Bybit Kortingscode

Welkomstbonus Bybit Geen storting met korting en kortingcode Mei 2024 Nederland

Korting en Bybit -voucher met 20% AUS met Forex-platform, binaire opties en binaire optiesmakelaar Mei 2024 Nederland : in test 2024 informatie: storting, opname ... soortgelijke makelaars. Forum: ervaringen, meningen | Bonus- en demo-account | Beloningen voor nieuwe en oude klanten

Bybit Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Ontgrendel aanzienlijke voordelen met de Bybit-verwijzingscode! Meld u aan en voer de verwijzingscode in om een royale korting van 20% op uw handelskosten te verdienen. maar dat is nog niet alles: je hebt ook toegang tot de mogelijkheid om tot wel $30.000 aan bonussen vrij te spelen. Bybit is een toonaangevende cryptocurrency-uitwisseling die bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke platform en geavanceerde handelsfuncties. Mis deze fantastische kans niet om uw handelservaring een boost te geven en uw inkomsten te maximaliseren. Sluit u vandaag nog aan bij Bybit met behulp van de verwijzingscode en geniet van de voordelen van lagere kosten en opwindende bonussen op uw crypto-transacties.
6620
Bekijk code
135 maal gebruikt
Bybit Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Wilt u wat bonusgeld verdienen om toe te voegen aan uw Bybit-account? Vanaf nu tot het einde van Mei ontvangen nieuwe gebruikers die zich aanmelden met de Bybit-verwijzingscode 56620 en hun eerste storting doen een bonus van $10 in usdt.
6620
Bekijk code
1 maal gebruikt
Bybit Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Ontvang direct een coupon van 20usdt en verdien meer bonussen in slechts een paar stappen
6620
Bekijk code
2 maal gebruikt
Bybit Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
Ontvangt exclusieve verwijzingsbeloningen en een welkomstgeschenk van 5.030USD. begin uw crypto-avontuur met Bybit en sluit u aan bij onze community van meer dan 10.000.000 gebruikers wereldwijd.
6620
Bekijk code
1 maal gebruikt
Bybit Kortingscode • Verloopt over 8 maanden
De referral double delight-promotie is nu live op Bybit. deze opwindende promotie biedt gebruikers de mogelijkheid om het dubbele van de verwijzingsbonus te verdienen voor elke vriend die ze uitnodigen voor het platform. om deel te nemen, deel je gewoon je verwijzingslink met je vrienden en laat ze zich aanmelden voor een nieuw account met je link
6620
Bekijk code
99 maal gebruikt

We hebben geconstateerd dat Bybit een gebruiksvriendelijke uitwisseling is met sterke technologie, redelijke kosten en een relatief intuïtieve gebruikersinterface. We zijn ook blij om te zien dat ze ook een verzekeringsfonds hebben ontwikkeld om marktrisico's te beheersen. Ze zijn goed gepositioneerd om een alternatief te bieden voor de status-quo op de crypto-derivatenmarkt. In feite is de liquiditeit van het orderboek op Bybit recentelijk hoger dan die van Deribit. Hoewel er dingen waren waarvan we dachten dat ze verbeterd moesten worden, zijn deze relatief eenvoudig te implementeren. De uitwisseling is nog nieuw en er zitten ongetwijfeld veel verbeteringen in de pijplijn. Dus, moet je Bybit gebruiken? We moedigen u aan om uw eigen onderzoek te doen, maar op het eerste gezicht lijkt Bybit een aantrekkelijke uitwisseling die aan de meeste van onze eisen voldoet.

Bybit is een cryptobeurs van de Britse Maagdeneilanden. Bybit liet op hun website weten dat ze meer dan 1,2 miljoen gebruikers hadden, wat erg indrukwekkend is. Bybit is een crypto-derivatenbeurs waar u kunt handelen met een hefboomwerking tot wel 100x op een bepaald aantal activa (zie hierboven welke crypto's u hier kunt verhandelen). Maar dat is niet alles wat u kunt verhandelen. Op dit platform is het zelfs mogelijk om driemaandelijkse termijncontracten te verhandelen. Deze contracten lopen af op basis van de kalendercyclus en convergeren naar de spotprijs. Een belangrijk voordeel is dat gebruikers geen financieringskosten meer hoeven te betalen. Bybit is een toonaangevende cryptocurrency-derivatenbeurs die zich inzet om handelaren een veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform te bieden. Met een verscheidenheid aan handelsproducten, geavanceerde handelshulpmiddelen en een sterke nadruk op veiligheid en transparantie, is Bybit een aantrekkelijk platform voor cryptocurrency-handelaren van alle ervaringsniveaus.

De matching-engine van Bybit is naar verluidt in staat tot 100.000 TPS (Transactions Per Second), wat ongelooflijk indrukwekkend is en een geweldige toekomst voor iedereen die geïnteresseerd is in handelen met een hefboomwerking. We zeggen 'naar verluidt' omdat we deze informatie op geen enkele manier kunnen verifiëren, niet omdat we het op enigerlei wijze wantrouwen. Bybit verbetert voortdurend de veiligheid en betrouwbaarheid van het handelsplatform. Zo hebben ze op 2 december 2020 een aantal snelheidsverbeteringen doorgevoerd aan het platform waardoor orderplaatsingen 50% sneller werden, het handelsplatform 50% minder CPU- en geheugenbelasting nodig had en de verbindingen met EMEA en Latijns-Amerika 500% sneller werden gemaakt .


