Gekopieerd
ajax loader

Geef ons een feedback



100%
Werkt
1 x voted
X
Het vinden van een kortingscode voor een online winkel is gemakkelijk. Typ de naam van de winkel in de zoekbalk en op de volgende pagina zie je een overzicht van alle aanbiedingen van deze winkel.
Kortingscode
Er zijn twee soorten kortingen, de ene is een code die wordt ingewisseld bij de online winkel. De andere is een link, als je op de link klikt word de korting direct van het eindbetrag afgetrokken.
Kortingscode
Heeft u een kortingscode gevonden? Geweldig, klik op de knop "kopieren", daarna kan je bij de online winkel de code inwisselen gedurende het bestelproces, voordat je de betaling afsluit.
Kortingscode
Controleer of de korting correct toegepast is. Kortingscodes hebben een vervaldatum, misschien is de code niet langer geldig of kan alleen worden gebruikt met bepaalde producten. Als de kortingscode ongeldig blijkt, keer dan terug naar onze pagina en probeer het opnieuw met een andere kortingscode.

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Onze wekelijkse nieuwsbrief informeert je over de nieuwste aanbiedingen per e-mail.

Bekijk het eindbedrag om te zien hoeveel je hebt bespaard. Je hebt het door, het is leuker om te winkelen met onze kortingscodes. Voor je volgende online aankoop niet vergeten om terug te keren naar kortingscouponcodes.nl.
Kortingscode
Avis logo

kortingscode Avis ☆ augustus 2020

Avis Kortingscode ✂ tot wel 20% korting op 14 augustus 2020 ✅ 16 aanbiedingen en kortingscodes bij Avis ⭐ gratis verzending al 2 keer gebruikt

Uw autohuur op Avis Bent u op zoek naar een huurauto voor een reis, zakelijk of privé, vakantie of weekendje weg? Dan biedt het autoverhuurbedrijf precies de juiste auto voor u. Met een eenvoudig zoekformulier kunt u de huurlocatie, de datum en tijd invoeren en de plaats, datum en tijd retourneren. Met een klik op zoekvoertuig toont de autoverhuur enkele aanbiedingen en huurauto kunt u de informatie met verdere klikken snel lezen en de huurauto boeken. Avis is een van de toonaangevende autoverhuurbedrijven.

Gelanceerd in 1946 met drie voertuigen, is het bedrijf nu vertegenwoordigd met meer dan 5750 stations in 165 landen . Naast huurauto's van alle soorten zijn ook bestelwagens en vrachtwagens, bijvoorbeeld voor de verhuizing. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich vandaag in New Jersey. Het bedrijf werd opgericht in 1946 en heeft sinds 1956 kantoren in de VS, Europa, Canada en Mexico .

Ondertussen stelt Avis 3 wereldwijd 0.000 mensen tewerk . Nut in Duitsland heeft meer dan 360 stations waar u uw auto kunt ophalen en terugbrengen.

