Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.
4 Wheel Parts Kortingscode

4 Wheel Parts kortingscodes

Kortingscodes van 4 Wheel Parts Nederland ✂ tot wel 50% korting in Juli 2024 ✅ 1 aanbiedingen en 5 kortingscodes bij 4 Wheel Parts

4 Wheel Parts Kortingscode • Verloopt over 6 maanden
Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op 4 Wheel Parts en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
1002
Bekijk code
1 maal gebruikt
4 Wheel Parts Kortingscode • Verloopt over 6 maanden
Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site 4 Wheel Parts. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
1102
Bekijk code
3 maal gebruikt
4 Wheel Parts Kortingscode • Verloopt over 6 maanden
Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij 4 Wheel Parts!
1020
Bekijk code
1 maal gebruikt
4 Wheel Parts Kortingscode • Verloopt over 6 maanden
Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site 4 Wheel Parts. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
33-3
Bekijk code
2 maal gebruikt
4 Wheel Parts Kortingscode • Verloopt over 6 maanden
Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij 4 Wheel Parts!
10-3
Bekijk code
4 maal gebruikt
Acties 4 Wheel Parts • Verloopt over 81 jaar en 11 maanden
25% savings on select LRG Rims
Bekijk aanbieding
9 maal gebruikt

Als je op zoek bent naar een voordelige deal bij 4 Wheel Parts, ben je bij kortingscouponcodes.nl aan het juiste adres. Een kortingscode of promotiecode van 4 Wheel Parts is een speciale code bestaande uit letters of cijfers die je kunt gebruiken bij het afrekenen op de website van 4 Wheel Parts. Het enige wat je hoeft te doen, is deze code in het daarvoor bestemde veld plakken, en voilà, je bespaart direct op je aankoop!

Deze couponcodes bieden allerlei soorten kortingen, zoals vaste bedragen, percentages van je totale aankoopbedrag, gratis verzending, en nog veel meer, afhankelijk van de actie van de verkoper. Je komt ze ook wel tegen onder verschillende namen, zoals promotiecode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode, digitale kortingsbon, en andere variaties.

4 Wheel Parts deelt deze kortingsbonnen als een blijk van waardering voor hun klanten, om het winkelen op hun website nóg aantrekkelijker te maken. Vaak vind je deze codes niet direct op de website van de winkel zelf, maar ze worden verspreid via partnerprogramma's zoals die van ons, of ze worden gedeeld in nieuwsbrieven en blogposts. Soms kom je ze zelfs tegen in gedrukte advertenties en andere vormen van reclame.

En als je geen zin hebt om het internet af te struinen op zoek naar de beste deals, dan ben je hier aan het juiste adres! Op kortingscouponcodes.nl verzamelen we duizenden promotiecodes voor online winkelen op één plek. Het enige wat jij hoeft te doen, is de kortingscode kopiëren en plakken in je winkelwagentje, of klikken op een link van onze site om de code automatisch toe te passen. Zo wordt online shoppen nog leuker! Alle 4 Wheel Parts kortingscodes, promotiecodes en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van de beste deals op 13 Juli 2024.

De meest ingewisselde 4 Wheel Parts kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
€ 69,99€ 69,99 Uitlijning bij aankoop van 4 wielen SHO4-10022024-12-31
€ 49,99€ 49,99 Uitlijning bij aankoop van 4 banden en 4 wielen SHO4-10202024-12-31
€ 100,00Ontvang een installatietegoed van € 100,00 op geselecteerde Smittybilt Powersteps SHO5-1033-32024-12-31
50%50% OFF Schokinstallatie bij aankoop van een schokdemperset van Falcon, Fox of Bilstein SHO2-1010-32024-12-31
25%Save 25% on select LRG Wheels while supplies last 2106-06-30

Geschiedenis van 4 Wheel Parts kortingcodes.