De meest ingewisselde Bybit kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
20%Bybit-verwijzingscode: verdien 20% OFF-handelskosten en ontgrendel tot $30.000 aan bonussen! 566202024-12-31
$10Bybit verwijzingscode Mei 2024: gratis $10 + $4.000 bonus 566202024-12-31
5.000usdOntvang tot 5.000usdt aan beloningen bij Bybit 566202024-12-31
5.030usdBybit bonuscode - registreer en ontvang nu uw 5.030usdt! 566202024-12-31
€25.00Word lid van Bybit en ontvang een exclusieve beloning van €25.00 ! plus, maak kans 566202024-12-31

Geschiedenis van Bybit kortingcodes.

Dit laat je het aantal Bybit kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding
Beste korting Bitcoins

Over Bybit

Bybit is een cryptocurrency-derivatenbeurs die in 2018 is opgericht met als doel handelaren een veilig en betrouwbaar platform te bieden voor het verhandelen van cryptocurrency-derivaten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Singapore en heeft kantoren in China en Taiwan.

De missie van Bybit

De missie van Bybit is om iedereen in staat te stellen op een transparante, efficiënte en eerlijke manier te handelen. Het bedrijf is van mening dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om deel te nemen aan het wereldwijde financiële systeem en dat de handel in cryptocurrency-derivaten kan helpen om dit te realiseren.

Om deze missie te bereiken, heeft Bybit zich gericht op het ontwikkelen van een platform dat snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. Het bedrijf heeft ook sterk de nadruk gelegd op beveiliging en heeft een verscheidenheid aan maatregelen geïmplementeerd om het geld en de gegevens van gebruikers te beschermen.

Producten van Bybit

Bybit biedt een verscheidenheid aan producten voor cryptocurrency-derivaten, waaronder eeuwigdurende contracten en futures-contracten. Met deze producten kunnen handelaren long- of shortposities innemen op verschillende cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum en Ripple.

De eeuwigdurende contracten van Bybit bieden handelaren een hefboomwerking tot 100x, terwijl futures-contracten een hefboomwerking tot 50x bieden. Het platform biedt ook een verscheidenheid aan geavanceerde handelshulpmiddelen, waaronder een ingebouwd grafiekplatform, orderboek en handelsindicatoren.

Waarden van Bybit

Op Bybit, het bedrijf laat zich leiden door een reeks kernwaarden die bepalend zijn voor alles wat ze doen. Deze waarden omvatten:

 • Transparantie: Bybit gelooft in transparantie en openheid met zijn gebruikers, ook over zijn vergoedingen, handelsregels en beveiligingsmaatregelen.
 • Efficiëntie: Bybit streeft ernaar om handelen zo efficiënt mogelijk te maken door een snel en betrouwbaar platform met lage latentie te bieden.
 • Eerlijkheid: Bybit gelooft in een eerlijke behandeling van alle gebruikers, ongeacht hun handelsvolume of ervaringsniveau.
 • Innovatie: Bybit zet zich in om voorop te blijven lopen op de markt voor cryptocurrency-derivaten door nieuwe producten en functies te ontwikkelen die voldoen aan de veranderende behoeften van zijn gebruikers.

Bybit Hefboomwerking

Bybit biedt u een hefboomwerking van 100x. U moet een marge van 1% inleggen als het initiële notionele bedrag. U kunt de hefboomwerking aanpassen na het openen van een positie, die niet door veel andere beurzen wordt aangeboden.

Elk eeuwigdurend contract op de beurs is 1 USD. Bybit biedt ook termijncontracten op Ripple en EOS met een hefboomwerking van 25x.

Als u in grote volumes handelt en omvangrijke posities inneemt, kan de hefboomwerking minder zijn. Naarmate uw positie groter wordt, neemt ook uw initiële marge toe. U kunt de risicolimieten hier bekijken. De onderhoudsmarge is 0,5% voor contracten ongeacht hun omvang.

Type bestellingen

Bybit biedt drie soorten bestellingen.

 1. Marktorder: ze worden geplaatst tegen de geldende marktprijs. Ze worden als 'bod' geplaatst als het een verkoop is en als 'vraag' als het een koop is.
 2. Limietorder: ze worden op een bepaald niveau buiten de markt geplaatst.
 3. Voorwaardelijke order: zodra specifieke niveaus zijn bereikt, fungeert het als een markt- of limietorder.

U moet de triggerprijs, hefboomwerking, hoeveelheid en richting definiëren.