  1. 2020-08-14 07:10:26 - Vans NL - 10% OFF OP ALLE WEBSITE Vans
  2. 2020-08-14 07:10:12 - 10% korting op alle schoen Mooieschoenen
  3. 2020-08-14 07:10:25 - Uw auto ook E 100,00 goedkoper verzekeren? Nu met 15% korting +… United Consumers
  4. 2020-08-14 07:10:13 - NL - Norton Security 50% Off - Norton
  5. 2020-08-14 07:10:27 - Verdienen Verdienen Vrbo
  6. 2020-08-14 07:14:04 - Bestecanvas all products Bestecanvas all products BesteCanvas
  7. 2020-08-14 07:00:28 - Schaf twee Eekeez figuurtjes aan voor €22. Zavvi
  8. 2020-08-14 06:09:11 - HTML5 - Hosting - HTML5 - Hosting - YourHosting
  9. 2020-08-14 06:09:10 - Voidu Official Game Store Voidu
  10. 2020-08-14 06:09:10 - Vifit Sport Homepage Vifit Sport Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de… Vifitsport
  11. 2020-08-14 06:09:10 - Tirendo NL Homepage Tirendo NL Alle aanbiedingen op Avis. Gebruik de korting… Tirendo
  12. 2020-08-14 06:09:09 - 7% Off in Paris Tiqets
  13. 2020-08-14 06:09:09 - De North Face Ontdek alle promoties en kortingen op de site Avis The North Face
  14. 2020-08-14 07:00:28 - Dem Amsterdam-Reiseführer Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Avis Amsterdam Pass
  15. 2020-08-14 06:09:09 - SuperSmart NL Logo SuperSmart NL Logo Supersmart.com
  16. 2020-08-14 06:09:09 - Jurken en rokken met korting bij Street One Street One
  17. 2020-08-14 06:09:08 - SALE TOT -60% SPARTO Spartoo
  18. 2020-08-14 06:09:08 - SoHosted SSD webhosting SoHosted SSD webhosting SoHosted
  19. 2020-08-14 06:09:08 - De ''Summer SALE'' zal zeer agressief worden ingezet met korting tot 50%… Sneakers
  20. 2020-08-14 06:09:07 - Get €10 off on orders over €69 SheIn
Acties Avis • 14/08/2020

Ierland: -15% tot 31/12/17 met de code

Ierland: -15% tot 31/12/17 met de code l565509
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties Avis • 14/08/2020

FR_USA & Canada: -15%

Noord-Amerika: -15% tot 12/15/17 met code H811101
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

Voor nog geen €490,- rijd jij 28+ dagen een luxe auto

Voor nog geen €490,- rijd jij 28+ dagen een luxe auto- Avis 2020
Bekijk aanbieding
NORTON Antivirus Aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

kortingscode voor 15% korting op autohuur

kortingscode voor 15% korting op autohuur- Avis 2020
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

kortingscode voor tot 20% korting op autohuur

kortingscode voor tot 20% korting op autohuur- Avis 2020
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

Huur een auto in Griekenland met 15% korting

Huur een auto in Griekenland met 15% korting - Avis 2020
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

Bespaar tot €200 zodra je je auto direct betaalt

Bespaar tot €200 zodra je je auto direct betaalt - Avis 2020
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

Vroegboekkorting hier - tot wel 20% korting

Vroegboekkorting hier - tot wel 20% korting - Avis 2020
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

Ten minste 10% korting via de huidige aanbiedingen

Ten minste 10% korting via de huidige aanbiedingen - Avis 2020
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

Bekijk het actieoverzicht en krijg kortingen tot 20%

Bekijk het actieoverzicht en krijg kortingen tot 20%- Avis 2020
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

Ontvang €15,- korting + GRATIS extra's op jouw boeking

Ontvang €15,- korting + GRATIS extra's op jouw boeking- Avis 2020
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

korting: bespaar tot 15% in Griekenland

korting: bespaar tot 15% in Griekenland- Avis 2020
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

Huur auto's in Kroatië met tot 10% korting

Huur auto's in Kroatië met tot 10% korting- Avis 2020
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

Aanbiedingen van Avis vind je direct op de website

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Avis op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Avis.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Avis

Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site Avis. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 14/08/2020

Aanbiedingen van Avis.nl vind je direct op de website

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Avis.nl op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Avis.nl.
Bekijk aanbieding
Soortgelijke online winkels zoals Avis
Online winkels met kortingsbonnen en soortgelijke aanbiedingen Avis
Acties Sixity Auto • 14/08/2020

Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij Sixity Auto

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Sixity Auto!
Bekijk aanbieding
Acties Navigation.com • 14/08/2020

Aanbiedingen voor je aankopen op Navigation.com. Doe de aankoop met de kortingen die nu beschikbaar zijn.

