Gekopieerd
ajax loader

Geef ons een feedback



100%
Werkt
1 x voted
X
Het vinden van een kortingscode voor een online winkel is gemakkelijk. Typ de naam van de winkel in de zoekbalk en op de volgende pagina zie je een overzicht van alle aanbiedingen van deze winkel.
Kortingscode {storename}
Er zijn twee soorten kortingen, de ene is een code die wordt ingewisseld bij de online winkel. De andere is een link, als je op de link klikt word de korting direct van het eindbetrag afgetrokken.
Kortingscode {storename}
Heeft u een kortingscode gevonden? Geweldig, klik op de knop "kopieren", daarna kan je bij de online winkel de code inwisselen gedurende het bestelproces, voordat je de betaling afsluit.
Kortingscode {storename}
Controleer of de korting correct toegepast is. Kortingscodes hebben een vervaldatum, misschien is de code niet langer geldig of kan alleen worden gebruikt met bepaalde producten. Als de kortingscode ongeldig blijkt, keer dan terug naar onze pagina en probeer het opnieuw met een andere kortingscode.

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Onze wekelijkse nieuwsbrief informeert je over de nieuwste aanbiedingen per e-mail.

Bekijk het eindbedrag om te zien hoeveel je hebt bespaard. Je hebt het door, het is leuker om te winkelen met onze kortingscodes. Voor je volgende online aankoop niet vergeten om terug te keren naar kortingscouponcodes.nl.
Kortingscode {storename}
Avis logo

Kortingscode Avis Nederland ☆ Juni 2021

Avis Kortingscode Nederland ✂ tot wel 25% korting in Juni 2021 ✅ 22 aanbiedingen en 8 kortingscodes bij Avis ⭐ al 33 keer gebruikt

Uw huurauto op Avis. Bent u op zoek naar een huurauto voor een zakenreis of privéreis, vakantie of weekend? Dan biedt het autoverhuurbedrijf precies de juiste auto voor jou. Met een eenvoudig zoekformulier kunt u de verhuurlocatie, datum en tijd invoeren en de locatie, datum en tijd retourneren. Met een zoekwagen met één klik toont de huurauto enkele aanbiedingen en met meer klikken kan de huurauto snel de informatie lezen en de huurauto boeken. Avis is een toonaangevend autoverhuurbedrijf.

Het bedrijf dat in 1946 begon met drie voertuigen, is nu vertegenwoordigd met meer dan 5.750 stations in 165 landen. Er zijn niet altijd kortingscodes bij Avis .

Naast allerhande huurauto's zijn er ook bestelwagens en vrachtwagens, bijvoorbeeld om te verhuizen. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich nu in New Jersey. Het bedrijf is opgericht in 1946 en heeft sinds 1956 vestigingen in de Verenigde Staten, Europa, Canada en Mexico.

Avis heeft nu 30.000 werknemers wereldwijd. Nut in Duitsland heeft meer dan 360 stations waar u uw auto kunt ophalen en inleveren. Bij Avis krijg je soms mooie kortingscodes en aanbiedingen.

  1. 2021-06-08 08:10:27 - Bladluis2 Ontdek alle promoties en kortingen op de site Avis Biogroei.nl (2)
  2. 2021-06-07 11:00:42 - Bespaar 10% couponcode The Chess Store
  3. 2021-06-07 08:10:23 - Alle soorten shirts winkel Shirtszone (1)
  4. 2021-06-06 08:10:04 - 2 smaken box Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij Avis Box Brownies
  5. 2021-06-06 06:11:38 - Liggende willemijn Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Avis De Krat
  6. 2021-06-05 08:11:32 - Adidas outlet Sneakeroutlet
  7. 2021-06-05 08:11:31 - Accessoires Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij Avis Meubello
  8. 2021-06-05 08:11:32 - - Algemeen Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Avis Speelgoedwinkel.nl (2)
  9. 2021-06-04 12:00:46 - Bespaar 15% OFF op de hele site Giftsnideas (8)
  10. 2021-06-04 08:11:19 - Accessoires Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij Avis Tuinhaardxxl.nl
  11. 2021-06-04 08:11:19 - Abboneer op wat we eten! Thuis Today
  12. 2021-06-04 08:11:19 - Afslanken met de beste burners van Stacker Stackeronline
  13. 2021-06-04 08:11:18 - Abonneer nu! Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij Avis Questjunior
  14. 2021-06-04 08:11:15 - EuGardencenter Ontdek alle promoties en kortingen op de site Avis EU Gardencenter
  15. 2021-06-04 07:16:05 - Oranje artikelen winkel Ontdek alle promoties en kortingen op de site Avis Oranje artikelen winkel
  16. 2021-06-03 18:01:04 - 10% Korting op alle Moringa producten Superfoodsonline
  17. 2021-06-03 16:00:45 - Powerbanks Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Avis Onsmagazijn
  18. 2021-06-03 08:10:41 - Al door vele bedrijven gespeeld! Xyzgames
Kortingscode Avis • 12/06/2021