De bestelling geldt voor een bepaalde periode, ook wel orderlevensduur genoemd. Er zijn drie soorten orderlevensduur-

 1. Good-till-cancelled (GTC) - Deze bestellingen zijn geldig totdat u ervoor kiest om ze te sluiten.
 2. Immediate-or-Cancel (IOC) - U moet ze onmiddellijk vullen tegen de beste prijs. De niet-gevulde porties worden geannuleerd. Daarom gedeeltelijke orderuitvoering mogelijk maken. Er bestaat dus een risico dat de order niet eens wordt uitgevoerd.
 3. Fill or Kill (FOC) - Het betekent geen gedeeltelijke uitvoering, orders worden volledig of helemaal niet uitgevoerd.

Bybit Contracten

Bybit biedt twee hoofdtypen eeuwigdurende contracten Inverse en USDT.

Voor USDT is USD een basisvaluta en is Tether een stabiele munt. De onderpandwaarde is één dollar en Tether fungeert als de onderliggende marge. Bybit biedt BTCUSDT, ETHUSDT, LINKUSDT, XTZUSDT en LTCUSDT.

Voor Inverse contracten fungeert de cryptocurrency als de onderliggende marge. Handelt u niet in Bitcoin, dan valt deze onder het inverse eeuwigdurende contract. Ze zijn 1 USD waard. Bybit biedt BTCUSD, ETHUSD, EOSUSD en XRPUSD.

Bybit recensie: stortingen

U kunt de Bybit Fiat Gateway gebruiken om fiat te storten en om te zetten in BTC, USDT en ETH. U kunt het gewenste bedrag invoeren, vervolgens moet u uw voorkeursaanbieder kiezen. Na voltooiing van de transactie kunt u uw saldo controleren op de activapagina van Bybit.

Je moet een wallet adres genereren als je direct crypto wilt storten. U kunt hetzelfde doen onder het gedeelte Activa. U moet de transactie starten zodra u het adres heeft. Het duurt even voordat dit proces is voltooid. Ondertussen kunt u de voortgang volgen in Blockchain Explorer.

Bybit Opnames

U moet op de opnameknop op het gewenste activum klikken en het portefeuilleadres invoeren. Vervolgens moet u de transactie bevestigen met behulp van tweefactorauthenticatie. Bovendien moet u de mijnwerkersvergoeding betalen, wat een klein bedrag is.

Alle accounts hebben opnamelimieten, hoewel ze niet erg beperkend zijn.

Bybit heeft ook limieten voor dagelijkse opnames om ervoor te zorgen dat ze geld in hun Hot-portemonnee hebben. Ze zijn 100 BTC en 10.000 ETH. Als het geld op is, moet je wachten tot Bybit het uit de cold wallet overmaakt.

Bybit vergoedingen

Telkens wanneer u een cryptocurrency-uitwisseling gebruikt, treedt u op als maker of nemer. Makers vergroten de diepte van het orderboek en zorgen voor liquiditeit. Afnemers nemen liquiditeit OFF in het orderboek.

Marktorders worden altijd uitgevoerd als afnemers, terwijl limietorders maker of afnemers kunnen zijn. Marktorders zijn directe orders, terwijl limietorders niet onmiddellijk zijn.

Als u een nemer bent, moet u 0,075% betalen, terwijl u als maker een korting van 0,025% kunt verdienen. Bybit maakt 0,05% van de transactie uit maker- en taker-vergoedingen.

De kosten voor spothandel zijn hoger dan 0,2%. Ze zijn 3 tot 15x hoger dan eeuwigdurende contracthandel.

U betaalt de volgende vergoedingen voor termijncontracten in Bybit.

De financieringskosten, ook wel 'overnight'-tarief genoemd, worden rechtstreeks uitgewisseld tussen de handelaren en niet Bybit. U betaalt de financieringskosten of ontvangt deze.

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het storten van uw geld. Er worden miner- of netwerkkosten in rekening gebracht bij het opnemen van uw geld, wat relatief klein is.

U moet een vergoeding van $ 5 betalen voor alle orders voor het wisselen van activa voor het ter plekke uitwisselen van fysieke crypto.

De dagelijkse USD en onderliggende rente is respectievelijk 0,06% en 0,03%. Het fondstariefinterval is drie, wat eens in de acht uur is. Het huidige rentepercentage is 0,01%. De financieringskosten worden berekend door de waarde van de positie te vermenigvuldigen met het financieringspercentage. Het rentepercentage wordt berekend door de rente in USD af te trekken van de rente op de onderliggende waarde gedeeld door het financieringspercentage.

Bybit Rekenmachine

Met Bybit Calculator kunt u uw huidige rekeninggegevens gebruiken en winst, verlies, liquidatie en richtprijs berekenen. Hiermee kunt u eenvoudig uw positie beheren. De rekenmachine vindt u rechtsboven op de website.

U kunt de Winst en het Verlies exclusief kosten berekenen met behulp van deze formule - Aantal contracten (1/instapprijs - 1/uitstapprijs).

Bovendien kunt u het winst- en verliespercentage berekenen als (Winst & Verlies /Open waarde) * 100% Open waarde: Aantal contracten/Instapprijs.

U kunt de Return of Investment (ROI) berekenen als de verhouding tussen het rendement op activa en de initiële marge die in de positie wordt gebruikt.