Navigation.com biedt je kortingen aan die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop bij de online winkel.
Bekijk aanbieding
Acties Enterprise • 14/08/2020

Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij Enterprise

Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site Enterprise. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk aanbieding
2 maal gebruikt
Acties 4 Wheel Drive • 14/08/2020

Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij 4 Wheel Drive

Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site 4 Wheel Drive. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk aanbieding
Acties Landrover explore • 14/08/2020

Alle aanbiedingen op Landrover explore. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken.

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Landrover explore en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk aanbieding
Acties IbaCar • 14/08/2020

Alle aanbiedingen op IbaCar. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken.

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij IbaCar!
Bekijk aanbieding
Acties Autoescape • 14/08/2020

Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Autoescape

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Autoescape!
Bekijk aanbieding
Acties Go Airport Shuttle • 14/08/2020

Ontdek alle promoties en kortingen op de site Go Airport Shuttle

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Go Airport Shuttle!
Bekijk aanbieding
Acties National Car Rental • 14/08/2020

Ontdek alle promoties en kortingen op de site National Car Rental

National Car Rental biedt je kortingen aan die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop bij de online winkel.
Bekijk aanbieding
Acties Budget Rent a Car • 14/08/2020

Alle aanbiedingen op Budget Rent a Car. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken.

Budget Rent a Car biedt je kortingen aan die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop bij de online winkel.
Bekijk aanbieding
Acties Spotahome • 14/08/2020

Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Spotahome

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Spotahome!
Bekijk aanbieding
Acties Norauto • 14/08/2020

Alle aanbiedingen op Norauto. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken.

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Norauto en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk aanbieding
Soortgelijke online winkels zoals Avis
Bezoekers die kochten in Avis kochten ook hier:
  • Adidas
  • Albelli
  • Amazon
  • Bonprix
  • C&A
  • Conrad
  • Domestika
  • Douglas
  • Groupon
  • HEMA
  • Hunkemöller
  • K-Swiss
  • KLM
  • Large
  • NIKE
  • Omio
  • Palladium
  • Pixum
  • Plutosport
  • Rituals
  • Sarenza
  • Spartoo
  • SUPRA
  • Van Haren
    • Alles wat je moet weten over Avis
      Kom alles te weten over kortingscodes, acties en coupons bij Avis

    Geen recente kortingsbonnen beschikbaar bij Avis?

    Als Aviszuzeit geen passende kortingscodes in omloop heeft gebracht, zult u hier helaas niets vinden. Ons team werkt elke dag om de beste en meest actuele Avis-vouchers voor u te selecteren. U kunt dus altijd uw artikel bestellen met de meest aantrekkelijke kortingen. Als er echter geen geldige coupons of coupons beschikbaar zijn en er nergens een nieuwe kortingscode is, is er nog een manier. Wij helpen u met deze besparings-tips wat euro's te besparen.

    Onze belangrijkste tips voor het opslaan in één oogopslag Tip 1: Met de voucherwaarschuwing kunt u op de hoogte blijven. We sturen je altijd een e-mail als er een nieuwe voucher beschikbaar is voor Avisen. Zo bent u voortdurend op de hoogte en kunt u op de hoogte blijven. Hiervoor moet u zich eenvoudig aanmelden voor de gratis voucherwaarschuwing met uw huidige e-mailadres. Tip 2: bekijk snel de populaire categorie "vakanties en reizen" en blader door. Er zijn altijd mogelijkheden voor een fantastisch alternatief voor een coupon. Verkopers zoals Hertz, Car Check en Avis hebben ook fatsoenlijke kortingen te bieden en geven u de optie om te besparen met geweldige kortingscodes.

    Hoe kan ik de voucher inwisselen bij Avis?

    Selecteer gewoon een actuele kortingsbon om u uw artikelen aan Aviszu geweldige prijzen te geven. Dan verzilver je deze tegoedbon direct in de online winkel. Dankzij onze instructies is het gemakkelijk en snel om uw voucher in te wisselen en zo uw aantrekkelijke prijs te beveiligen. Volg de onderstaande beschrijving.

