Gekopieerd
ajax loader

Geef ons een feedback100%
Werkt
1 x voted
X
Het vinden van een kortingscode voor een online winkel is gemakkelijk. Typ de naam van de winkel in de zoekbalk en op de volgende pagina zie je een overzicht van alle aanbiedingen van deze winkel.
Kortingscode
Er zijn twee soorten kortingen, de ene is een code die wordt ingewisseld bij de online winkel. De andere is een link, als je op de link klikt word de korting direct van het eindbetrag afgetrokken.
Kortingscode
Heeft u een kortingscode gevonden? Geweldig, klik op de knop "kopieren", daarna kan je bij de online winkel de code inwisselen gedurende het bestelproces, voordat je de betaling afsluit.
Kortingscode
Controleer of de korting correct toegepast is. Kortingscodes hebben een vervaldatum, misschien is de code niet langer geldig of kan alleen worden gebruikt met bepaalde producten. Als de kortingscode ongeldig blijkt, keer dan terug naar onze pagina en probeer het opnieuw met een andere kortingscode.

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Onze wekelijkse nieuwsbrief informeert je over de nieuwste aanbiedingen per e-mail.

Bekijk het eindbedrag om te zien hoeveel je hebt bespaard. Je hebt het door, het is leuker om te winkelen met onze kortingscodes. Voor je volgende online aankoop niet vergeten om terug te keren naar kortingscouponcodes.nl.
Kortingscode
Avon logo

Kortingscode Avon Nederland ☆ September 2021

Avon Kortingscode Nederland ✂ tot wel 30% korting in September 2021 ✅ 1 aanbiedingen en kortingscodes bij Avon ⭐ al 0 keer gebruikt

Avon Cosméticos of gewoon Avon, is een Noord-Amerikaans cosmeticabedrijf. Zijn geschiedenis begon in 1886 toen David McConnell de California Perfume Company oprichtte in Manhattan, New York. De naam Avon, waarvoor het wereldwijd bekend zou worden, verscheen pas in 1939, geïnspireerd door de geboorteplaats van William Shakespeare, Stratford-upon-Avon. In Brazilië verscheen ze pas in 1959. Avon werd geboren op zoek naar de empowerment van vrouwen en bood haar de mogelijkheid van financiële onafhankelijkheid nog voordat ze stemrecht kregen. Tegenwoordig zijn er meer dan 6,4 miljoen autonome wederverkopers van Avon-producten in ongeveer 100 landen, die samen een winst behalen van ongeveer 4,5 miljard dollar. Wij zijn het bedrijf dat vrouwen inspiratie en financiële onafhankelijkheid geeft. Het bestrijdt huidveroudering en bestrijdt borstkanker. Wie kent de waarde van perfecte lippen, en ondersteunt hen om hun mond te openen om nee te zeggen tegen huiselijk geweld. Dat brengt schoonheid aan uw deur, en dat opent zoveel anderen. Avon ondersteunt 6 miljoen resellers, in meer dan 100 landen, en dat al meer dan 130 jaar werkt aan het vergroten van het gevoel van eigenwaarde en het behoud van het leven van een toenemend aantal mensen. Kracht in ons wereldwijde netwerk. 125 duizend mensen leerden over borstkanker. 25 duizend mensen kregen voorlichting over huiselijk geweld. 60 duizend dollar geïnvesteerd in empowermentprogramma's.

De geest van ondernemerschap is de brandstof van Avon. Onze grootste impuls is om belangrijke kwesties voor vrouwen aan te pakken. Wij geloven in de kracht van vrouwelijke ondernemers en zijn in staat om economieën en samenlevingen sterker te maken. Avon groeit uit tot een wereldwijde kracht, die onze rol als leider voor vrouwen nieuw leven inblaast met betrekking tot de kwesties die er het meest toe doen. We hebben 's werelds grootste netwerk van vrouwelijke ondernemers opgebouwd - ongeacht hun afkomst, leeftijd, opleiding of sociale status - en elk jaar investeren we in training en de ontwikkeling van hen om succesvol te zijn.

Acties Avon • 16/09/2021

Acties en aanbiedingen van Avon van deze week

Soms tot 30% discount, kom nogmaals terug voor meer discounts. De meeste discounts zijn niet geldig op alle producten.
Bekijk aanbieding
Soortgelijke online winkels zoals Avon
Online winkels met kortingsbonnen en soortgelijke aanbiedingen Avon
 • Kortingscode Perfume's Club • 16/09/2021

  5% OFF voor IMP Multimedia

  5% korting voor aankopen boven € 59,00
  Bekijk codeRIMP
  176 maal gebruikt
  Acties Redzilla • 16/09/2021

  Acties en discounts bij Redzilla van vandaag

  Soms wel tot 30% voordeel, kom later nog eens terug voor meer promoties. De meeste promoties zijn geldig op vele producten.
  Bekijk aanbieding
  Acties Natura • 16/09/2021

  Dagelijks gratis kortingen tot soms wel 15% discount op Natura op diverse producten.