Inleiding tot Bybit: een uitgebreide gids voor handel in cryptocurrency

Bybit is een toonaangevende cryptocurrency-derivatenbeurs die handelaren de mogelijkheid biedt om cryptocurrencies te verhandelen met een hefboomwerking tot 100x. Opgericht in 2018, heeft Bybit zich snel gevestigd als een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld. Deze uitgebreide gids geeft een overzicht van Bybit, inclusief hoe u zich kunt aanmelden en aan de slag kunt met het verhandelen van cryptocurrencies op het platform.

Aan de slag met Bybit

Aanmelden voor Bybit is eenvoudig en kan in slechts een paar stappen worden voltooid. Ga om te beginnen naar de Bybit-website op https://www.Bybit.com/ en klik op de knop "Aanmelden" in de rechterbovenhoek van het scherm. U wordt vervolgens gevraagd uw e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken. Zodra u dit heeft gedaan, moet u uw e-mailadres verifiëren en een paar extra stappen uitvoeren om de registratie te voltooien proces.

Handelen op Bybit

Zodra u het registratieproces heeft voltooid, kunt u beginnen met handelen op Bybit. Om dit te doen, moet u uw account financieren met cryptocurrency. Bybit ondersteunt verschillende cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum en Ripple. U kunt uw account financieren door cryptocurrency van uw portemonnee naar uw Bybit-stortingsadres te sturen.

Zodra u uw account heeft gefinancierd, kunt u beginnen met handelen op Bybit biedt een verscheidenheid aan handelsproducten, waaronder eeuwigdurende contracten en termijncontracten. Met eeuwigdurende contracten kunnen handelaren cryptocurrencies verhandelen met een hefboomwerking tot 100x, terwijl futures-contracten een hefboomwerking tot 50x bieden.

Bybit Kenmerken

Bybit biedt een verscheidenheid aan functies die het een aantrekkelijk platform maken voor handelaren in cryptocurrency. Enkele van de belangrijkste kenmerken van Bybit zijn:

Hoge liquiditeit

Bybit heeft een van de hoogste liquiditeiten op de markt voor cryptocurrency-derivaten. Dit betekent dat handelaren gemakkelijk cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen tegen de huidige marktprijs.

Geavanceerde handelshulpmiddelen

Bybit biedt een verscheidenheid aan geavanceerde handelshulpmiddelen, waaronder een ingebouwd grafiekplatform, orderboek en handelsindicatoren. Deze tools kunnen handelaren helpen om beter geïnformeerde handelsbeslissingen te nemen.

Gebruiksvriendelijke interface

Bybit heeft een gebruiksvriendelijke interface die het voor handelaren van alle ervaringsniveaus gemakkelijk maakt om door het platform te navigeren.

Beveiliging

Bybit neemt beveiliging serieus en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat het geld van gebruikers veilig wordt bewaard. Deze maatregelen omvatten multi-factor authenticatie, koude opslag en regelmatige beveiligingsaudits.

Handelsstrategieën op Bybit

Als het gaat om het verhandelen van cryptocurrencies op Bybit, zijn er verschillende strategieën die handelaren kunnen gebruiken. Een van de meest populaire strategieën is scalperen, waarbij gedurende de dag talloze kleine transacties worden uitgevoerd om te profiteren van kleine prijsbewegingen.

Een andere populaire strategie is swing trading, waarbij posities voor een langere periode worden aangehouden om te profiteren van grotere prijsbewegingen. Deze strategie kan effectief zijn in volatiele markten, waar prijzen in korte tijd aanzienlijk kunnen bewegen.

Ongeacht de gebruikte strategie, het is belangrijk voor handelaren om een goed begrip te hebben van de markt en de cryptocurrency waarin ze handelen. Dit omvat het uitvoeren van grondig onderzoek naar de fundamenten van de cryptocurrency en het analyseren van de technische indicatoren van de markt.

Risico's van handelen op Bybit

Hoewel handelen op Bybit winstgevend kan zijn, is het belangrijk voor handelaren om de risico's te begrijpen. Een van de grootste risico's is de hoge mate van hefboomwerking die wordt geboden door Bybit. Hoewel hefboomwerking de winst kan vergroten, kan het ook de verliezen vergroten.

Bovendien is de cryptocurrency-markt zeer volatiel en onvoorspelbaar. Handelaren moeten bereid zijn om geld te verliezen en mogen nooit meer investeren dan ze zich kunnen veroorloven te verliezen.

Ten slotte moeten handelaren zich bewust zijn van het potentieel voor fraude en hacking op de cryptocurrency-markt. Bybit heeft tal van beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om het geld van gebruikers te beschermen, maar handelaren moeten nog steeds voorzichtig zijn bij het gebruik van het platform.

Bybit is een toonaangevende cryptocurrency-derivatenbeurs die handelaren de mogelijkheid biedt om cryptocurrencies te verhandelen met een hefboomwerking tot 100x. Met een verscheidenheid aan handelsproducten, geavanceerde handelshulpmiddelen en hoge liquiditeit is Bybit een aantrekkelijk platform voor cryptocurrency-traders van alle ervaringsniveaus.