Avis kortingscode voor tot 20% korting op autohuur

Helaas is de einddatum van deze actie nog onbekend bij de redactie.
Bekijk code9601
14 maal gebruikt
Kortingscode Avis • 12/06/2021

Huur een auto bij Avis met 10% korting met deze kortingscode

Avis biedt je kortingen aan die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop bij de online winkel.
Bekijk code2500
1 maal gebruikt
Kortingscode Avis • 12/06/2021

Avis kortingscode voor 15% korting op autohuur

Geldig op huurauto's in Noord-Amerika.
Bekijk code1101
6 maal gebruikt
Kortingscode Avis • 12/06/2021

Avis kortingscode voor tot 20% korting op autohuur

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Avis!
Bekijk code9601
2 maal gebruikt
Kortingscode Avis • 12/06/2021

Avis kortingscode voor 15% korting op autohuur

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Avis en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk code1101
Kortingscode Avis • 12/06/2021

Huur een auto bij Avis met 10% korting met deze kortingscode

Geldig op autohuur in Latijns-Amerika.
Bekijk code2500
7 maal gebruikt
Kortingscode Avis • 12/06/2021

AVIS kortingscode: 15% korting op autohuur

Deze kortingscode geeft je 15% korting wanneer je een auto huurt op Malta.
Bekijk code5200
Kortingscode Avis • 12/06/2021

AVIS kortingscode: 15% korting op autohuur op geselecteerde bestemmingen!

Deze kortingscode geeft je 15% korting wanneer je een auto huurt in Zuid-Amerika.
Bekijk code2500
4 maal gebruikt
Kortingscode Avis • 12/06/2021

Scoor tot 20% korting op autohuur met deze Avis coupon

Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site Avis. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk code2000
Kortingscode Avis • 12/06/2021

Avis kortingscode: profiteer van tot 20% korting

Avis biedt je kortingen aan die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop bij de online winkel.
Bekijk code5000
1 maal gebruikt
Acties Avis • 12/06/2021

Ontvang 5% korting op jouw boeking bij Avis

Geldig als je Avis Preffered lid bent. Je hoeft geen kortingscode in te voeren.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Bespaar tot 15% bij AVIS op autoverhuur met de aanbiedingen

Bespaar tot 15% bij het huren van een voertuig met aanbiedingen van Avis. Tot 15% korting op autoverhuur met aanbiedingen van Avis!
Bekijk aanbieding
4 maal gebruikt
Acties Avis • 12/06/2021

Bekijk hier de voordelige AVIS aanbiedingen voor Nederland

Bekijk alle aanbiedingen van Avis die in Nederland toegankelijk zijn. Bekijk hier alle aanbiedingen die in Nederland beschikbaar zijn!
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Mooie aanbiedingen van AVIS

Vind geweldige deals op Avis en haal er het beste uit!
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

BESPAAR OP ZORGVRIJ HUREN. Laat de stress van schadekosten achter u. 25% korting op volledige dekking wi

BESPAAR OP ZORGVRIJ HUREN. Laat de stress van schadekosten achter u. 25% korting op volledige dekking met Avis Inclusive.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

GRATIS ROADSIDEGET-HULP. Kies Avis Inclusive voor auto en dekking gecombineerd, plus gratis wegkant

KRIJG GRATIS WEGHULP. Kies Avis Inclusive voor auto en dekking gecombineerd, plus gratis pechhulp.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

VOLLEDIG INCLUSIEF AUTOVERHUUR. Betaal vooraf een bedrag voor uw huurauto en korting op de dekking. Plus krijg gratis

VOLLEDIG INCLUSIEF AUTOVERHUUR. Betaal vooraf een bedrag voor uw huurauto en korting op de dekking. Plus gratis hulp bij pech onderweg.
Bekijk aanbieding
5 maal gebruikt
Acties Avis • 12/06/2021

