Gekopieerd
ajax loader

Geef ons een feedback100%
Werkt
1 x voted
X
Het vinden van een kortingscode voor een online winkel is gemakkelijk. Typ de naam van de winkel in de zoekbalk en op de volgende pagina zie je een overzicht van alle aanbiedingen van deze winkel.
Kortingscode
Er zijn twee soorten kortingen, de ene is een code die wordt ingewisseld bij de online winkel. De andere is een link, als je op de link klikt word de korting direct van het eindbetrag afgetrokken.
Kortingscode
Heeft u een kortingscode gevonden? Geweldig, klik op de knop "kopieren", daarna kan je bij de online winkel de code inwisselen gedurende het bestelproces, voordat je de betaling afsluit.
Kortingscode
Controleer of de korting correct toegepast is. Kortingscodes hebben een vervaldatum, misschien is de code niet langer geldig of kan alleen worden gebruikt met bepaalde producten. Als de kortingscode ongeldig blijkt, keer dan terug naar onze pagina en probeer het opnieuw met een andere kortingscode.

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Onze wekelijkse nieuwsbrief informeert je over de nieuwste aanbiedingen per e-mail.

Bekijk het eindbedrag om te zien hoeveel je hebt bespaard. Je hebt het door, het is leuker om te winkelen met onze kortingscodes. Voor je volgende online aankoop niet vergeten om terug te keren naar kortingscouponcodes.nl.
Kortingscode

Veel gestelde vragen

 • Is het nodig om te registreren voor het gebruiken van kortingscodes?

  Nee, dat is niet nodig, het is een volledig kostenloze service!
 • Wat is de vervaldatum van een aanbieding of kortingscode?

  De geldigheid van een code is afhankelijk van elke winkel. kortingscodes vervallen meestal binnen één of twee weken. Winkels die een exclusieve kortingscode geplaatst hebben bij kortingscoupondes.nl blijven meestal voor een veel langere periode actief.
 • Waarom maken winkels gebruik van kortingscodes en coupons?

  De winkels gebruiken kortingcodes om kortingen aan nieuwe klanten aan te bieden. Zo, verhogen ze de verkopen en kunnenze nieuwe producten of diensten promoten en aan klanten aanbieden.
 • Kan ik meerdere codes gebruiken bij mijn aankoop?

  Kortingen en coupons kunnen over het algemeen niet worden gecombineerd met andere kortingen.
 • Hoeveel kortingscodes mag ik gebruiken per dag?

  Er is geen limiet, ja kan zoveel kortingsbonnen gebruiken als je wilt per dag.
 • Hoe vind ik een kortingsbon?

  Coupons zijn gesorteerd per categorie per merk en per winkel. We hebben een speciale coupons zoekmachine die zoekopdrachten automatisch onderverdeeld in merken, winkels en categorieën .
 • Welke voordelen heb ik als ik mij geregistreer?

  Geregistreerde gebruikers doen automatisch mee aan exclusieve voordelen en acties. Ook worden ze regelmatig op de hoogte gehouden met nieuwe en exclusieve aanbiedingen via e-mail.
 • Kan ik kortingen delen met anderen op het Internet?

  We stellen het zeer op prijs als je een aanbieding of kortingscode deelt met je vrienden. Klik op de knop “Delen” en je kan de korting delen op sites als Facebook of via e-mail.
 • De kortingscode werkt niet

  We doen er alles aan om alleen werkende kortingscodes te hebben. Het kan echter gebeuren dat een probleem met de kortingscode optreedt. Lees aandachtig de voorwaarden van de code. Het kan zijn dat het aanbod niet in combinatie met andere kortingen is toegestaan, of dat de code alleen van toepassing op een specifiek product. Zorg ervoor dat u de code correct intypt, misschien heb je een whitespace of kleine letters ingevoerd? Sommige aanbiedingen zijn alleen bestemd voor nieuwe klanten. Misschien heb je al eens wat gekocht in de winkel of u bent een bestaande klant? Als u nog steeds problemen met de kortingscode heeft. Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Als de coupon code niet meer geldig is en er geen vervangende code gevonden word, dan proberen we om een alternatief te bieden.
 • Hoe werkt de nieuwsbrief?

  In de nieuwsbrief vindt u een lijst met de laatste en beste kortingen van dit moment. Er zijn verschillende mogelijkheden om je te abonneren op de nieuwsbrief. Als je wilt, kun je ervoor kiezen om alleen de aanbiedingen te selecteren waarin jij geïnteresseerd bent.

 

 • We gebruiken cookies, als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.