Dit laat je het aantal 4 Wheel Parts kortingcodes van de afgelopen maanden zien, wat je kan helpen te zien wanneer je het meest waarschijnlijk codes op onze website kunt vinden.
KortingscodeAanbieding
Beste korting Autoverhuur

Verzendbeleid en disclaimers voor 4-wielonderdelen

 • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 75
 • Aflevertijd
 • Prijsstelling
 • Verzendmethoden
 • Verzendingsspecials
 • Garantie
 • Retourprocedure
 • Productprijsbeleid
 • Contact

Bestel met gratis verzending

Als uw bestelling van kwalificatie onderdelen geïdentificeerd met een bericht waarin staat dat "in aanmerking komt voor gratis verzending ..." $ 75 of meer is, komt u mogelijk in aanmerking voor gratis verzending.

 • Met gratis verzending wordt uw bestelling alleen geleverd via Standard Ground (versnelde verzending komt niet in aanmerking)
 • Gratis verzending is beschikbaar voor de VS. adressen in de aaneengesloten 48 Amerikaanse staten
 • Onderdelen zonder het bericht "Komt in aanmerking voor gratis verzending ..." komen niet in aanmerking voor gratis verzending

De volgende onderdelen zijn uitgesloten van gratis verzending, tenzij anders vermeld:

 • Alle banden, volledig geveerde liftkits, extra grote bumpers, bandendragers, carrosseriekuipen, hardtop, bagagedragers en aandrijflijnonderdelen
 • Extra grote artikelen en artikelen geleverd per vrachtwagenvracht (vrachtwagentransportartikelen worden gratis verzonden wanneer u ze in de winkel ophaalt)
 • Eerdere aankopen en retouren

Aflevertijd

De meeste bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden vanaf de datum waarop de bestelling is geplaatst. *

Sommige bestellingen worden rechtstreeks van de fabrikant verzonden en kunnen vertraging oplopen in het verzendproces. In andere gevallen worden sommige bestellingen vanaf meerdere locaties verzonden en kan het nodig zijn dat we artikelen van dezelfde bestelling in meer dan één doos verzenden. In deze specifieke gevallen zijn de verzendkosten gebaseerd op het totale gewicht van uw bestelling en wordt er slechts één lage bezorgprijs in rekening gebracht.

Aangepaste producten of speciale artikelen die op bestelling worden gemaakt, hebben mogelijk ook een extra doorlooptijd nodig voor levering, afhankelijk van het productieschema en de locatie van de fabrikant.

De verzendmethoden "3 dagen", "2 dagen" en "Volgende dag" geven de transittijd aan nadat de bestelling is opgehaald door de vervoerder en omvat niet de verwerkingstijd in ons afhandelingscentrum.

Controleer uw verzendadres voordat u uw bestelling plaatst om een zo snel mogelijke levering te garanderen.

* Bestellingen die vanuit Canada worden geplaatst, worden binnen 3-5 werkdagen vanaf de datum waarop de bestelling is geplaatst verzonden.

Prijsstelling

Sommige online opgegeven verzendoffertes zijn niet per se nauwkeurig en moeten mogelijk handmatig opnieuw worden berekend. Dit komt het meest voor bij bestellingen die buiten de 48 aaneengesloten staten of naar APO / FPO-adressen worden verzonden.

In het geval van extra verzendkosten of wijzigingen in uw verzendtotaal, zullen we proberen contact met u op te nemen en wordt uw bestelling vastgehouden in afwachting van uw goedkeuring van eventuele wijzigingen.

Verzendmethoden

Voor de meeste bestellingen verzenden we met UPS, FEDEX en USPS Ground Service voor binnenlandse zendingen binnen de 48 aangrenzende staten.

Common Carrier-vervoer kan nodig zijn voor binnenlandse zendingen die te groot of te zwaar zijn of een speciale behandeling vereisen. In deze gevallen neemt onze bezorger contact met u op om de bezorging te plannen.