Bestelwagenverhuur vanaf slechts € 19,00 per dag

Bestelwagenverhuur vanaf slechts € 19,00 per dag Algemene voorwaarden Geldig voor verhuur in het Spaanse schiereiland en de Balearen via www.avis.es. Het tarief is inclusief: Wegenbelasting en BTW, bescherming tegen diefstal of schade aan het voertuig en maximaal 4000 KM per maand. Het tarief is exclusief de kosten voor afhaling op luchthaven- of stationskantoren. Alle huurauto's zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Het inleveren van het voertuig dient te geschieden bij het verhuurkantoor. De klant moet voldoen aan de leeftijds-, chauffeurs- en kredietvereisten van Avis die overeenkomen met de locatie waar hij wil huren. De minimumleeftijd kan per kantoor verschillen en er kan een extra dagelijkse toeslag van toepassing zijn op bestuurders onder de 25 jaar. De algemene voorwaarden van Avis Spanje zijn van toepassing.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

ONTVANG GRATIS HULP BIJ PECH ONDERWEG

ONTVANG GRATIS HULP BIJ PECH ONDERWEG Met Avis Inclusive is de dekking inbegrepen bij de autohuur en ontvangt u gratis hulp bij pech onderweg.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

EEN AUTO VOOR LANGERE TIJD NODIG?

EEN AUTO VOOR LANGERE TIJD NODIG? Bekijk onze aanbiedingen voor de huur van uw auto of bestelwagen tot 90 dagen met onbeperkte kilometers bij Avis.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

BESPAAR OP ZORGELOZE AUTOHUUR

BESPAAR OP ZORGELOZE AUTOHUUR Geen stress over schadekosten. Met Avis Inclusive ontvangt u 25% korting op volledige dekking.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

VOLLEDIG INCLUSIEVE AUTOHUUR Aanbiedingen voor je aankopen op Avis. Doe de aankoop met de kortingen die nu beschikbaar zijn.

VOLLEDIG INCLUSIEVE AUTOHUUR Betaal vooraf een vast bedrag voor uw huurauto inclusief met korting op dekking. Ontvang bovendien gratis hulp bij pech onderweg.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

GENIET SAMEN VAN UW REIS

GENIET SAMEN VAN UW REIS Huur uw auto vandaag bij Avis en deel het stuur met een gratis tweede bestuurder.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

GENIET SAMEN VAN UW REIS

2de bestuurder gratis! Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Avis en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

BESPAAR OP ZORGELOZE AUTOHUUR

25% korting op volledige dekking
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

EEN AUTO VOOR LANGERE TIJD NODIG?

Aanbiedingen long term huur
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Vroegboekkorting bij AVIS

Vroegboekkorting bij AVIS
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Extra diensten voordelig bij AVIS

Extra diensten voordelig bij AVIS
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Actie bij AVIS: Ontvang een €15 kortingscode!

Geldig voor deelnemers van het AVIS loyaliteitsprogramma. Geldig na twee verhuren.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

AVIS korting: tot wel 20% vroegboekkorting!

Boek zo ver mogelijk van tevoren en ontvang tot wel 20% korting op uw online reservering.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Actie bij AVIS: tot 15% korting op autohuur in de Verenigde Staten

Actie bij AVIS: tot 15% korting op autohuur in de Verenigde Staten
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties Avis • 12/06/2021

Profiteer van gratis upgrades & gratis huurauto's bij AVIS

Fast-track service, gratis upgrades en altijd de nieuwste auto's met het Avis Preferred programma.
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Actie bij AVIS: tot 10% korting op autohuur in Latijns-Amerika

Actie bij AVIS: tot 10% korting op autohuur in Latijns-Amerika
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Huur 2 dagen gratis bij AVIS

Huur een auto voor 7 dagen en betaal er slechts 5!
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Avis aanbieding: rijd 15% goedkoper in de Verenigde Staten

Avis aanbieding: rijd 15% goedkoper in de Verenigde Staten
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Boek een huurauto met tot 40% korting bij Avis

Boek een huurauto met tot 40% korting bij Avis
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties Avis • 12/06/2021

Ontvang 5% korting op jouw boeking bij Avis

Ontvang 5% korting op jouw boeking bij Avis
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Profiteer in Latijns-Amerika van 10% korting via Avis

Profiteer in Latijns-Amerika van 10% korting via Avis
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Huur in eigen land en bespaar al snel €10,- bij Avis

Huur in eigen land en bespaar al snel €10,- bij Avis
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

D.m.v. de Nederlandse Avis promoties bespaar je tot 20%

D.m.v. de Nederlandse Avis promoties bespaar je tot 20%
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Tot 20% korting op autohuur in Nederland