Handelaren moeten zich echter bewust zijn van de risico's die verbonden zijn aan het handelen op Bybit, inclusief de hoge mate van hefboomwerking, volatiliteit en potentieel voor fraude en hacking. Door grondig onderzoek te doen en voorzichtig te zijn bij het handelen, kunnen handelaren hun kansen op succes op Bybit maximaliseren.

Bybit is een uitstekend platform voor cryptocurrency-traders die cryptocurrencies willen verhandelen met een hefboomwerking. Met een gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde handelshulpmiddelen en hoge liquiditeit is Bybit een uitstekende keuze voor handelaren van alle ervaringsniveaus. Dus waarom zou u zich vandaag niet aanmelden voor Bybit en beginnen met handelen in cryptocurrencies?

Klantenondersteuning van Bybit

Bybit legt sterk de nadruk op klantenondersteuning en heeft een toegewijd team van professionals die 24/7 beschikbaar zijn om gebruikers te helpen met al hun vragen of problemen. Gebruikers kunnen via e-mail of livechat contact opnemen met de klantenondersteuning en het team staat bekend om hun snelle reactietijden en behulpzaamheid.

Naast het klantenserviceteam biedt Bybit ook een verscheidenheid aan educatieve bronnen om gebruikers te helpen meer te leren over het verhandelen van cryptocurrency-derivaten. Deze bronnen omvatten videozelfstudies, blogposts en een handelsacademie die diepgaande training biedt over handelsstrategieën en technische analyse.

de community van Bybit

Bybit heeft een bloeiende gemeenschap van handelaren die gepassioneerd zijn door cryptocurrency en handel. Het bedrijf is actief op sociale media en communiceert regelmatig met zijn gemeenschap op platforms zoals Twitter en Telegram.

Daarnaast organiseert Bybit regelmatig handelswedstrijden en promoties die handelaren de mogelijkheid bieden om prijzen te winnen en beloningen te verdienen. Deze evenementen zijn een geweldige manier voor handelaren om met elkaar in contact te komen en hun vaardigheden te testen tegen andere handelaren op het platform.

De toekomst van Bybit

Terwijl de cryptocurrency-markt blijft groeien en evolueren, zet Bybit zich in om voorop te blijven lopen in de branche. Het bedrijf werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten en functies die voldoen aan de veranderende behoeften van zijn gebruikers.

Bovendien breidt Bybit actief zijn aanwezigheid in nieuwe markten over de hele wereld uit. Het bedrijf is onlangs gelanceerd in de Verenigde Staten en werkt eraan om ook in andere landen wettelijke goedkeuring te verkrijgen.

Bybit is een handelsplatform voor cryptocurrency dat zijn gebruikers verschillende promoties biedt, waaronder promotiecodes, bonussen en een verwijzingsprogramma.

Bybit promotiecodes

Bybit biedt af en toe promotiecodes aan die kunnen worden gebruikt om kortingen of andere voordelen op het platform te ontvangen. Deze promotiecodes worden meestal verspreid via sociale media, e-mail of andere kanalen. Gebruikers kunnen de promotiecode invoeren wanneer ze zich aanmelden voor een nieuw account of wanneer ze een storting doen op hun bestaande account.

Promocodes kunnen verschillende voordelen bieden, zoals lagere handelskosten, bonusfondsen of andere stimulansen. Het is echter belangrijk op te merken dat promotiecodes vaak vervaldata of andere beperkingen hebben, dus gebruikers moeten de algemene voorwaarden zorgvuldig lezen voordat ze deze gebruiken.

Bybit Bonuscodes

Naast promotiecodes biedt Bybit bonussen aan zijn gebruikers op basis van hun handelsactiviteit. Het bonusprogramma is verdeeld in drie niveaus: brons, zilver en goud. Gebruikers kunnen bonussen tot $500 verdienen, afhankelijk van hun handelsvolume en het niveau waarin ze zich bevinden.

Om in aanmerking te komen voor een bonus, moeten gebruikers binnen een bepaalde periode aan bepaalde handelsvolumevereisten voldoen. Om bijvoorbeeld in aanmerking te komen voor de Bronze-niveaubonus, moeten gebruikers binnen een periode van 30 dagen minimaal €1.000 verhandelen. Hogere niveaus vereisen hogere handelsvolumes.

Het bonusgeld wordt automatisch bijgeschreven op de gebruikersaccount en kan worden gebruikt om te handelen of te worden opgenomen volgens de algemene voorwaarden van het platform. Het is echter belangrijk op te merken dat gebruikers elkaar moeten ontmoeten bepaalde vereisten voordat ze het bonusgeld kunnen opnemen, zoals het voldoen aan een minimaal handelsvolume of het voltooien van bepaalde verificatieprocedures.

Bybit verwijzingsprogramma

Het verwijzingsprogramma van Bybit beloont gebruikers voor het uitnodigen van hun vrienden voor het platform. Wanneer een gebruiker zich aanmeldt met behulp van een verwijzingslink, ontvangen zowel de gebruiker als de verwijzer een bonus. Het bonusbedrag varieert afhankelijk van het stortingsbedrag van de gebruiker en het niveau van de verwijzer.

