Home Merken Categorieën Winkels

Gekopieerd
ajax loader

Geef ons een feedback



100%
Werkt
1 x voted
X
Het vinden van een kortingscode voor een online winkel is gemakkelijk. Typ de naam van de winkel in de zoekbalk en op de volgende pagina zie je een overzicht van alle aanbiedingen van deze winkel.
Kortingscode
Er zijn twee soorten kortingen, de ene is een code die wordt ingewisseld bij de online winkel. De andere is een link, als je op de link klikt word de korting direct van het eindbetrag afgetrokken.
Kortingscode
Heeft u een kortingscode gevonden? Geweldig, klik op de knop "kopieren", daarna kan je bij de online winkel de code inwisselen gedurende het bestelproces, voordat je de betaling afsluit.
Kortingscode
Controleer of de korting correct toegepast is. Kortingscodes hebben een vervaldatum, misschien is de code niet langer geldig of kan alleen worden gebruikt met bepaalde producten. Als de kortingscode ongeldig blijkt, keer dan terug naar onze pagina en probeer het opnieuw met een andere kortingscode.

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Onze wekelijkse nieuwsbrief informeert je over de nieuwste aanbiedingen per e-mail.

Bekijk het eindbedrag om te zien hoeveel je hebt bespaard. Je hebt het door, het is leuker om te winkelen met onze kortingscodes. Voor je volgende online aankoop niet vergeten om terug te keren naar kortingscouponcodes.nl.
Kortingscode
Avis.nl logo

kortingscode Avis.nl ☆ januari 2019

Avis.nl Kortingscode ✂ tot wel 30% korting in januari 2019 ✅ 5 aanbiedingen en 2 kortingscodes bij Avis.nl ⭐ Acties al 0 keer gebruikt

Avis biedt aan iedereen wereldwijde service om een auto te huren. Gebruik een Avis kortingscode om een auto met een leuke korting te huren. Avis heeft talloze ophaallocaties over de hele wereld dus je kunt ervan uit gaan dat er een ophaallocatie in de buurt van jouw aankomstlocatie zit. Met een beetje geluk is er een korting beschikbaar voor autohuur voor jouw bestemming.

Avis lanceerde aan het begin van de jaren zestig de slogan 'We try harder'. Avis positioneerde zich toen als 's werelds tweede autoverhuurmaatschappij. Deze gedachte vormt inmiddels de kern van onze bedrijfsfilosofie, ook al is Avis inmiddels allang marktleider in Europa.

De reis van Avis is begonnen in 1946. Toen opende Warren Avis - met in totaal drie auto's - de eerste autoverhuurlocatie in de wereld op luchthaven Willow Run in Detroit. Momenteel opereert Avis vanuit meer 165 landen en vanuit meer dan 5000 locaties waardoor je altijd heel makkelijk een auto kunt huren waar je ook bent.
Avis is een vertrouwd en een bekroond merk in de autoverhuursector en heeft een lange ontwikkelingsgeschiedenis. Vanwege hun nadruk op het gemak voor de klant en op hun uitmuntende service, staat Avis op het gebied van klantloyaliteit en klantvriendelijkheid wereldwijd aan de top.

 

Kortingscode Avis.nl • 17/01/2019

Irlande : -15% jusqu'au 31/12/17 avec le code

Irlande : -15% jusqu'au 31/12/17 avec le code l565509
15%
Bekijk code5509

Wekelijkse nieuwsbrief

Bespaar tot 80% met ongeëvenaarde kortingen!
Kortingscode Avis.nl • 17/01/2019

FR_USA & Canada : -15%

Amérique du Nord : -15% jusqu'au 15/12/17 avec le code H811101
15%
Bekijk code1101
Acties Avis.nl • 17/01/2019

Aanbiedingen van Avis vind je direct op de website

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Avis op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Avis.
Avis.nl
Bekijk aanbieding
Huishoudbeurs 2019
Acties Avis.nl • 17/01/2019