Tot 20% korting op autohuur in Nederland
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

GRATIS Avis wijzigingen, terugbetalingen en veiligheidsbelofte

GRATIS Avis wijzigingen, terugbetalingen en veiligheidsbelofte
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Mis geen enkele Avis kortingscode via de nieuwsbrief

Mis geen enkele Avis kortingscode via de nieuwsbrief
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Huur nu een auto en ontvang 2 dagen GRATIS bij Avis

Huur nu een auto en ontvang 2 dagen GRATIS bij Avis
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Boek met 20% vroegboekkorting bij Avis

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Avis!
Bekijk aanbieding
Acties Avis • 12/06/2021

Ontvang €15,- korting + GRATIS extra's op jouw boeking

Geen kortingscode nodig - de korting ontvang je als lid van Avis Preffered.
Bekijk aanbieding
Soortgelijke online winkels zoals Avis
Online winkels met kortingsbonnen en soortgelijke aanbiedingen Avis
Acties Budget Rent a Car • 12/06/2021

CAR HIRE FULLY FLEXIBLE Don’t sweat it. Amend or cancel for free when booking car hire with Budget.

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Budget Rent a Car en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties 4 Wheel Parts • 12/06/2021

Save 25% on select LRG Wheels while supplies last.

25% savings on select LRG Rim
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties Auxbeam • 12/06/2021

Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij Auxbeam

Auxbeam biedt je kortingen aan die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop bij de online winkel.
Bekijk aanbieding
Acties Sixity Auto • 12/06/2021

Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij Sixity Auto

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Sixity Auto!
Bekijk aanbieding
Acties Here Navigation • 12/06/2021

Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Here Navigation

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Here Navigation!
Bekijk aanbieding
Acties Enterprise • 12/06/2021

Ontdek alle promoties en kortingen op de site Enterprise

Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site Enterprise. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk aanbieding
Acties 4 Wheel Drive • 12/06/2021

Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van 4 Wheel Drive

4 Wheel Drive biedt je kortingen aan die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop bij de online winkel.
Bekijk aanbieding
Acties Autoescape • 12/06/2021

Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Autoescape

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Autoescape en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk aanbieding
Acties Go Airport Shuttle • 12/06/2021

Aanbiedingen voor je aankopen op Go Airport Shuttle. Doe de aankoop met de kortingen die nu beschikbaar zijn.

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Go Airport Shuttle!
Bekijk aanbieding
Acties National Car Rental • 12/06/2021

Alle aanbiedingen op National Car Rental. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken.

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op National Car Rental en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk aanbieding
Acties Spotahome • 12/06/2021

Alle aanbiedingen op Spotahome. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken.

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Spotahome!
Bekijk aanbieding
Acties Norauto • 12/06/2021

Ontdek alle promoties en kortingen op de site Norauto

Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site Norauto. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk aanbieding
Soortgelijke online winkels zoals Avis
Bezoekers die kochten in Avis kochten ook hier:
  • adidas
  • Albelli
  • Amazon
  • Bonprix
  • C&A
  • Conrad
  • Domestika
  • Douglas
  • Groupon
  • HEMA
  • Hunkemöller
  • K-Swiss
  • KLM
  • Large
  • Nike
  • Omio
  • Palladium
  • Pixum
  • Plutosport
  • Sarenza
  • Scapino
  • Spartoo
  • SUPRA
  • Van Haren
    • Alles wat je moet weten over Avis
      Kom alles te weten over kortingscodes, acties en coupons bij Avis

    Geen actuele vouchers beschikbaar op Avis?

    Mocht Avis op dit moment geen geschikte kortingscodes in omloop hebben, dan vind je hier helaas niets. Ons team werkt elke dag om de beste en meest bijgewerkte Avis kortingsbonnen voor u te selecteren. Zodat u altijd uw artikel met de meest aantrekkelijke kortingen kunt bestellen. Als er echter geen geldige kortingsbonnen of kortingsbonnen beschikbaar zijn en er is nergens een nieuwe kortingscode, is er een andere manier om te gaan. Bij Avis krijg je soms mooie kortingscodes en aanbiedingen.

    Met deze besparingstips helpen wij jou om een paar euro te besparen.

    Onze beste besparingstips in één oogopslag Tip 1: Blijf op de hoogte met de vouchermelding. We sturen je altijd een e-mail als er een nieuwe coupon voor Avisnl beschikbaar is. Zo blijft u op de hoogte en kunt u op de hoogte blijven. Om dit te doen, registreert u zich eenvoudig met uw huidige e-mailadres voor de gratis voucher-melding. Met kortingscodes van Avis krijg je vaak mooie kortingen.