Bybit biedt ook een gelaagd verwijzingsprogramma, wat betekent dat gebruikers hogere bonussen kunnen verdienen door meer gebruikers naar het platform te verwijzen. Gebruikers die bijvoorbeeld één tot negen vrienden doorverwijzen, kunnen een bonus van maximaal $ 10 per verwijzing ontvangen, terwijl gebruikers die meer dan 20 vrienden doorverwijzen een bonus van maximaal $ 50 per verwijzing kunnen ontvangen.

Het verwijzingsprogramma is een geweldige manier voor gebruikers om extra geld te verdienen en tegelijkertijd hun vrienden kennis te laten maken met de wereld van cryptocurrency-handel. Het is ook een win-win situatie voor zowel de verwijzer als de doorverwezen gebruiker, aangezien zij beiden bonussen ontvangen voor het gebruik van het platform.

Conclusie

De promoties van Bybit, waaronder promotiecodes, bonussen en een verwijzingsprogramma, bieden gebruikers verschillende voordelen en prikkels voor het gebruik van het platform. Promotiecodes bieden kortingen of andere voordelen, terwijl bonussen en het verwijzingsprogramma gebruikers de kans bieden om extra geld te verdienen op basis van hun handelsactiviteit of verwijzingen.

Het is belangrijk op te merken dat deze promoties vaak specifieke voorwaarden hebben waaraan gebruikers zich moeten houden om de voordelen te ontvangen. Gebruikers moeten de algemene voorwaarden zorgvuldig lezen voordat ze promotiecodes gebruiken, deelnemen aan het bonusprogramma of vrienden naar het platform verwijzen.

Over het algemeen zijn de promoties van Bybit een geweldige manier voor gebruikers om extra geld te verdienen tijdens het handelen op het platform. Of u nu een nieuwe gebruiker bent die wilt profiteren van promotiecodes of een ervaren handelaar die bonussen of verwijzingsbeloningen wil verdienen, Bybit heeft voor elk wat wils.

Conclusie

Bybit is een toonaangevende cryptocurrency-derivatenbeurs die zich inzet om handelaren een veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform te bieden. Met een verscheidenheid aan handelsproducten, geavanceerde handelshulpmiddelen en een sterke nadruk op veiligheid en transparantie, is Bybit een aantrekkelijk platform voor cryptocurrency-handelaren van alle ervaringsniveaus.

Met zijn focus op klantenondersteuning, betrokkenheid van de gemeenschap en innovatie, is Bybit goed gepositioneerd om te blijven groeien en mee te evolueren met de cryptocurrency-markt. Als u geïnteresseerd bent in het verhandelen van cryptocurrency-derivaten, is Bybit zeker een platform dat de moeite van het bekijken waard is.

Waarom ons vertrouwen?

HK
Harry Kuperus
Oprichter & CEO van kortingscouponcodes.nl

Meer dan 1 miljoen shoppers bezoeken elke maand kortingscouponcodes.nl om kortingscodes te vinden voor meer dan 3.500 online winkels. kortingscouponcodes.nl helpt online shoppers al meer dan zes jaar met sparen en we nemen je vertrouwen serieus. We streven ernaar transparant te zijn en het helpen van shoppers om te besparen is onze topprioriteit.

kortingscouponcodes.nl wordt gebouwd en onderhouden door ons team van couponbeoordelaars en technici, waarbij de laatste AI-technologie wordt gecombineerd met ervaren winkelexperts om elke dag honderden nieuwe kortingscodes te vinden en te publiceren.

We zijn ons bewust dat het frustrerend kan zijn als kortingscodes niet werken. We streven ernaar alleen echte kortingscodes te publiceren en glashelder te zijn over wanneer en hoe wij geld verdienen wanneer je onze website gebruikt.

We hebben veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat elke pagina wordt bijgewerkt met de nieuwste kortingsbonnen. We testen elke dag honderden kortingscodes om te controleren of ze werken, en gebruiken feedback van klanten zoals jij om elke pagina op onze website te helpen verbeteren. Als je iets heeft opgemerkt dat niet klopt, kun je een probleem melden aan ons.

Lees meer over kortingscouponcodes.nl.

Maak kennis met de kortingscodes experts van kortingscouponcodes.nl

Deze website is gemaakt en beheerd door het kortingscouponcodes.nl team. Elke pagina op onze website is het resultaat van de gezamenlijke inspanning van onze hele organisatie.

Onze technici hebben de door AI ondersteunde systemen gebouwd waarmee we elke dag honderden kortingscodes kunnen verzamelen. Ons coupon beoordelingsteam beoordeelt en beheert honderden kortingsbonnen om je te helpen de beste korting te krijgen bij winkels zoals Bybit.

Hier zijn enkele coupon recensenten die kortingscodes aan deze pagina hebben bijgedragen:

HK
Harry Kuperus heeft meer dan 15.000 coupons gepubliceerd en 7 jaar ervaring

We combineren ook de waardevolle feedback die we ontvangen van shoppers over welke kortingscodes werken, met onze eigen tests, om onze pagina's te verbeteren en shoppers te helpen besparen.