    Kopieer de couponcode: zoek een coupon en selecteer de juiste. Klik op de knop "Coupon tonen" en kopieer de weergegeven couponcode wanneer u deze nodig heeft bij het bestellen.
    Kies uw huurauto: bezoek nu de online winkel van Avis. Daar kunt u eenvoudig en snel uw favorieten kiezen. Plaats ze vervolgens in de winkelwagen en klik daar om door te gaan met boeken.
    Uw tegoedbon inwisselen: eenmaal aangekomen in uw winkelwagen is er een veld waar u uw tegoedboncode kunt invoeren. Daar wordt de gekopieerde couponcode vervolgens in het weergegeven invoerveld ingevoegd. Bevestig nu uw boeking en kijk uit naar de goederen.

    Wat moet ik doen als mijn voucher niet werkt?

    Stap 1: Is aan alle voorwaarden van de voucher voldaan? De vouchers bij Avissind worden meestal geassocieerd met bepaalde voorwaarden. Je moet hier absoluut op letten en als klant vervullen. De mogelijke voorwaarden kunnen zijn, de minimale bestelwaarde of de voucher is alleen geldig voor nieuwe klanten. Alle informatie is te vinden in de coupondetails.
    Stap 2: Controleer de geldigheid van de voucher. De vouchers van Avis zijn meestal slechts kort geldig en vervallen in de verbinding. Je herkent deze vouchers met het zegel "Verlopen". Als gevolg hiervan kunt u niet opslaan met deze kortingsbon.
    Stap 3: Moet u advies geven aan een tegoedbon ururu? E-mail het probleem naar de voucher uru en het zal je zeker helpen.

    Avis is een van 's werelds grootste autoverhuurbedrijven. In Duitsland bestaat het wagenpark uit ongeveer 25.000 auto's die kunnen worden gehuurd voor privé- of zakelijke doeleinden. Het wagenpark bestaat uit een uitgebalanceerde mix van alle bekende autofabrikanten. Het aandeel premiummerken is bijzonder hoog.
    De gemiddelde leeftijd van de auto's ligt tussen de drie en vier maanden. Het maakt niet uit voor welk doel u een auto nodig heeft, u kunt het autoverhuurbedrijf een moderne vraag stellen Kleine, sport- of luxe auto's, evenals een busje of een voor gehandicapten toegankelijk voertuig. Avis-kortingsbonnen zijn ook vaak beschikbaar voor autoverhuur, wat de leenkosten aanzienlijk kan verlagen. Het online boeken van een huurauto kan snel en gemakkelijk worden gedaan op het internet. Op de startpagina, in het menu-item Prijsaanvraag en boeking, voert u de start- en eindtijden van uw huur in en kiest u een ophaal- en inleverstation. Als u steden noemt, worden automatisch alle locaties getoond waar u uw huurauto kunt ophalen en inleveren. Als er geen verhuurstation in uw omgeving is, brengt het verhuurbedrijf u ook een huurauto rechtstreeks naar uw deur.
    Voordat u uw reservering voortzet door op Volgende te klikken, biedt het veld AWD van Avis Worldwide Discount u de mogelijkheid om speciale Avis-kortingen te claimen. Selecteer een voertuiggroep op de tweede boekingspagina. Hier kunt u het gewenste voertuig nauwkeuriger specificeren. Naast gewone auto's van verschillende grootte en klasse, kunt u hier ook kiezen voor bijvoorbeeld luchtige cabrio's, chique coupes, pompeuze limousines of bewegende transporters en minibussen voor een auto. Voor elk automodel wordt de uitrusting gedetailleerd beschreven. Als u niet tevreden bent met de standaarduitrusting, kunt u aanvullende extra's of upgrades opgeven. Nu logt u in op uw klantaccount. Als je op de kortingspagina kortingscouponcodes.nl/ huidige Avis-tegoedbonnen hebt gevonden, kun je deze hier verzilveren voordat je de kortingscode betaalt, waarmee je de hoogste korting krijgt.