    Tip 2: Bekijk snel de populaire categorie "Vakantie & reizen" en blader. Er zijn altijd mogelijkheden voor een goed alternatief voor een tegoedbon. Aanbieders als Hertz, Car Check en Avis bieden ook redelijke kortingen en bieden u de mogelijkheid om te besparen met geweldige kortingscodes.

    Hoe kan ik de tegoedbon op Avis inwisselen?

    Selecteer gewoon een bijgewerkte kortingsbon om uw artikelen tegen geweldige prijzen te krijgen vanaf Avis. U kunt deze tegoedbon dan direct in de online shop verzilveren.

    Dankzij onze instructies kunt u uw tegoedbon snel en eenvoudig inwisselen en zo een aantrekkelijke prijs garanderen. Volg de onderstaande beschrijving.

    Couponcode kopiëren - Zoek een kortingsbon en selecteer de juiste. Klik op de knop "Voucher tonen" en kopieer de weergegeven vouchercode als u deze nodig heeft bij het bestellen.
    Kies uw huurauto: Bezoek nu de online winkel Avis. Daar kunt u uw favorieten snel en gemakkelijk selecteren.

    Leg ze vervolgens in de winkelwagen en klik daar om verder te gaan met de reservering.
    Waardebon inwisselen: Zodra u uw winkelwagen heeft bereikt, kunt u uw tegoedboncode in een veld invoeren. Daar wordt de gekopieerde vouchercode in het weergegeven invoerveld geplakt. Bevestig nu uw reservering en wacht op de goederen.

    Wat moet ik doen als mijn voucher niet werkt?

    Stap 1: Is aan alle bonusvoorwaarden voldaan? Avissind-kortingsbonnen worden meestal geassocieerd met bepaalde voorwaarden. Dit moet u absoluut in acht nemen en als klant naleven.

    Mogelijke voorwaarden kunnen zijn dat de minimale bestelwaarde of de voucher alleen geldig is voor nieuwe klanten. Alle informatie is te vinden in de coupondetails.
    Stap 2: Controleer de geldigheid van de voucher. Avis-vouchers zijn meestal maar kort geldig en vervallen wanneer ze zijn aangesloten. U herkent deze vouchers aan het stempel "Verlopen". De actuele kortingscodes en aanbiedingen op Avis.

    U kunt dus niet sparen met deze voucher.
    Stap 3: Moet ik een Ururu-bonus aanbevelen? E-mail het probleem naar de uru-kortingsbon en zij zullen u zeker helpen.

    Avis is een van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld. In Duitsland bestaat het wagenpark uit ongeveer 25.000 auto's die voor privé- of commerciële doeleinden kunnen worden gehuurd. Het wagenpark bestaat uit een uitgebalanceerde mix van alle bekende autofabrikanten. Het aandeel A-merken is bijzonder hoog.
    De gemiddelde leeftijd van de auto's ligt tussen de drie en vier maanden.

    Ongeacht het doel waarvoor u een auto nodig heeft, u kunt het autoverhuurbedrijf een moderne vraag stellen: ook kleine, sportieve of luxe auto's een stationwagen of een voertuig dat toegankelijk is voor gehandicapten. Vaak zijn er ook Avis-vouchers beschikbaar voor huurauto's, wat uw leenkosten aanzienlijk kan verlagen. Online een huurauto boeken kan snel en eenvoudig via internet. Voer de start- en eindtijden van uw huur in onder het menu-item Prijsaanvraag en reservering op de homepagina en selecteer een ophaal- en inleverpunt. Je kunt ook kortingscodes voor Avis inwisselen met de APP.

    Coupon code Avis

    Als u steden vermeldt, worden automatisch alle plaatsen weergegeven waar u uw huurauto kunt ophalen en inleveren. Als er geen verhuurstation bij u in de buurt is, levert de verhuurder ook een huurauto voor de deur.
    Voordat u verder gaat met uw reservering door op Volgende te klikken, kunt u speciale kortingen aanvragen Avis in het AWD-veld van de wereldkorting Avis. Selecteer een voertuiggroep op de tweede boekingspagina. Hier kunt u het gewenste voertuig nauwkeuriger specificeren.