BELANGRIJKE OPMERKING: Als u niet thuis bent op het afgesproken tijdstip van bezorging, kunnen er kosten voor herlevering in rekening worden gebracht die gelijk zijn aan uw verzendkosten.

Verzendingsspecials

Af en toe kan 4 Wheel Parts verzendpromoties aanbieden, zoals gratis verzending of verzending met korting. Of ze nu onmiddellijk worden vermeld of niet, deze specials zijn alleen beschikbaar in de aangrenzende 48 staten en sluiten altijd Hawaii, Alaska en alle Amerikaanse territoria buiten de continentale Verenigde Staten uit.

Garantie beleid

4 Wheel Parts garandeert het vakmanschap van de verkochte producten gedurende een periode van 30 dagen vanaf de datum van ontvangst. Raadpleeg de fabrikantinformatie als u een defect product heeft ontvangen inbegrepen bij uw nieuwe product. Mocht uw product na 30 dagen niet meer werken, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het indienen van een claim bij de fabrikant.

TERUGSTUURBELEID

4 Wheel Parts accepteert graag retourzendingen voor alle nieuwe artikelen.

Houd er rekening mee dat voor alle retourzendingen 15% restocking fee van toepassing is. Probeer alstublieft alle originele verpakkingen, handleidingen en bijbehorende materialen mee te sturen om te voorkomen dat u wordt bestraft.

De vergoeding die in aanmerking komt voor retourzendingen is als volgt:

 • Binnen 30 dagen na factuurdatum: volledige terugbetaling, minus eventuele herbevoorradingskosten
 • Na 30 dagen factuurdatum: alleen winkeltegoed, minus eventuele herbevoorradingskosten
 • Na 90 dagen factuurdatum: geen restitutie of retouren na 90 dagen

Restitutie wordt alleen verleend voor onderdelen en exclusief arbeids- of installatiekosten, verzendkosten of andere kosten. Alle onderdelen moeten in de originele verpakking worden geretourneerd, mogen niet beschadigd of gemonteerd zijn en moeten in originele staat verkeren. Alle geretourneerde onderdelen moeten franco worden verzonden en zijn onderhevig aan herverpakkingskosten.

Bepaalde onderdelen kunnen niet worden geretourneerd, inclusief maar niet beperkt tot wielen en banden die zijn gemonteerd en / of geïnstalleerd, elektrische artikelen en uitschakelingen.

Door de klant geretourneerde onderdelen die zijn ontvangen als onderdeel van een aanbieding voor "gratis verzending", worden gecrediteerd voor het bedrag van de geretourneerde onderdelen, verminderd met de door ons betaalde kosten voor uitgaande verzending en eventuele restocking-kosten.

Retourprocedure

Bel voor alle retourneringen 877-474-4821. Geef een specifieke reden op voor uw retourzending en vraag een Return Goods Authorization (RGA) -nummer aan.

Schrijf bij het verpakken van uw onderdelen voor verzending het RGA-nummer in grote, goed zichtbare letters op de buitenverpakking en voeg een kopie van de originele factuur toe aan het pakket.

We raden sterk aan om onderdelen met breekbare componenten met voldoende opvulling in te pakken. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor producten die naar ons worden teruggestuurd en die halverwege de verzending beschadigd zijn.

Productprijsbeleid

Hoewel 4 Wheel Parts en onze gelieerde ondernemingen ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie die op onze website wordt bekeken zo nauwkeurig en foutloos mogelijk is, kunnen er fouten optreden. We garanderen niet dat productbeschrijvingen en alle andere inhoud van deze website volledig accuraat, volledig, betrouwbaar, actueel of foutloos zijn.

Behoudens eventuele onnauwkeurigheden in de prijsstelling, moeten artikelen in uw winkelwagentje altijd de meest recente prijs weergeven, zoals ook wordt weergegeven op de productdetailpagina van het artikel. Houd er rekening mee dat deze prijs kan afwijken van de prijs die wordt weergegeven voor het artikel wanneer u het voor het eerst in uw winkelwagen plaatst.