  Natura heeft af en toe voordeel kortingen en discounts op hun assortiment. Bezoek ons later nog eens of ga naar de winkel voor meer info!
  Bekijk aanbieding
  Acties Superwinkel • 16/09/2021

  Acties en aanbiedingen op Superwinkel van deze week

  Soms wel tot 10% reductie, kom later nog eens terug voor meer kortingen. De meeste kortingen zijn niet geldig op alle artikelen.
  Bekijk aanbieding
  1 maal gebruikt
  Acties Palm Beach Perfumes • 16/09/2021

  De aanbieding van deze week op Palm Beach Perfumes, Pak je voordeel!

  Om te bekijken welke acties nu hot zijn, open de aanbieding ! Discounts of kortingen vind je natuurlijk ook direct in Palm Beach Perfumes.
  Bekijk aanbieding
  Acties Neztar • 16/09/2021

  Soms wel tot 35% korting bij Neztar op het assortiment

  Als je geinteresseerd bent welke promoties op dit moment aan de orde zijn klik dan op "Bekijk Aanbieding".
  Bekijk aanbieding
  Acties JEWELSCENT • 16/09/2021

  Acties en discounts van JEWELSCENT van vandaag

  Soms wel tot 20% discount, kom nogmaals terug voor meer kortingen. De meeste kortingen zijn niet geldig op alle artikelen.
  Bekijk aanbieding
  Acties Duftify • 16/09/2021

  Acties en aanbiedingen op Duftify van vandaag

  Soms tot wel 35% voordeel, kom later nog eens terug voor meer discounts. De meeste discounts zijn niet geldig op alle producten.
  Bekijk aanbieding
  Acties sabbioni • 16/09/2021

  Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij sabbioni

  Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op sabbioni en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
  Bekijk aanbieding
  Acties Ditano Profumeria • 16/09/2021

  Alle aanbiedingen op Ditano Profumeria. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken.

  Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Ditano Profumeria en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
  Bekijk aanbieding
  Acties Marionnaud • 16/09/2021

  Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Marionnaud

  Marionnaud biedt je kortingen aan die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop bij de online winkel.
  Bekijk aanbieding
  Acties Planet Parfum • 16/09/2021

  Ontdek alle promoties en kortingen op de site Planet Parfum

  Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Planet Parfum en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
  Bekijk aanbieding
  Soortgelijke online winkels zoals Avon
  Bezoekers die kochten in Avon kochten ook hier:
  • adidas
  • Albelli
  • Amazon
  • Bonprix
  • C&A
  • Conrad
  • Domestika
  • Douglas
  • Groupon
  • HEMA
  • Hunkemöller
  • K-Swiss
  • KLM
  • Large
  • Nike
  • Omio
  • Palladium
  • Pixum
  • Plutosport
  • Sarenza
  • Scapino
  • Spartoo
  • SUPRA
  • Van Haren
   • Alles wat je moet weten over Avon
    Kom alles te weten over kortingscodes, acties en coupons bij Avon

   Over Avon Kortingscodes

   Avon is een van de grootste en meest populaire cosmeticamerken ter wereld. Als je er op je best uit wilt zien en je uitstraling een boost wilt geven met mooie make-up, moet je zeker een bezoekje brengen aan de Avon online winkel. Ontdek ook het opwindende huidverzorgingsassortiment waarmee u er tegelijkertijd jong en stralend uitziet. Avon biedt zelfs een eigen collectie geursieraden en kleding aan. Zoals je kunt zien, is Avon in snel tempo een lifestyle-merk aan het worden dat door veel fashionista's over de hele wereld wordt vertrouwd. Als u geld wilt verdienen door iets te verkopen waar u van houdt, verwelkomt Avon u ook met open armen. Ga naar de online winkel Avon om erachter te komen hoe u een vertegenwoordiger kunt worden of zoek vandaag nog een vertegenwoordiger van Avon bij u in de buurt.

   Avon Geschiedenis

   David H. McConnell was oorspronkelijk niet van plan een schoonheidsbedrijf op te richten. Als reisboekverkoper richtte hij Avon op in 1886 nadat hij zich realiseerde dat zijn vrouwelijke klanten veel meer geïnteresseerd waren in de gratis parfummonsters die hij aanbood dan in zijn boeken.

   Tijdens zijn dagen OFF had McConnell ook gemerkt dat veel van zijn vrouwelijke cliënten thuis geïsoleerd zaten terwijl hun echtgenoten aan het werk waren. Daarom rekruteerde hij met opzet vrouwelijke verkoopvertegenwoordigers.