    Naast gewone auto's van verschillende groottes en klassen, kun je ook luchtige cabrio's, chique coupés, pompeuze limousines of verhuiswagens en minibussen voor een auto kopen. De uitrusting wordt voor elk automodel gedetailleerd beschreven. Bent u niet tevreden over de standaarduitrusting, dan kunt u aanvullende extra's of upgrades specificeren. Log nu in op uw klantaccount.

    Als je kortingsbonnen couponcodes.nl/current Avis op de kortingspagina hebt gevonden, kun je deze hier verzilveren voordat je de kortingscode betaalt waarmee je de hoogste korting krijgt.



    Een Avis kortingscode

    Het ziet ernaar uit dat je op zoek bent naar kortingscodes of actiecodes van Avis! Je vind bij ons alle actuele Avis kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je in de meeste gevallen kunt besparen op je online bestelling. Onze kortingscodes worden doorlopend geactualiseerd, mocht je geen code vinden check de site dan na een paar uur nog eens. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Avis onder elkaar. Overzichtelijk en eenvoudig, de kortingscodes zijn op relevantie en populariteit gerangschikt, zo zie je de meest gebruikte kortingen altijd bovenaan. Dit overzicht word ieder uur en rond de klok bijgewerkt.

    Kortingscodes voor onze bezoekers

    Wij willen onze bezoekers zoveel mogelijk helpen om snel en eenvoudig de passende korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Daarom hebben wij naast Avis meer dan 1500 andere webshops in Nederland op onze website met een ruim aanbod kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende kortingscodes beschikbaar. Denk maar aan een code voor 'gratis verzending' of een code die een bepaald percentage korting geeft op jouw bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere actiecodes jouw korting geven op het gehele assortiment. Het is elke dag weer een verassing welke promotiecodes de webshops aanbieden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat ze op onze website gepubliceerd worden!

    De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar wij bieden ook actiecodes en aanbiedingen aan van winkels en merken uit de rest van Europa, China, en de Verenigde Staten. kortingscouponcodes.nl werkt namelijk samen met kortingscodessites uit Spanje, Duitsland, Italie, Belgie, Brazilie en Amerika. Op deze manier vind je wereldwijd de beste koopjes!

    Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Avis exclusief geselecteerd. Op deze manier vind je sneller alle kortingscodes in het overzicht. Dus, voor jij wat gaat bestellen bij Avis, raden wij je aan om eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat jij nog meer kunt genieten van het online shoppen! En het mooiste van alles? Al onze kortingscodes kun je helemaal GRATIS gebruiken!

    Registreren is niet nodig.

    Je hoeft je niet te registeren op kortingscouponcodes.nl om Avis kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Op die manier krijg jij namelijk als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale koopjes direct in jouw mailbox. We selecteren alle webwinkels die een kortstondige actie of speciale kortingscode aanbiedt voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

    Wat is een Avis kortingscode?

    Een kortingscode van Avis is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op jouw bestelling bij Avis. Deze kortingscodes worden ook wel korting code, actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels uit de hele wereld gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

    Hoe kan ik een Avis kortingscode gebruiken ?

    Een actiecode of promotiecode van Avis kan worden gebruikt op twee manieren. De eerste manier is door eenvoudig te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopieren en vervolgens te plakken in het winkelwagentje van deze webshop. De andere manier is door te klikken op 'BEKIJK AANBIEDING', waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

    Veelgestelde vragen

    Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Avis?

    Op dit moment zijn er 8 codes beschikbaar en 22 aanbiedingen bij Avis.

    Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Avis?

    In de afgelopen 30 dagen hebben 33 bezoekers gemiddeld 25% bespaard bij Avis. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

    Hoe kan ik een kortingscode van Avis verzilveren?

    Om een coupon van Avis te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

    Hoeveel aanbiedingen heeft Avis gemiddeld?

    Er zijn vandaag 8 codes beschikbaar en 22 aanbiedingen bij Avis. Gemiddeld heeft Avis 8 22 coupons en/of acties online

    Zijn de kortingen geldig voor alles op Avis?

    Je kan geld besparen bij Avis door een van de huidige coupons Avis van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 25% besparen.

    Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Avis?

    Elke promotiecode van Avis, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Avis aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Avis geen voorraad meer heeft van dit artikel.

    ©2021 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

    Wekelijkse nieuwsbrief

    Bespaar tot 80% met ongeëvenaarde kortingen!

    Bespaar tot 40% met onze kortingscodes!

    Schrijf je in voor onze kortingscouponcodes nieuwsbrief! Op die manier ontvang je altijd de laatste kortingscodes als eerste in jouw mailbox!

    We gebruiken cookies, als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.