Met betrekking tot artikelen die door 4WheelParts.com worden verkocht, kunnen we de prijs van een artikel pas bevestigen als u bestelt. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat een klein aantal artikelen in onze catalogus of op onze website verkeerd geprijsd is. In het geval van een onjuiste prijsstelling, zullen we naar eigen goeddunken als volgt te werk gaan:

 1. Als de juiste prijs van een artikel lager is dan de door ons vermelde prijs, zullen we het lagere bedrag in rekening brengen en u het artikel verzenden.
 2. Als de juiste prijs van een artikel hoger is dan onze vermelde prijs, ondernemen we een van de volgende acties:
  • Uw bestelling wordt vastgehouden en we zullen proberen contact met u op te nemen voor verdere instructies met betrekking tot uw bestelling
  • Uw bestelling wordt geannuleerd en wij stellen u onmiddellijk op de hoogte van de annulering

Houd er ook rekening mee dat aankopen van externe verkopers die 4WheelParts.com-betalingen gebruiken, in rekening worden gebracht op het moment dat u uw Bestelling en externe verkopers kunnen verschillende beleidsregels volgen in het geval van een verkeerd geprijsd artikel.

4 Wheel Parts kortingscodes

Zoek je naar kortingscodes of actiecodes van 4 Wheel Parts? Bij ons vind je alle actuele 4 Wheel Parts kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je vaak kunt besparen op je online aankopen. Onze kortingscodes worden continu bijgewerkt. Mocht je geen code vinden, check de site dan na een paar uur opnieuw. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van 4 Wheel Parts overzichtelijk gerangschikt op relevantie en populariteit, zodat je altijd de meest gebruikte kortingen bovenaan ziet. Dit overzicht wordt elk uur geactualiseerd.

Kortingscodes voor onze bezoekers

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk helpen om snel en eenvoudig de juiste korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Naast 4 Wheel Parts hebben wij meer dan 1500 andere webshops in Nederland met een ruim aanbod aan kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende soorten kortingscodes beschikbaar, zoals 'gratis verzending' of een percentage korting op je bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere korting geven op het gehele assortiment. Elke dag vind je nieuwe promotiecodes die door webshops worden aangeboden, en wij zorgen ervoor dat ze op onze website worden gepubliceerd!

De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar we bieden ook actiecodes en aanbiedingen van winkels en merken uit de rest van Europa, China en de Verenigde Staten. Kortingscouponcodes.nl werkt samen met kortingscodesites uit Spanje, Duitsland, Italië, België, Brazilië en Amerika. Zo vind je wereldwijd de beste deals!

Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van 4 Wheel Parts exclusief geselecteerd. Zo vind je sneller alle beschikbare kortingscodes. Voor je iets bestelt bij 4 Wheel Parts, raden we je aan eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat je nog meer kunt besparen op je online aankopen. En het beste van alles? Al onze kortingscodes zijn volledig GRATIS te gebruiken!

Registreren is niet nodig

Je hoeft je niet te registreren op kortingscouponcodes.nl om 4 Wheel Parts kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale deals direct in je mailbox. We selecteren alle webwinkels die kortstondige acties of speciale kortingscodes aanbieden voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

Wat is een 4 Wheel Parts kortingscode?

Een kortingscode van 4 Wheel Parts is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op je bestelling bij 4 Wheel Parts. Deze codes worden ook wel actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels wereldwijd gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

Hoe gebruik ik een 4 Wheel Parts kortingscode?

Een actiecode of promotiecode van 4 Wheel Parts kan op twee manieren worden gebruikt. De eerste manier is door te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopiëren en deze vervolgens in het winkelwagentje van de webshop te plakken. De tweede manier is door te klikken op "BEKIJK AANBIEDING", waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor 4 Wheel Parts?

Op dit moment zijn er 5 codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij 4 Wheel Parts.

Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij 4 Wheel Parts?

