligheid verbeteren.

Digitale portefeuille

Met de digitale portefeuille van Dashlane kunnen gebruikers hun creditcardinformatie, identiteitsdocumenten en andere persoonlijke gegevens veilig opslaan. Deze gegevens kunnen veilig worden ingevuld bij online aankopen, waardoor het betalingsproces snel en gemakkelijk verloopt.

Veilige notities

Dashlane stelt gebruikers in staat om vertrouwelijke informatie veilig op te slaan in beveiligde notities. Dit kunnen bijvoorbeeld verzekeringsgegevens, wifi-wachtwoorden of andere belangrijke gegevens zijn die gemakkelijk toegankelijk moeten zijn, maar tegelijkertijd beschermd moeten worden tegen ongeautoriseerde toegang.

Tweefactorauthenticatie

Dashlane ondersteunt tweefactorauthenticatie, waardoor gebruikers een extra beveiligingslaag kunnen toevoegen aan hun accounts. Dit betekent dat zelfs als een wachtwoord wordt gecompromitteerd, een aanvaller nog steeds een extra verificatiestap moet doorlopen om toegang te krijgen tot het account.

Beveiligd delen van wachtwoorden

Met Dashlane kunnen gebruikers wachtwoorden veilig delen met familieleden, collega's of andere vertrouwde personen. Dit maakt het gemakkelijk om samen te werken en toegang te delen tot gedeelde accounts, zonder dat wachtwoorden onveilig worden verzonden via onbeveiligde kanalen zoals e-mail.

Dashlane is een krachtige wachtwoordbeheerder en digitale portefeuille die gebruikers helpt om hun online leven veilig en georganiseerd te houden. Met functies zoals wachtwoordbeheer, een digitale portefeuille, veilige notities, tweefactorauthenticatie en beveiligd delen van wachtwoorden, biedt Dashlane alles wat gebruikers nodig hebben om hun digitale veiligheid te waarborgen. Of het nu gaat om het beschermen van persoonlijke accounts of het beheren van zakelijke inloggegevens, Dashlane is de ideale oplossing voor iedereen die zijn online leven veilig en gemakkelijk wil maken.

Alle interessante feiten over Dashlane op een rij
 • Dashlane is een wachtwoordmanager die veilig uw wachtwoorden opslaat en automatisch invult op al uw apparaten.
 • Het biedt sterke versleuteling en tweefactorauthenticatie om de beveiliging van uw gevoelige informatie te waarborgen.
 • De wachtwoordgenerator van Dashlane helpt u unieke en sterke wachtwoorden te maken voor al uw accounts.
 • Het heeft een ingebouwde digitale portemonnee-functie die uw betaalinformatie veilig opslaat voor eenvoudig online winkelen.
 • De wachtwoordwijzigingsfunctie van Dashlane stelt u in staat om automatisch uw wachtwoorden voor ondersteunde websites bij te werken met slechts een paar klikken.
 • Het biedt een beveiligde notities-functie waar u belangrijke informatie zoals paspoortgegevens of Wi-Fi-wachtwoorden kunt opslaan.
 • De wachtwoord-delen-functie van Dashlane stelt u in staat om wachtwoorden veilig te delen met familie, vrienden of collega's.
 • Het heeft een wachtwoordgezondheidsfunctie die de sterkte en beveiliging van uw wachtwoorden analyseert en aanbevelingen geeft voor verbetering.
 • Dashlane biedt een functie voor monitoring van het dark web die u waarschuwt als uw persoonlijke informatie op het dark web wordt gevonden.
 • Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en is compatibel met verschillende besturingssystemen en browsers.

Hoe een kortingscode te gebruiken bij www.dashlane.com:

 1. Open de website www.dashlane.com in je browser.
 2. Klik op "Aanmelden" in de rechterbovenhoek van de pagina.
 3. Maak een nieuw account aan of log in op je bestaande account.
 4. Selecteer het gewenste Dashlane-abonnement en klik op "Nu kopen".
 5. Vul je persoonlijke gegevens in en klik op "Doorgaan".
 6. Onderaan de pagina zie je een vakje met de tekst "Heb je een kortingscode?".
 7. Klik op "Heb je een kortingscode?" en voer de kortingscode in het daarvoor bestemde veld in.
 8. Klik op "Toepassen" om de kortingscode toe te passen op je bestelling.
 9. Controleer of de totaalprijs is aangepast met de korting.
 10. Klik op "Doorgaan naar betaling" en voltooi de betaling om je Dashlane-abonnement met korting te kopen.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Dashlane?

Op dit moment zijn er 1 codes beschikbaar en 5 aanbiedingen bij Dashlane.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Dashlane?

In de afgelopen 30 dagen hebben 158 bezoekers gemiddeld € 20,00 bespaard bij Dashlane. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Dashlane verzilveren?

Om een coupon van Dashlane te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Dashlane gemiddeld?

Er zijn vandaag 1 codes beschikbaar en 5 aanbiedingen bij Dashlane. Gemiddeld heeft Dashlane 1 5 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Dashlane?

Je kan geld besparen bij Dashlane door een van de huidige coupons Dashlane van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal € 20,00 besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Dashlane?

Elke promotiecode van Dashlane, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Dashlane aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Dashlane geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Dashlane

 1. Wat is Dashlane?
 2. Waarom Dashlane gebruiken?
 3. Belangrijkste kenmerken van Dashlane
 4. Wachtwoordbeheer
 5. Digitale portefeuille
 6. Veilige notities
 7. Tweefactorauthenticatie
 8. Beveiligd delen van wachtwoorden
 9. Hoe een kortingscode te gebruiken bij www.dashlane.com:

Profiteer van extra korting met een Dashlane kortingscode

Dashlane is een gebruiksvriendelijke wachtwoordmanager die het leven van elke internetgebruiker een stuk eenvoudiger maakt. Met Dashlane hoef je nooit meer wachtwoorden te onthouden of in te typen, omdat het programma ze veilig voor je bewaart en automatisch invult. Daarnaast biedt een Dashlane Kortingscode ook de mogelijkheid om veilige wachtwoorden te genereren en je online veiligheid te verbeteren. Met de intuïtieve interface en handige functies is Dashlane een must-have tool voor iedereen die zijn digitale leven gemakkelijker en veiliger wil maken.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot € 20,00 korting bij Dashlane

🌐 https://www.dashlane.com

Actuele Dashlane Kortingen

Kortingscodes6
Beste korting€ 20,00
Werkende kortingen1
Ingewisselde codes158

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.