   McConnell geloofde dat ze een natuurlijk vermogen hadden om hun wederverkoop en potentieel voor de vrouwenmarkt te delen en zo hun netwerken onder vrouwen en een passie voor hun producten te vergroten. In een tijd van beperkte arbeidsmogelijkheden voor vrouwen was de inkomenskans van Avon een revolutionair concept. Het markeerde het begin van de lange en rijke geschiedenis van het bedrijf op het gebied van empowerment van vrouwen over de hele wereld.

   Oprichter David H. McConnell - Oprichting van het bedrijf voor vrouwen.

   Avon Oprichter David H. McConnell bood vrouwen een zeldzaamheid in het Amerika van de 19e eeuw: de kans op financiële onafhankelijkheid. In 1886 was het vrijwel ongehoord dat een vrouw haar eigen bedrijf runde. Slechts ongeveer 5 miljoen vrouwen in de Verenigde Staten werkten buitenshuis, laat staan op de ranglijst van welke bedrijfsladder dan ook. Dat aantal vertegenwoordigde slechts 20% van alle vrouwen.

   In de nasleep van de industriële revolutie in de Verenigde Staten waren vrouwen voornamelijk beperkt tot banen in de landbouw, huishoudelijke diensten en productie, niet bepaald glamoureuze banen; Vooral de productiesector stond bekend om zijn gevaarlijke werkomstandigheden. Bovendien waren de lonen van vrouwen in alle gebieden een fractie van die van mannen.

   Voor veel vrouwen zou McConnell dat scenario radicaal veranderen. De man achter het bedrijf voor vrouwen was de zoon van Ierse immigranten en groeide op op een boerderij. Het was echter deze jonge man op het platteland uit New York, een visionair leider die zijn tijd decennia vooruit was, die een pionier werd in het versterken van vrouwen. McConnell, een boekondernemer die in parfum veranderde, zou vrouwen de mogelijkheid bieden om hun eigen bedrijf op te zetten en te beheren via wat later bekend werd als directe verkoop.

   Oorsprong van een idee

   Tijdens zijn reizen als boekverkoper deed McConnell twee belangrijke ontdekkingen. Ten eerste realiseerde hij zich al snel dat zijn vrouwelijke klanten veel meer geïnteresseerd waren in de gratis parfummonsters die hij aanbood dan in zijn boeken. Hij maakte deze geuren zelf om te dienen als een 'openende deur' wanneer hij van huis tot huis reisde. Ten tweede zag McConnell vrouwen worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen en herkende in velen van hen bijzondere verkopers die zich gemakkelijk konden verhouden tot andere vrouwen en in de eerste plaats hartstochtelijk de producten van hun nieuwe bedrijf op de markt konden brengen - parfums verkopen.

   Eerste McConnell-verkoopvertegenwoordiger

   McConnell's eerste rekruut voor Avon, toen bekend als de California Perfume Company, was mevrouw PFE Albee uit New Hampshire. Niet alleen bood hij mevrouw Albee en andere vertegenwoordigers te beginnen met een inkomenskans toen de arbeidsmogelijkheden voor vrouwen uiterst beperkt waren, hij promootte ook een ondersteunende omgeving met een vertrouwd gevoel. (De nieuwsbrief van het bedrijf heette zelfs 'Family Album').

   In een van zijn reguliere brieven van afgevaardigden schreef hij: 'Alle succes ligt op zichzelf en niet in externe omstandigheden. Ongelukken ... zijn slechts een discipline, en er zijn mogelijkheden dat ze er vaak door worden opgewekt, wat ons de kracht en kracht suggereert die we bezitten, die anders misschien nooit zouden zijn erkend. 'Geen wonder dat het aantal vertegenwoordigers in slechts 13 jaar tijd is gestegen tot 5.000.

   Productkracht en mensen

   Voor McConnell waren het product en de mensen alles voor het bedrijf, en hij was vastbesloten ervoor te zorgen dat beide succesvol zouden zijn.

   Naast het inspireren van leden, wilde McConnell ook bedrijfsmedewerkers aanmoedigen met dezelfde positieve geest. Een eeuw voordat hij een rigoureus werd voor bedrijven om stimuleringsprogramma's voor werknemers op te zetten en hordes aanwervingsadviseurs om ervoor te zorgen dat werknemers gelukkig, gemotiveerd en productief waren, wist McConnell precies hoe hij troepen moest bijeenbrengen. De motiverende leider creëerde een reeks leidende principes die vandaag nog steeds het hart en de geest van Avon vormen.

   Ze bevatten:

   Door individuen een winstkans te bieden, kan men financiële onafhankelijkheid bereiken en genieten van alles wat bij een dergelijke prestatie hoort.

   Ieders unieke bijdragen erkennen.

   Rondkijken in de Avon-gemeenschappen is voldoende.