Avis.nl heeft soms tot 10% discount op hun diensten

Let op de criteria, wel tot 10% discount die valide is op verschillende diensten, doorgaand.
10%
Bekijk aanbieding
Acties Avis.nl • 17/01/2019

Tot wel 30% voordeel op de dagelijkse aanbiedingen op Avis.nl

maak gebruik van actie op al onze services, of geef je op voor de Avis.nl nieuwsbrief en bespaar nu! Veel plezier bij het shoppen!
30%
Bekijk aanbieding
Acties Avis.nl • 17/01/2019

Avis.nl geeft soms wel tot 30% reductie op hun diensten

Bekijk de condities, wel tot 30% korting die in omloop is op diverse diensten, alleen deze maand.
30%
Bekijk aanbieding
Acties Avis.nl • 17/01/2019

Aanbiedingen van Avis.nl vind je direct op de website

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Avis.nl op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Avis.nl.
Avis.nl
Bekijk aanbieding
Soortgelijke online winkels zoals Avis.nl
Online winkels met kortingsbonnen en soortgelijke aanbiedingen Avis.nl
Kortingscode Auto Europe • 17/01/2019

Auto Europe Travel Deals and Specials

US-EN: Auto Europe Car Rental Specials, Deals and Savings
Auto Europe
Bekijk code''
7 maal gebruikt
Kortingscode Alamo • 17/01/2019

Alamo kortingscode Ontvang 5% korting

Indien u uzelf aanmeld als ‘member’ (lid) bij Alamo, dan krijgt u áltijd 5% korting op hun diensten en producten (als huurauto’s). 
Alamo
Bekijk codepend
Kortingscode WorldWideCampers • 17/01/2019

Gratis veerbootovertocht in Nieuw-Zeeland bij Jucy boekingen

Alle aanbiedingen vind je direct op de webstie van Wordwide Campers. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van Wordwide Campers te bekijken.

WorldWideCampers
Bekijk codeodig
Kortingscode Rentalcars.com • 17/01/2019

Download GRATIS de app, beschikbaar voor iPhone en Android.

Klik op "Aanbieding bekijken" om te zien welke acties Rentalcars.com op dit moment heeft! Promotiecodes of Kortingsbonnen vind je direct op Rentalcars.com.

Rentalcars.com
Bekijk codeodig
Acties SIXT • 17/01/2019

Bespaar tot wel 15% bij online betalen!

Alle aanbiedingen vind je direct op de webstie van SIXT. Klik op "Aanbieding bekijken" om de huidige acties van SIXT te bekijken.

SIXT
Bekijk aanbieding
Acties abCarrental.com • 17/01/2019

Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij abCarrental.com

Klik op 'aanbieding bekijken' om de huidige acties, promoties en aanbiedingen van abCarrental.com te bekijken.
abCarrental.com
Bekijk aanbieding
Acties Firefly • 17/01/2019

Aanbiedingen & Acties van Firefly vind je hier

Klik op 'aanbieding bekijken' om gebruik te maken van de acties, kortingen en aanbiedingen van Firefly. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Firefly
Bekijk aanbieding
5 maal gebruikt
Acties Busjehuren • 17/01/2019

Je kan vandaag gebruik maken van acties en aanbiedingen bij Busjehuren

Schrijf je in voor de wekelijkse bulletin bij Busjehuren en je ontvangt de jongste kortingen in je mailbox. Of bekijk onze kortingen om gebruik te maken van de promotie.
Busjehuren
Bekijk aanbieding
Soortgelijke online winkels zoals Avis.nl
Bezoekers die kochten in Avis.nl kochten ook hier:
  •  Adidas
  •  Albelli
  •  Bonprix
  •  Bruna
  •  C&A
  •  Conrad
  •  Douglas
  •  Groupon
  •  HEMA
  •  Hunkemöller
  •  Large
  •  New York Pizza
  •  Nike
  •  Plutosport
  •  Rituals
  •  Sarenza
  •  Scapino
  •  Spartoo
  •  Van Haren
  •  Vistaprint
  •  Webprint
  •  Yoursurprise
  •  Zalando Lounge
  •  Zooplus
    • Video van deze webwinkel Avis.nl
    • Alles wat u wilt weten over Avis.nl
      Kom alles te weten over kortingscodes, acties en coupons bij Avis.nl

