Gekopieerd
ajax loader

Geef ons een feedback100%
Werkt
1 x voted
X
Het vinden van een kortingscode voor een online winkel is gemakkelijk. Typ de naam van de winkel in de zoekbalk en op de volgende pagina zie je een overzicht van alle aanbiedingen van deze winkel.
Kortingscode
Er zijn twee soorten kortingen, de ene is een code die wordt ingewisseld bij de online winkel. De andere is een link, als je op de link klikt word de korting direct van het eindbetrag afgetrokken.
Kortingscode
Heeft u een kortingscode gevonden? Geweldig, klik op de knop "kopieren", daarna kan je bij de online winkel de code inwisselen gedurende het bestelproces, voordat je de betaling afsluit.
Kortingscode
Controleer of de korting correct toegepast is. Kortingscodes hebben een vervaldatum, misschien is de code niet langer geldig of kan alleen worden gebruikt met bepaalde producten. Als de kortingscode ongeldig blijkt, keer dan terug naar onze pagina en probeer het opnieuw met een andere kortingscode.

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Onze wekelijkse nieuwsbrief informeert je over de nieuwste aanbiedingen per e-mail.

Bekijk het eindbedrag om te zien hoeveel je hebt bespaard. Je hebt het door, het is leuker om te winkelen met onze kortingscodes. Voor je volgende online aankoop niet vergeten om terug te keren naar kortingscouponcodes.nl.
Kortingscode

Samenwerking / Adverteren


Wilt u samenwerken met kortingscouponcodes?

Heeft u interesse in meer bezoekers op uw website? Wilt u graag meer sales?
Dan bent u bij kortingscouponcodes aan het juiste adres.


Wie zijn wij?

Kortingscouponcodes is een online portaal met kortingscodes en aanbiedingen van meer dan 1500 webshops in Nederland. Maandelijks hebben wij meer dan 50.000 bezoekers die kortingscodes of aanbiedingen op onze website gebruiken en vervolgens bestellingen plaatsen bij onze partner webshops.


Waarom publiceren via kortingscouponcodes?

Wij zijn aangemeld bij de grootste affiliate netwerken in Nederland en publiceren kortingscodes en aanbiedingen voor meer dan 1500 webwinkels. De makkelijkste manier om uw webshop via onze website te laten promoten is om uw webshop aan te sluiten bij een affiliate netwerk, maar ook zonder een affiliate netwerk kunnen wij uw webshop adverteren. Wij vragen dan een maandelijkse vergoeding in ruil voor promotie via verschillende kanalen. U zult zien dat direct na het aangaan van een partnerovereenkomst, er meer bezoekers naar uw website komen en er meer bestellingen geplaatst worden.


Kortingscodes

Aangezien onze website voornamelijk gefocust is op kortingscodes is het belangrijk dat u het gebruik van kortingscodes overweegt. Wij kunnen bestaande kortingscodes (die al actief zijn in uw webshop) publiceren en/of wij kunnen helpen met het opzetten van nieuwe exclusieve kortingscodes (speciaal voor kortingscouponcodes). Denk hierbij aan gratis verzending, speciale aanbiedingen/acties, extra korting etc. Hierbij geldt: hoe aantrekkelijker de korting/aanbieding, hoe groter het bezoekersaantal dat een bestelling plaatst in uw webshop. Het gebruik van kortingscodes is de perfecte manier om een zo groot mogelijk aantal klanten te winnen voor uw bedrijf.


Publiciteit

Wij zullen unieke content van minimaal 700 woorden over uw webshop op onze website publiceren, zodat klanten meer over uw website te weten komen. Als aanvulling op het publiceren van kortingscouponcodes.nl, zal er een of meerdere artikels geplaatst worden in onze blog om uw naamsbekendheid te vergroten. Wij zorgen er ook voor dat uw website hoger geplaatst worden in zoekmachines als google. Daarnaast maken wij gebruik van verschillende Social Media accounts om onze klanten over uw webshop en de bijbehorende acies/kortingscodes te informeren


SEO Optimalisatie


Gebruik van Social MediaMaandelijke abbonnementen

Standaard pakket
€49,-

Adverteren PLUS
€99,-

Eigen landingspagina
Publicatie van 5 kortingscodes
Blog-artikelen
Publicaties in Social Media
Eigen landingspagina
Publicatie van 10 kortingscodes
Blog-artikelen
Social Media
Niewsbrief

 


Heeft u interesse in een samenwerking?
Of heeft u vragen/opmerkingen?
Neem dan contact op met ons Marketing team!
Marketingleider: Nynke Verhulst


  • We gebruiken cookies, als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.