   Het aanbieden van producten van de hoogste kwaliteit met een gegarandeerde tevredenheidsmachine.

   De vriendelijke geest van 'Avon' behouden en strelen.   Een Avon kortingscode

   Het ziet ernaar uit dat je op zoek bent naar kortingscodes of actiecodes van Avon! Je vind bij ons alle actuele Avon kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je in de meeste gevallen kunt besparen op je online bestelling. Onze kortingscodes worden doorlopend geactualiseerd, mocht je geen code vinden check de site dan na een paar uur nog eens. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Avon onder elkaar. Overzichtelijk en eenvoudig, de kortingscodes zijn op relevantie en populariteit gerangschikt, zo zie je de meest gebruikte kortingen altijd bovenaan. Dit overzicht word ieder uur en rond de klok bijgewerkt.

   Kortingscodes voor onze bezoekers

   Wij willen onze bezoekers zoveel mogelijk helpen om snel en eenvoudig de passende korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Daarom hebben wij naast Avon meer dan 1500 andere webshops in Nederland op onze website met een ruim aanbod kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende kortingscodes beschikbaar. Denk maar aan een code voor 'gratis verzending' of een code die een bepaald percentage korting geeft op jouw bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere actiecodes jouw korting geven op het gehele assortiment. Het is elke dag weer een verassing welke promotiecodes de webshops aanbieden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat ze op onze website gepubliceerd worden!

   De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar wij bieden ook actiecodes en aanbiedingen aan van winkels en merken uit de rest van Europa, China, en de Verenigde Staten. kortingscouponcodes.nl werkt namelijk samen met kortingscodessites uit Spanje, Duitsland, Italie, Belgie, Brazilie en Amerika. Op deze manier vind je wereldwijd de beste koopjes!

   Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Avon exclusief geselecteerd. Op deze manier vind je sneller alle kortingscodes in het overzicht. Dus, voor jij wat gaat bestellen bij Avon, raden wij je aan om eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat jij nog meer kunt genieten van het online shoppen! En het mooiste van alles? Al onze kortingscodes kun je helemaal GRATIS gebruiken!

   Registreren is niet nodig.

   Je hoeft je niet te registeren op kortingscouponcodes.nl om Avon kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Op die manier krijg jij namelijk als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale koopjes direct in jouw mailbox. We selecteren alle webwinkels die een kortstondige actie of speciale kortingscode aanbiedt voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

   Wat is een Avon kortingscode?

   Een kortingscode van Avon is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op jouw bestelling bij Avon. Deze kortingscodes worden ook wel korting code, actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels uit de hele wereld gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

   Hoe kan ik een Avon kortingscode gebruiken ?

   Een actiecode of promotiecode van Avon kan worden gebruikt op twee manieren. De eerste manier is door eenvoudig te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopieren en vervolgens te plakken in het winkelwagentje van deze webshop. De andere manier is door te klikken op 'BEKIJK AANBIEDING', waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

   Veelgestelde vragen

   Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Avon?

   Op dit moment zijn er codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij Avon.

   Hoeveel voordeel kan ik krijgen bij Avon?

   In de afgelopen 30 dagen hebben 0 bezoekers gemiddeld 30% bespaard bij Avon. Er zijn soms ook acties voor gratis verzending actief.

   Hoe kan ik een kortingscode van Avon verzilveren?

   Om een coupon van Avon te gebruiken, kopieer je de code met de muis en tijdens het uitchecken plak je de code in het desbetreffende veld. Let wel, dat kortingsbonnen soms niet bij alle bestellingen werkt. Soms kun je de coupon ook verzilveren bij de fysieke winkel.

   Hoeveel aanbiedingen heeft Avon gemiddeld?

   Er zijn vandaag codes beschikbaar en 1 aanbiedingen bij Avon. Gemiddeld heeft Avon 1 coupons en/of acties online

   Zijn de kortingen geldig voor alles op Avon?

   Je kan geld besparen bij Avon door een van de huidige coupons Avon van kortingscouponcodes.nl te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 30% besparen.

   Tot wanneer zijn de kortingen geldig op Avon?

   Elke promotiecode van Avon, heeft een vervaldatum, de code kan alleen voor deze datum verzilverd worden. Sommige Avon aanbiedingen hebben geen vervaldatum, dan is de promotiecode geldig totdat Avon geen voorraad meer heeft van dit artikel.

   ©2021 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

   Wekelijkse nieuwsbrief

   Bespaar tot 80% met ongeëvenaarde kortingen!

   Bespaar tot 40% met onze kortingscodes!

   Schrijf je in voor onze kortingscouponcodes nieuwsbrief! Op die manier ontvang je altijd de laatste kortingscodes als eerste in jouw mailbox!

   We gebruiken cookies, als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.