    Een Avis.nl kortingscode

    Het ziet ernaar uit dat je op zoek bent naar kortingscodes of actiecodes van Avis.nl! Je vind bij ons alle actuele Avis.nl kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je in de meeste gevallen kunt besparen op je online bestelling. Onze kortingscodes worden doorlopend geactualiseerd, mocht je geen code vinden check de site dan na een paar uur nog eens. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Avis.nl onder elkaar. Overzichtelijk en eenvoudig, de kortingscodes zijn op relevantie en populariteit gerangschikt, zo zie je de meest gebruikte kortingen altijd bovenaan. Dit overzicht word ieder uur en rond de klok bijgewerkt.

    Kortingscodes voor onze bezoekers

    Wij willen onze bezoekers zoveel mogelijk helpen om snel en eenvoudig de passende korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Daarom hebben wij naast Avis.nl meer dan 1500 andere webshops in Nederland op onze website met een ruim aanbod kortingscodes, aanbiedingen en actiecodes. Er zijn verschillende kortingscodes beschikbaar. Denk maar aan een code voor 'gratis verzending' of een code die een bepaald percentage korting geeft op jouw bestelling. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere actiecodes jouw korting geven op het gehele assortiment. Het is elke dag weer een verassing welke promotiecodes de webshops aanbieden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat ze op onze website gepubliceerd worden!

    De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar wij bieden ook actiecodes en aanbiedingen aan van winkels en merken uit de rest van Europa, China, en de Verenigde Staten. kortingscouponcodes.nl werkt namelijk samen met kortingscodessites uit Spanje, Duitsland, Italie, Belgie, Brazilie en Amerika. Op deze manier vind je wereldwijd de beste koopjes!

    Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Avis.nl exclusief geselecteerd. Op deze manier vind je sneller alle kortingscodes in het overzicht. Dus, voor jij wat gaat bestellen bij Avis.nl, raden wij je aan om eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat jij nog meer kunt genieten van het online shoppen! En het mooiste van alles? Al onze kortingscodes kun je helemaal GRATIS gebruiken!

    Registreren is niet nodig.

    Je hoeft je niet te registeren op kortingscouponcodes.nl om Avis.nl kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Op die manier krijg jij namelijk als eerste de nieuwste kortingscodes, aanbiedingen en speciale koopjes direct in jouw mailbox. We selecteren alle webwinkels die een kortstondige actie of speciale kortingscode aanbiedt voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels.

    Wat is een Avis.nl kortingscode?

    Een kortingscode van Avis.nl is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op jouw bestelling bij Avis.nl. Deze kortingscodes worden ook wel korting code, actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Webwinkels uit de hele wereld gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op bepaalde producten of bestellingen.

    Hoe kan ik een Avis.nl kortingscode gebruiken ?

    Een actiecode of promotiecode van Avis.nl kan worden gebruikt op twee manieren. De eerste manier is door eenvoudig te klikken op "BEKIJK CODE", de code te kopieren en vervolgens te plakken in het winkelwagentje van deze webshop. De andere manier is door te klikken op 'BEKIJK AANBIEDING', waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast.

    ©2019 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden! DMCA.com Protection Status

    Wekelijkse nieuwsbrief

    Bespaar tot 80% met ongeëvenaarde kortingen!

    Bespaar tot 40% met onze kortingscodes!

    Schrijf je in voor onze kortingscouponcodes nieuwsbrief! Op die manier ontvang je altijd de laatste kortingscodes als eerste in jouw mailbox!

    We gebruiken cookies, als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.