Hoe deze pagina geld verdient

Als je op deze pagina op een kortingscode klikt, kunnen we een commissie verdienen via een affiliate netwerk of een overeenkomst met Bybit. Dit kost je niets extra's en het helpt ons om kortingscouponcodes.nl op koers te houden met onze missie: zoveel mogelijk shoppers helpen geld te besparen bij het online betalen.

De meeste winkels op kortingscouponcodes.nl hebben geen partnerovereenkomsten of zijn niet aangesloten bij een affiliate netwerk. Wij geloven erin onze bezoekers te helpen besparen in zoveel mogelijk winkels, zelfs als er geen financiële prikkel voor ons is om dat te doen.

Het vertrouwen van het winkelend publiek is erg belangrijk voor ons en we willen volledig transparant zijn over hoe we geld verdienen. Onze pagina's met affiliatelinks zijn duidelijk gelabeld ook delen we geen persoonlijke gegevens.

Meld een probleem

Heb je gemerkt dat er iets mis is met de pagina? We willen graag je hulp bij het verbeteren van deze site. Rapporteer eventuele problemen aan info@imp-multimedia.com of lees meer manieren om contact op te nemen ons.

Hoe kortingscouponcodes.nl de beste Bybit coupons ontdekt

kortingscouponcodes.nl is er om kopers te helpen geld te besparen als ze online winkelen. We helpen honderden shoppers elke maand geld te besparen door hen te helpen de nieuwste kortingen, promoties en kortingscodes voor hun favoriete winkels te vinden.

Ons team besteedt uren aan het zoeken en sorteren van aanbiedingen en kortingscodes voor Bybit. We publiceren elke dag honderden nieuwe codes. We scannen voortdurend tientallen bronnen op de nieuwste kortingscodes voor Bybit en zoeken actief naar de beste kortingsbonnen, coupons en manieren om geld te besparen bij Bybit, zelfs als je geen werkende code kunt vinden.

We zoeken en publiceren elke dag kortingsbonnen van honderden nieuwe winkels, wat betekent dat je altijd codes vindt voor populaire nieuwe merken en producten.

Hoe we onze Bybit promotiecodes verifiëren en rangschikken

We weten dat het frustrerend is als kortingscodes niet werken zoals beloofd. We zijn zelf shoppers, dus we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we altijd de nieuwste actieve kortingscodes delen.

Zo zorgen we ervoor dat je altijd de best werkende Bybit kortingscodes en aanbiedingen kunt vinden:

 1. Onze community van shoppers - Elke keer dat je een kortingscode van kortingscouponcodes.nl gebruikt, vragen we je of de code werkt of niet. Deze feedback helpt ons de beste actieve kortingsbonnen te delen en andere kopers te helpen sneller meer geld te besparen.
 2. We vinden en publiceren kortingsbonnen SNEL - We ontdekken elke dag honderden nieuwe kortingscodes en we publiceren deze zo snel als we kunnen. We weten dat sommige kortingsbonnen en uitverkopen al binnen een paar uur kunnen verlopen, dus publiceren we ze altijd zo snel mogelijk.

Hoe je een Bybit kortingscode kunt toepassen

Zo pas je een kortingscode van Bybit toe:

 1. Zoek de kortingscode van Bybit die je wilt gebruiken op deze site en klik op de knop Bekijk Code. De code wordt naar het klembord van je telefoon of computer gekopieerd, zodat je deze bij het afrekenen deze in het desbetreffende kunt plakken.
 2. Als je klaar bent om af te rekenen op de website van Bybit, klikt je op Afrekenen of Winkelwagen bekijken om het afrekenproces te starten. Wanneer je bij de betalingsstap komt, zoekt je naar het vak Kortingscode en plak je de code.
 3. Klik op Toepassen om de korting aan je bestelling toe te voegen.

Waarom je niet altijd een werkende kortingscode zult vinden

Er zijn veel redenen waarom een kortingscode mogelijk niet werkt, maar dit zijn de meest voorkomende:

 • De code is verlopen - Elke kortingscode van Bybit vervalt uiteindelijk. We weten dat het frustrerend is als je geen werkende code kunt krijgen, dus we doen ons best om onze kortingsbonnen te allen tijde up-to-date te houden.
 • Het artikel is al in de uitverkoop - Sommige winkels hanteren een uitverkoop en kortingen zonder kortingscodes te gebruiken. Als je wilt weten of een winkel uitverkoop of kortingen heeft, kun je dat meestal op de website of op sociale media-accounts vinden.
 • De code is niet geldig voor de artikelen in je winkelwagen - Soms heeft een winkel verschillende kortingsbonnen beschikbaar, en slechts één daarvan kan op je aankoop worden toegepast.
 • Er zijn nog andere beperkingen - Coupons hebben soms beperkingen, bijvoorbeeld dat ze alleen geldig zijn voor bepaalde producten, of alleen geldig zijn als je meer dan een bepaald bedrag uitgeeft.

Verlaat je winkelwagen

Als je artikelen aan je winkelwagentje toevoegt en de site verlaat zonder je aankoop te voltooien, sturen veel winkels je een herinneringsmail met een link terug naar je winkelwagentje. Deze e-mail bevat vaak een kortingscode om je aan te moedigen terug te komen en je aankoop te voltooien. Het werkt misschien niet voor elke aankoop, maar als je tijd over hebt, kan het de moeite waard zijn om het te proberen.