    Een Avis kortingscode

    Het ziet ernaar uit dat je op zoek bent naar kortingscodes of actiecodes van Avis! Je vind bij ons alle actuele Avis kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je in de meeste gevallen kunt besparen op je online bestelling. Onze kortingscodes worden doorlopend geactualiseerd, mocht je geen code vinden check de site dan na een paar uur nog eens. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Avis onder elkaar. Overzichtelijk en eenvoudig, de kortingscodes zijn op relevantie en populariteit gerangschikt, zo zie je de meest gebruikte kortingen altijd bovenaan. Dit overzicht word ieder uur en rond de klok bijgewerkt.

    Kortingscodes voor onze bezoekers

    Wij willen onze bezoekers zoveel mogelijk helpen om snel en eenvoudig de passende korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Daarom hebben wij naast Avis meer dan 1500 andere webshops in Nederland op onze website met een ruim aanbod kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende kortingscodes beschikbaar. Denk maar aan een code voor 'gratis verzending' of een code die een bepaald percentage korting geeft op jouw bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere actiecodes jouw korting geven op het gehele assortiment. Het is elke dag weer een verassing welke promotiecodes de webshops aanbieden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat ze op onze website gepubliceerd worden!

    De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar wij bieden ook actiecodes en aanbiedingen aan van winkels en merken uit de rest van Europa, China, en de Verenigde Staten. kortingscouponcodes.nl werkt namelijk samen met kortingscodessites uit Spanje, Duitsland, Italie, Belgie, Brazilie en Amerika. Op deze manier vind je wereldwijd de beste koopjes!

    Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Avis exclusief geselecteerd. Op deze manier vind je sneller alle kortingscodes in het overzicht. Dus, voor jij wat gaat bestellen bij Avis, raden wij je aan om eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat jij nog meer kunt genieten van het online shoppen! En het mooiste van alles? Al onze kortingscodes kun je helemaal GRATIS gebruiken!

    Registreren is niet nodig.

    Je hoeft je niet te registeren op kortingscouponcodes.nl om Avis kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Op die manier krijg jij namelijk als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale koopjes direct in jouw mailbox. We selecteren alle webwinkels die een kortstondige actie of speciale kortingscode aanbiedt voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

    Wat is een Avis kortingscode?

    Een kortingscode van Avis is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op jouw bestelling bij Avis. Deze kortingscodes worden ook wel korting code, actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels uit de hele wereld gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

    Hoe kan ik een Avis kortingscode gebruiken ?

    Een actiecode of promotiecode van Avis kan worden gebruikt op twee manieren. De eerste manier is door eenvoudig te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopieren en vervolgens te plakken in het winkelwagentje van deze webshop. De andere manier is door te klikken op 'BEKIJK AANBIEDING', waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

    Veelgestelde vragen

    Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Avis?

    Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 16 aanbiedingen bij Avis.

    Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Avis?

    In de afgelopen 30 dagen hebben 2 bezoekers gemiddeld 20% bespaard bij Avis. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

    Hoe kan ik een kortingscode van Avis verzilveren?

    Om een ​​coupon van Avis te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

    Hoeveel aanbiedingen heeft Avis gemiddeld?

    Er zijn vandaag codes beschikbaar en 16 aanbiedingen bij Avis. Gemiddeld heeft Avis +16 coupons en/of acties online

    Zijn de kortingen geldig voor alles op Avis?

    Je kan geld besparen bij Avis door een van de huidige coupons Avis van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 20% besparen.

    Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Avis?

    Elke promotiecode van Avis, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Avis aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Avis geen voorraad meer heeft van dit artikel.

    ©2020 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden! DMCA.com Protection Status

    Wekelijkse nieuwsbrief

    Bespaar tot 80% met ongeëvenaarde kortingen!

    Bespaar tot 40% met onze kortingscodes!

    Schrijf je in voor onze kortingscouponcodes nieuwsbrief! Op die manier ontvang je altijd de laatste kortingscodes als eerste in jouw mailbox!