In de afgelopen 30 dagen hebben 20 bezoekers gemiddeld 50% bespaard bij 4 Wheel Parts. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

Hoe kan ik een kortingscode van 4 Wheel Parts verzilveren?

Om een coupon van 4 Wheel Parts te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft 4 Wheel Parts gemiddeld?

Er zijn vandaag 5 codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij 4 Wheel Parts. Gemiddeld heeft 4 Wheel Parts 5 1 coupons en/of acties online

Zijn de kortingen geldig voor alles op 4 Wheel Parts?

Je kan geld besparen bij 4 Wheel Parts door een van de huidige coupons 4 Wheel Parts van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 50% besparen.

Tot wanneer zijn de kortingen geldig op 4 Wheel Parts?

Elke promotiecode van 4 Wheel Parts, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige 4 Wheel Parts aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat 4 Wheel Parts geen voorraad meer heeft van dit artikel.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!
4 Wheel Parts kortingscodes die zijn verlopen, maar mogelijk nog werken:
Acties 4 Wheel Parts • EXPIRED
Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site 4 Wheel Parts. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk aanbieding
1 maal gebruikt
Acties 4 Wheel Parts • EXPIRED
Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op 4 Wheel Parts en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties 4 Wheel Parts • EXPIRED
Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site 4 Wheel Parts. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties 4 Wheel Parts • EXPIRED
Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site 4 Wheel Parts. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties 4 Wheel Parts • EXPIRED
Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij 4 Wheel Parts!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties 4 Wheel Parts • EXPIRED
Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op 4 Wheel Parts en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties 4 Wheel Parts • EXPIRED
Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij 4 Wheel Parts!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties 4 Wheel Parts • EXPIRED
Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij 4 Wheel Parts!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties 4 Wheel Parts • EXPIRED
Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op 4 Wheel Parts en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Acties 4 Wheel Parts • EXPIRED
Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij 4 Wheel Parts!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt

Kortingen bij 4 Wheel Parts

 1. Verzendbeleid en disclaimers voor 4-wielonderdelen
 2. Bestel met gratis verzending
 3. Aflevertijd
 4. Prijsstelling
 5. Verzendmethoden
 6. Verzendingsspecials
 7. Garantie beleid
 8. TERUGSTUURBELEID
 9. Retourprocedure
 10. Productprijsbeleid

Profiteer van extra korting met een 4 Wheel Parts kortingscode

4 Wheel Parts zet zich in om de toegankelijkheid en bruikbaarheid van haar website, 4wheelparts.com, voor alle mensen met een handicap te vergemakkelijken. In samenwerking met een retained accessibility consultant, zal 4 Wheel Parts in de loop van de tijd de relevante delen van de Web Content Accessibility Guidelines 2.0 Level AA (WCAG 2.0 AA) van het World Wide Web Consortium implementeren als zijn webtoegankelijkheidsstandaard of andere standaarden voor zover vereist door de Americans with Disabilities Act ('ADA'). Onze website zal periodiek worden getest met ondersteunende technologie zoals schermlezers en schermvergroters, en met gebruikers met een handicap die deze technologieën gebruiken.

Houd er rekening mee dat onze inspanningen aan de gang zijn. Als u op enig moment specifieke vragen of opmerkingen heeft over de toegankelijkheid van een bepaalde webpagina op 4wheelparts.com, neem dan contact met ons op via 1-877-883-0850. Als u toch een toegankelijkheidsprobleem ondervindt, zorg er dan voor dat u de webpagina specificeert en we zullen al het mogelijke doen om die pagina voor u toegankelijk te maken.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Bespaar tot 50% korting bij 4 Wheel Parts

🌐 https://www.4wheelparts.com

Actuele 4 Wheel Parts Kortingen

Kortingscodes6
Beste korting€ 100,00
Werkende kortingen5
Ingewisselde codes20

Gerelateerde merken

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.nl verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.