Hoe je anders geld kunt besparen bij Bybit, zelfs zonder werkende code

Zelfs als je geen werkende kortingscode voor Bybit kunt vinden, zijn er bij de meeste online winkels nog steeds genoeg mogelijkheden om snel geld te besparen. Hier zijn enkele van onze beste geldbesparende tips:

Zoek naar een aanmeldingsbonus voor e-mail of account

De meeste winkels bieden je een korting of bonus aan als je zich aanmeldt voor hun e-mailnieuwsbrief. Dit is meestal een percentage korting op je eerste bestelling, of een vast bedrag op je aankoop.

Abonneer je op de e-maillijst van de winkel

Naast het aanbieden van een aanmeldingsbonus sturen veel winkels je exclusieve kortingscodes en aanbiedingen in hun dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse e-mailnieuwsbrieven. Als je er zeker van wilt zijn dat je niets mist, is het een goed idee om je te abonneren op de e-maillijst van de winkel.

Bespaar later met geld-terug-beloningen

Hoewel sommige winkels geen kortingen vooraf bieden, kun je mogelijk toch wat geld besparen met geld-terug-aanbiedingen op je aankoop. Zorg ervoor dat je al je geld-terug-opties in een winkel hebt onderzocht voordat je een aankoop doet, zelfs als je al een werkende kortingscode hebt gevonden.

Controleer of er een verwijzingsprogramma bestaat

Verwijzingsprogramma's zijn een geweldige manier om geld te besparen, omdat je beloond kunt worden als je je vrienden en familie naar een winkel verwijst. Veel winkels geven je een kortingscode of korting alleen als je iemand doorverwijst, en sommige geven je zelfs een bonus als de door je verwezen persoon een aankoop doet.

Gratis verzending en retourneren zorgen voor grote besparingen

De verzendkosten voor je aankoop kunnen een aanzienlijk deel uitmaken van het totale geld dat je in een winkel uitgeeft. Tel daar de kosten voor retourneren bij op als je van gedachten verandert of niet de juiste maat koopt, en het kan zijn dat je geld verliest aan producten die je uiteindelijk niet eens houdt.

Als je het verzend- en retourbeleid van een winkel begrijpt, kun je geld besparen terwijl je slimmer winkelt. Profiteer van gratis verzending en retouraanbiedingen om meerdere maten te bestellen en de perfecte pasvorm te vinden, of om items te passen die je normaal niet koopt, met de gemoedsrust dat je geen verzendkosten of retourkosten hoeft te betalen.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Bybit?

Op dit moment zijn er 15 codes beschikbaar en 4 aanbiedingen bij Bybit.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Bybit?

In de afgelopen 30 dagen hebben 492 bezoekers gemiddeld 20% bespaard bij Bybit. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van Bybit verzilveren?

Om een coupon van Bybit te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Bybit gemiddeld?

Er zijn vandaag 15 codes beschikbaar en 4 aanbiedingen bij Bybit. Gemiddeld heeft Bybit 15 4 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op Bybit?

Je kan geld besparen bij Bybit door een van de huidige coupons Bybit van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 20% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Bybit?

Elke promotiecode van Bybit, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Bybit aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Bybit geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Kortingen bij Bybit

 1. Over Bybit
 2. De missie van Bybit
 3. Producten van Bybit
 4. Waarden van Bybit
 5. Bybit Hefboomwerking
 6. Type bestellingen
 7. Bybit Contracten
 8. Bybit recensie: stortingen
 9. Bybit Opnames
 10. Bybit vergoedingen
 11. Bybit Rekenmachine
 12. Inleiding tot Bybit: een uitgebreide gids voor handel in cryptocurrency

Profiteer van extra korting met een Bybit kortingscode

We hebben geconstateerd dat Bybit een gebruiksvriendelijke uitwisseling is met sterke technologie, redelijke kosten en een relatief intuïtieve gebruikersinterface. We zijn ook blij om te zien dat ze ook een verzekeringsfonds hebben ontwikkeld om marktrisico's te beheersen. Ze zijn goed gepositioneerd om een alternatief te bieden voor de status-quo op de crypto-derivatenmarkt. In feite is de liquiditeit van het orderboek op Bybit recentelijk hoger dan die van Deribit. Hoewel er dingen waren waarvan we dachten dat ze verbeterd moesten worden, zijn deze relatief eenvoudig te implementeren. De uitwisseling is nog nieuw en er zitten ongetwijfeld veel verbeteringen in de pijplijn. Dus, moet je Bybit gebruiken? We moedigen u aan om uw eigen onderzoek te doen, maar op het eerste gezicht lijkt Bybit een aantrekkelijke uitwisseling die aan de meeste van onze eisen voldoet.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 20% korting bij Bybit

🌐 https://www.bybit.com

Actuele Bybit Kortingen

Kortingscodes19
Beste korting€800.00
Werkende kortingen15
Ingewisselde codes492

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.

X